sürekli kendime hedefler koyuyorm 16 aralık için hedef koydukca dahada hırslanıyorum inşallah bir 5 kg gider gerçi insan vücududa belli olmuo..
kızlar boyum 155 sizce kaç kg olmalıyım yasım 19
off bugünde yaptım bişiler dünde,cuma günüdee,ben bu hafta kilo almazsam almam almam hiç bir zaman,,
canım birsürü yere baktım hepsi aynı diyoo ideal kilon 48 kiloymuş boyuna göre hesaplanıyo tabii,,çok fazla kilolu sınıfındaymışsın öyle diyoo,,ve 21 kilo vermen gerekiyomuş valla ben onun yalancısıyım:26:
git yat sen yaa,düşünme burasını,,sağlığına biran önce kavuşta öyle sağlam kafayla dur başımızdaa,böyle kendinede eziyet ediyosun,,bol bol dinlen,,c vitamini al bol bol..hemencik kavuş sağlığınaa
benim naçizane fikrim 55 kilo olsan yeter canım. o kiloya gel bir ileri iki geri öyle idare edersin artık.
başımı tutamıyorum kızlar gidip yatıcam kusuruma bakmayın.. bugün pek ilgilenemedim sizlerle çok özür dilerim...kendinize iyi bakın...
canım valla ben hallettim yusufu yıkadım beratı yıkadım beratın derslerini yaptırdım şimdi bişiler yedirip yatıracam eşcazım bugünü ben yokmuşum gibi yaşadı playstaion oynadı pizza istedi yaptım yedi şimdide hamama gitti bende gariban yerlerde sürünüyorum bir ağda bile yapamadım
canımın içi çok geçmiş olsun ...yat dinlen tabikide bu meret dinlenmeden geçmiyor
kocasıyla 2 günlüğüne rizeye kursa gittiler...
çalışsan bi dert çalışmasan bir dert ama napıcan hastada olsan kafayıda kaldıramasan gidiyoruz işte....ben bu sene yoğun bir şekilde emekli olucağım günlerin hayalini kurup planlar yapmaya başladım...allahım nasip ederse inşallah...iple çekiyorum ama daha 5.5 yılım var
tabiii yersin,nasıl olsa hedefe yaklaştın,yiyipte almıyorum diyorsun değilmi....kız yolarım valla senikendine gel ortimim...kendini düşünmüyorsan beni düşün kız...bu hafta sonuncuyduk farkındasın değilmi
ya ben bu hafta böyle deniyim dedimdi ,ama bakıcam artık yarında tartıda ne olucak baktım artıdamıyım dikkat edicem,,ama böylede iyiydiyaa,mesela az önce 8de yanii,bi tabak makarna yedim,ama küçük bi tabak hayret ettim,,iyi dayandım doydum ama,,dünden kalan makarnaydı,dün yine 1 paket makarnanın yarısını yemiştim sabah 200gr fazlaydım sadecee e bide akşam geç yedik tabii,normal dedimneyse yarın karar vericem artık..
bu arada sonuncu olduğumuzun farkındayım ama biz bu bünyeyle yani bu kiloyla haftada 1.5kilo vercemizi ve 1.ci olcamızı zannetmiyorum sen zannediyonmu guuuuu
MENÜÜÜ (kızlar yorum bekliyorum ) kimse benimle ilgilenmiyo ki en kilolu benim şu an
Sabah:1 dlm çavdar ekmeği, beyaz peynir domates
ara: maden suyu
Öğlen : yoğurtlu brokoli
Ara: yok :26:
Akşam: Akşamı az önce yedm çünkü anca eve geldim...
3 kaşık nohut yemeği ( çok tuzluydu) - ve evde sebze yoktu bir elma
zannetmiyom kuşumda sonuncuda olmayalım beeee...kiloların tozunu attık güzelde ne bileyim sen bana bakma takılıyorum
MENÜÜÜ (kızlar yorum bekliyorum ) kimse benimle ilgilenmiyo ki en kilolu benim şu an
Sabah:1 dlm çavdar ekmeği, beyaz peynir domates
ara: maden suyu
Öğlen : yoğurtlu brokoli
Ara: yok :26:
Akşam: Akşamı az önce yedm çünkü anca eve geldim...
