70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tum bu gelısmelerden sevdıcegın habersız herhalde dımı :26: onun haberı olmadan sen bu konuda neler hıssettın neler dusundun sımdı de neler oluyo onun haberı yok evlılık ıcın acele etme, zaten rahatca gorusme ımkanınız var, tadını cıkar sımdılık rahatına bak, bu manevı yukte uzıernden kaltıgına gore akısına bırak
annen ııcn o mesafe onemlı daha zaman ıhtıyacı var, bunları solemesı bıle buyuk gelısme sımdılık daha fazlasını beklememek lazım, aşırı doz verme kadıncagıza, bıraz zmn gecınce babandan once o tanıssın ama

canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...

merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin

cok gecmıs olsun canım :26: bu havalar mahvedıyo ınsanı

sagol hayatim evet ya herhalde virüs dolasiyo ortalikda yine yeni grip salgini ile gelmesinlerde

kıslaarrrr çok açımmmmmm
10 dk sonra yemeğe çıkıcambiri beni durudursunnnnnnn

ayyyy ama ekmeklerle göz göze geldim bir an

ama nediyim bi positiv yani var yani tat alma duyum gitmis ciss yiyemem tat alamiyom zati

ben ınadına boyle zmnlarda daha cok yıyorum cunku yedklerımın tadını alamadıkca daha cok yemek ıstıyorum :26: hatta boyle baharatlı seyler yemek ıstıyorum kli tadını alayım :26:

ben de anlamadım zaten kendımı,mutlu olsam yıyorum streslı olsam yıyorum

ayyyy ama ekmeklerle göz göze geldim bir an

bazen benimde canim cekiyo

isarkadasi geldi bana da getirmis bi tavuk putu sen geliyon hep aklima tavuk butu yedikce

Öğlen için akşam fırında bezelyeli, patatesli tavık yapmıştı annem yanına da yogurt getirdim.
Onları yicem.
Mügecim sosis yerine o totonu kaldırıp bi çorba veya tavuklu salata yapabilirdin.
Yanında da ayran.
Sosis seni ne kadar süre tok tutar ki 2 tane bide.
Ben beğenmedim. Sena abla fırçalar gene seni

Son düzenleme:

yok kuzu 2dlm ekmek sosiste 5 tane yedm sanırım
ooooooffffffff Bu arada yazınca farkettim sanırım içimde ki canavar uyanmış...yaaaa sinir oldum kendime
Sena abla beni mahvetcek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…