kimsecikler yok ben gidiyom akşama görüşürüz
yesinler seni çıtırım...gözün aydın ve iyi eğlenceler fıstığım...hakediyorsun
güle güle git güle güle gel fıstığım ama gelirken üç kişi dönün inş.
nazara geldin be canımın içi...çok üzülüyorum sen böyle yazdıkça :2:çok geçmiş olsun ve tez zamanda iyileş inş. bitanem
yeni işin hayırlı olsun canım. kaçamak konusunda bişey diyemem kaptan bilir.:))))
ah canım kombi bozulacak tam zamanını bulmuş. hava buz gibi. dikkat et kendine sende hasta olma.
hoşgeldin canım. dilerim hedefine ulaşırsın...
hayırlı pazarlar canım. ah canım ya ne zor dimi. sorumluluklar maalesef hasta olmaya bile izin vermiyor. İnşallah tez zamanda düzelirsin. ara ara girsende yokluğun hissediliyor. acil şifalar canım....
Teşekkür ederim Derya ablacımm
Bide ben senin Edirne de yaşadıgını bilmiyordum :)
Güzel yer sessiz sakin seviyorum oraları
Bende Kırklareli'liyim :)
Günaydın şekerimmm
İyi demişsin bu insanları anlamak zor.. Kelepçe taktırmak o kadar zararlı ki bi örnek varmış zaten gözünün önünde..
Hala inatla yaptırcam demek pes yani.
Neyse kolay gelsin canım sana.
Hayırlı pazarlar Sena ablacımm. :)
Hava gene buuzzz gibbiii.
Erken uyandım ama kombimiz dün bozuldugundan ve evde buzz gibi oldugundan yataktan burnumu bile çıkaramadım.
Kendine çok dikkat et.. Bol bol c vitamini tükette kendine gel..
Günaydın canımcım...
İyi yolcular sizeee gelince anlatırsın artık bol boll
Kaçamağını da yazmış ya
Günaydın orticim hadi kavustun gözün aydın
Görüşürüz geneee
evet evet haklısın canım. bu işin cuması var .cuma yüzüm gülecek. kim demişti buradan bir söz. hiçbir tat zayıflamak kadar lezzetli değildir
merhaba kızlarrr
işten geldim yemek ye kızla ilgien derken yine akşamı ettik işte az sonrada annemin evine gidicem bakıcam su sızıntısı ne durumda diye .inşallah bişey yoktur.
sabah cumartesi hakkı verdim kendime simit sandviç yedim 1 fincan çay eşliğinde :)
öğlen yarım kase yoğurt -2 kaşık pilav 2 kaşık kadar da menemen yedim 1 dilim ekmekle tabi
akşam nesfit yemeyi düşünüyorum bugünüm böyle geçer artık.başım da ağrıyo azdan azdan
ya bide çok acayip bi gündü işyerine bi gittim daha dün annamin evine su bastığını sölemiştim ya sabah işyerine ayak bastım ama bide ne göreyim koridor su içinde benim odaya da sızmış ama Allahtan az sızmış parkeleri şişecek sanırım millet almış eline viledaları bezleri silme telaşında .çaycı ablamız dün işten çıkarken su arıtma cihazının muslupunu kapamayı unutmuş depo dolunca sızmış heryer su ama Allahtan az akan bi suydu da sadece sekreterin kısmı yani giriş -mutfak e birazda benim odam su almış işyerinin diğer kısmına pek fazla hasar olmamış ama olsaydı feciydi yaa ihracat yapılıyor depo ağzına kadar kumaş dolu vss neyse ben geçtim odama pc açıyorum vss koşarak geldi müşteri temsilcisi 2 gün önce bi yere mal göndermiştik baskı için ordan da başka yere nakletmişler ürünleri pazartesi ihracat yapılacak ürünler yanii.. naklettikleri yerde ütü paket olup bize gelecekmiş bizimkiler irsaliye kesmemişler bildirmeyi unutmuşlar bana ürünlerin gittiği yerede dün akşam sen hırsız gir 25,000 usd lik zarar var sadece bizim ürünlerde hemen irsaliye istediler gönderdim sigorta şirketi ödemez yoksa :))))))) onuda atlattık yazıcım bozuldu daha dün aldığım yazıcı ifrit etti beni yaaa ay ne gündü bide patronlardan biri naz yaptı bana neymiş efendim finans işiyle ilgilenen patrona daha çok belge bilgi veriyomuşum onu es geçiyomuşum yahu ben bu şirketin %90 na sahibim beni es geçiyon hilal hanım demezmi sanki çocuk gibi ama surat beş karış :)) ay efendim unuturmuyum sizi ben başka evrak götürdüm ..beye sizede mail attım bakın mailinize gerekli belge bilgiler orda dedim :))))))) adamın ağzı kulaklarında sevindirik oldukendini işe yaramaz hisseti zahir.. ama çok iyi adam kafa yani sevdim adamı yani hatta ilk görüşmem onlaydı o aldı beni işe anam napimm 3 patron var hangisine dert anlatayım 7 kocalı hürmüz gibiyim işyerinde her işi üçünede haber ver ayrı ayrı sorarlar laf anlat patlıcam bi gün ama durun bakalım ne zaman.. hepsi kendini asıl patron gibi görüyor sanırım ortaklıkta böle bişii işte
gördüm canım tebrıkler sayende valla bende bu hafta elımden geldıgı kadar dıkkat edıcem sorumluluk duygusu olustu ama ıyı olcak ınsallah boyle baska turlu verecegım yok yoksa
kızlar ...leptupumuz artık olmadığından ordada girermiyim bilmiyorum ama sizi özliycem ve merak edeceğim emin olunn....
