herkese merhaba bende 70 kiloyum
kilo verme yönteminiz ne yani diyet nasıl yapıyosunuz
sayıyla ölçüylemi herşey
pirinç yemiyomusunuz:uhm:
çok sordum
slm kızlar herkezler nasıllar bakalım benı sorarrsanız berbattım 2 haftadır sızsız yasadım ama nasıl yasadım bır ben bılırım neyse kavusturana sukur kac gundur ha geldı ha gelıcek derken bugune kısmet mıs valla bugun kılom 70 lerdeydı yanı bıraz aldımklava: kızlar ben lısteyı aradım ama bulşamadım kım nekadar vermıs dıye bakacaktım ama bulamadımsenağlama elsecım melankolıcım hepıne kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ilginiz için ayyy gelelım gunun konusuna kocamla aramız duzelldı tatlılarım sekerparelerım coktan duzeldıde net olmadıgı için haber veremedım kızlar yazı yazmayı bıle özlemısım yenı cıtırl adaylarımız hosgeldınız a.s. canlarım ben bırazdan kacarım ama yarın bol bol konusuruz bırazdan kocam gelır sevdıgı yemegı yaptım şöle bi basbasa yemek yıyelım yarında toparlanmaya baslarım sızlerle hepınızi öpüyorum iyi aksamlar :1hug:Şeniz
evın cok gusel cnm allah mutlulugunuzu daim etsın inş:)
Bugün yediklerim :
Sabah => Bir tabak Müsli (Karisik yulaf) Yogurtla
Öglen => Bir Tabak Corba , Üc Tane Kepek Ekmek
Ara => Yarim Muz
Aksam => Bir Tabak Corba , Koca Kase Salata (yagsiz)
Cokmu yedim acaba benneyaptımki
bugün ara ara yazdım ama akşam toplu olarak yazayım dedim...
sabah lahana çorbası 2 elma...
öğlene doğru 1 elma...
lahana çorbası,öğlende 2 kivi, 2 portalak...
öğleden sonra 1 elma, 1 kivi...
akşam lahana çorbası, broki salatası ve kereviz yemeği 2 kaşık 1 parça peynir...
2 tane kuru kayısı yedim... şimdi çay içiyorum ( sabahtan beri çay içmedim şekersiz içemiyorum diye)..
1 tane kibrit kutusu kadar gofret yiyeceğim...
bugün sadece meyve yemem gerekiyordu ama tuzsuz bünyem kaldırmayacak...tansiyonum düşecek diye korktum...
arkadaşlar yediklerimi değerlendirbilirmisiniz??? yarıda sadece sebze var ama iş yerinde olmuyor... sebze + meyve birlikte yiyeceğim yine...
afferın kız bıze bız bu azımle v arya ne ıstesek gıyerız hemıde cok gözel yakısır
afiyet olsun hiç çok yememişsin
öğlenki ekmekler küçük dilimdi heralde
ee benim yediklrime yorum yapın bakalım sizde
Cok inceydi hani su kuru bisey varya tadi tuzu olmiyan kepek ekmek ondandi simdide elma yiyorum canim cikolata cektide :)...
Sen neler yedin yazda yorum yapalim
lahana çorbasının tadı çok kötü diyolar ama içmişsin bravo
ama yediklerin iyi
ee benim yediklrime yorum yapın bakalım sizde
sağol canım valla o kadarda kötü değil çorbanın tadı... ben hergün sabah, öğlen, akşam 2'şer bardak içiyorum... ben içine bulyon, domates, biber bile koymuyorum... böyle bile kötü değil... sen neler yedin göremedim yazdıysanda baktım ama yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?