70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam orti
bu hafta ikimizde az kilo verdik ama olsun. haftaya daha iyi olacağız.
evet bugün aralarımı yapamadım.çünkü çocuklarla hep dışarıdaydım yemek yiyebildiğime bile şükrediyorum
senin de menü iyiymiş orticim.
hadi bakalım tam gaz devam yılmak yok......

bu hafta bnm hedefim 69.5 yani tam bi kilo vermek o da en azındn :)))))))

sn bu hfta iiydin cnm bn bozdum işi ama 4 günlük ara tatil oldugundn spora gidemedim ondn öle olmuştu ama artk hersy degişti. 16 aralıkta dönerken istanbula 65 olarak dönücem annemleri sasırtcm :))

tamam o zaman herşey süper. 1 kg sen versen 1 kilo da ben değmeyin keyfimize o zaman:)))
senin hedef 16 aralık istanbul dönüş
benim hedefte bayrama kadar en azından bir 3 kilo vermek
inşallah hedefleri tam 12 den vururuz

hoşgeldin canım.
hergün menünü yazıyorsun öncelikle ve kaptan değerlendiriyor. kaptanımız erginsena'nın hazırladığı bir liste var ona göre günlük menünü hazırlıyorsun.
bu listeye uyarsan ve kaptanın yorumlarını uygularsan başarılı olursun bence.
inşallah hedefine ulaşırsın..
bunlar yeni başlayanlar için diyet kuralları

1-Kilo çizelgesi yapılacak

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir

6-Ara öqün tekrar yapılacak

7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim.

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Hoşgeldin

Günaydın afiyet olsun cnm

Gülegüle tatlım oğluna geçmiş olsun

Sağol tatlım

sagol tatlim

benim annemde öyledir ciceklerini sorar hep ama annen ne bilsin yasik

sagol senacim

MRB arkadaşlar ben de 70 kiloyum acayip zayıflamak istiyorumm

hosgeldin

Son düzenleme:
bugün yine birsürü misafir vardin annemi yanliz birakmadim yardim ettim elimden geldiyince benim evi görseniz savas alani gibi yani camasir yikancak ütülencek ama iki gündür annemdeyim yarinda yine birsürü gelecek var
hayirlisiyla gidsin gelsinlerde bunlar artik tatli telaslar gerci bak böyle yazinca icim bi sekil oluyo ya
neyse bugün bitane kadin vardin tanidik anlatiyo türkiyede yengesi 150 kilo imis migdesine kelebce taktirmis kadin onu taktirdikdan sonra fazla birsey yiyesi gelmemis kadin 45 kiloya kadar düsmüs sadece cekirdek citleye biliyormus migdesi almiyormus hic birsey kalbi dayanmamis ölmüs allah rahmet eylesin
öbür kadin da dedi benimde tanidigim bi kadin var 94 kiloymus migdeme kelebce takdirayim diye cünkü 110 kilo olmayinca sigorta ödemiyormus
110 kilo olmak icin yemis ondan sonra takdirmis yani bende dedim ne diye 110 kilo ya kadar yiycene zayiflamaya calissaydin keske :26:

yoruldum bende gideyim yatayim yarin yine erken kalkacam iyi geceler kizlar :92:

BEN TRENDY 21 E ozelden yazmistim bildirimimi ama neyse
acemilik diyelim
artik ztar deil ozaman ortim

canım triendy21 e yaptıqın bildirim liste içindi... orti listesi için ayrıyeten bana mesaj atman gerekiyor..shryvz ile orti olun sizde..onunda ortisi yok...listeye ikizini orti diye kaydediyorum...cuma günü orti bildirimlerinizi özelime yapmayı unutmayın cnm
teşekkür ederim seherim hala iyileşemedim...burnum durmadan akıyor...siz bari kendinize dikkat edin...çok zor...gece bile kaç defa uyandım...rahat edemediqim için sabahın 6sında kalktım...bişeyle yedim ilaç içtim kendimi kkda buldum :26: sehercim yeni ortin bukett cnm..cuma günü aranızdan birisi ikinizin bildirimini özelime yapmayı unutmasın cnm..öpüyorum senii

senacım liste çok güzel olmuş ve ayrıca tebrik ederim tatlım...
çok geçmiş olsun bitanem,hasta hasta uğraşmışsın okadar,hakkını helal et güzelim
deryammmm canım çok teşekkür ederim..zaten orti birincilerini daha farklı ilan etmeyi düşünüyordum..gerçekten halim yokru bu haftalık böyle olsun...hassasiyetin için teşekkürler cnm...
teşekkür ederim cnm..aslında müqe bildirim yapsaydı birinci o olucaktı..tek başına 3 kilo verdi..müqeeee duyy beni harika bir birinciliqi bana kaptırdınn

tuqbacım teşekkür ederim ablam..amann hem kendine hem bebişlerine dikakt et cnm..şu havalar düzelene kadar hergün annene falan gitmek yokk

menün çok güzel cnm..ama aralar hariç küçükte olsa aralarda bişeyle yemen gerekiyor..yoksa meton yavaşlar...ama genel olarak öqün yemeklerin gayet güzel...tahin helvanıda hafta sonu kaçamaqına veriyorum...normalde listemizde olmaması gerekiyor..

canım önce kilo çizelgeni yapman gerekiyor...sonra her akşam gün boyu ne yediqini bizimle paylaşmalısın ki nerde hata yaptıqını görüp sana yardımcı olabilelim...cuma günleride yardımcım triendy21in özeline kilo bildirimi yapman gerekiyor..bildirim yaptıqın ilk hafta listenin altına 2.haftadan itibarende listeye ekleniyorsun..ve bu güzel maraton başlamış oluyor..kolay gelsin
MRB arkadaşlar ben de 70 kiloyum acayip zayıflamak istiyorumm
zayıflamak istiyorsan doqru adrestesin cnm..hoşgeldin aramıza

