günaydın kızlar :92:
herkeste keyıfler yerındedır umarımyıne bı haftasonunu ışık hızıyla geçirdik :26: halıları yıkmaya vermıstım ya ruyamda onları gordum, shagy halılar tüylerı dökülmüş bı halde gelıyolardı
dün yıne evde temızlıkle fılan ugrastım, bızım evdemısafır odası dıye ayrı bı odayok oturma odası ve salon aynı, oyuzden sureklı kirleniyo, hele de toz hıc eksık olmuyo, bu haftasonu tozsavar dıye bı sprey aldım bılmıyorum daha once kullanananız oldu mu, bı denedım dün, bakalım işe yarayacak mı
Hoşgeldinnn lequuu şaşırdım bende bayadır uğramıyordun :)
Ger-düş seni görünce çok sevincek :)
Kilo verilir önemli olan senin iyi olman..
günaydın kızlar :92:
herkeste keyıfler yerındedır umarımyıne bı haftasonunu ışık hızıyla geçirdik :26: halıları yıkmaya vermıstım ya ruyamda onları gordum, shagy halılar tüylerı dökülmüş bı halde gelıyolardı
dün yıne evde temızlıkle fılan ugrastım, bızım evdemısafır odası dıye ayrı bı odayok oturma odası ve salon aynı, oyuzden sureklı kirleniyo, hele de toz hıc eksık olmuyo, bu haftasonu tozsavar dıye bı sprey aldım bılmıyorum daha once kullanananız oldu mu, bı denedım dün, bakalım işe yarayacak mı
Günaydınnnn herkese iyi haftalar ben acayip artıdayım ama bugunden ıtıbaren dur dıyorum artık demem lazım yani.boğazlarım da fena boynumda halen tam gecemdı ama ıdare eder kaptan da hastaymıs gecmıs olsun bugun gercekten burda da hava cok soguk gercekten bu kış çetin geçecek gıbı gelıyor bana da. inşallah bugun daha cok yazabılırım buraya gecen hafat yok gıbı bıseydım aklım burdaydı ama
günaydın arkadaşlarkalın boqazlı kazaqımı giydim birazdan kursa gidicem...öqleden sonrada pazarımız var..bugün yine dışarlarda geçecek...
kızlar bu sabah 62.9u gördüm uzun bir aradan sonra 62lere dönmek gerçekten çok güzel...salı günleri günümüz var ve yarın başlıyoruz...bu beni nasıl etkilicek bilmiyorum..şuandaki düşüncem evden çıkmadan öqlen yemeqimi yiyip orada yapılanların sadece ucundan tadına bakmak...köfte beni çok tok tutuyor büyük ihtimal köfte yerim çıkmadan...bu ev gezmelerini pasta-börek derdinden hiç sevmez oldumm
kursa gidiyorum arkadaşalr gelince görüşürüz
benim kuzumm 66 kilo mu olmuşşşşş yerim yerimmmmmmmmmmmm :)
bilmiom ben niye böyle oldummm, önceden sorunlarımı sizle çözerken simdi bi sorun olunca ilk işim burdan topuklamak oluyo.. kızıom kendime, sizin kızmanıza gerek yok :)
ama cok sükür buaralar iii gidiyo, bidaaa gitmicem öle ha diye, gitmem gerekirse izin alıp gitcem :)
eskisi kadar zaman ayıramayabilirim.. yeni işime hala ısınamadım ve gereksiz bi yogunluk war :/ ama burda olcam hayalet gibin :)
Ayy ayyy resimlerdeee koyulmuşşşşş.
Allah mesut etsin canım :)
ınsallah oyle olur canım zaten ınsan hedefe yaklasınca rahatlıyor ondan boyle olduHeytttt bee pistleree geriii döndüüüünn.
Zaten hedefine az kalmış ablacım verirsin sen hemen inanıyorum ben..
günaydın kızlar..
sizleri bıraktıgım gibi bulmak güzel..
biraz kendime dönmem gerekiyordu, hayatımı biraz düzene sokup yanınıza koştum hemen..
umarım herkesin keyifleri yerinde :)
en son 62-63 kilo aralığındaydım sizleri bıraktıgımda, 10 gün öncesine kadar 66ları görmüştüm.. bir sabah 66.9 cıktım yaa inanamadım kendime, 61.1i görmüştüm ben bundan 2-3 ay önce.. hemen toparladım kendimi, bu sabah 64.3 çıktım.. biz neleri başardık beraber.. mahvetmeye niyetim yok..
şimdi sizlere bakıcam neleri başarmışsınız ben yokken :)
arcakkkkk pelinnnnn mayvişşşşşşş :)
ben geldimmmm
peloşum kızcak bana gene gidicen zaten diye :18:
Aman uzun ilişki olunca 3-4 yıl önceki sorunlar dert oluyor şekerim.
Kavga ettik sanırım da ayrıldık..
Sanırım çünkü bilmiyorum kafam karışık sadece fena halde sayasım var.
Ağlama evresini geçtim.. Şimdi öyle bön bön bakıyorum.
