70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gördüm canım tebrıkler sayende valla bende bu hafta elımden geldıgı kadar dıkkat edıcem sorumluluk duygusu olustu ama ıyı olcak ınsallah boyle baska turlu verecegım yok yoksa

kızlar bugünkü menümü vereyim
bugün geç uyanmışım 10 da oyüzden kahvaltı ilk kez yapamamadım öğlen keşanda orduevinde yedim
öğlen(12.30)
1 tabak tavuk sote(mantar ,taze fasülye,havuç,patates sulu),1 kare fırında makarna(küçük dilimi seçtim),1 kase yoğurt
ara(15.00)
1 küçücük dilim pasta...ama eşim 2/3 ünü benden önce götürdü,ben anca 2 çatal alabildim
akşam(18.00)
1 tane çipura(folyoya sarılıp fırında buğulanmış ,içinde soğan ve limon halkalı),bol yeşil salatai1 kuru soğan,3 acı sivri biber turşusu(benim yaptığım)
gün boyu 2 lt.su(gene az oldu),1 limonlu soda
yatmadan 1 bardak süt

ehhh idare eder,haftasonu menüsü bukadar hasarla atlatılıyor
bide düne göre 400 gr eksideyim yaflular,regl olmayı buyüzden seviyom ve bugün 2. günüm daha

evdeyım sehercım evd enet varda bakma fırsat olmuyo ondan bu hafta ısten de pek takıp edemedım o yuzden ozledım sızlerı yaa

senacım liste çok güzel olmuş ve ayrıca tebrik ederim tatlım...
çok geçmiş olsun bitanem,hasta hasta uğraşmışsın okadar,hakkını helal et güzelim

tebriklerrrrrrrrrr ortim sayesinde 3. olmuşuzzz ortim tebriklerrrrr
amin cnmmm

İlk 3te olmak güzelmişşş ortimmm
Haftaya seni de pistlerde görcez artık.
Bu arada eşin geliyormuş hadi bakalım bol bol özlem gidermeler..

Liste süper olmuş Sena ablaa teşekkür ederizz..
1. olduğun için ayrıca tebrik ederim..

tebrikler fıstık

mrb kızlar aranızda yeniyim.çizelge oluşturmayı bilmiyorum yardım edermisiniz..menümü yazayım misafirim vardı düzensiz oldu birazcık.sabah 09.00 1.5dilim buğday ekmeği 1kk peynir 3zeytin domates salatalık...11.30 ara bi ceviz..öğle 14.00 3kaşık kısır yarım kek şekersiz çay...akşam 19.00 1kepçe yayla çorbası 3kaşık bezelye yemeği 1çay bar.yoğurt..21.30 ara 1 elma ...2.5lt su..2fincan yeşil çay.spor yapamadım bugün

hoşgeldin fıstık...sadece öğle yemeğin işi bozmuş ama bugünlük olsunçizelgeyi trendy 21 yani benim ortim yada bilen bikaç arkadaş tarif ediyorlar yardımcı olurlar sana...spor yapmanada sevindim güzeeeeelllllll

