- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
CAnım sıkkın canımcım.. Boğasım var birini anladın sen :)
Hava soguk sabahın köründe kalkıcam iş var peff.
noldu gene yine musallatmı olduuuu
Evet 6 yıldır hayatıma kasteden biri var
Şu an ulaşılmaz olduğu için ellerimle boğamıyorum da.
Tek burda kendi kafamı yiyorum. :)
Ayyy sinirden çığlık atasım varrrrrr.
neeeeesevdiceğinimi boğasın var yaniiiii allah allah ne yaptı şimdi merak ettim,,ne yaptıda sinirlendirdi senii:26:
off bugünde yaptım bişiler dünde,cuma günüdee,ben bu hafta kilo almazsam almam almam hiç bir zaman,,
canım birsürü yere baktım hepsi aynı diyoo ideal kilon 48 kiloymuş boyuna göre hesaplanıyo tabii,,çok fazla kilolu sınıfındaymışsın öyle diyoo,,ve 21 kilo vermen gerekiyomuş valla ben onun yalancısıyım:26:
git yat sen yaa,düşünme burasını,,sağlığına biran önce kavuşta öyle sağlam kafayla dur başımızdaa,böyle kendinede eziyet ediyosun,,bol bol dinlen,,c vitamini al bol bol..hemencik kavuş sağlığınaa
ah canım yaa çok üzüldüm,ne diyim bilmemki anlatmak istersen dinlerim,,hani tavsiye falan lazımdır bi akıl danışmak falan istersin,,güzin ablan burdaaa,,
Aman uzun ilişki olunca 3-4 yıl önceki sorunlar dert oluyor şekerim.
Kavga ettik sanırım da ayrıldık..
Sanırım çünkü bilmiyorum kafam karışık sadece fena halde sayasım var.
Ağlama evresini geçtim.. Şimdi öyle bön bön bakıyorum.
Hayırlısı diyorum sürekli..
eyvah bu çok ama moral bozmak yok dier arkadaslarda 55 demişler bakalm 55 olunca görüntümden memnun olursam dha vermem :)))
ah canım yaa çok üzüldüm,ne diyim bilmemki anlatmak istersen dinlerim,,hani tavsiye falan lazımdır bi akıl danışmak falan istersin,,güzin ablan burdaaa,,bizde eşimle okadar çok kavga evresi geçirdik ayrılık noktasına geldikki anlatsam roman olur,ama hep arya annem girdii,dedi böyle böylee,düşünmek çok önemli,24 saat geçsin vericeksen kararını öyle ver,inanki ben erkenden karar verdiğimde,tamam bitti boşanıyorum dediğim çok oldu,ama 1 gün sonra ne diye hemen boşanma lafını açıyosunki diye kızdım kendime,,çünkü yatağa onsuz giremiyorum,ve o olmadan nefes alamıyorum sankii,onu ne kadar çok sevdiğimi kavgadan sonraları daha iyi anlıyorum,,of çenem düştü genee
ESTaĞFİRULLAH canım anlatmanı ben istedimm,,,
Sevgiyi suistimal etmemek gerek canım.
Erkeklerde bunu çok iyi suistimal ediyor.
Ne de olsa seviyor gidemez diye düşündüklerinden çoğu öküzlükleri yapıyorlar.
Bende fevri çıkışlar yapıyorum ama inan çıldırıyorum kvga anında.
Herşeyin hayırlısı diyerek bıraktım bu sefer.
Çünkü cidden çok yoruldum..
O çaba harcamadıkca benim birşey yapasım yok.
Seviyor muyum evet hemde deli gibi ama bir ömür boyu sürekli alttan almak benim yapabileceğim birşey değil..
Değer görmek istedim sorun buydu. Sonuçta o askerde ve ben bekliyorum.
Tamam bekliyorum diye övmesi gerekmez normal olan bu ama hoşgörülü davranmak zorunda.
Sende beklemişsin anlarsın beni.
Sonuçta arada özlem var daha romantık olacagına gün geçtikce daha da öküz oldu çıktı.
