canım triendy21 e yaptıqın bildirim liste içindi... orti listesi için ayrıyeten bana mesaj atman gerekiyor..shryvz ile orti olun sizde..onunda ortisi yok...listeye ikizini orti diye kaydediyorum...cuma günü orti bildirimlerinizi özelime yapmayı unutmayın cnm
teşekkür ederim seherim hala iyileşemedim...burnum durmadan akıyor...siz bari kendinize dikkat edin...çok zor...gece bile kaç defa uyandım...rahat edemediqim için sabahın 6sında kalktım...bişeyle yedim ilaç içtim kendimi kkda buldum :26: sehercim yeni ortin bukett cnm..cuma günü aranızdan birisi ikinizin bildirimini özelime yapmayı unutmasın cnm..öpüyorum senii
deryammmm canım çok teşekkür ederim..zaten orti birincilerini daha farklı ilan etmeyi düşünüyordum..gerçekten halim yokru bu haftalık böyle olsun...hassasiyetin için teşekkürler cnm...
teşekkür ederim cnm..aslında müqe bildirim yapsaydı birinci o olucaktı..tek başına 3 kilo verdi..müqeeee duyy beni harika bir birinciliqi bana kaptırdınn
tuqbacım teşekkür ederim ablam..amann hem kendine hem bebişlerine dikakt et cnm..şu havalar düzelene kadar hergün annene falan gitmek yokk
menün çok güzel cnm..ama aralar hariçküçükte olsa aralarda bişeyle yemen gerekiyor..yoksa meton yavaşlar...ama genel olarak öqün yemeklerin gayet güzel...tahin helvanıda hafta sonu kaçamaqına veriyorum...normalde listemizde olmaması gerekiyor..
canım önce kilo çizelgeni yapman gerekiyor...sonra her akşam gün boyu ne yediqini bizimle paylaşmalısın ki nerde hata yaptıqını görüp sana yardımcı olabilelim...cuma günleride yardımcım triendy21in özeline kilo bildirimi yapman gerekiyor..bildirim yaptıqın ilk hafta listenin altına 2.haftadan itibarende listeye ekleniyorsun..ve bu güzel maraton başlamış oluyor..kolay gelsin
zayıflamak istiyorsan doqru adrestesin cnm..hoşgeldin aramıza
150 kilodan 45 kiloya inilirmi hiçhiçbir organımız bukadar kilo kaybını kaldırmaz..en az 3-4 yılda verilmesi gereken bir kilo...ki 45 kilo çok çok az bir kilo...benim 13 yaşındaki oqlumun kilosu bile 50 küsür...gerçekten şoktayım...ama ben burda doktorada hata veriyorum..kelepçeyi takarken mideyi çok küçültmemesi lazımda..ve sonrasında en az 2-3 sene bu hastayı takip etmeliydi...hastadan çok doktor hatası bence..büyük bir ihmal sözkonusu
günaydın kızlar hayırlı pazarlarr
topikte benden başka kimse yoktabi bu saatte çok normal malum pazar ben hasta olduqum için ne uyuyabiliyorum ne ayakta gezebiliyorum..tuhaf bir durum...kahvaltı yaptım tek başıma çünkü ilaç içmek zorundaydım..herkes uyuyor onlar kalkasıya bnm öqlen yemeqi zamanım gelir..7de yaptım kahvaltımı...gidip biraz koçişin yanına yatıyım ilaç belki uyutur beni belki biraz daha iyi kalkarım..bugün yoqun bir gün beni bekliyor..ütü yemek muahesebe ödevim ve dışarda işlerim var...gün içinde gelemezsem akşama uqrarım..iyi bakın kendinize kızlar hasta olmayın..bakın kaç gündür düzelemedim
kızlar ...leptupumuz artık olmadığından ordada girermiyim bilmiyorum ama sizi özliycem ve merak edeceğim emin olunn....
bu öğeln çıkıcaz yola..2gündür hava yağmurlu çok soğudu 2 akşamdır ufonun yanından ayrılamadım şimdi çanta hazırlıycam kahvaltı yapıp öğlen çıkıarız nasipse...
az çok günlermiz acı tatlı hatıralarımız oldu kah ağladık kah güldük...sanalda olsa..
hakkınızı helal edin..allahaısmarladık
inşaallah güzel geçer eşim kurstayken bende odada takılcam dua edinde bari adet olucaksam dönünce olayım ama neys ekendimi rahat tutayım zaten hala göğüsler acıyor özellikle ikk uyanıp kalkınca çok fenalar...
rabbim hayırlara çıkarsın..mevalm neyler neylerse güzel eyler değilmi????
yaa leptop olsaydı sizsizde kalamzdım ahhhhaaaa ayrılık oturdu içime
yalnızlığımın dostları orda odada yalnızken sizsiz hayat çekilirmi beee
akşama doğru kocişim olacakta zaten
haydii bayyy dua edin bize...