Hayırlısı diyorum sürekli..
aminnn aminn cümlemizi :)
bi fırsat buliiiym size gelişmeleri yazıcemm :)
hayatım bir kadın eş seçerken en kibarını, en naziğini hatta ve hatta biraz yumuşak cinslerinden seçmeli. onlar zaten zamanla hödükleşiyorlar. böyle birini seçersen hiç olmazsa evlendikten sonra normal olma umudu var
günaydın kızlar..
sizleri bıraktıgım gibi bulmak güzel..
biraz kendime dönmem gerekiyordu, hayatımı biraz düzene sokup yanınıza koştum hemen..
umarım herkesin keyifleri yerinde :)
en son 62-63 kilo aralığındaydım sizleri bıraktıgımda, 10 gün öncesine kadar 66ları görmüştüm.. bir sabah 66.9 cıktım yaa inanamadım kendime, 61.1i görmüştüm ben bundan 2-3 ay önce.. hemen toparladım kendimi, bu sabah 64.3 çıktım.. biz neleri başardık beraber.. mahvetmeye niyetim yok..
şimdi sizlere bakıcam neleri başarmışsınız ben yokken :)
arcakkkkk pelinnnnn mayvişşşşşşş :)
ben geldimmmm
peloşum kızcak bana gene gidicen zaten diye :18:
aminnn aminn cümlemizi :)
bi fırsat buliiiym size gelişmeleri yazıcemm :)
Hoşgeldinn bende sana yazdıydım :)
Özlettin kendini bi daha kaçma bak.. En sonda gitmicem diye gelmiştin ama gene gittin..
Günaydın Ger-düşüm
Gene temizlikle uğraşmışsın amma hamaratsın hee.. Evet haftasonu ışık hızıyla geçti.
Bende çok yorgunum gerçi ruhum yorgun..
Güzel günler bizim olsun :)
Vayy merak ettim bakk
Hadi bakalım heyecanla gelişmeleri takip edicez
Günaydın tostcu abla
Bende en öküzünü bulmuşum sanırım
İlk başlarda koruması böyle erkeksi tavırları kıskanması falan hoşa gidiyor.
Sonra iş çığrından çıkıyor tabi. O hoşlandıgım seyler şu an en rahatsız oldugum şeyler :)
cok hamaratım kızzzhamaratlıktan deıl de insanın içi sıkılıyo canım her trf bı gunde sankı bı aydır eve dokunulmyomuş gıbı tozlanıo, yol üzeirnde bızım evde :26: tozsavar aldım, saldırdım tozlara, halılar bugun yarın gelır belkı haftaıcı vaktım olmaz dıye temızledım tekrar etrafı
hayırdır sneın ruhun nıye yorgun bakalım:26: gecmıse bakamadım daha bı daha cıkamam dıye, bı sorun mu var :26:
vaaaaaaaaaaaay kaçak gelmişşşşoooo hanımefendı nerelerdesınız gozlerımız yolalrda kaldı hıc bısı demıyorum ben sen kendı kendıne demıssın benım yerıme zaten kılo konusu kolay sen nelerı basardın son gunlerde gelen artıları vucuttan savurup atmayı mı basaramıycannn
bu gelışmeler sevdıcegınle mı ılgılı, merakla beklıyorum hayırlı haberlerdır ınşşşş
cok hamaratım kızzzhamaratlıktan deıl de insanın içi sıkılıyo canım her trf bı gunde sankı bı aydır eve dokunulmyomuş gıbı tozlanıo, yol üzeirnde bızım evde :26: tozsavar aldım, saldırdım tozlara, halılar bugun yarın gelır belkı haftaıcı vaktım olmaz dıye temızledım tekrar etrafı
hayırdır sneın ruhun nıye yorgun bakalım:26: gecmıse bakamadım daha bı daha cıkamam dıye, bı sorun mu var :26:
ınsallah oyle olur canım zaten ınsan hedefe yaklasınca rahatlıyor ondan boyle oldu
canııımmmm hoşgeldinncok özlettin kendini bundan sonra sık gel olur mu işlerini yoluna koymana sevındım yenı ısıne de alıstın deıl mı kıloyu halledersın sen zaten bı kısmına hemen el koymussun
vaaaaaaaaaaaay kaçak gelmişşşşoooo hanımefendı nerelerdesınız gozlerımız yolalrda kaldı hıc bısı demıyorum ben sen kendı kendıne demıssın benım yerıme zaten kılo konusu kolay sen nelerı basardın son gunlerde gelen artıları vucuttan savurup atmayı mı basaramıycannn
bu gelışmeler sevdıcegınle mı ılgılı, merakla beklıyorum hayırlı haberlerdır ınşşşş
Hiç kullanmadık biz toz savar falan bakalım işe yarayor mu kullandıktan sonra söylersin işe yarıyorsa bizde alırız
Sevdicekle ayrıldık canım.. Yani sanırım bilmiyorum ama o aramadığı sürece sorunları halletmek için çaba sarfetmeyeceğis sürece kılımı bile kıpırdatmıcam. Babamla kavga ettim onunla da konuşmuyoruz.