Kendisine de dedim zaten öküz geldin öküz gidicen diye.
Çok sinirlendim ama nabim.
Sürekli onun istekleri onun dedikleri ona göre de ben çok kaprisliymişim ama alakası yok cidden.
Öyle işte Tugbacım kafanı şişirdim.
menümü yazıyorum kızlar
sabah 2 dl ekmek,peynir, domates
ara: 1 armut
öglen 1 kase corba
ara: meyveli yogurt
aksam: yesil mercimekli salata
40 dk hızlı yürüyüs
ESTaĞFİRULLAH canım anlatmanı ben istedimm,,,
şunu söyliyim seni çok iyi anlıyorum ve doğru yapıyosun,,hiç taviz vermemen en iyisi öğrensin baştan senin nasıl olduğunu..biz birbirimizi tanımadan evlendik 1 ay nişanlı kaldık okadar hemen evlencek b..k vardı diyorum şimdide,,söylediği herşey yalan çıktıı,mesela bana sigara içmediğini söylemiştii,şiddet yanlışı değildi sözüm onaa,kavga etmezdi siniri yoktuu daha neler neler ama hepsi fos çıktıı,ama bende en az onun kadar sinirliyim vede alttan alma huyum yok kahretsinkii,zaten bütün kavgalarımız ondan çıkıyoo,,ben istiyorumki,ben haksızda olsam kavgadan sonra gelip yanıma beni teselli maabında bişeyler desin alsın beni odaya getirsin,tamm sen haklısın desin falanbiliyorum çok saçma ama,bazen o haksız olsada ben ona gidip mıyıldıyorum tamm hadi sen haklısın gel falan diye barış yapıyorum,,bu erkekler napıcaz bilmem,ama sen daha yolun başındasın iyi düşün aman sonradan ben gibi keşke deme,,benim keşkelerim bu adamla evlenmek çocuk yapmak onu sevmek değil,,keşke baştan tanısaydımda öğrenseydimde nasıl biri olduğunu ona göre davransaydım kandırılmasaydımın keşkesii..
erkekler öyle canım onlara iki mıyıldadık diye hemen adımız kaprisliye çıkıyoo,ne var sanki bizim gibi düşünseler azcık alttan alan onlar olsa,biraz şevkat gösterseler herzaman ilgilenseler,,benim en çok istediğim şey karşılıksız sevsin benii,ama şu varki kavgalarımızda ben çekip gittiğimde annemin evine herzaman arayı düzelten o oldu yani gelip benden af diledi ve ona bu 3.cü şans verişim bidaha olursaki bitti bu defa kararlıyım,şükürki aylardır tık yok allah bozmasın
Sevgiyi suistimal etmemek gerek canım.
Erkeklerde bunu çok iyi suistimal ediyor.
Ne de olsa seviyor gidemez diye düşündüklerinden çoğu öküzlükleri yapıyorlar.
Bende fevri çıkışlar yapıyorum ama inan çıldırıyorum kvga anında.
Herşeyin hayırlısı diyerek bıraktım bu sefer.
Çünkü cidden çok yoruldum..
O çaba harcamadıkca benim birşey yapasım yok.
Seviyor muyum evet hemde deli gibi ama bir ömür boyu sürekli alttan almak benim yapabileceğim birşey değil..
Değer görmek istedim sorun buydu. Sonuçta o askerde ve ben bekliyorum.
Tamam bekliyorum diye övmesi gerekmez normal olan bu ama hoşgörülü davranmak zorunda.
Sende beklemişsin anlarsın beni.
Sonuçta arada özlem var daha romantık olacagına gün geçtikce daha da öküz oldu çıktı.
Kendisine de dedim zaten öküz geldin öküz gidicen diye.
Çok sinirlendim ama nabim.
Sürekli onun istekleri onun dedikleri ona göre de ben çok kaprisliymişim ama alakası yok cidden.