bu öğeln çıkıcaz yola..2gündür hava yağmurlu çok soğudu 2 akşamdır ufonun yanından ayrılamadım şimdi çanta hazırlıycam kahvaltı yapıp öğlen çıkıarız nasipse...
az çok günlermiz acı tatlı hatıralarımız oldu kah ağladık kah güldük...sanalda olsa..
hakkınızı helal edin..allahaısmarladık
inşaallah güzel geçer eşim kurstayken bende odada takılcam dua edinde bari adet olucaksam dönünce olayım ama neys ekendimi rahat tutayım zaten hala göğüsler acıyor özellikle ikk uyanıp kalkınca çok fenalar...
rabbim hayırlara çıkarsın..mevalm neyler neylerse güzel eyler değilmi????
yaa leptop olsaydı sizsizde kalamzdım ahhhhaaaa ayrılık oturdu içime
yalnızlığımın dostları orda odada yalnızken sizsiz hayat çekilirmi beee
akşama doğru kocişim olacakta zaten
haydii bayyy dua edin bize...
bugün yine birsürü misafir vardin annemi yanliz birakmadim yardim ettim elimden geldiyince benim evi görseniz savas alani gibi yani camasir yikancak ütülencek ama iki gündür annemdeyim yarinda yine birsürü gelecek var
hayirlisiyla gidsin gelsinlerde bunlar artik tatli telaslar gerci bak böyle yazinca icim bi sekil oluyo ya
neyse bugün bitane kadin vardin tanidik anlatiyo türkiyede yengesi 150 kilo imis migdesine kelebce taktirmis kadin onu taktirdikdan sonra fazla birsey yiyesi gelmemis kadin 45 kiloya kadar düsmüs sadece cekirdek citleye biliyormus migdesi almiyormus hic birsey kalbi dayanmamis ölmüsallah rahmet eylesin
öbür kadin da dedi benimde tanidigim bi kadin var 94 kiloymus migdeme kelebce takdirayim diye cünkü 110 kilo olmayinca sigorta ödemiyormus
110 kilo olmak icin yemisondan sonra takdirmis yani bende dedim ne diye 110 kilo ya kadar yiycene zayiflamaya calissaydin keske :26:
yoruldum bende gideyim yatayim yarin yine erken kalkacam iyi geceler kizlar :92:
iyi geceler bu kilo cetvelini nasıl yapcam ben msj bile yazmayı beceremiyorum(
yok sena ablacım ne hergün gitmesi kış münasebetiyle ,ilişkimizi gözden geçirmeye karar verdimgünaydın kızlar hayırlı pazarlarr
topikte benden başka kimse yoktabi bu saatte çok normal malum pazar ben hasta olduqum için ne uyuyabiliyorum ne ayakta gezebiliyorum..tuhaf bir durum...kahvaltı yaptım tek başıma çünkü ilaç içmek zorundaydım..herkes uyuyor onlar kalkasıya bnm öqlen yemeqi zamanım gelir..7de yaptım kahvaltımı...gidip biraz koçişin yanına yatıyım ilaç belki uyutur beni belki biraz daha iyi kalkarım..bugün yoqun bir gün beni bekliyor..ütü yemek muahesebe ödevim ve dışarda işlerim var...gün içinde gelemezsem akşama uqrarım..iyi bakın kendinize kızlar hasta olmayın..bakın kaç gündür düzelemedim
ah canım yaa inşallah,müjdeli haberini alırız,,güle güle gittin öylede gelin inşallah,,dahada mutlu gelin hattakızlar ...leptupumuz artık olmadığından ordada girermiyim bilmiyorum ama sizi özliycem ve merak edeceğim emin olunn....
bu öğeln çıkıcaz yola..2gündür hava yağmurlu çok soğudu 2 akşamdır ufonun yanından ayrılamadım şimdi çanta hazırlıycam kahvaltı yapıp öğlen çıkıarız nasipse...
