- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
walla annemde bana ii düşün karar wer dedi, walla üstümden yük kalktı hani o hep diyodum ya ilişkimi rahatca yasama özgürlügme sahip oldumm amma velakin simdide nan noluyo biz evlenmelimiyizzzz düşüncesi sardı bedenimi beynimi :)
sanırım bırakıcam oluruna, hayırlısı artıkın dicem, anneme sordum tanıstırıym mı dedim ama o da siz bi karar almadan olmasının bi anlamı yok dedi, hala biraz mesafeli anlıcagınnn ama dedigin gibi su an benim için rıza gösteriyo gibi bi durum war, belkim sever zamanla biraz daha yumusar belli mi olur :) yoksa ben zaten gönülsüz bi işe kalkışmalarını bile istemem :26:
canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...
merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
tum bu gelısmelerden sevdıcegın habersız herhalde dımı :26: onun haberı olmadan sen bu konuda neler hıssettın neler dusundun sımdı de neler oluyo onun haberı yokevlılık ıcın acele etme, zaten rahatca gorusme ımkanınız var, tadını cıkar sımdılık rahatına bak, bu manevı yukte uzıernden kaltıgına gore akısına bırak
annen ııcn o mesafe onemlı daha zaman ıhtıyacı var, bunları solemesı bıle buyuk gelısme sımdılık daha fazlasını beklememek lazım, aşırı doz verme kadıncagıza, bıraz zmn gecınce babandan once o tanıssın ama
cok gecmıs olsun canım :26: bu havalar mahvedıyo ınsanı
canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...
merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
sagol canimmevsim deyisikligi herhalde herkesi yakaliyo
2 dlm attım kuzu
amanennn:18: sena yemeyin öglen ekmek diyo neyse bidahakine yemesin canim
sosis istedigin kadar yiyebiliyon sanirsamama bende daha acemiyyim bu konuda
aksam toparlar yazarsin bütün günün menüsünü kizlar yorum yaparlar
ama nediyim bi positiv yani var yanitat alma duyum gitmis ciss yiyemem tat alamiyom zati
ayyyy ama ekmeklerle göz göze geldim bir an
ben ınadına boyle zmnlarda daha cok yıyorum cunku yedklerımın tadını alamadıkca daha cok yemek ıstıyorum :26: hatta boyle baharatlı seyler yemek ıstıyorum kli tadını alayım :26:
ben de anlamadım zaten kendımı,mutlu olsam yıyorum streslı olsam yıyorum
bazen benimde canim cekiyo
isarkadasi geldi bana da getirmis bi tavuk putusen geliyon hep aklima tavuk butu yedikce
ben de gecen aksam kocişe anlatıyodum tavuk bacagı olayını
ben de gecen aksam kocişe anlatıyodum tavuk bacagı olayını
bende yemeğe gideyim kızlar acıktım baya sabah nesfit yemiştim. görüşürüz
Öğlen için akşam fırında bezelyeli, patatesli tavık yapmıştı annem yanına da yogurt getirdim.
Onları yicem.
Mügecim sosis yerine o totonu kaldırıp bi çorba veya tavuklu salata yapabilirdin.
Yanında da ayran.
Sosis seni ne kadar süre tok tutar ki 2 tane bide.
Ben beğenmedim. Sena abla fırçalar gene seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?