70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık canım herkesi tebrik ediyorum
ben yıllar önce bi yerde okumuştum kekik sevmediğim için içemedim bikere daha deniyeyim
günaydın.. ben de sizinle zayıflamak istiyorum. diğer gruplar liste tutmuyorlar böyle. kontrol mekanizması olmayınca da veremiyorum maalesef.
hoşgeldiiin
kolay gelsin canım benim bende iyim bıdıklara kahvaltı hazırlıyorum
nasılsın uzun zamandır pc de denk gelmedik
kızlar benide aranıza alırmısınız 1hafta oldu diyete başlayalı 70.5 kiloydum şimdi 69.7 kiloyum
hoşgeldin aramıza

slm kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum katılmak bugüneymiş bende 75 kiloyum bende zayıflamak istiyorumm

ellerine sağlık ve geçmiş olsun hasta hasta uğraştın canım

günaydın kızlar khvltımı ediorm yumurta peynir ekmek şeklinde
afiyet olsun
eşinin doğum günü kutlu olsun ikinizede sağlık versin rabbim
slm kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum katılmak bugüneymiş bende 75 kiloyum bende zayıflamak istiyorumm
hoş geldin tam yerindesin

Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...
cok gecmis olsun canim

ay cok gecmis olsun iyiki annen evde deyil :18:

kızlar yüksek müsadelerinizle hedefimi 58 e yani üniversitedeki(20 yıl)önceki hedefime çekmek istiyorum veçizelgemi değiştiriyorum kuzucuklar

gecmis olsun canim benim

ellerine saglik tugbacim

günaydın.. ben de sizinle zayıflamak istiyorum. diğer gruplar liste tutmuyorlar böyle. kontrol mekanizması olmayınca da veremiyorum maalesef.
hosgeldin

Çok sevindim canımmm
tesekkürler canim

kızlar benide aranıza alırmısınız 1hafta oldu diyete başlayalı 70.5 kiloydum şimdi 69.7 kiloyum

hosgeldin

günaydın kızlar zil zurna hastayım..yaklaşmayın bulaşır

cok gecmis olsun canim bu ara herkes hasta benim oglanda

ellerine saglik senacim

ben kactim kizlar vaktim yok

elerine saglik canim.....

canim cok gecmis olsun ya kusuruma bakmayin bazen hepsini okuyamiyorum .....
naf naf naf
canim arkadasina allahtan sabir diliyorum gecmis olsun.....

Hoşgeldin

günaydın kızlar khvltımı ediorm yumurta peynir ekmek şeklinde

Günaydın afiyet olsun cnm

tesekkürler canim

hosgeldin

ellerine saglik senacim

Gülegüle tatlım oğluna geçmiş olsun

naf naf naf

Sağol tatlım

ben çok sık giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıcam sayfalar çok uzun hepsini okuyamadım ben sondan katılmışım galiba bide yazdığım msjı bile düzgün bulamıyorum acemiyim anlıcanız ama enginsenaya hayran kaldım neler yaptı benim hedefim(hayal olsada )57 kilo yardım lütfennnnn

Kızlar iyi akşamlar iyi tatiller

Bugün diyetim güzel gitti sanırsam sena abla pazartesi paylaşıcam menülerimi uzman görüşünü bekliyorum :26:

Öptümm hoşçakalın

merhaba kızlarrr

işten geldim yemek ye kızla ilgien derken yine akşamı ettik işte az sonrada annemin evine gidicem bakıcam su sızıntısı ne durumda diye .inşallah bişey yoktur.

sabah cumartesi hakkı verdim kendime simit sandviç yedim 1 fincan çay eşliğinde :)

öğlen yarım kase yoğurt -2 kaşık pilav 2 kaşık kadar da menemen yedim 1 dilim ekmekle tabi

akşam nesfit yemeyi düşünüyorum bugünüm böyle geçer artık.başım da ağrıyo azdan azdan

ya bide çok acayip bi gündü işyerine bi gittim daha dün annamin evine su bastığını sölemiştim ya sabah işyerine ayak bastım ama bide ne göreyim koridor su içinde benim odaya da sızmış ama Allahtan az sızmış parkeleri şişecek sanırım millet almış eline viledaları bezleri silme telaşında .çaycı ablamız dün işten çıkarken su arıtma cihazının muslupunu kapamayı unutmuş depo dolunca sızmış heryer su ama Allahtan az akan bi suydu da sadece sekreterin kısmı yani giriş -mutfak e birazda benim odam su almış işyerinin diğer kısmına pek fazla hasar olmamış ama olsaydı feciydi yaa ihracat yapılıyor depo ağzına kadar kumaş dolu vss neyse ben geçtim odama pc açıyorum vss koşarak geldi müşteri temsilcisi 2 gün önce bi yere mal göndermiştik baskı için ordan da başka yere nakletmişler ürünleri pazartesi ihracat yapılacak ürünler yanii.. naklettikleri yerde ütü paket olup bize gelecekmiş bizimkiler irsaliye kesmemişler bildirmeyi unutmuşlar bana ürünlerin gittiği yerede dün akşam sen hırsız gir 25,000 usd lik zarar var sadece bizim ürünlerde hemen irsaliye istediler gönderdim sigorta şirketi ödemez yoksa :))))))) onuda atlattık yazıcım bozuldu daha dün aldığım yazıcı ifrit etti beni yaaa ay ne gündü bide patronlardan biri naz yaptı bana neymiş efendim finans işiyle ilgilenen patrona daha çok belge bilgi veriyomuşum onu es geçiyomuşum yahu ben bu şirketin %90 na sahibim beni es geçiyon hilal hanım demezmi sanki çocuk gibi ama surat beş karış :)) ay efendim unuturmuyum sizi ben başka evrak götürdüm ..beye sizede mail attım bakın mailinize gerekli belge bilgiler orda dedim :))))))) adamın ağzı kulaklarında sevindirik oldu kendini işe yaramaz hisseti zahir.. ama çok iyi adam kafa yani sevdim adamı yani hatta ilk görüşmem onlaydı o aldı beni işe anam napimm 3 patron var hangisine dert anlatayım 7 kocalı hürmüz gibiyim işyerinde her işi üçünede haber ver ayrı ayrı sorarlar laf anlat patlıcam bi gün ama durun bakalım ne zaman.. hepsi kendini asıl patron gibi görüyor sanırım ortaklıkta böle bişii işte

