- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Tek başına böyle olmuyor ne biliyim yoruldum artık.
Sürekli yanlış anlaşılmaktan kavgalardan..
Ablamda nasıl olsun hayırlısı diye kendimizi öyle avutuyoruz.
Doktor bi sebebi olmaz böyle durumlarda demiş.
Ablam 3.5 aylık hamileydi. Çocuk içerde gelişmemiş sonunda da kalbi durmuş.
Doktor bile demiş benim şimdi 2 çocugum var ama ilk hamile kalışımda benimde çocugum kalbi durmuştu aldırmak zorunda kaldım. Düşün yani nasip kısmet diyoruz.
Ablam güçlüdür belli etmek istemiyor ama ruhen çok yorgun bide o kadar hayali vardı sonuçta.
Allah ona güç versin gene de zaman herşeyin ilacıdır.
Düşünmemeye çalışıyorum şimdilik.
Kızgınım çünkü bana yapılan haksızlıklara bi türlü yediremiyorum kendime..
Kafamı dağıtacak birşey bulursam daha fazla eski şeyleri düşünüp o bana zamanında şunu, bunu demişti diye daha da harap etmem kendimi.
Ayrıca teşekkür ettim canım
Boşver çikolatayı üniversitenin kıymetini bil yaz gelince zırt pırt gezi düzenlenicek.
Çıtı pıtı gezmeyi bir sürü resim çekinmeyi hayal et oralarda.
Güzel kahvaltını et çayını yanına al miden dolu olunca kafan başka bişeyde olmaz hem.
aslında sevdıcegının burnunu surtmesı gerekıyo ama işte askerde oldugundan olmuo boyle soylemekle:26: sen demıssın ya caba sarfetmıycem bu defa dıye, caba sarfetmemen bıle yeterlı onun ıcın, o arasın sordun, merak etsın bakalım :26: aslında askerde dusunmek ıcın güzel bı yer,kafasını toparlasa bıraz deıstırse kendını :26: inş hayırlı olur canım hakkınızda
hamılelık konularında bı bılgım olmadıgı ııcn mrk ettım :26: tabıkı hayırlısı dıye bakmak lazım olaya, en onemlısı ablan saglıklı olduktan sonra saglıkla alır kucagına bı bebiş.. 3.5 ay hamılelıkte az bı zmn deıl, üçte bırı gecmısken boyle bı olay olmuş, ruhen yorgun olması tabıkı cok dogal.. ama guclu olduguna hıc olmazsa oyle olmaya calısmasına sevındım, Allah ona en kısa zmnda saglıklı bı beıs sıze de tatlı mı tatlı bı yegen nasıp etsın ınş
Kafamı masaya koyup horul horul uyuyasım var fena halde
Ayağımıda kasanın üstüne koymak istiyorum.
Kendimi işe yaramaz biri gibi görüyorum bugün.
Başka bir iş bulamadıgımdan sanırım.
Bir dil bile bilmiyorum ekstradan. Kendim için hiç bir çabam yok.
İngilizce kursuna mı yazılsam acaba:26:
başka bı işe bakıyo musun bı taraftan cnaım, tecruben de oldugundan iş bulursunda, bı yere alıstıktan sonra iş begenmesı sıkıntı oluyodil kursuna yazılabılırsın, spora yazılabılırsın, hobı kursları fılan da var
başka bı işe bakıyo musun bı taraftan cnaım, tecruben de oldugundan iş bulursunda, bı yere alıstıktan sonra iş begenmesı sıkıntı oluyodil kursuna yazılabılırsın, spora yazılabılırsın, hobı kursları fılan da var
Günaydın kızlar
Geçmişe bakınayım dedim ama mecalim yokhasta olucam sanırım boğazım gıcıklanıyo :2: sabah doktora gittim başlamış boğazlar iki güne kalmaz dedi :2: ilaç yazdı bakalım bide sanki bi kamyon sopa yemişim gibi heryerim ağrıyo belim, omzum , kollarım , bacaklarım :26: onun içinde kas gevşetici yazdırdım
Bu arada bu kb diyeti bana yaramadı mı acaba :26: +200 deyimzorlanıyorum sebze sever bir insan olarak :26: sena abla help mee
Bakıyorumda hep erkek arıyorlar.
Cinsiyetimi değiştircem o olcak. İngilizce kurslarına bi bakayım ben.
Ne demişler 1 dil 1 insan 2 dil 2 insan
Günaydın Naf
Geçmiş olsun canım doktoraa gitmişsin zten kendini sıcak tutmaya çalış bari.
