evet canım bilerek geç uyudum 1,30 - 2 ye geliyordu saat...
yınede ıcıme sınmıyor en gec 7 den sonra yemek, ki normalde 4-5 te yıyorum aksam yemegımı...
neyse haftada bır katlanıcaz artık esımın aılesı ıcın napalım.. :)
yok canım sende bana el sallarsın haftaya el sallaya sallaya verırız kıloları..
valla gece 2-3 de de ararlarsa artık ben acarım esım uyuyor önemli bırseymiydi ! dıye.. nedir be hayatımız iş olmuş..
yeniden düzenlicem derken ne bakımdan anlamadım... :44:
birinci grubumuzu tebrikleeerr ederiiizzz....
ellerine saglık kaptan... bizde ikinci olmuşuz bu arada arcak yokki görsün ...
gördüm canım tebrıkler sayende valla bende bu hafta elımden geldıgı kadar dıkkat edıcem sorumluluk duygusu olustu ama ıyı olcak ınsallah boyle baska turlu verecegım yok yoksa
tebriklerrrrrrrrrr ortim sayesinde 3. olmuşuzzz ortim tebriklerrrrr
amin cnmmm
.........................Haftanın Birinci gurubu..............................
ERGİNSENA & NaF
.............................Haftanın nacizane birincisi.............................
ERGİNENA
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR
qurup bilgileri;
1.erginsena 1800
NaF 900
toplam : 2700
2.arcak81 200
charm 1700
toplam : 1900
3.mywish89 1300
barkinim 200
toplam :1500
4.deryaak 1500
ztar +200
toplam :1500
5.mavigoz0554 500
mektupp 800
toplam : 1300
6.sibel29 400
zeynepberat 700
toplam :1100
7.ms22 200
musize 900
toplam :1100
8.triendy21 0
KILAVUZ 500
toplam : 500
Bildirim yapmayan qurup ortileri listeden çıkarmıştır...boşta kalan ortiler tarafımdan eşleştirilmiştir...bundan sonra herkesin ortisi yukarıdaki gibidir..bilginize...
İlk 3te olmak güzelmişşş ortimmm
Haftaya seni de pistlerde görcez artık.
Bu arada eşin geliyormuş hadi bakalım bol bol özlem gidermeler..
Liste süper olmuş Sena ablaa teşekkür ederizz..
1. olduğun için ayrıca tebrik ederim..
hoşgeldin fıstık...sadece öğle yemeğin işi bozmuş ama bugünlük olsunmrb kızlar aranızda yeniyim.çizelge oluşturmayı bilmiyorum yardım edermisiniz..menümü yazayım misafirim vardı düzensiz oldu birazcık.sabah 09.00 1.5dilim buğday ekmeği 1kk peynir 3zeytin domates salatalık...11.30 ara bi ceviz..öğle 14.00 3kaşık kısır yarım kek şekersiz çay...akşam 19.00 1kepçe yayla çorbası 3kaşık bezelye yemeği 1çay bar.yoğurt..21.30 ara 1 elma ...2.5lt su..2fincan yeşil çay.spor yapamadım bugün
CANIM ŞÖYLE AÇIKLIYIM OZAMAN,GEÇEN HAFTA GERDÜŞ VE DİĞERLERİ BİLDİRİMDE BULUNMADILAR BANA ,,VE KAPTANIN UYARISIYLA onları liste altına yazdım,,bunun amacı herkez kilo versede alsada kilo bildirimi yapmak zorunda,aksi halde bu şekilde listenin altına yazılıcak isimlerGünaydıın kızlaarrr.....
oh ne guzel yapmıssın agzına saglık kesınlıkle boyle olmak gerekıyor.. sesin çıkmazsa adam saymıyorlar... ıyı yapmıssın...
TUğbacım ellerine sağlık çok güzel olmuş....
Ancak birşey merak ettim gerdüş nasıl listeye haftaya gırıyor anlamadım.. uzun zamandır bıldırım mı yapmadı...
Bende onu listenin basında görücem sanıyordum bı baktım yok.. :44:
geçmiş olsun sena ablaa,boğaz ağrısı zordur bilirimCanım Ablam (mektupp) telden aradı biraz önce beni...hemde kktcdenablammmmmmmmmmmm CANIM ABLAMMM çoookkkkkkkkk teşekkür ederim...sesin şifadır bana canım ablammmmmmmmmm............
hoşgeldin canım,boşta varsa arkadaşlardan eşleşebilirsin,talibimi arıyorum de onlar dönerler sanaaben de katılmak istiyorum,benim de ortağım olsun,hırslanayım biraz,kim ilgileniyor ki gruplarla??? her hafta kaptan değişiyor mu??sabit mi??
pardon benim anlayamadigim Ben neden yokum listede??
