70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese,gerçi öğlen oldu ama ben yeni kalktım. dün öğlen 3'e kadar çalışıyordum. sonra da alışverişe çıktık,gece yarısından sonra geldik eve. çok yorulmuşum uyanamadım.40 dk plates yapar öyle kahvaltıya otururum. bu arada kilo bildirimi hangi gün?? ben yeni katıldım,hemen bildirim yapmam gerekiyor mu bildirim gününü mü bekleyeceğim??

evet canim ya bende sok oldum kadin 40 yasinda gencecik ölmüs birde galiba kadin kelebcegi cikartirmak istemis de cikartamamislar

isallah biran önce iyilesirsin canim

hayirli yolculuklar cancasim güle güle gittin güle güle gelin isallah

Gunaydinn bi kac gundur takip edemedim :44: sabah kahvaltimi simdi yaptim 1 dilim tost ekmegiyle yapilmis pizza (sucuk,zeytin,kasar,birazda ketcap)yedim ve yaninda 1 bardak sekersiz cay..

canim cuma günleri yapiyoruz kilo bildirimini

zeynepcim naber ortim

idir canım ne olsun berattan fırsat bulduğum kadar bakıyorum yusufunda uykusu gelmiş mızmızlanıyo ev mahşer yeri heryer heryerde

napcan caniminici bende cikacam simdi sonra annemgile cikmam lazim firsat varken bende toplayayim ortaligi biraz
aksam belki gelebilirsem sende gelebilrsen biriki laflariz ortim

napcan caniminici bende cikacam simdi sonra annemgile cikmam lazim firsat varken bende toplayayim ortaligi biraz
aksam belki gelebilirsem sende gelebilrsen biriki laflariz ortim

olur inşallah bi yaramazlık olmazsa öptüm canım görüşürüz

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun dikkat et kendineeeeee

hşg cnmm bildirimler cuma günü yapılıyo cnm bu hafta liste altına adn yazılır haftaya listede olursun cnm kaptanımız erginsna bide yardımcısı var işte öle idareten trendy 21

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocişim geldiiiiii herkese iii pazarlar öptüm .akşam kocişi yollayınca yarın iş için kıyaftelerimi filan hazırlıcam gece uğramaya çalışırımmmm

kaçamak yapcam hamburgerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrikler fıstık

Teşekkür ederim Derya ablacımm
Bide ben senin Edirne de yaşadıgını bilmiyordum :)
Güzel yer sessiz sakin seviyorum oraları
Bende Kırklareli'liyim :)

Günaydın şekerimmm
İyi demişsin bu insanları anlamak zor.. Kelepçe taktırmak o kadar zararlı ki bi örnek varmış zaten gözünün önünde..
Hala inatla yaptırcam demek pes yani.
Neyse kolay gelsin canım sana.

Hayırlı pazarlar Sena ablacımm. :)
Hava gene buuzzz gibbiii.
Erken uyandım ama kombimiz dün bozuldugundan ve evde buzz gibi oldugundan yataktan burnumu bile çıkaramadım.
Kendine çok dikkat et.. Bol bol c vitamini tükette kendine gel..

Günaydın canımcım...
İyi yolcular sizeee gelince anlatırsın artık bol boll

Kaçamağını da yazmış ya
Günaydın orticim hadi kavustun gözün aydın
Görüşürüz geneee

Herkese mutlu pazarlar diyorum ve bende kaçıyorum..
Kombimiz bozulmuş dün maalesef ki..
Tam da havalar buzz gibi olmuşken ablama gidicem yıkanmaya
Ordan beraber diğer ablaya geçeriz artık.
Dün bayagı yemiştim ona rağmen 71.9 çıktım bugün
Bugün kaçamak yapmasam iyi olur bakalım dışarda olunca acaip yiyesim geliyor dengelicez bi şekilde..

selam arkadaşlar ben de geldim daha öncede böyle motive edici gruplara üye olmuştum ama ilk mesajım son mesajım olmuştu.umuyorum ki burdaki üyeliğim bir mesajla sınırlı kalmayacak bana gelince ; 79 kiloyum şimdi tartıldım boydan biraz kurtarıyorum 1.75 iri yarı bişeyim işte hedefim 65 kg olmak nasılımmm???????

yesinler seni çıtırım...gözün aydın ve iyi eğlenceler fıstığım...hakediyorsun
güle güle git güle güle gel fıstığım ama gelirken üç kişi dönün inş.

nazara geldin be canımın içi...çok üzülüyorum sen böyle yazdıkça:2:çok geçmiş olsun ve tez zamanda iyileş inş. bitanem

menümü vereyim kızlar,
sabah+öğlen(11.00)fırında kızarmış çok tahıllı ekm.üzerine kaşar ve sucuklu ekmekten 3 tane,söğüş salata domates biber,toplam 6 tane yeşil ve siyah zeytin,çay
ara(14.00)
2 tane mandalina(çok miniklerdi),limonlu form plus çay
akşam(17.00)
haşlanmış sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar,bol yeşil salata
gece yatmadan 1 brd.süt
şu ana kadar 1 lt.su oldu yatana kadar ne olur bilemem,evdeyken ister istemez suyu azaltıyorum...işte daha güzel su içiyorum

bugünkü menümü yazayım kızlar

sabah 09.00
2dilim buğday ekmeği
1tane üçgen peynir
3 zeytin
1tane sucuklu yumurta tavada[az yağlı]
domates salatalık yeşil biber
ara
5 tane badem
öğle 13.00
5 kaşık yayla çorbası
4 kasık bezelye yemeği
yoğurt
1.5lt su oldu şimdiilik 1fincanda yeşil çay ayrıca 3km yürüdüm
akşamı bildiririm gene

selam kızlar
az önce geldim. bugün folklör kursum vardı. tam 4 saat tepindim
bacaklarım ağrımış.
hemen öğle yemeğim içim 2 köfte yaptım tavada ama oğlum gelip kaptı bir ısırık anca alabildimm
sonra salatamın üzerine ton balığı koydum onu yedim(balığa yüzünü buruşturdu.)
akşama onlara köfte patates yapacağım bende sebze yoğurt yerim artık.
benim acımasız oğlan şimdide irmik helvası yaptırdı banaama sadece yaptığım kaşığın içindekileri yaladım
1 çay kaşığı anca eder.
bakalım kız dersane sınavından gelince neler isteyecek
işte böyle kızlar işkencehane mübarek ev değil sanki....

cuma günü birinci olcagımızı düşün orti o zmn katlanırız :)))

aralarını yemeyi unutma onlar çok önemli

cuma günü birinci olcagımızı düşün orti o zmn katlanırız :)))

aralarını yemeyi unutma onlar çok önemli

evet evet haklısın canım. bu işin cuması var .cuma yüzüm gülecek. kim demişti buradan bir söz. hiçbir tat zayıflamak kadar lezzetli değildir

yeni işin hayırlı olsun canım. kaçamak konusunda bişey diyemem kaptan bilir.:))))

ah canım kombi bozulacak tam zamanını bulmuş. hava buz gibi. dikkat et kendine sende hasta olma.

hoşgeldin canım. dilerim hedefine ulaşırsın...

hayırlı pazarlar canım. ah canım ya ne zor dimi. sorumluluklar maalesef hasta olmaya bile izin vermiyor. İnşallah tez zamanda düzelirsin. ara ara girsende yokluğun hissediliyor. acil şifalar canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…