az çok günlermiz acı tatlı hatıralarımız oldu kah ağladık kah güldük...sanalda olsa..
hakkınızı helal edin..allahaısmarladık
inşaallah güzel geçer eşim kurstayken bende odada takılcam dua edinde bari adet olucaksam dönünce olayım ama neys ekendimi rahat tutayım zaten hala göğüsler acıyor özellikle ikk uyanıp kalkınca çok fenalar...
rabbim hayırlara çıkarsın..mevalm neyler neylerse güzel eyler değilmi????
yaa leptop olsaydı sizsizde kalamzdım ahhhhaaaa ayrılık oturdu içime
yalnızlığımın dostları orda odada yalnızken sizsiz hayat çekilirmi beee
akşama doğru kocişim olacakta zaten
haydii bayyy dua edin bize...
her cuma canımgünaydın herkese,gerçi öğlen oldu ama ben yeni kalktım. dün öğlen 3'e kadar çalışıyordum. sonra da alışverişe çıktık,gece yarısından sonra geldik eve. çok yorulmuşum uyanamadım.40 dk plates yapar öyle kahvaltıya otururum. bu arada kilo bildirimi hangi gün?? ben yeni katıldım,hemen bildirim yapmam gerekiyor mu bildirim gününü mü bekleyeceğim??
hoşgeldin canım sendeeselam arkadaşlar ben de geldim daha öncede böyle motive edici gruplara üye olmuştum ama ilk mesajım son mesajım olmuştu.umuyorum ki burdaki üyeliğim bir mesajla sınırlı kalmayacakbana gelince ; 79 kiloyum şimdi tartıldım boydan biraz kurtarıyorum 1.75 iri yarı bişeyim işte hedefim 65 kg olmak nasılımmm???????
sabahki sucuklu yumurta hariç gayette iyi,ama bugün pazardı dimi hadii oluversinbugünkü menümü yazayım kızlar
sabah 09.00
2dilim buğday ekmeği
1tane üçgen peynir
3 zeytin
1tane sucuklu yumurta tavada[az yağlı]
domates salatalık yeşil biber
ara
5 tane badem
öğle 13.00
5 kaşık yayla çorbası
4 kasık bezelye yemeği
yoğurt
1.5lt su oldu şimdiilik 1fincanda yeşil çay ayrıca 3km yürüdüm
akşamı bildiririm gene
ay ne diyim gerçektende işkencehaneeeeeeselam kızlar
az önce geldim. bugün folklör kursum vardı. tam 4 saat tepindim
bacaklarım ağrımış.
hemen öğle yemeğim içim 2 köfte yaptım tavada ama oğlum gelip kaptı bir ısırık anca alabildimm
sonra salatamın üzerine ton balığı koydum onu yedim(balığa yüzünü buruşturdu.)
akşama onlara köfte patates yapacağım bende sebze yoğurt yerim artık.
benim acımasız oğlan şimdide irmik helvası yaptırdı banaama sadece yaptığım kaşığın içindekileri yaladım
1 çay kaşığı anca eder.
bakalım kız dersane sınavından gelince neler isteyecek
işte böyle kızlar işkencehane mübarek ev değil sanki....
evet evet haklısın canım. bu işin cuması var .cuma yüzüm gülecek. kim demişti buradan bir söz. hiçbir tat zayıflamak kadar lezzetli değildir
ya kızlar haziranda oğlana sünnet yapacağım. o zamana kadar ana kraliçe olarak zayıf zayıf süzülür müyüm acaba ortalıkta
napayım be kuşum ...kimse yoktu bayağı bir oyalandım sıkılınca çıktım...denk gelmiyor işte ama gönüller bir olsun o yeterakşamda görüşemiyoruz ki. ben geliyorum sen gidiyorsun
ozamana kadar çıtırın karesi olursun kz napıyorsun sen...okadarda umutsuz değiliz yani...kafanı kıra kıra çıtır yaparız alimallahya kızlar haziranda oğlana sünnet yapacağım. o zamana kadar ana kraliçe olarak zayıf zayıf süzülür müyüm acaba ortalıkta
selam kızlar
az önce geldim. bugün folklör kursum vardı. tam 4 saat tepindim
bacaklarım ağrımış.
hemen öğle yemeğim içim 2 köfte yaptım tavada ama oğlum gelip kaptı bir ısırık anca alabildimm
sonra salatamın üzerine ton balığı koydum onu yedim(balığa yüzünü buruşturdu.)
akşama onlara köfte patates yapacağım bende sebze yoğurt yerim artık.
benim acımasız oğlan şimdide irmik helvası yaptırdı banaama sadece yaptığım kaşığın içindekileri yaladım
1 çay kaşığı anca eder.
bakalım kız dersane sınavından gelince neler isteyecek
işte böyle kızlar işkencehane mübarek ev değil sanki....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocişim geldiiiiii herkese iii pazarlar öptüm .akşam kocişi yollayınca yarın iş için kıyaftelerimi filan hazırlıcam gece uğramaya çalışırımmmm
kaçamak yapcam hamburgerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagol fistikGünaydın şekerimmm
İyi demişsin bu insanları anlamak zor.. Kelepçe taktırmak o kadar zararlı ki bi örnek varmış zaten gözünün önünde..