ben kilo bildirimimi yaptim ve ortagim ZTAR DI. ztar nasil bask biriyle ortakmis gibi gosterilirken benle gosterilmiyor anlamis degilim
ZTAR DA BEN DE kilo bildirimimizi yaptik diye biliyorum
evet canım bildirim yaptın bana ama kendi bildirimini yaptın ve bende görevimi yapıp seni listenin altına yazdım,,grup yarışması için bildirimler sena kaptana yollanıcaktı ve yollamamışsın demekki...BEN TRENDY 21 E ozelden yazmistim bildirimimi ama neyse
acemilik diyelim
artik ztar deil ozaman ortim
hoşgeldin tatlımslm kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum katılmak bugüneymiş bende 75 kiloyum bende zayıflamak istiyorumm
bende marketlerdeki kare ekmeklerden alıyodumda,artık fırından yumuşacık alıyorum,yuvarlak ama küçücük bi yuvarlar,aynı hesaba geliyo zatenmerhaba kizlarr size bisey sormam lazim. simdi cogu kisinin kahvalti menusunde kepekli ya da tam bugday ekmeklerine tost goruyorum. bunlarin boyutu ne kadar oluyor ? yani firindakilerin dilim boyu buyuk ama markette varya unolar falan omlar da kucuk. bi de tostun yanina neler yenebilir kahvaltida
kızlar bugünkü menümü vereyim
bugün geç uyanmışım 10 da oyüzden kahvaltı ilk kez yapamamadım öğlen keşanda orduevinde yedim
öğlen(12.30)
1 tabak tavuk sote(mantar ,taze fasülye,havuç,patates sulu),1 kare fırında makarna(küçük dilimi seçtim),1 kase yoğurt
ara(15.00)
1 küçücük dilim pasta...ama eşim 2/3 ünü benden önce götürdü,ben anca 2 çatal alabildim
akşam(18.00)
1 tane çipura(folyoya sarılıp fırında buğulanmış ,içinde soğan ve limon halkalı),bol yeşil salatai1 kuru soğan,3 acı sivri biber turşusu(benim yaptığım)
gün boyu 2 lt.su(gene az oldu),1 limonlu soda
yatmadan 1 bardak süt
ehhh idare eder,haftasonu menüsü bukadar hasarla atlatılıyor
bide düne göre 400 gr eksideyim yaflular,regl olmayı buyüzden seviyom ve bugün 2. günüm daha
CANIM ŞÖYLE AÇIKLIYIM OZAMAN,GEÇEN HAFTA GERDÜŞ VE DİĞERLERİ BİLDİRİMDE BULUNMADILAR BANA ,,VE KAPTANIN UYARISIYLA onları liste altına yazdım,,bunun amacı herkez kilo versede alsada kilo bildirimi yapmak zorunda,aksi halde bu şekilde listenin altına yazılıcak isimler
geçmiş olsun sena ablaa,boğaz ağrısı zordur bilirim,allah acil şifalar versin,,çok çok geçmiş olsun
hoşgeldin canım,boşta varsa arkadaşlardan eşleşebilirsin,talibimi arıyorum de onlar dönerler sanaa
evet canım bildirim yaptın bana ama kendi bildirimini yaptın ve bende görevimi yapıp seni listenin altına yazdım,,grup yarışması için bildirimler sena kaptana yollanıcaktı ve yollamamışsın demekki...oyüzden haftaya daha dikkatli davranalım bu konuda,bana cuma günü bildirimini yaptığın taktirde bu sefer listede adın olucak unutma....bu hafta liste altında adın görmedinmi yoksaa
hoşgeldin tatlımkilo çizelgeni yap öncelikle sonra bide kendine eş bul,bak senin gibi yeni gelenler var ,,sende talibimi arıyorum diyebilirsin
bende marketlerdeki kare ekmeklerden alıyodumda,artık fırından yumuşacık alıyorum,yuvarlak ama küçücük bi yuvarlar,aynı hesaba geliyo zatenbende tostun yanında klasik kahvaltılık yenebileceğini düşünüyorum,ama genelde sade yerim yada domates ve peynirlee e tabi bide çay
ooo demekki 400gr eksidesin haa bravo çok güzel,,bende bugün gr oynamamış dünkü yediklerimden sonra kilomu artmış bekliyodum 100-200gr falan ama 60.3ü gördüm yine yediklerimin kar kalması ne güzel yaa...kilo korumak bizim için çok kolay olucak gibii..ya benim amacım şimdilik adımı kırmızıyla yazdırmak,500gr daha versem 20 kilo vermiş olucam ne güzel
hoşgeldin fıstık...sadece öğle yemeğin işi bozmuş ama bugünlük olsunçizelgeyi trendy 21 yani benim ortim yada bilen bikaç arkadaş tarif ediyorlar yardımcı olurlar sana...spor yapmanada sevindim güzeeeeelllllll
yaptım canım..evet hergün 5km koşu bandında yürüyorumm
çok iyi,vücut öyle daha zinde ve hızlı oluyor ve kilo vermeyi destekliyor kalıcı kılıyor...bende hergün 6.7 de 50 dk. yürüyorum,20-25 dk. zor ayarda eliptik bisiklet yapıyorum...şu an regl olduğum için izinliyim şekerimcim
merhaba kizlarr size bisey sormam lazim. simdi cogu kisinin kahvalti menusunde kepekli ya da tam bugday ekmeklerine tost goruyorum. bunlarin boyutu ne kadar oluyor ? yani firindakilerin dilim boyu buyuk ama markette varya unolar falan omlar da kucuk. bi de tostun yanina neler yenebilir kahvaltida
iyi geceler kızlarrr
önce menümü yazayım
15 ekim c.tesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
az kaşar peyniri
köz kırmızı biber
4 zeytin
domates salatalık
yarım kk tahin helvası
4 çatal sucuklu yumurta
ara
yok
öğle
2 tavuk baget haşlama 1 havuç
yeşil salata
ara
yok
akşam
haşlanmış mantar
yeşil salata
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?