70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kuzumm 66 kilo mu olmuşşşşş yerim yerimmmmmmmmmmmm :)

Hoşgeldinnn lequuu şaşırdım bende bayadır uğramıyordun :)
Ger-düş seni görünce çok sevincek :)
Kilo verilir önemli olan senin iyi olman..

bilmiom ben niye böyle oldummm, önceden sorunlarımı sizle çözerken simdi bi sorun olunca ilk işim burdan topuklamak oluyo.. kızıom kendime, sizin kızmanıza gerek yok :)
ama cok sükür buaralar iii gidiyo, bidaaa gitmicem öle ha diye, gitmem gerekirse izin alıp gitcem :)
eskisi kadar zaman ayıramayabilirim.. yeni işime hala ısınamadım ve gereksiz bi yogunluk war :/ ama burda olcam hayalet gibin :)

günaydınnn
bende bu tozsavarın türevlerinden kullanıyorum. gerçekten işe yarıyor. içinde yağıms bir madde var en azından bu tozların uçuşup tekrar konmasını engelliyor. sildiğin zaman uzun süre tozlanmıyor.

evet canım dur de. demezsen alıp başını gidiyor.

ben sırf bu yüzden gün olayını bitirdim. irade sıfır bir de ısrar olunca toparlamak günlerimi alıyordu.

Ayy ayyy resimlerdeee koyulmuşşşşş.
Allah mesut etsin canım :)

Heytttt bee pistleree geriii döndüüüünn.
Zaten hedefine az kalmış ablacım verirsin sen hemen inanıyorum ben..
ınsallah oyle olur canım zaten ınsan hedefe yaklasınca rahatlıyor ondan boyle oldu

arcakkkkk pelinnnnn mayvişşşşşşş :)
ben geldimmmm

peloşum kızcak bana gene gidicen zaten diye :18:

canııımmmm hoşgeldinn cok özlettin kendini bundan sonra sık gel olur mu işlerini yoluna koymana sevındım yenı ısıne de alıstın deıl mı kıloyu halledersın sen zaten bı kısmına hemen el koymussun

hayatım bir kadın eş seçerken en kibarını, en naziğini hatta ve hatta biraz yumuşak cinslerinden seçmeli. onlar zaten zamanla hödükleşiyorlar. böyle birini seçersen hiç olmazsa evlendikten sonra normal olma umudu var

aminnn aminn cümlemizi :)
bi fırsat buliiiym size gelişmeleri yazıcemm :)

Vayy merak ettim bakk
Hadi bakalım heyecanla gelişmeleri takip edicez

Günaydın tostcu abla
Bende en öküzünü bulmuşum sanırım
İlk başlarda koruması böyle erkeksi tavırları kıskanması falan hoşa gidiyor.
Sonra iş çığrından çıkıyor tabi. O hoşlandıgım seyler şu an en rahatsız oldugum şeyler :)

arcakkkkk pelinnnnn mayvişşşşşşş :)
ben geldimmmm

peloşum kızcak bana gene gidicen zaten diye :18:

aminnn aminn cümlemizi :)
bi fırsat buliiiym size gelişmeleri yazıcemm :)

vaaaaaaaaaaaay kaçak gelmişşşş oooo hanımefendı nerelerdesınız gozlerımız yolalrda kaldı hıc bısı demıyorum ben sen kendı kendıne demıssın benım yerıme zaten kılo konusu kolay sen nelerı basardın son gunlerde gelen artıları vucuttan savurup atmayı mı basaramıycannn

bu gelışmeler sevdıcegınle mı ılgılı, merakla beklıyorum hayırlı haberlerdır ınşşşş

cok hamaratım kızzz hamaratlıktan deıl de insanın içi sıkılıyo canım her trf bı gunde sankı bı aydır eve dokunulmyomuş gıbı tozlanıo, yol üzeirnde bızım evde :26: tozsavar aldım, saldırdım tozlara, halılar bugun yarın gelır belkı haftaıcı vaktım olmaz dıye temızledım tekrar etrafı

hayırdır sneın ruhun nıye yorgun bakalım:26: gecmıse bakamadım daha bı daha cıkamam dıye, bı sorun mu var :26:

işte bende bunu demek istiyorum canım. bize zamanla öküzleşen değil zamanla normal standartlara erişen lazım bunun yoluda en en duyarlısından hatta duyarlılıktan bayanıyla başlamaktan geçiyor sanırım

