müqecim kimse seninle ilgilenmiyor deqil cnm sen topiqe çok az uqruyorsun...gelişmelerden haberin lmuyor yada sana yazılanları okumuyorsun...ve dolayısıyla kopukluk oluyor...bak bu hafta orti bildirimi yapmış olsaydın birinci olacaktın...ama yapmadın...bu seni çokta güzel motive ederdi...ben sana hep söylüyorum..hergün mutlaka buraya vakit ayır bizlerden kopma..sadece kilo açısından deqil her konuda bizler yanındayız..bizler tecrübeliyiz sana her konuda kucak açabiliriz...seni çok seviyorum bebeqim lütfen burdan kopma gerisi gelecek tatlımMENÜÜÜ (kızlar yorum bekliyorum ) kimse benimle ilgilenmiyo ki en kilolu benim şu an
Sabah:1 dlm çavdar ekmeği, beyaz peynir domates
ara: maden suyu
Öğlen : yoğurtlu brokoli
Ara: yok :26:
Akşam: Akşamı az önce yedm çünkü anca eve geldim...
3 kaşık nohut yemeği ( çok tuzluydu) - ve evde sebze yoktu bir elma
Yarın sabahın köründe kalkıcamm laa laaa layyyy!
İşe gidicem laa laa layyyy!
Hava buzz gibi laa laa layyy!
Ben havadan soğuk.. La laa layyy!
Dolap kafamdan karışık laa laaa layy!
Saçmalamak serbestt laa laayy laayyyy!
Tamam akşamları bende kornfleks takılcam artık zaten evde yemek yok
Kızlar yanlız ben sütten nefret ediyorum yğurtla yesem bir farkı olur mu ki:18:
Birde Günaydın
günaydın arkadaşlarkalın boqazlı kazaqımı giydim birazdan kursa gidicem...öqleden sonrada pazarımız var..bugün yine dışarlarda geçecek...
kızlar bu sabah 62.9u gördüm uzun bir aradan sonra 62lere dönmek gerçekten çok güzel...salı günleri günümüz var ve yarın başlıyoruz...bu beni nasıl etkilicek bilmiyorum..şuandaki düşüncem evden çıkmadan öqlen yemeqimi yiyip orada yapılanların sadece ucundan tadına bakmak...köfte beni çok tok tutuyor büyük ihtimal köfte yerim çıkmadan...bu ev gezmelerini pasta-börek derdinden hiç sevmez oldumm
kursa gidiyorum arkadaşalr gelince görüşürüz
ay ne güldüm tatlım yaa bir insan bukadar güzel ifade edebilir içindekilerii....arada bu tür sözlere ihtiyacımız var cnm..inan yazdıklarım msnye sıqsa iletime yazıcam okadar hoşuma gitti...bu arada sevgilinle tatsızmışsın cnm..bende koçişle bozuqum bunların hepsi aynılar şekerim..al birini vur ötekine...hem sen bu sabah açmamışsın topiqimizi...içeri zor girdim kıss anahtarıda almamışım sen açıyosun diye dışarsıda çok soquk Allahtan müqe açmış yoksa soqukta daha çok hasta olacaktım
Günaydın kaptanım
Topunun köküne kibrit suyu çakalım diyorum ben..
Sabah yazacaktım kasamdan sesler geldi bi açtım baktım uzun sürdü o yüzden yazamadım.
Müge benden önce davranmış.
Yooksaaa topiğimin anahtarı bende erkenden gelip itinayla açılışı yaparım:
Günaydın kızlar,,
güzel bir hafta diliyorum herkese.. kış artık kendini hissestiriyor, sabah gelirken kazak giydim izmir çok soğuk donduruyor.
Bugün açılışda kapanışda bende herhalde ahahaya kızlar ben evdeyken devamlı yeşil çay içesim geliyor , bir yandan da burayı okuyorum ne büyük keyif
Günaydınnnn herkese iyi haftalar ben acayip artıdayım ama bugunden ıtıbaren dur dıyorum artık demem lazım yani.boğazlarım da fena boynumda halen tam gecemdı ama ıdare eder kaptan da hastaymıs gecmıs olsun bugun gercekten burda da hava cok soguk gercekten bu kış çetin geçecek gıbı gelıyor bana da. inşallah bugun daha cok yazabılırım buraya gecen hafat yok gıbı bıseydım aklım burdaydı ama
mywish bu orti bildirimi durumu nedir sen biliyor musun, normal kilo bildirmi dışında başka bildirimde mi yapıyoruz cuma günleri
günaydın dilekcim saol ve haklısın hafta deıl aylardır boşladım ama artık yeter
günaydın kızlar..
sizleri bıraktıgım gibi bulmak güzel..
biraz kendime dönmem gerekiyordu, hayatımı biraz düzene sokup yanınıza koştum hemen..
umarım herkesin keyifleri yerinde :)
en son 62-63 kilo aralığındaydım sizleri bıraktıgımda, 10 gün öncesine kadar 66ları görmüştüm.. bir sabah 66.9 cıktım yaa inanamadım kendime, 61.1i görmüştüm ben bundan 2-3 ay önce.. hemen toparladım kendimi, bu sabah 64.3 çıktım.. biz neleri başardık beraber.. mahvetmeye niyetim yok..
şimdi sizlere bakıcam neleri başarmışsınız ben yokken :)
arcakkkkk pelinnnnn mayvişşşşşşş :)
ben geldimmmm
peloşum kızcak bana gene gidicen zaten diye :18:
günaydın kızlar :92:
herkeste keyıfler yerındedır umarımyıne bı haftasonunu ışık hızıyla geçirdik :26: halıları yıkmaya vermıstım ya ruyamda onları gordum, shagy halılar tüylerı dökülmüş bı halde gelıyolardı
dün yıne evde temızlıkle fılan ugrastım, bızım evdemısafır odası dıye ayrı bı odayok oturma odası ve salon aynı, oyuzden sureklı kirleniyo, hele de toz hıc eksık olmuyo, bu haftasonu tozsavar dıye bı sprey aldım bılmıyorum daha once kullanananız oldu mu, bı denedım dün, bakalım işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?