Daha da fena olma..
Günaydın kızlar
Geçmişe bakınayım dedim ama mecalim yokhasta olucam sanırım boğazım gıcıklanıyo :2: sabah doktora gittim başlamış boğazlar iki
güne kalmaz dedi :2: ilaç yazdı bakalımbide sanki bi kamyon sopa yemişim gibi heryerim ağrıyo belim, omzum , kollarım ,
bacaklarım :26: onun içinde kas gevşetici yazdırdım
Bu arada bu kb diyeti bana yaramadı mı acaba :26: +200 deyimzorlanıyorum sebze sever bir insan olarak :26: sena abla help mee
Günaydın kızlar
Geçmişe bakınayım dedim ama mecalim yokhasta olucam sanırım boğazım gıcıklanıyo :2: sabah doktora gittim başlamış boğazlar iki
güne kalmaz dedi :2: ilaç yazdı bakalımbide sanki bi kamyon sopa yemişim gibi heryerim ağrıyo belim, omzum , kollarım ,
canımmmm ayrılma deıldır de o sınır harbıyle yapılmış bı trıp atma evresıdır dıye zannedıyorum:26:bıracık soluklanın bakalım, belkı bu ıkınıze de ıyı gelır.. bu askerlık evresınde sen de baya yoruldun onla bırlıkte.. bıraz olayları akışına bırakın, su akar yolunu bulur...
babanla onemlı bı sorun yoktur ınşallah, sevdıcege olan sınırını babandan babana olan sınırını sevdıcegınden cıkarmadan, ıkı küslükten de en kısa zmnda basarıyla kurtulursun ınş
ablan nasıl pekı? onu merak ettım baya, sorun neymıs nıye boyle bısı olmuş:26:
canım ben duymustujm ne zmndır marketlerde bakıyorum ama bulamamıstım, nıhayet bu c.tesi buldum aldım denemek ıcın kullananlar memnun oldukalrını soyelmısler, benım aldıgım ne marka tam hatırlamıyorum bı ıhtımal pronto olma ıhtımalı var, 8.500ye aldım ben, dun ılk defa kullnadım bakalım sonuclardan hbrdar ederım senı
oooo baya guzel gelısmeler, oncelıkle ev arkadasından baslıyım masrafların azalması baya rahatlatmıstır senı, bız bıle kocişle bazen eve bı gıder ortagımı alsak dıyoruzama daha onemlısı annenın sözleri, senın adına gercekten cok sevındım, bı evde anne arkandaysa babaya kabul ettırelemıycek bısı yoktur zaten için rahatlamıstır, o yüregıne agırlık yapan düşüncelerin baskısı züziernden kalkınca nası hafıfledıgını anlamak zor deıl valla inş hersey hep boyle yolunda gıder yine de annene daha gerek yok babamla konusmana demekle de ıyı yapmısısn, hatta en son babalar duyar hesabı sevdıcegını babadan habersız anneyle gorusturme durumların olursa bence kacırma bu fırsatı, cunku annen sadece "bızım kızın bu cocuktan vazgececegı yok, evlenme zamanı da yaklasıo en ıyısı ben de rıza gostereyım" tarzında zorunlu bı yaklaşımı olmasın, damadı içine sinerek evet desın bu olaya, bılmem anlatabılıyo muyum :26: annenle daha onceden oturup konusma tanısma fırsatları olursa ve bu olay annenın ıcıne sınerse hersey daha rahat olur, annelerın hıslerı cok onemlı, sevdıcegını once bı anne hislerinin testınden gecır sonra babayla siz hazır olunca tanıstırırsınız
Kızlar öğle yemeğinde sosis ısıtsam çok mu zararlı olur , şu cahil mukuya acil cevap bilenlerden lüüüttfffeeeenn :26::26::26:
Günaydın kızlar
hosgeldin tekrar canimhemen bugün neler yedigmii yaziiim size :)
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane yarım yağlı ücgen peynir
şekersiz çay
ara
1 kupa limonlu form plus çayı
öğlen
3 tane minnak zeytinyaglı dolma ( annem yapmıştı bende işe getirdim :) )
yemeyi planladıklarım :)
ara
1 kase meyveli yogurt
akşam
1 küçük kutu yagsız ton balıgı
1 tane minnak zyaglı dolma ( ama cidden minnaklar :) )
3 yk light yogurt
1 tne domates
ilk günü kazasız belasız atlatırım inşallah :)
canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...
merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
herkes dökülüyorr. :2: sanada geçmiş olsun canım
canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...
merhaba kizlarbende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?