Gunaydinn bi kac gundur takip edemedim :44: sabah kahvaltimi simdi yaptim 1 dilim tost ekmegiyle yapilmis pizza (sucuk,zeytin,kasar,birazda ketcap)yedim ve yaninda 1 bardak sekersiz cay..
günaydın herkese,gerçi öğlen oldu ama ben yeni kalktım. dün öğlen 3'e kadar çalışıyordum. sonra da alışverişe çıktık,gece yarısından sonra geldik eve. çok yorulmuşum uyanamadım.40 dk plates yapar öyle kahvaltıya otururum. bu arada kilo bildirimi hangi gün?? ben yeni katıldım,hemen bildirim yapmam gerekiyor mu bildirim gününü mü bekleyeceğim??
canim cuma günleri yapiyoruz kilo bildirimini
zeynepcim naber ortim
idir canım ne olsun berattan fırsat bulduğum kadar bakıyorum yusufunda uykusu gelmiş mızmızlanıyo ev mahşer yeri heryer heryerde
napcan caniminicibende cikacam simdi sonra annemgile cikmam lazim firsat varken bende toplayayim ortaligi biraz
aksam belki gelebilirsem sende gelebilrsen biriki laflariz ortim
olu inşallah bi yaramazlık olmazsa öptüm canım görüşürüz
topikte benden başka kimse yoktabi bu saatte çok normal malum pazar ben hasta olduqum için ne uyuyabiliyorum ne ayakta gezebiliyorum..tuhaf bir durum...kahvaltı yaptım tek başıma çünkü ilaç içmek zorundaydım..herkes uyuyor onlar kalkasıya bnm öqlen yemeqi zamanım gelir..7de yaptım kahvaltımı...gidip biraz koçişin yanına yatıyım ilaç belki uyutur beni belki biraz daha iyi kalkarım..bugün yoqun bir gün beni bekliyor..ütü yemek muahesebe ödevim ve dışarda işlerim var...gün içinde gelemezsem akşama uqrarım..iyi bakın kendinize kızlar hasta olmayın..bakın kaç gündür düzelemedim
günaydın herkese,gerçi öğlen oldu ama ben yeni kalktım. dün öğlen 3'e kadar çalışıyordum. sonra da alışverişe çıktık,gece yarısından sonra geldik eve. çok yorulmuşum uyanamadım.40 dk plates yapar öyle kahvaltıya otururum. bu arada kilo bildirimi hangi gün?? ben yeni katıldım,hemen bildirim yapmam gerekiyor mu bildirim gününü mü bekleyeceğim??
tebrikler fıstık
bugün yine birsürü misafir vardin annemi yanliz birakmadim yardim ettim elimden geldiyince benim evi görseniz savas alani gibi yani camasir yikancak ütülencek ama iki gündür annemdeyim yarinda yine birsürü gelecek var
hayirlisiyla gidsin gelsinlerde bunlar artik tatli telaslar gerci bak böyle yazinca icim bi sekil oluyo ya
neyse bugün bitane kadin vardin tanidik anlatiyo türkiyede yengesi 150 kilo imis migdesine kelebce taktirmis kadin onu taktirdikdan sonra fazla birsey yiyesi gelmemis kadin 45 kiloya kadar düsmüs sadece cekirdek citleye biliyormus migdesi almiyormus hic birsey kalbi dayanmamis ölmüsallah rahmet eylesin
öbür kadin da dedi benimde tanidigim bi kadin var 94 kiloymus migdeme kelebce takdirayim diye cünkü 110 kilo olmayinca sigorta ödemiyormus
110 kilo olmak icin yemisondan sonra takdirmis yani bende dedim ne diye 110 kilo ya kadar yiycene zayiflamaya calissaydin keske :26:
yoruldum bende gideyim yatayim yarin yine erken kalkacam iyi geceler kizlar :92:
günaydın zeynep..