150 kilodan 45 kiloya inilirmi hiç hiçbir organımız bukadar kilo kaybını kaldırmaz..en az 3-4 yılda verilmesi gereken bir kilo...ki 45 kilo çok çok az bir kilo...benim 13 yaşındaki oqlumun kilosu bile 50 küsür...gerçekten şoktayım...ama ben burda doktorada hata veriyorum..kelepçeyi takarken mideyi çok küçültmemesi lazımda..ve sonrasında en az 2-3 sene bu hastayı takip etmeliydi...hastadan çok doktor hatası bence..büyük bir ihmal sözkonusu

günaydın kızlar hayırlı pazarlarr

topikte benden başka kimse yok tabi bu saatte çok normal malum pazar ben hasta olduqum için ne uyuyabiliyorum ne ayakta gezebiliyorum..tuhaf bir durum...kahvaltı yaptım tek başıma çünkü ilaç içmek zorundaydım..herkes uyuyor onlar kalkasıya bnm öqlen yemeqi zamanım gelir..7de yaptım kahvaltımı...gidip biraz koçişin yanına yatıyım ilaç belki uyutur beni belki biraz daha iyi kalkarım..bugün yoqun bir gün beni bekliyor..ütü yemek muahesebe ödevim ve dışarda işlerim var...gün içinde gelemezsem akşama uqrarım..iyi bakın kendinize kızlar hasta olmayın..bakın kaç gündür düzelemedim

Son düzenleme:
günaydın zeynep..
ikimiz varız sena açmış topiği ama hasta olduğundna yatmaya gitmiş zor hastalık yaa inş.tez zamanda geçer...
gördünmü listede yokum,pelinde bende hiç bukadar kilo vermemiştik ama geçenhafta girmedik diye buhaftada giremedik neyse napalım...
buarada hala regl olmaıdm bugün yol çıkıyoruz 3 gün gecikti yollarda orda olmak daha sıkıcı benim kanamlı sanclı geçiyorda malesef...
talihe bak yaa uzun bri aradan sonra başbaşa gidiyoduk ve benim durumla rkarışıkk

kızlar ...leptupumuz artık olmadığından ordada girermiyim bilmiyorum ama sizi özliycem ve merak edeceğim emin olunn....
bu öğeln çıkıcaz yola..2gündür hava yağmurlu çok soğudu 2 akşamdır ufonun yanından ayrılamadım şimdi çanta hazırlıycam kahvaltı yapıp öğlen çıkıarız nasipse...
az çok günlermiz acı tatlı hatıralarımız oldu kah ağladık kah güldük...sanalda olsa..
hakkınızı helal edin..allahaısmarladık
inşaallah güzel geçer eşim kurstayken bende odada takılcam dua edinde bari adet olucaksam dönünce olayım ama neys ekendimi rahat tutayım zaten hala göğüsler acıyor özellikle ikk uyanıp kalkınca çok fenalar...
rabbim hayırlara çıkarsın..mevalm neyler neylerse güzel eyler değilmi????
yaa leptop olsaydı sizsizde kalamzdım ahhhhaaaa ayrılık oturdu içime
yalnızlığımın dostları orda odada yalnızken sizsiz hayat çekilirmi beee
akşama doğru kocişim olacakta zaten
haydii bayyy dua edin bize...

hee diyet değil sağlıklı beslenmeya ordada devam edicem inşaallah...değişik tatlarda görürüm hem bakalım..
sağlıklı diyorum çünlü 2 akşamdır eşimin menüsünden yiyorum yani öğeln yiyeceğime akşam yedim onla..
sadece müsli insanı nekadar hafiif yapıyordu midem hafilğie alışınca yemek ağır geliyor...
eşimel kurfasulye eydim pilav çokazdolsa dokundu valla...
iyi iyyi öğlen yemeliyim demekki hem bana bağırsakalrımada daha iyi sağlıklı beslenme yani akşamları hafiif geçirme..
test ettim onayladım
buhaftada hormonlar karıştı bide ben midemi karıştırırsam olmaz değilmi?????
eşimel sabah 8 kahvaltı,öğeln 12 yemek olursa süpper olucak akşama dikkat ettimmi tamamdır
gelene kadar herkes bissürü vericek zaten

Gunaydinn bi kac gundur takip edemedim :44: sabah kahvaltimi simdi yaptim 1 dilim tost ekmegiyle yapilmis pizza (sucuk,zeytin,kasar,birazda ketcap)yedim ve yaninda 1 bardak sekersiz cay..

ah canım ya ben sana yazıyorum ama sen kimbilir ne zaman okursun dualarım seninle inşallah adet olmazsın kaç gündür merak ediyorum ha bi denk gelemedik sorcam sorcam neyse çok şükür olmamışsın inşallahta 9 ay olmazsın bazen öyle aksilikler oluyo ne yapcan benimkide tamamen tesadüf oldu yoksa tuğba benide almayacaktı işin kötü yanı ben gidene 500 yazmışım meğer 700 müş sende haftaya girersin üzülme canım benim anladığım kadarıyla gitmek sana zor geliyo ama eminim güzel geçer hem otellerde bilgisayar odası vs oluyo eşin yokken git otur bende eşimin yanına gitmiştim yozgata ve urfaya yozgatta 3 urfada 15 gün kaldım bende otelde kaldım eşim işteyken gezdim ben ama aceyip güzel ya yemek hazır temizlik yok ben eğlenmiştim inşallah sende eğlenirsin iyi haberlerle gel çok öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…