CANIM ŞÖYLE AÇIKLIYIM OZAMAN,GEÇEN HAFTA GERDÜŞ VE DİĞERLERİ BİLDİRİMDE BULUNMADILAR BANA ,,VE KAPTANIN UYARISIYLA onları liste altına yazdım,,bunun amacı herkez kilo versede alsada kilo bildirimi yapmak zorunda,aksi halde bu şekilde listenin altına yazılıcak isimler
Canım Ablam (mektupp) telden aradı biraz önce beni...hemde kktcden ablammmmmmmmmmmm CANIM ABLAMMM çoookkkkkkkkk teşekkür ederim...sesin şifadır bana canım ablammmmmmmmmm............
geçmiş olsun sena ablaa,boğaz ağrısı zordur bilirim,allah acil şifalar versin,,çok çok geçmiş olsun
ben de katılmak istiyorum,benim de ortağım olsun,hırslanayım biraz,kim ilgileniyor ki gruplarla??? her hafta kaptan değişiyor mu??sabit mi??
hoşgeldin canım,boşta varsa arkadaşlardan eşleşebilirsin,talibimi arıyorum de onlar dönerler sanaa
pardon benim anlayamadigim Ben neden yokum listede??
ben kilo bildirimimi yaptim ve ortagim ZTAR DI. ztar nasil bask biriyle ortakmis gibi gosterilirken benle gosterilmiyor anlamis degilim
ZTAR DA BEN DE kilo bildirimimizi yaptik diye biliyorum
BEN TRENDY 21 E ozelden yazmistim bildirimimi ama neyse
acemilik diyelim
artik ztar deil ozaman ortim
evet canım bildirim yaptın bana ama kendi bildirimini yaptın ve bende görevimi yapıp seni listenin altına yazdım,,grup yarışması için bildirimler sena kaptana yollanıcaktı ve yollamamışsın demekki...oyüzden haftaya daha dikkatli davranalım bu konuda,bana cuma günü bildirimini yaptığın taktirde bu sefer listede adın olucak unutma....bu hafta liste altında adın görmedinmi yoksaa
slm kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum katılmak bugüneymiş bende 75 kiloyum bende zayıflamak istiyorumm
hoşgeldin tatlımkilo çizelgeni yap öncelikle sonra bide kendine eş bul,bak senin gibi yeni gelenler var ,,sende talibimi arıyorum diyebilirsin
bende marketlerdeki kare ekmeklerden alıyodumda,artık fırından yumuşacık alıyorum,yuvarlak ama küçücük bi yuvarlar,aynı hesaba geliyo zatenbende tostun yanında klasik kahvaltılık yenebileceğini düşünüyorum,ama genelde sade yerim yada domates ve peynirlee e tabi bide çay

ooo demekki 400gr eksidesin haa bravo çok güzel,,bende bugün gr oynamamış dünkü yediklerimden sonra kilomu artmış bekliyodum 100-200gr falan ama 60.3ü gördüm yine yediklerimin kar kalması ne güzel yaa...kilo korumak bizim için çok kolay olucak gibii..ya benim amacım şimdilik adımı kırmızıyla yazdırmak,500gr daha versem 20 kilo vermiş olucam ne güzel

kız bana bak sen koruma modunamı geçtinde benim haberimmi yok...şaka şaka...yiyip sabit kalmakta güzel ama dikkat etde yukarı doğru kaymasın ibre kuşum

Son düzenleme:

yaptım canım..evet hergün 5km koşu bandında yürüyorumm

yaptım canım..evet hergün 5km koşu bandında yürüyorumm

çok iyi,vücut öyle daha zinde ve hızlı oluyor ve kilo vermeyi destekliyor kalıcı kılıyor...bende hergün 6.7 de 50 dk. yürüyorum,20-25 dk. zor ayarda eliptik bisiklet yapıyorum...şu an regl olduğum için izinliyim şekerimcim

kızlar çamaşırımıda astım yenisinide makineye koydum dönüyor...artık onuda sabah( bunları toplar) asarım...ben kaçıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar...sabah görüşmek üzere allaha emanet olun

suan bende regldeyim ozaman izinlimi olunuyor..ayy ne çok soru soruyorum yahu

iyi geceler kızlarrr
önce menümü yazayım

15 ekim c.tesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
az kaşar peyniri
köz kırmızı biber
4 zeytin
domates salatalık
yarım kk tahin helvası
4 çatal sucuklu yumurta

ara
yok

öğle
2 tavuk baget haşlama 1 havuç
yeşil salata

ara
yok

akşam
haşlanmış mantar
yeşil salata
ayran

bende genelde fırından alıyroum top ekmek yada rulo küçük şeklinde...
bazen tam tahıl bazen çavdar boyuna görede dilim ayarlıyorum ama genelde küçük 2 dilim oluyor,yanında yumurta,salata domates,zeytin peynir herşeyden yiyoprum...
tost daha lezzetli oluyor bide kzıarmış ekmek hastasıyım

merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk sene önce diyetisyen yardımıyyla 18 kilo verdim.1 sene kilomu güzel korudum ama şimdi 8 kilo aldım.şu an 70 kiloyum aldığım 8 kiloyu tekrar vermek istiyorum.bende diyet grubuna katılmak istiyorum.nasıl oluyor nappmam gerrekiyor bilgi verirmisiniz.teşekkürler

orti harika bi menü ama araların olmaması bozmus oralarda süt ürünleri almalydın bnce

bn sbh klasik ara sütlü kahve öglen tavuk salata ara muz yaptım
1 saate aksam yemegimi yiycem müsli ve süt ve blki ceviz..
düne göre bugun eksi 500deydim reglim 2. günü die inş hftaya cuma cok güzel olucak bizim takımımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…