70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında sevdıcegının burnunu surtmesı gerekıyo ama işte askerde oldugundan olmuo boyle soylemekle:26: sen demıssın ya caba sarfetmıycem bu defa dıye, caba sarfetmemen bıle yeterlı onun ıcın, o arasın sordun, merak etsın bakalım :26: aslında askerde dusunmek ıcın güzel bı yer,kafasını toparlasa bıraz deıstırse kendını :26: inş hayırlı olur canım hakkınızda

hamılelık konularında bı bılgım olmadıgı ııcn mrk ettım :26: tabıkı hayırlısı dıye bakmak lazım olaya, en onemlısı ablan saglıklı olduktan sonra saglıkla alır kucagına bı bebiş.. 3.5 ay hamılelıkte az bı zmn deıl, üçte bırı gecmısken boyle bı olay olmuş, ruhen yorgun olması tabıkı cok dogal.. ama guclu olduguna hıc olmazsa oyle olmaya calısmasına sevındım, Allah ona en kısa zmnda saglıklı bı beıs sıze de tatlı mı tatlı bı yegen nasıp etsın ınş

canım erkekler hep aynı galiba hep kendileri haklılardır ve hep kadınlar alttan almak zorundaymış gibi davranırlar. sıkma caınını hatasını anlarsa düzelir anlamazsa da kendi bilir...

katılıyorumm yaz gelince paçalar tutuşuyor sonra zayıflamak için

Son düzenleme:

Kafamı masaya koyup horul horul uyuyasım var fena halde
Ayağımıda kasanın üstüne koymak istiyorum.
Kendimi işe yaramaz biri gibi görüyorum bugün.
Başka bir iş bulamadıgımdan sanırım.
Bir dil bile bilmiyorum ekstradan. Kendim için hiç bir çabam yok.
İngilizce kursuna mı yazılsam acaba:26:

başka bı işe bakıyo musun bı taraftan cnaım, tecruben de oldugundan iş bulursunda, bı yere alıstıktan sonra iş begenmesı sıkıntı oluyo dil kursuna yazılabılırsın, spora yazılabılırsın, hobı kursları fılan da var

Günaydın kızlar

Geçmişe bakınayım dedim ama mecalim yok hasta olucam sanırım boğazım gıcıklanıyo :2: sabah doktora gittim başlamış boğazlar iki

güne kalmaz dedi :2: ilaç yazdı bakalım bide sanki bi kamyon sopa yemişim gibi heryerim ağrıyo belim, omzum , kollarım ,

bacaklarım :26: onun içinde kas gevşetici yazdırdım

Bu arada bu kb diyeti bana yaramadı mı acaba :26: +200 deyim zorlanıyorum sebze sever bir insan olarak :26: sena abla help mee

spor ve dil kursu süper fikir.. spor sana çok iyi gelir canım kurstada kendini geliştirirsin hemde meşgalen olur sıkılacak az vaktin kalır.

Bakıyorumda hep erkek arıyorlar.
Cinsiyetimi değiştircem o olcak. İngilizce kurslarına bi bakayım ben.
Ne demişler 1 dil 1 insan 2 dil 2 insan

Günaydın Naf
Geçmiş olsun canım doktoraa gitmişsin zten kendini sıcak tutmaya çalış bari.
Daha da fena olma..

Sağol tatlım

Ben gideyim öğle yemeğimi hazırlayayım erken yicem bugün çünküm sabah doktor muhabbetinden dolayı kahvaltı edemedim

Öğleden sonra görüşürüz kızlar

önlemini hemen almakla ıyı yapmıssın, daha başlamadan gecmiş olsun

Kızlar öğle yemeğinde sosis ısıtsam çok mu zararlı olur , şu cahil mukuya acil cevap bilenlerden lüüüttfffeeeenn :26::26::26:

canım cok gecmıs olsun dıkkat et ıyıce ılermesın

walla annemde bana ii düşün karar wer dedi, walla üstümden yük kalktı hani o hep diyodum ya ilişkimi rahatca yasama özgürlügme sahip oldumm amma velakin simdide nan noluyo biz evlenmelimiyizzzz düşüncesi sardı bedenimi beynimi :)
sanırım bırakıcam oluruna, hayırlısı artıkın dicem, anneme sordum tanıstırıym mı dedim ama o da siz bi karar almadan olmasının bi anlamı yok dedi, hala biraz mesafeli anlıcagınnn ama dedigin gibi su an benim için rıza gösteriyo gibi bi durum war, belkim sever zamanla biraz daha yumusar belli mi olur :) yoksa ben zaten gönülsüz bi işe kalkışmalarını bile istemem :26:

hemen bugün neler yedigmii yaziiim size :)

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane yarım yağlı ücgen peynir
şekersiz çay

ara
1 kupa limonlu form plus çayı

öğlen
3 tane minnak zeytinyaglı dolma ( annem yapmıştı bende işe getirdim :) )

yemeyi planladıklarım :)

ara

1 kase meyveli yogurt

akşam
1 küçük kutu yagsız ton balıgı
1 tane minnak zyaglı dolma ( ama cidden minnaklar :) )
3 yk light yogurt
1 tne domates

ilk günü kazasız belasız atlatırım inşallah :)

Kızlar öğle yemeğinde sosis ısıtsam çok mu zararlı olur , şu cahil mukuya acil cevap bilenlerden lüüüttfffeeeenn :26::26::26:

canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...

merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin

Geçmiş olsun canım tam hastalık mevsimi baştan önlem alman iyi olmuş sonradan ilerledimi ilaçlarda fayda etmiyor. toparlarsın işallah hemen

hosgeldin tekrar canim

canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...

merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin

herkes dökülüyorr. :2: sanada geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…