Öyle işte Tugbacım kafanı şişirdim.
canım benim,,kilo dedin ne dedi kilonumu sorun yapıyo hala anlamış değilim eğer öyleyse yuh diyorum,,zaten sırf onlar için herşeyi yapıcamızı,sensiz olamam yapamam,seni deli gibi seviyorum senden başkasıyla olamam falan gibi sözleri duyduklarında afedersin biyerleri kalkıyo hoşlarına gidiyoda,bide kavga anında bunları kullanmasalar insanı pişman ediyo keşke ona bunları söylemeseydim,,falan diyoruz,,Sorun iki aynı kişinin bir araya gelmesi sanırım.
Bi tarafın daha sessiz olması, mantıklı olması şart.!
Sizde bizim gibiymişsiniz kavga anında bizde ne gelirse ağzımıza söylüyoruz.
Sonra ya o ya ben pişman oluyoruz.
Sevgililikte iyi hoş telefonu kapatıyorsun 1-2 hafta görüşmüyorsun özlüyorsun sorun çözülüyo.
Evlilikte öyle değil ki kavga etsende kırcan dizini oturcan ya erkeklerin evliliği tapu gibi görmesine dayanamıyorum.
Sürekli kadın düşünüyor herşeyi erkeklerin tek yaptıgı tv izlemek, yemek yemek.
Herşeyden ödün veren biz.
Fena halde feminen duygularım kabarmış bulunmakta.
Bir kavgada sen haksızken sus be adam dimi.
Amaa yookkk illa bağrıncak kavgayı daha da alevlendircek.
Sen çok erken evlenmişsin canım.. Zaten aramızda 1 yaş vardı dimi.
Allah bozmasın çocuklarınız var bi sebebin var dayanmak için.
Askerde olması işleri daha da zorluyor.
Ben onun için herşeyi yaparım çok iyi biliyor bunu ve de kullanıyor sagolsun..
Kilo dedi bak o gittiğinden beri siz şahitsiniz vermeye çalışıyorum.
Kaldıki beni en son 84 kiloyken görmüştü.
Ama ben ondan bi fedakarlık isteyemem.
Varsa yoksa kendi istekleri.
Bencilliğinden bunalmış durumdayım diyorum ya belkide böylesi en hayırlısı...
canım valla ben hallettim yusufu yıkadım beratı yıkadım beratın derslerini yaptırdım şimdi bişiler yedirip yatıracam eşcazım bugünü ben yokmuşum gibi yaşadı playstaion oynadı pizza istedi yaptım yedi şimdide hamama gitti bende gariban yerlerde sürünüyorum bir ağda bile yapamadım
bol bol dinlen canim bana kim dedi bilmiyorum:44:ama 3 tane portakal i sIk birde 1 limon onu ic iyi gelir demislerdin hasta oldugumda öyle yapiyorum faydasi var gibi canimbaşımı tutamıyorum kızlar gidip yatıcam kusuruma bakmayın.. bugün pek ilgilenemedim sizlerle çok özür dilerim...kendinize iyi bakın...
işte giriyosunya hep ben de evde yok diye düşünüyodum tatlım.
Alah rahmet eylesin ..insanlar da bi garip oldu yaaa 110 kio olmşşş eee kilo vermeye çalışsaymışyaaaa...
canımmmm inş tez amanda sağlığına kavuşursunnn Rabbim şifa versin.tamam buketttt ortiiii nerdesinnn???ben seni 1. takımdan mı hatırlıyorum acaba yaaa.buketcim bana cevap yaz bi tanışalım tatlımmmm
at canim at gel beraber atalimErkeklerin köküne kibrit suyu atasım var
Herkes gitmiş bi Tugbaa kalmışş..
Naber Tuğbaa?
Aman uzun ilişki olunca 3-4 yıl önceki sorunlar dert oluyor şekerim.
Kavga ettik sanırım da ayrıldık..
Sanırım çünkü bilmiyorum kafam karışık sadece fena halde sayasım var.
Ağlama evresini geçtim.. Şimdi öyle bön bön bakıyorum.
Hayırlısı diyorum sürekli..
kizlar geri kactim benimki gelcek hem yarin is var iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?