70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kuzu 2dlm ekmek sosiste 5 tane yedm sanırım
ooooooffffffff Bu arada yazınca farkettim sanırım içimde ki canavar uyanmış...yaaaa sinir oldum kendime
Sena abla beni mahvetcek

Kendin için bişeyler yap
Ve bunu işkence gibi görme bi zevkmiş gibi uğraş
Salata cidden çok doyurucu olmadı bi karnabahar haşlayabilirsin.
Sonra neden kilo alıyorum deme ve akşam yemezsen vucüdun depolamaya başlar..
Bizden demesi.

Zaten varya kafayı yedim artık, kafam iyice karıştı, ben 5-6 yıldır bu takıntı ile yaşıyorum, beynim karman çorman, psikolojim o kadar bozuk ki, Yasin bile "takıntı haline getirme şu kilonu bu yüzden sağlıksız besleniyorsun iyice" diyor ama elimde değil
Ben aynaya baktığımda bu mügeyi görmekten çok sıkıldım
Ve ne zaman geçiyor, ne diyetler bitiyor, ne yeniden kilo almalar bitiyor ne de bunalım günler... :26:

önlemini hemen almakla ıyı yapmıssın, daha başlamadan gecmiş olsun

Sağol tatlım

canım cok gecmıs olsun dıkkat et ıyıce ılermesın

Sağol canım akşama başlıcam ilaç içmeye

canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...

merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin

Geçmiş olsun tatlım mevsim birden değişti hepimiz hasta olduk

Geçmiş olsun canım tam hastalık mevsimi baştan önlem alman iyi olmuş sonradan ilerledimi ilaçlarda fayda etmiyor. toparlarsın işallah hemen

Sağol canımm evet işyerinde arkadaşım hastaydı bikaç gündür bende kendimden işgillendim iyiki doktora gitmişim

naf hayatim sana da cok gecmis olsun

benim isarkadaslari öglen molasina cikdi bende hemen girdim

Sağol tatlım

kıslaarrrr çok açımmmmmm
10 dk sonra yemeğe çıkıcambiri beni durudursunnnnnnn

Dur - ma yemek ye tabi canım ama ölçüsünde

bende yemeğe gideyim kızlar acıktım baya sabah nesfit yemiştim. görüşürüz

Afiyet olsunnn

Sen kafana taktıkça gitmez o kilolar canım :26: Bende öyleydim ama artık takmıyorum mesela sabah doktora giderken bi kız

gördüm ay nasıl zayıf pantolon filan nasıl güzel durmuş Allah sahibine bağışlasın ben hiçbir zaman böyle olamıycam demedim