Son düzenleme:

ooo gene bir insan kadar yağ su kas gitmiş desenize

herkesi tebrik ederim

cok gecmis olsun canim

gecmis olsun canim benim

ellerine saglik tugbacim

hosgeldin

öle valla annem şimdi aradı sanki kadının içine doğmuş evime gidip baktınmı fırsat ta bulamıyosun kızım biliyorum ama çiçeklerim diyooo içimden dedimki anne keşke giden çiçeklerin olsaydı

merhaba kizlarr size bisey sormam lazim. simdi cogu kisinin kahvalti menusunde kepekli ya da tam bugday ekmeklerine tost goruyorum. bunlarin boyutu ne kadar oluyor ? yani firindakilerin dilim boyu buyuk ama markette varya unolar falan omlar da kucuk. bi de tostun yanina neler yenebilir kahvaltida

menüm;

kahvaltı

1 bardak su
1 tatlı kaşıqı bal(boqazlarım için)
2 dilim buqday ekmeqinden kanepe (kaşar domates biber ve sucukla yapılmış)
bitki çayı...

ara

öqleden sonra
1 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon köfte patates yemeqi (fırında)
2 kaşık salata

ara
bitki çayı

akşam
kestane kebap yemesi sevapp

3 litre su...

(geçmişteyim )

ben de katılmak istiyorum,benim de ortağım olsun,hırslanayım biraz,kim ilgileniyor ki gruplarla??? her hafta kaptan değişiyor mu??sabit mi??
hoşgeldin cnm..kaptan bnm...koltuqum qayet rahat kimseye vermeye niyetim yok 2 hafta bildirimde bulunursan listemzie alırız seni cnm..
Selam cnm eşinin doğum günü kutlu olsun Allah sizi birbirinize bağışlasın Hayırlı salih evlatlar nasip etsin

Ortimmm tebrik ederimm çok mutlu oldummmm

Tüm ortileri tebrik ederim
bende çok mutlu oldum önümüzdeki hafta için dahada hırslıyım
pardon benim anlayamadigim Ben neden yokum listede??
ben kilo bildirimimi yaptim ve ortagim ZTAR DI. ztar nasil bask biriyle ortakmis gibi gosterilirken benle gosterilmiyor anlamis degilim
ZTAR DA BEN DE kilo bildirimimizi yaptik diye biliyorum
canım ortin özelime bnm ortimden ses seda yok haber alamadım diye bildirim yapmış...özelin dışında yapılan bildirimler hem tuqba tarafından hemde bnm tarafımdan geçersizdir...
hoşgelidn cnm..inan hepimiz senin gibi geldik buraya...ve şimdi çok güzel yerlerdeyiz..takıl bize ver kilolarını
teşekkür ederin cnm
tesekkürler canim

hosgeldin

ellerine saglik senacim

teşekkür ederim cnm oqluşunada geçmiş olsun ..

naf naf naf
teşekkür ederim cnm..
hani yuvarlak ekmekler varya kocaman....onlardan deqil cnm...onlardan yersen 1 dilimi 2 dilim olarak hesaplıcaksın..çok büyük çünkü...halk ekmekten yada bimden alabilirsin buqday ekmeqini...poşetli olanlardan al cnm..arkasında karbonhidrat deqerleri yazıyor..en az hangisinin deqeri düşükse onu al...bizim yediqimiz buqday ekmeqi kare şeklinde poşetle satılanlar..
toatun yanında 1 haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin peynir gibi normal kahvaltılıkları yiyebilirsin cnm...takıldıqın biyer olursa sor yine

gecmis olsun sena ablaa:2::2:

teşekkür ederim tatlım..

hayırlı olsun güzelimmm biraz oyalar seni iş.kocişinin yokluğunu fazla aramazsın..

canım benimmmmm çoookkkkk geçmişolsun bitanemkaptanım ben bu orti olayına fransızım biliyosun sana bildirim yapılcağını bilmiyodum kusura bakma tatlım.şimdiiiiiii

kızlar yeni orti arıyorummmm kendimeeee duyrulurrr....
cok gecmis olsun canim

gecmis olsun canim benim

ellerine saglik tugbacim

hosgeldin
sağol tatlımmmmm

canım benim çok geçmiş olsun kadının içine doğdu herhalll.

bu rada daha fazla alıntı almıştım ama kocam yüzünden gitti.mywish ve naf başınız sağolsun kızlar geçmiş olsun.son zamanlarda o kadar çok yaşanyoki anne karnnda ölümler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…