3 kaşık nohut yemeği ( çok tuzluydu) - ve evde sebze yoktu bir elma
Nohutun kilo aldırdığını şu an öğrendim oofff yaaa, birde tuzlu olmuş diye 3 kaşık yedim yoksa yerdim yani bayaaa , aamaaaaannn
işte giriyosunya hep ben de evde yok diye düşünüyodum tatlım.evdeyım sehercım evd enet varda bakma fırsat olmuyo ondan bu hafta ısten de pek takıp edemedım o yuzden ozledım sızlerı yaa
Alah rahmet eylesin ..insanlar da bi garip oldu yaaa 110 kio olmşşş eee kilo vermeye çalışsaymışyaaaa...bugün yine birsürü misafir vardin annemi yanliz birakmadim yardim ettim elimden geldiyince benim evi görseniz savas alani gibi yani camasir yikancak ütülencek ama iki gündür annemdeyim yarinda yine birsürü gelecek var
hayirlisiyla gidsin gelsinlerde bunlar artik tatli telaslar gerci bak böyle yazinca icim bi sekil oluyo ya
neyse bugün bitane kadin vardin tanidik anlatiyo türkiyede yengesi 150 kilo imis migdesine kelebce taktirmis kadin onu taktirdikdan sonra fazla birsey yiyesi gelmemis kadin 45 kiloya kadar düsmüs sadece cekirdek citleye biliyormus migdesi almiyormus hic birsey kalbi dayanmamis ölmüsallah rahmet eylesin
öbür kadin da dedi benimde tanidigim bi kadin var 94 kiloymus migdeme kelebce takdirayim diye cünkü 110 kilo olmayinca sigorta ödemiyormus
110 kilo olmak icin yemisondan sonra takdirmis yani bende dedim ne diye 110 kilo ya kadar yiycene zayiflamaya calissaydin keske :26:
yoruldum bende gideyim yatayim yarin yine erken kalkacam iyi geceler kizlar :92:
canım triendy21 e yaptıqın bildirim liste içindi... orti listesi için ayrıyeten bana mesaj atman gerekiyor..shryvz ile orti olun sizde..onunda ortisi yok...listeye ikizini orti diye kaydediyorum...cuma günü orti bildirimlerinizi özelime yapmayı unutmayın cnm
teşekkür ederim seherim hala iyileşemedim...burnum durmadan akıyor...siz bari kendinize dikkat edin...çok zor...gece bile kaç defa uyandım...rahat edemediqim için sabahın 6sında kalktım...bişeyle yedim ilaç içtim kendimi kkda buldum :26: sehercim yeni ortin bukett cnm..cuma günü aranızdan birisi ikinizin bildirimini özelime yapmayı unutmasın cnm..öpüyorum senii
deryammmm canım çok teşekkür ederim..zaten orti birincilerini daha farklı ilan etmeyi düşünüyordum..gerçekten halim yokru bu haftalık böyle olsun...hassasiyetin için teşekkürler cnm...
teşekkür ederim cnm..aslında müqe bildirim yapsaydı birinci o olucaktı..tek başına 3 kilo verdi..müqeeee duyy beni harika bir birinciliqi bana kaptırdınn
tuqbacım teşekkür ederim ablam..amann hem kendine hem bebişlerine dikakt et cnm..şu havalar düzelene kadar hergün annene falan gitmek yokk
menün çok güzel cnm..ama aralar hariçküçükte olsa aralarda bişeyle yemen gerekiyor..yoksa meton yavaşlar...ama genel olarak öqün yemeklerin gayet güzel...tahin helvanıda hafta sonu kaçamaqına veriyorum...normalde listemizde olmaması gerekiyor..
canım önce kilo çizelgeni yapman gerekiyor...sonra her akşam gün boyu ne yediqini bizimle paylaşmalısın ki nerde hata yaptıqını görüp sana yardımcı olabilelim...cuma günleride yardımcım triendy21in özeline kilo bildirimi yapman gerekiyor..bildirim yaptıqın ilk hafta listenin altına 2.haftadan itibarende listeye ekleniyorsun..ve bu güzel maraton başlamış oluyor..kolay gelsin
zayıflamak istiyorsan doqru adrestesin cnm..hoşgeldin aramıza
150 kilodan 45 kiloya inilirmi hiçhiçbir organımız bukadar kilo kaybını kaldırmaz..en az 3-4 yılda verilmesi gereken bir kilo...ki 45 kilo çok çok az bir kilo...benim 13 yaşındaki oqlumun kilosu bile 50 küsür...gerçekten şoktayım...ama ben burda doktorada hata veriyorum..kelepçeyi takarken mideyi çok küçültmemesi lazımda..ve sonrasında en az 2-3 sene bu hastayı takip etmeliydi...hastadan çok doktor hatası bence..büyük bir ihmal sözkonusu
Erkeklerin köküne kibrit suyu atasım var
Herkes gitmiş bi Tugbaa kalmışş..
Naber Tuğbaa?
iyiyim canım herzamanki gibi işte ne olsun,,havalarda soğuduya canım sıkılmaya başladı,,,kız ne oldu sen söyle erkeklerle alıp veremediğin nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?