ikimiz varız sena açmış topiği ama hasta olduğundna yatmaya gitmiş zor hastalık yaa inş.tez zamanda geçer...
gördünmü listede yokum,pelinde bende hiç bukadar kilo vermemiştik ama geçenhafta girmedik diye buhaftada giremedik neyse napalım...
buarada hala regl olmaıdm bugün yol çıkıyoruz 3 gün gecikti yollarda orda olmak daha sıkıcı benim kanamlı sanclı geçiyorda malesef...
talihe bak yaa uzun bri aradan sonra başbaşa gidiyoduk ve benim durumla rkarışıkk
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocişim geldiiiiii herkese iii pazarlar öptüm .akşam kocişi yollayınca yarın iş için kıyaftelerimi filan hazırlıcam gece uğramaya çalışırımmmm
kaçamak yapcam hamburgerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocişim geldiiiiii herkese iii pazarlar öptüm .akşam kocişi yollayınca yarın iş için kıyaftelerimi filan hazırlıcam gece uğramaya çalışırımmmm
güle güle git güle güle gel fıstığım ama gelirken üç kişi dönün inş.kızlar ...leptupumuz artık olmadığından ordada girermiyim bilmiyorum ama sizi özliycem ve merak edeceğim emin olunn....
bu öğeln çıkıcaz yola..2gündür hava yağmurlu çok soğudu 2 akşamdır ufonun yanından ayrılamadım şimdi çanta hazırlıycam kahvaltı yapıp öğlen çıkıarız nasipse...
az çok günlermiz acı tatlı hatıralarımız oldu kah ağladık kah güldük...sanalda olsa..
hakkınızı helal edin..allahaısmarladık
inşaallah güzel geçer eşim kurstayken bende odada takılcam dua edinde bari adet olucaksam dönünce olayım ama neys ekendimi rahat tutayım zaten hala göğüsler acıyor özellikle ikk uyanıp kalkınca çok fenalar...
rabbim hayırlara çıkarsın..mevalm neyler neylerse güzel eyler değilmi????
yaa leptop olsaydı sizsizde kalamzdım ahhhhaaaa ayrılık oturdu içime
yalnızlığımın dostları orda odada yalnızken sizsiz hayat çekilirmi beee
akşama doğru kocişim olacakta zaten
haydii bayyy dua edin bize...
selam kızlar
az önce geldim. bugün folklör kursum vardı. tam 4 saat tepindim
bacaklarım ağrımış.
hemen öğle yemeğim içim 2 köfte yaptım tavada ama oğlum gelip kaptı bir ısırık anca alabildimm
sonra salatamın üzerine ton balığı koydum onu yedim(balığa yüzünü buruşturdu.)
akşama onlara köfte patates yapacağım bende sebze yoğurt yerim artık.
benim acımasız oğlan şimdide irmik helvası yaptırdı banaama sadece yaptığım kaşığın içindekileri yaladım
1 çay kaşığı anca eder.
bakalım kız dersane sınavından gelince neler isteyecek
işte böyle kızlar işkencehane mübarek ev değil sanki....
cuma günü birinci olcagımızı düşün orti o zmn katlanırız :)))
aralarını yemeyi unutma onlar çok önemli
Herkese mutlu pazarlar diyorum ve bende kaçıyorum..
Kombimiz bozulmuş dün maalesef ki..
Tam da havalar buzz gibi olmuşken ablama gidicem yıkanmaya
Ordan beraber diğer ablaya geçeriz artık.
Dün bayagı yemiştim ona rağmen 71.9 çıktım bugün
Bugün kaçamak yapmasam iyi olur bakalım dışarda olunca acaip yiyesim geliyor dengelicez bi şekilde..
selam arkadaşlar ben de geldim daha öncede böyle motive edici gruplara üye olmuştum ama ilk mesajım son mesajım olmuştu.umuyorum ki burdaki üyeliğim bir mesajla sınırlı kalmayacakbana gelince ; 79 kiloyum şimdi tartıldım boydan biraz kurtarıyorum 1.75 iri yarı bişeyim işte hedefim 65 kg olmak nasılımmm???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?