70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sürekli kendime hedefler koyuyorm 16 aralık için hedef koydukca dahada hırslanıyorum inşallah bir 5 kg gider gerçi insan vücududa belli olmuo..
kızlar boyum 155 sizce kaç kg olmalıyım yasım 19

benim naçizane fikrim 55 kilo olsan yeter canım. o kiloya gel bir ileri iki geri öyle idare edersin artık.

tabiii yersin,nasıl olsa hedefe yaklaştın,yiyipte almıyorum diyorsun değilmi....kız yolarım valla seni kendine gel ortimim...kendini düşünmüyorsan beni düşün kız...bu hafta sonuncuyduk farkındasın değilmi

oh ne güzel bende şimdi çocuk yıkayacağım sonra ütüye sonra evi toplarım biraz sonra koş koş yatak. sen erkenden bitirmişsin işleri oh ne rahat edersin şimdi

olsun canım işleyen demir pas tutmaz derler. ne güzel yıllarca çalışmışsın emekli olunca meyvesini afiyetle yiyeceksin. biz evhanımları da ev de sürekli çalışma halindeyiz aslında ama ne emeklilik ne başka bir ikramiye var.

ya ben bu hafta böyle deniyim dedimdi ,ama bakıcam artık yarında tartıda ne olucak baktım artıdamıyım dikkat edicem,,ama böylede iyiydiyaa,mesela az önce 8de yanii,bi tabak makarna yedim,ama küçük bi tabak hayret ettim,,iyi dayandım doydum ama,,dünden kalan makarnaydı,dün yine 1 paket makarnanın yarısını yemiştim sabah 200gr fazlaydım sadecee e bide akşam geç yedik tabii,normal dedimneyse yarın karar vericem artık..
bu arada sonuncu olduğumuzun farkındayım ama biz bu bünyeyle yani bu kiloyla haftada 1.5kilo vercemizi ve 1.ci olcamızı zannetmiyorum sen zannediyonmu guuuuu

he he bakın benim ideal kilomaaaaçalışın sizindee olsun

Eklentiler

• $ideal kilom.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

zannetmiyom kuşumda sonuncuda olmayalım beeee...kiloların tozunu attık güzelde ne bileyim sen bana bakma takılıyorum

MENÜÜÜ (kızlar yorum bekliyorum ) kimse benimle ilgilenmiyo ki en kilolu benim şu an

Sabah:1 dlm çavdar ekmeği, beyaz peynir domates

ara: maden suyu

Öğlen : yoğurtlu brokoli

Ara: yok :26:

Akşam: Akşamı az önce yedm çünkü anca eve geldim...
3 kaşık nohut yemeği ( çok tuzluydu) - ve evde sebze yoktu bir elma

yafluuuu...sen çok az yiyiyorsun,böyle gidersen meton durucak ve kilo alıcaksın bitanem...sabah yumurtan yok,araların olmamış...en azından birinde fındık,ceviz yada badem olsaydı,diğerindede ayran,süt yada meyve olsaydı...içtiğin suyu yazmamışsın...kuşum benim daha dikkatli yersen daha kalıcı ve kolay verirsin,sıkılmazsın aklın yemekte kalmaz...bi sonraki öğüne gözün dönmez...çünkü böyle gidersen bi süre sonra bu olucak...sakın darılma seni sevdiğim ve vermeni istediğim için yazdım bunları...önceki yazdığın menüleride görmüştüm ama yazmamıştım...nolur darılma canım senin için

zannetmiyom kuşumda sonuncuda olmayalım beeee...kiloların tozunu attık güzelde ne bileyim sen bana bakma takılıyorum
ah ah inşallah olmayız birinci olmayalımda ama sondan 1cide olmayalım bu haftaa,ortalarda kurtarır bizii,demin başka biyerde ideal kilomun 56 olduğunu gördüm,,fena hırs yaptım bu sefer,banane hele bi 58 olemde 56yada inerim evellah,,gerçektende bu hesaplamalara pek takılmıycan yaa,başka biyerde ideal kilomada 64 diyoo kilo alın diyoo allahım aklıma mukayyet ol

canım menünü ben kendimce beğenmedim,doğru bi beslenme değil,mesela maden suyunu arada niye içtin,ben akşamları fazla kaçırırsam yada ağır yediysem içerim rahat etmek için,aralarda meyve tüketmen en iyisi,,sonra akşam yenmemesi gereken nohutu yemişsin hemde tek başına,,akşam geç geldin madem hafif bişeyler yeseydin mesela kaptanın dediği gibi şu gevreklerden al special k-mesela akşamı en rahat onunla kapatırsın geç geldiğin için çokta zararlı olmazdıı,,neysee daha dikkatli ol yarın,,tekrar yaz menünü bakalım iyileşmişmi

Nohutun kilo aldırdığını şu an öğrendim oofff yaaa, birde tuzlu olmuş diye 3 kaşık yedim yoksa yerdim yani bayaaa , aamaaaaannn

Nohutun kilo aldırdığını şu an öğrendim oofff yaaa, birde tuzlu olmuş diye 3 kaşık yedim yoksa yerdim yani bayaaa , aamaaaaannn

normaldir canım,bende başta hiçbirinin kilo aldırdığının farkında değildimkuru fasulye nohut pirinç pilavı bulgur falanda kilo vermeni engeller,,baklagilleri çok sevsekte kilo verene kadar bunlardan uzak durmamız yarararınıza ,yersende ölçülü ye ama akşamları kesinlikle yeme,öğlen ye,,vede çok az kaptanın dediği gibi 2-3 kaşık fazlası yok,,ben bunu öğrendiğimde üzülmüştüm hatta 3 kaşık yiyceme hiç yemem daha iyi demiştim,,ama çok doğruymuş,yiyceksen öyle yiyceksin yemezsende sen bilirsin diye düşündüm kendi kendime..neyse yarınki menünü bekliyorum ona göre beslen olurmuu,yine kötü bi menü görürsem herkese uyguladığım gibi ah derim

evdeyım sehercım evd enet varda bakma fırsat olmuyo ondan bu hafta ısten de pek takıp edemedım o yuzden ozledım sızlerı yaa
işte giriyosunya hep ben de evde yok diye düşünüyodum tatlım.
Alah rahmet eylesin ..insanlar da bi garip oldu yaaa 110 kio olmşşş eee kilo vermeye çalışsaymışyaaaa...

canımmmm inş tez amanda sağlığına kavuşursunnn Rabbim şifa versin.tamam buketttt ortiiii nerdesinnn???ben seni 1. takımdan mı hatırlıyorum acaba yaaa.buketcim bana cevap yaz bi tanışalım tatlımmmm

Erkeklerin köküne kibrit suyu atasım var
Herkes gitmiş bi Tugbaa kalmışş..
Naber Tuğbaa?

iyiyim canım herzamanki gibi işte ne olsun,,havalarda soğuduya canım sıkılmaya başladı,,,kız ne oldu sen söyle erkeklerle alıp veremediğin nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…