70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr çok soğuk ya offfffffff çok erken geldi kış delircem eve şimdi geldik kaçamaı yazdım ama patatesimi yiyemedim içecek ayran almıştım onu çtim hamburgeri de yarım yedim midem almadı kociş böle kaldı dedim yutamıyom valla midem iyice küçüldü sanırm künefe yiyelim dedi dedim bitane alıp paylaşalım yiyemem dedim gidiyim kocişin yanına gelirim gene biraz daha hasret gidereyim

Selam kızlaar...
Bir pazar günü, biricik tatil gününün daha sonuna geliyoruz...
Gezdik geldik biraz dinlenmedeyiz.. bir yandan yarınna yetişicek çamaşırları yıkayıp asıyorum...
Buraya da bır bakınayım dedım onlar yıkanırken..

Allah yardımcın olsun canım ne yapcaksın iş hayatıda zor ev hayatıda zor herseyın bır zorlugu var ama ınsanlarla ugrasmak en zoru neresı olursa olsun...

gördüm canım tebrıkler sayende valla bende bu hafta elımden geldıgı kadar dıkkat edıcem sorumluluk duygusu olustu ama ıyı olcak ınsallah boyle baska turlu verecegım yok yoksa

Ortim bak senden çok umutluyum.. bende bugün tatil günümü yaptım eşimle.. tam gaz yola devam... bu hafta biz birinci olcaz bak söz ver...
ben evinde int yok sanıyordum madem oyle artık daha sık görelım senı buralarda... motivasyonumuz artar....

Canım güle güle gidin güle güle gelin umarım güzel geçer... bir laptop olaymış iyi olurmuş gerçekten vakit geçermiş... otelde kalıyorsanız belkı girebilirsin bir yerden..
tatilin gönlünce olsun canım...

ya kızlar haziranda oğlana sünnet yapacağım. o zamana kadar ana kraliçe olarak zayıf zayıf süzülür müyüm acaba ortalıkta

kızlar biz int.komşuylaortak kullanıyoduk taşıncak gibilermiş inş iletişimimiz bozulmaz sizinle çünkü aranıza yeni katılmıştım

yaa 45 kiloda ne demek,ay bide kadın ölmüş,,:18::18:bencede dr hatasıı başka bi saçmalık değil
bide şu 94 kiloluk kadınada güldüm haaaneymiş 110 kiloya çıkmak sırf kelepce taktırmak içindediğine katılıyorum öyle yapana kadar kilo vermeye çalışsaydı zaten kendiliğinden zayıflardı

iyi geceler bu kilo cetvelini nasıl yapcam ben msj bile yazmayı beceremiyorum(

öncelikle bu linki açıp resimlerde gösterdiğiklerimi izlemeniz yeterli kolay gelsin

Weight Loss - Diet Ticker
Eki Görüntüle 274187
Eki Görüntüle 274188
Eki Görüntüle 274189
Eki Görüntüle 274190
Eki Görüntüle 274191
Eki Görüntüle 274192
yok sena ablacım ne hergün gitmesi kış münasebetiyle ,ilişkimizi gözden geçirmeye karar verdimhergün giden ben yok artık,,nerdeyse 2 haftayı geçgindir annemin evine gitmedim,,o derece,hatta evi nerde onuda unutmak üzereyimhatta dün düğün vardı onun sokağında komşunun,,oraya bile gidemedim,okadarda çağırmıştı annem,,ama çok soğuktu dışarsıı,,
neyse sende dikkat et kendie iyileş sen buraya bize lazımsın

ah canım yaa inşallah,müjdeli haberini alırız,,güle güle gittin öylede gelin inşallah,,dahada mutlu gelin hatta
her cuma canım
hoşgeldin canım sendee
sabahki sucuklu yumurta hariç gayette iyi,ama bugün pazardı dimi hadii oluversin
ay ne diyim gerçektende işkencehaneeeeee
evet evet haklısın canım. bu işin cuması var .cuma yüzüm gülecek. kim demişti buradan bir söz. hiçbir tat zayıflamak kadar lezzetli değildir

ya kızlar haziranda oğlana sünnet yapacağım. o zamana kadar ana kraliçe olarak zayıf zayıf süzülür müyüm acaba ortalıkta

haziranaaaa ooooooo neler olursun,düşünsene haftada 1 kilo verdiğini o güne kadar

akşamda görüşemiyoruz ki. ben geliyorum sen gidiyorsun
napayım be kuşum ...kimse yoktu bayağı bir oyalandım sıkılınca çıktım...denk gelmiyor işte ama gönüller bir olsun o yeter
ozamana kadar çıtırın karesi olursun kz napıyorsun sen...okadarda umutsuz değiliz yani...kafanı kıra kıra çıtır yaparız alimallah

valla benim oğlanlarda bana biber dolması ve beyaz lahana sarması bide hazır satılan paket künefelerden aldırıp yaptırdılar...senin dediğin gibi işkence evi....ama ben neyaptım öğlen yazdığım menümün dışına gram çıkmadım...paşalar gibi onlar dolma ve sarmaları götürüp 1 saat sonrada künefeyi yerken ben haşl. karnıbaharımı ve bol yeşil salatamı yedim