Hiç kullanmadık biz toz savar falan bakalım işe yarayor mu kullandıktan sonra söylersin işe yarıyorsa bizde alırız
Sevdicekle ayrıldık canım.. Yani sanırım bilmiyorum ama o aramadığı sürece sorunları halletmek için çaba sarfetmeyeceğis sürece kılımı bile kıpırdatmıcam. Babamla kavga ettim onunla da konuşmuyoruz.
Ablamı zaten biliyorsun..
Böyle iç sıkıcı şeyler.. Neyse ki siz varsınız boşverek bunlarııı kilo verelim moralimiz yerine gelsin.

yaa bu tozsavarı ben ılk kez duyuyom bende ıstıyom nası bısey ne marka nası kullanıyoz anlatsana canımm benım mobılyalarda venge rengı basım dertte anlıycagın bende haftasonu perde fılan yıkadım camasır yemek ohoo iş bitmiyoki

hoşbuldk cnm yaaa ben de cok özledm hepinizi,
alışamadımmmmm işe halaa :)
kocaman kurumsal sirket ama sacma bi yapısı var, işini yürütmek için araya hep bi adam sokmak lazım falan çözemedim hala, zaten iişimi düzene oturtamadığım için hala hayatımı bi düzene koyamadm sanırım :)

iwittttt zaten gelmeden düşündüm kızlara ne dicem hele ki peline diye :)
walla bir çok konuda gelişme var, ev arkadaşı buldum, masraflarım yarıya indi, soracıgmaaa sewgiliyle sözleşme imzaladık, artık birbirmize cok daha saygılı sewiyeli özenli ve sewgi dolu dawranıyoruzzz, bir de bi olay war ki bu haftasonu oldu, annemlerdeydimm, baya bi konustum annemlen, eğer ciddiysen karar werdiysen ben arkandaym babanla konusurum istersen dedi, ben henüz karar weremediğim için daha gerek yok didim amaaa böyle bir özgürlüğümün olması bile üstümden tonlarca yükü kaldırdı, sanki yürümüyom uçuyommm

Bu arada moralim bozuldugunda kendimi yemeğe vururdum şimdi tutuyorum gözümün önünden en cısslar geçmiyor değil.
Amma boşver diyorum. Dün akşam yediğim lahana sarmalarından sonra +400 gram çıkmak kaçınılmazdı tabi.
Bugün toparlıcam umuyorum kendimi hoş bugün pek tatlı yiyesim falan yok.
Ama ne bitki çayı ne de su içesim var..
Ortam buz gibi klimaları bile açmamışlar elektrikli sobalarla ısınıyoruz.

canımmmm ayrılma deıldır de o sınır harbıyle yapılmış bı trıp atma evresıdır dıye zannedıyorum:26:bıracık soluklanın bakalım, belkı bu ıkınıze de ıyı gelır.. bu askerlık evresınde sen de baya yoruldun onla bırlıkte.. bıraz olayları akışına bırakın, su akar yolunu bulur...

babanla onemlı bı sorun yoktur ınşallah, sevdıcege olan sınırını babandan babana olan sınırını sevdıcegınden cıkarmadan, ıkı küslükten de en kısa zmnda basarıyla kurtulursun ınş

ablan nasıl pekı? onu merak ettım baya, sorun neymıs nıye boyle bısı olmuş:26:

canım ben duymustujm ne zmndır marketlerde bakıyorum ama bulamamıstım, nıhayet bu c.tesi buldum aldım denemek ıcın kullananlar memnun oldukalrını soyelmısler, benım aldıgım ne marka tam hatırlamıyorum bı ıhtımal pronto olma ıhtımalı var, 8.500ye aldım ben, dun ılk defa kullnadım bakalım sonuclardan hbrdar ederım senı