Hala inatla yaptırcam demek pes yani.
Neyse kolay gelsin canım sana.
hosgeldinselam arkadaşlar ben de geldim daha öncede böyle motive edici gruplara üye olmuştum ama ilk mesajım son mesajım olmuştu.umuyorum ki burdaki üyeliğim bir mesajla sınırlı kalmayacakbana gelince ; 79 kiloyum şimdi tartıldım boydan biraz kurtarıyorum 1.75 iri yarı bişeyim işte hedefim 65 kg olmak nasılımmm???????
ya kızlar haziranda oğlana sünnet yapacağım. o zamana kadar ana kraliçe olarak zayıf zayıf süzülür müyüm acaba ortalıkta
iste o kolayina geldi yemek yemesi demekkiyaa 45 kiloda ne demek,ay bide kadın ölmüş,,:18::18:bencede dr hatasıı başka bi saçmalık değil
bide şu 94 kiloluk kadınada güldüm haaaneymiş 110 kiloya çıkmak sırf kelepce taktırmak için dediğine katılıyorum öyle yapana kadar kilo vermeye çalışsaydı zaten kendiliğinden zayıflardı
haftasonundan birsey anlamadim cok stress li gecti daha da devam ediyor hadin kactim kafami kasima vakit bulamiyom
napayım be kuşum ...kimse yoktu bayağı bir oyalandım sıkılınca çıktım...denk gelmiyor işte ama gönüller bir olsun o yeter
öyle canım gönüller bir olsun yeter ki
ozamana kadar çıtırın karesi olursun kz napıyorsun sen...okadarda umutsuz değiliz yani...kafanı kıra kıra çıtır yaparız alimallah
ay ağzından bal damlıyor. Allah mı söyletiyor neevet nolur beni çıtır yapın bırakmayın elimiiiiii
valla benim oğlanlarda bana biber dolması ve beyaz lahana sarması bide hazır satılan paket künefelerden aldırıp yaptırdılar...senin dediğin gibi işkence evi....ama ben neyaptım öğlen yazdığım menümün dışına gram çıkmadım...paşalar gibi onlar dolma ve sarmaları götürüp 1 saat sonrada künefeyi yerken ben haşl. karnıbaharımı ve bol yeşil salatamı yedim
off bugünde yaptım bişiler dünde,cuma günüdee,ben bu hafta kilo almazsam almam almam hiç bir zaman,,ORTİİİİİİİİ..... NABER KIZ NÖRÜYON HIIII....gene cısları götürüp beni geride bırakıcanmı hıııııı
canım birsürü yere baktım hepsi aynı diyoo ideal kilon 48 kiloymuş boyuna göre hesaplanıyo tabii,,çok fazla kilolu sınıfındaymışsın öyle diyoo,,ve 21 kilo vermen gerekiyomuş valla ben onun yalancısıyım:26:sürekli kendime hedefler koyuyorm 16 aralık için hedef koydukca dahada hırslanıyorum inşallah bir 5 kg gider gerçi insan vücududa belli olmuo..
kızlar boyum 155 sizce kaç kg olmalıyım yasım 19
başımı tutamıyorum kızlar gidip yatıcam kusuruma bakmayın.. bugün pek ilgilenemedim sizlerle çok özür dilerim...kendinize iyi bakın...
canımın içi çok geçmiş olsun ...yat dinlen tabikide bu meret dinlenmeden geçmiyorbaşımı tutamıyorum kızlar gidip yatıcam kusuruma bakmayın.. bugün pek ilgilenemedim sizlerle çok özür dilerim...kendinize iyi bakın...
bende akşam yemeğimde haşlama karnabahar yedim. gözümün önünde kızartmaları götürdüler de gık demedim. sana da bana da
kızlar kdr nereye gitti nekadar kalıcakmış...uzun süre gelmicek gibi konuşmuş merak ettim....
bugün çok yoruldum erkenden yatmak istiyorum...dışarsı çok soquk ve ben o soququ bir güzel yedim..iyileşeceqim varsada o soququn karşısında kimse duramaz...sabah kursum olmasaydı bende yatıp uyusaydım..çalışanları şimdi daha iyi anlıyorum....belkide en güzeli evde olmak...ben bu nimetin deqerini bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?