ORTİİİİİİİİ..... NABER KIZ NÖRÜYON HIIII....gene cısları götürüp beni geride bırakıcanmı hıııııı

Son düzenleme:
sürekli kendime hedefler koyuyorm 16 aralık için hedef koydukca dahada hırslanıyorum inşallah bir 5 kg gider gerçi insan vücududa belli olmuo..
kızlar boyum 155 sizce kaç kg olmalıyım yasım 19

affiyet olsun canim

sagol fistik bi bakineyim cikacam en az 9-10 aile geldi simdi de cocugu yikayacam biraz ders yedirip yatircam evime vakit ayiracam

hosgeldin

ne güzel demissin bak bende oglanin sünet edirmem lazim en iyisi ana kralice gibi olayim öyle yaptirayim

iste o kolayina geldi yemek yemesi demekki

haftasonundan birsey anlamadim cok stress li gecti daha da devam ediyor hadin kactim kafami kasima vakit bulamiyom

iyiakşamlar kızlar..

menüm

kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kanepe(domates yeşilbiber ve kaşarlı)
bitki çayı..

ara/öqlen
1 bardak süt
çeçil peyniri...

akşam
yeşilbiber ve domates soslu döner

3 litre su..

kızlar kdr nereye gitti nekadar kalıcakmış...uzun süre gelmicek gibi konuşmuş merak ettim....

bugün çok yoruldum erkenden yatmak istiyorum...dışarsı çok soquk ve ben o soququ bir güzel yedim..iyileşeceqim varsada o soququn karşısında kimse duramaz...sabah kursum olmasaydı bende yatıp uyusaydım..çalışanları şimdi daha iyi anlıyorum....belkide en güzeli evde olmak...ben bu nimetin deqerini bilmiyorum...

haftasonundan birsey anlamadim cok stress li gecti daha da devam ediyor hadin kactim kafami kasima vakit bulamiyom

canım valla ben hallettim yusufu yıkadım beratı yıkadım beratın derslerini yaptırdım şimdi bişiler yedirip yatıracam eşcazım bugünü ben yokmuşum gibi yaşadı playstaion oynadı pizza istedi yaptım yedi şimdide hamama gitti bende gariban yerlerde sürünüyorum bir ağda bile yapamadım

başımı tutamıyorum kızlar gidip yatıcam kusuruma bakmayın.. bugün pek ilgilenemedim sizlerle çok özür dilerim...kendinize iyi bakın...

bende akşam yemeğimde haşlama karnabahar yedim. gözümün önünde kızartmaları götürdüler de gık demedim. sana da bana da

ORTİİİİİİİİ..... NABER KIZ NÖRÜYON HIIII....gene cısları götürüp beni geride bırakıcanmı hıııııı
off bugünde yaptım bişiler dünde,cuma günüdee,ben bu hafta kilo almazsam almam almam hiç bir zaman,,
sürekli kendime hedefler koyuyorm 16 aralık için hedef koydukca dahada hırslanıyorum inşallah bir 5 kg gider gerçi insan vücududa belli olmuo..
kızlar boyum 155 sizce kaç kg olmalıyım yasım 19
canım birsürü yere baktım hepsi aynı diyoo ideal kilon 48 kiloymuş boyuna göre hesaplanıyo tabii,,çok fazla kilolu sınıfındaymışsın öyle diyoo,,ve 21 kilo vermen gerekiyomuş valla ben onun yalancısıyım:26:
başımı tutamıyorum kızlar gidip yatıcam kusuruma bakmayın.. bugün pek ilgilenemedim sizlerle çok özür dilerim...kendinize iyi bakın...

git yat sen yaa,düşünme burasını,,sağlığına biran önce kavuşta öyle sağlam kafayla dur başımızdaa,böyle kendinede eziyet ediyosun,,bol bol dinlen,,c vitamini al bol bol..hemencik kavuş sağlığınaa

bugünkü listem

16 ekim pazar
sabah

2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
minicik kaşar
4 zeytin
domates salatalık
1 katı yumurta

ara
2 kuru kayısı
1 ceviz
1 minicik ısırık sucuklu tost

öğle
1 ısırık ızgara köfte
80 gr lıght tonlu yeşil salata
1 çay k. irmik helvası

ara
1 kuru kayısı
3 tane ceviz

akşam

haşlanmış karnabahar üzerine köz kırmızı biber
2 kaşık yoğurt
1 kase çorba

canımın içi çok geçmiş olsun ...yat dinlen tabikide bu meret dinlenmeden geçmiyor
bende akşam yemeğimde haşlama karnabahar yedim. gözümün önünde kızartmaları götürdüler de gık demedim. sana da bana da

kocasıyla 2 günlüğüne rizeye kursa gittiler...
çalışsan bi dert çalışmasan bir dert ama napıcan hastada olsan kafayıda kaldıramasan gidiyoruz işte....ben bu sene yoğun bir şekilde emekli olucağım günlerin hayalini kurup planlar yapmaya başladım...allahım nasip ederse inşallah...iple çekiyorum ama daha 5.5 yılım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…