Ablamı zaten biliyorsun..
Böyle iç sıkıcı şeyler.. Neyse ki siz varsınız boşverek bunlarııı kilo verelim moralimiz yerine gelsin.
yaa bu tozsavarı ben ılk kez duyuyom bende ıstıyom nası bısey ne marka nası kullanıyoz anlatsana canımm benım mobılyalarda venge rengı basım dertte anlıycagınbende haftasonu perde fılan yıkadım camasır yemek ohoo iş bitmiyoki
hoşbuldk cnm yaaa ben de cok özledm hepinizi,
alışamadımmmmm işe halaa :)
kocaman kurumsal sirket ama sacma bi yapısı var, işini yürütmek için araya hep bi adam sokmak lazım falan çözemedim hala, zaten iişimi düzene oturtamadığım için hala hayatımı bi düzene koyamadm sanırım :)
iwittttt zaten gelmeden düşündüm kızlara ne dicem hele ki peline diye :)
walla bir çok konuda gelişme var, ev arkadaşı buldum, masraflarım yarıya indi, soracıgmaaa sewgiliyle sözleşme imzaladık, artık birbirmize cok daha saygılı sewiyeli özenli ve sewgi dolu dawranıyoruzzz, bir de bi olay war ki bu haftasonu oldu, annemlerdeydimm, baya bi konustum annemlen, eğer ciddiysen karar werdiysen ben arkandaym babanla konusurum istersen dedi, ben henüz karar weremediğim için daha gerek yok didim amaaa böyle bir özgürlüğümün olması bile üstümden tonlarca yükü kaldırdı, sanki yürümüyom uçuyommm
Bu arada moralim bozuldugunda kendimi yemeğe vururdum şimdi tutuyorum gözümün önünden en cısslar geçmiyor değil.
Amma boşver diyorum. Dün akşam yediğim lahana sarmalarından sonra +400 gram çıkmak kaçınılmazdı tabi.
Bugün toparlıcam umuyorum kendimi hoş bugün pek tatlı yiyesim falan yok.
Ama ne bitki çayı ne de su içesim var..
Ortam buz gibi klimaları bile açmamışlar elektrikli sobalarla ısınıyoruz.
Bu arada moralim bozuldugunda kendimi yemeğe vururdum şimdi tutuyorum gözümün önünden en cısslar geçmiyor değil.
Amma boşver diyorum. Dün akşam yediğim lahana sarmalarından sonra +400 gram çıkmak kaçınılmazdı tabi.
Bugün toparlıcam umuyorum kendimi hoş bugün pek tatlı yiyesim falan yok.
Ama ne bitki çayı ne de su içesim var..
Ortam buz gibi klimaları bile açmamışlar elektrikli sobalarla ısınıyoruz.
canımmmm ayrılma deıldır de o sınır harbıyle yapılmış bı trıp atma evresıdır dıye zannedıyorum:26:bıracık soluklanın bakalım, belkı bu ıkınıze de ıyı gelır.. bu askerlık evresınde sen de baya yoruldun onla bırlıkte.. bıraz olayları akışına bırakın, su akar yolunu bulur...
babanla onemlı bı sorun yoktur ınşallah, sevdıcege olan sınırını babandan babana olan sınırını sevdıcegınden cıkarmadan, ıkı küslükten de en kısa zmnda basarıyla kurtulursun ınş
ablan nasıl pekı? onu merak ettım baya, sorun neymıs nıye boyle bısı olmuş:26:
canım kiloyu dert etme önce moralin düzelsin ona bak..çabuk alınan kilo çabuk gidiyor telefi edersinn..umarın moralinde düzelir en yakın zamanda
Aynen yaabaşımda bir ton ödev var ben vazgeçtim iç mimar olmak fln istemiyorum
Ayrıca sebebini anlamadığım bir şekilde karnım ağrıyor , fiziksel bir ağrım olduğunda sinirli bir hal alıyorum, ayrıca üşüyorum, ayrıca benimkiyle tartıştık...ama tüm bunlara rağmen yemicem...eskiden çikolatalar eşliğinde ders çalışırdım birde
Tek başına böyle olmuyor ne biliyim yoruldum artık.
Sürekli yanlış anlaşılmaktan kavgalardan..
Ablamda nasıl olsun hayırlısı diye kendimizi öyle avutuyoruz.
Doktor bi sebebi olmaz böyle durumlarda demiş.
Ablam 3.5 aylık hamileydi. Çocuk içerde gelişmemiş sonunda da kalbi durmuş.
Doktor bile demiş benim şimdi 2 çocugum var ama ilk hamile kalışımda benimde çocugum kalbi durmuştu aldırmak zorunda kaldım. Düşün yani nasip kısmet diyoruz.
Ablam güçlüdür belli etmek istemiyor ama ruhen çok yorgun bide o kadar hayali vardı sonuçta.
Allah ona güç versin gene de zaman herşeyin ilacıdır.
canım yaa yenı duyuyorum cok gecmıs olsun ablan ıcın zor bı donem destek olun ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?