70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızalr iyi haftasonları olsun hepimizee....
ya dün akşamda giremedim çok üşüdüm çarşıda yağmurda rüzgarda koşturdum..
ufoyu yaktık odadan çıkmadım sonrada ütüleirmi yaptım bir iki aprça pantolonuda şimdi yapıcam
kocişime hediyelerimi aldım geldim,yemek yaptım ona d.güün hediyesi pastırmalı kuru fasulye..
önceden o benim d.günüme pasta alırdı kocaman artık bende dayanamaz onu bikaç gün yerdim,artık almıyor tabiki geçen sene martta zaten tüpbebek tutmamıştı doğduğumdan haberim yoktu ankaradaydım neyse gitsin gelmesin o zalim günlerrr
bende eşime evde pasta yapardım yapmadım busene hem tembellik hemde zayıflıyoruz diyee
ama bugün alır gelri belkide kendine dedim alırsan tekkişiliklerden al
ya akşam giremedim geçen hafat bildirim yapmaıdm diye listeye alınmamışım..
bu kural yeniler için değilmi arkdaşlar nolduda giremedik biz...
sonuçta eski üyeyiz bunuda ilk defa yaşadım yani hemde iyi kilo verdim cezasız olucaktım buhafta:18:
öncedende bihafta bildirim yapmasakta diğer hafta giriyoduk listeye..
buda tuğbanın yeni kuralımı yaaa?????????????neyse nasip olmadı napalım

cnm ben 8 yıllık evliyim hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar 4 yaşında da bi oğlum var hafta sonları görüşüyoruz bi süre böle idare etcez bakalım amin kimseyi sevdiğinden ayırmasın cnm

ALLAH kimseyi sevdiğinden ayırmasın..bizde 7.yıla girdik eşimle ya ankaraya gitiğimden yada onun kursları yüzünden arada ayrılıyoruz 2 gündne sonrası eziyete dönüyor bunalıyorum o yüzden yarın onla kurs için bende rizeye gideceğim inşaallah...yağmur yağışta olsa aynı bianda olucaez gezmesekte odamızda otururuz napalım

senacım kutluyorum sizi
hastalığınd ageçmemiş canım yaa..iyice dinlensen avde çocukalırnda büyük yat iyice belki atlatırsın ayakta gezmeyince

tebriklerrrrrrrrrr ortim sayesinde 3. olmuşuzzz ortim tebriklerrrrr

amin cnmmm

herkese ii hafta sonlarııııı kaçtım kızlar kardeşimle alışverişe çıkıcazzzz kocama akşam sevdiği yemekleri yapıcam eksikleri alıyımmmm

.........................Haftanın Birinci gurubu..............................

ERGİNSENA & NaF

.............................Haftanın nacizane birincisi.............................

ERGİNENA

TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR

qurup bilgileri;

1.erginsena 1800
NaF 900
toplam : 2700

2.arcak81 200
charm 1700
toplam : 1900

3.mywish89 1300
barkinim 200
toplam :1500

4.deryaak 1500
ztar +200
toplam :1500

5.mavigoz0554 500
mektupp 800
toplam : 1300

6.sibel29 400
zeynepberat 700
toplam :1100

7.ms22 200
musize 900
toplam :1100

8.triendy21 0
KILAVUZ 500
toplam : 500

Bildirim yapmayan qurup ortileri listeden çıkarmıştır...boşta kalan ortiler tarafımdan eşleştirilmiştir...bundan sonra herkesin ortisi yukarıdaki gibidir..bilginize...

Canım Ablam (mektupp) telden aradı biraz önce beni...hemde kktcden ablammmmmmmmmmmm CANIM ABLAMMM çoookkkkkkkkk teşekkür ederim...sesin şifadır bana canım ablammmmmmmmmm............

evet canım bilerek geç uyudum 1,30 - 2 ye geliyordu saat...
yınede ıcıme sınmıyor en gec 7 den sonra yemek, ki normalde 4-5 te yıyorum aksam yemegımı...
neyse haftada bır katlanıcaz artık esımın aılesı ıcın napalım.. :)

yok canım sende bana el sallarsın haftaya el sallaya sallaya verırız kıloları..
valla gece 2-3 de de ararlarsa artık ben acarım esım uyuyor önemli bırseymiydi ! dıye.. nedir be hayatımız iş olmuş..

gurupları yeniden düzenlicem kızlar istediqim gibi olmadı.........

yeniden düzenlicem derken ne bakımdan anlamadım... :44:

birinci grubumuzu tebrikleeerr ederiiizzz....
ellerine saglık kaptan... bizde ikinci olmuşuz bu arada arcak yokki görsün ...

diyetisyene gittim daha önce,çocukluğumdan beri var bende bu.doktor ilaca gerek duymadı ,beslenmeni düzenlesen yeter dedi,gerçekten de öyle düzenli beslendiğimde iyi oluyorum. nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum artık.ama uygulaması oldukça zor geliyor. 10 kilo verdim bir ara 7-8 öğün yiyerek ,spor yapıyordum her gün. çok dinç hissediyordum kendimi sonra yine bozuldu düzenim. bu arada takip ediyorum da çok güzel sisteminiz,eşleştirmeler,listeler.

Kaptanım çok iyi yapmışsın valla benim ilk orti varmı yokmu belli değildi mesajlarını bile görmedim bu hafta zstar bacım artık ortiyiz haftaya bomba gibi girmeliyiz ona göre 1.olalımm gııııı:):)

ne güzel ne yapman gerekeni biliyorsun o zaman yapman gerekeni yapmak için bekleme artık. sporu hayatına yerleştir bence ben çok keyif alıyorum spordan. zamanla herşeyin düzeleceğini göreceksin. ve burada paylaşımlarda bulun ortamı çok seveceğinden eminim ben 2 haftadır burdayım ve çok keyif alıyorum. giremediğim zamanlar merak eder oldum kızlar napıyo acaba neler kaynatıyolar diye

ben de katılmak istiyorum,benim de ortağım olsun,hırslanayım biraz,kim ilgileniyor ki gruplarla??? her hafta kaptan değişiyor mu??sabit mi??

Selam cnm eşinin doğum günü kutlu olsun Allah sizi birbirinize bağışlasın Hayırlı salih evlatlar nasip etsin

Ortimmm tebrik ederimm çok mutlu oldummmm

Tüm ortileri tebrik ederim

pardon benim anlayamadigim Ben neden yokum listede??
ben kilo bildirimimi yaptim ve ortagim ZTAR DI. ztar nasil bask biriyle ortakmis gibi gosterilirken benle gosterilmiyor anlamis degilim
ZTAR DA BEN DE kilo bildirimimizi yaptik diye biliyorum

pardon benim anlayamadigim Ben neden yokum listede??
ben kilo bildirimimi yaptim ve ortagim ZTAR DI. ztar nasil bask biriyle ortakmis gibi gosterilirken benle gosterilmiyor anlamis degilim
ZTAR DA BEN DE kilo bildirimimizi yaptik diye biliyorum

Sena kaptana ortak bildirimi yaptınız mı canım :26:

bana buildirimler trendy21 e yapilacak dediler. ben de ona yazdim kilomu.

Evet doğru ama artı olarak ortak bildirimleri sena ablaya yapılacaktı bunu duyurmuşlardı canım sen yada ortağın gözden kaçırdı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…