oooo baya guzel gelısmeler, oncelıkle ev arkadasından baslıyım masrafların azalması baya rahatlatmıstır senı, bız bıle kocişle bazen eve bı gıder ortagımı alsak dıyoruz ama daha onemlısı annenın sözleri, senın adına gercekten cok sevındım, bı evde anne arkandaysa babaya kabul ettırelemıycek bısı yoktur zaten için rahatlamıstır, o yüregıne agırlık yapan düşüncelerin baskısı züziernden kalkınca nası hafıfledıgını anlamak zor deıl valla inş hersey hep boyle yolunda gıder yine de annene daha gerek yok babamla konusmana demekle de ıyı yapmısısn, hatta en son babalar duyar hesabı sevdıcegını babadan habersız anneyle gorusturme durumların olursa bence kacırma bu fırsatı, cunku annen sadece "bızım kızın bu cocuktan vazgececegı yok, evlenme zamanı da yaklasıo en ıyısı ben de rıza gostereyım" tarzında zorunlu bı yaklaşımı olmasın, damadı içine sinerek evet desın bu olaya, bılmem anlatabılıyo muyum :26: annenle daha onceden oturup konusma tanısma fırsatları olursa ve bu olay annenın ıcıne sınerse hersey daha rahat olur, annelerın hıslerı cok onemlı, sevdıcegını once bı anne hislerinin testınden gecır sonra babayla siz hazır olunca tanıstırırsınız

Aynen yaa başımda bir ton ödev var ben vazgeçtim iç mimar olmak fln istemiyorum
Ayrıca sebebini anlamadığım bir şekilde karnım ağrıyor , fiziksel bir ağrım olduğunda sinirli bir hal alıyorum, ayrıca üşüyorum, ayrıca benimkiyle tartıştık...ama tüm bunlara rağmen yemicem...eskiden çikolatalar eşliğinde ders çalışırdım birde

canım kiloyu dert etme önce moralin düzelsin ona bak.. çabuk alınan kilo çabuk gidiyor telefi edersinn..umarın moralinde düzelir en yakın zamanda

Tek başına böyle olmuyor ne biliyim yoruldum artık.
Sürekli yanlış anlaşılmaktan kavgalardan..
Ablamda nasıl olsun hayırlısı diye kendimizi öyle avutuyoruz.
Doktor bi sebebi olmaz böyle durumlarda demiş.
Ablam 3.5 aylık hamileydi. Çocuk içerde gelişmemiş sonunda da kalbi durmuş.
Doktor bile demiş benim şimdi 2 çocugum var ama ilk hamile kalışımda benimde çocugum kalbi durmuştu aldırmak zorunda kaldım. Düşün yani nasip kısmet diyoruz.
Ablam güçlüdür belli etmek istemiyor ama ruhen çok yorgun bide o kadar hayali vardı sonuçta.
Allah ona güç versin gene de zaman herşeyin ilacıdır.

canım kiloyu dert etme önce moralin düzelsin ona bak.. çabuk alınan kilo çabuk gidiyor telefi edersinn..umarın moralinde düzelir en yakın zamanda

Düşünmemeye çalışıyorum şimdilik.
Kızgınım çünkü bana yapılan haksızlıklara bi türlü yediremiyorum kendime..
Kafamı dağıtacak birşey bulursam daha fazla eski şeyleri düşünüp o bana zamanında şunu, bunu demişti diye daha da harap etmem kendimi.
Ayrıca teşekkür ettim canım

Boşver çikolatayı üniversitenin kıymetini bil yaz gelince zırt pırt gezi düzenlenicek.
Çıtı pıtı gezmeyi bir sürü resim çekinmeyi hayal et oralarda.
Güzel kahvaltını et çayını yanına al miden dolu olunca kafan başka bişeyde olmaz hem.

canım yaa yenı duyuyorum cok gecmıs olsun ablan ıcın zor bı donem destek olun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…