Bende zayıflıyorum bende fit olucam bende böyle güzel olucam dedim

Bide karar verdim elbise beni daha zayıf gösteriyo bi süre elbise filan giyeyim

Seni çok iyi anlıyorum canım..
Geçen Şubat 86 kilodaydım. Hareket etmem zordu totoma göre kıyafet bulamazdım.
Ve 21 yaşındaydım.. Sevgilim zayıftı..
Kilo vereceğime günden güne şişiyordum.
Sağlıksız diyetler yaparak 3 verip 2 geri alıyordum.
Kendim için hiç yemek yapmazdım hazır ne varsa yerdim ya da annem ne yaptıysa.
Makarna, pilav akşamları 2 tabak.
Aynadaki görüntümü gördüğümde dönem dönem yeter artık der diyete başlardım.
Kısa sürerdi hep. Çünkü ben kendimi birden kısıp sonra en ufak bi moral bozuklugunda geri salıyordum.
Ben kızlar sayesinde mantıgı çözdüm canım.
Arkadaşlarımın, işyerindekilerin tepkilerini yazıyorum arada buraya.
Aa ne kadar zayıflamışsın demeleri o kadar güzel ki.
Üni döneminde 76-77 kilodaydım arkadaslarım 48-50 düşün!
Resim çekinmek kabustu benim için sana o yüzden kendine dur dedim.
Haftalık liste yap kendine ve 3+3 beslen.
Bu düzeni oturtmaya çalış. Sena abladan, Derya abladan tavsiye al. İnanki çok yardımcı oluyorlar.
Mantık şu aslında.
Sabah düzgün kahvaltını edeceksin. Tost, haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates
Aranı yapacaksın.
Öğlen et veya köfteni tüketeceksin.
Aranı yapacaksın.
Akşamda sebze yemeği yiyeceksin yogurtla çok kilo vermek istiyorum diyorsan k-fleksi öneririm.
Geçen hafta akşamları sadece k-fleks yiyerek 1.300 kg verdim.
Aç mı kaldım tabi ki hayır..
Menülerimi paylaştım. İşkence haline döndürme lütfen şu diyet olayını.
Akşam sadece 1 meyve yersen bi saatten sonra gözün döner ve ne varsa yersin.
Olmadı sabah abartırsın..
Aç kalmadan da güzel kilolar veriliyor.. Sadece sabır canım..
Bi anda almadık biz bu kiloları ki bi anda verelim..
Ve sana bitki çaylarını öneririm.
Doğuş maydanozlu, limonlu form çayı + bergamotlu yeşilçay+ 7 otlu çay
Senin hislerini çok iyi anladığım için bu kadar uzun yazdım canım..
Kilo verdiğinde o kadar şey değişcek ki hayatında..
Kendin için birşeyler yap geç olmadan...
Ve Ger-düşün dediği gibi sevgiliyle kilo olayını pek paylaşma..
Gün geliyor öyle bir yerde kilonun lafını yapıp canını acıtıyorlarki..
Sen bile şaşırıyorsun
Burda kilo vermen için herkes sana yardımcı olur yeter ki sen azimle ol, sen iste..

bende yemeğe gideyim kızlar acıktım baya sabah nesfit yemiştim. görüşürüz

way waaay nesfitlerle beslenıyomuşşşşşş bırılerıııı

canım bence sen plansızca devam edıyosun, sadece kılo vermek ıstıyosun ama neyı nası yapacagını sasırmıs sekılde davranıyosun ama ben buraya ılk geldıgımde sen burdaydın ve daha duzenlı hareket edıyodun dıye hatırlıyorum:26: sana nacızane tavsıyem mywıshın tavsıyelerıne kulak ver, planla haftanı hem de bu aralar sebzeler acısından da oldukca zengın, bu fırsatı guzelce degerlendır, oturup adam akıllı bı yemek ıcın ugrasmana da gerek yok, pztsı karnıbahar hasla, salı tavuklu salata ye, carsamba ıspanak kavur, persembe ton balıgı ye, cuma brokolı hasla vs vs... bı suru secenek var yogrtlayıp yıyecek marketlerın manav reyonları dolu dolu brokolı, karnıbahar, pırasa, havuc, kabak, patlıcan, ıspanak vs vs..corbanı & yogurdunu eksık etme ... planla bence sen de mywısh gıbı haftnı ona uygun beslenmeye ozen goster, gun boyu kımbılır nelere bos yere vakıt kaybedıyosun onun yerıne 10 dk bı sebze haslıyver sonucta bu hepımız ıcın gecerlı

öğle yemeğinde en sevdiğim şeylerden biri yani yaprak sarma vardı sadece 3 küçük sarma yedim serçe parmağım kadardı ince ve küçük bunu kaçamak sayarmısınız bilmiyom ama çok canım istedi.. gelelim bugün yediklerime

sabah: tam tahıllı 2dl ekmekli peynirli yağsız tost

ara: 1 mandalin

öğlen: 1 küçük kepçe çorba
brokoli haşlaması
3 adet sarma

ara: 1 mandalin

akşam: 5çk ıspanak yemeği prinçli ama çok az attım princini:26:
3çk yoğurt 1 dl ekmek

bu arada dünkü menümü yazmamışım onuda yazayım

sabah: 2 dl ekmek
1 rafadan yumurta
1 kk peynir
4 zeytin

öğlen: 5 adet midye dolma cısssssssss:26:

akşam: ızgara balık. gopez mevsimiymiş lezzetliydi çok
salata

akşam öğlenki midyeyi telafi ettim sanırım

yemekten 1 saat sonrada sade türk kahvesi içtim..

Ben yıllardır o kadar çok öyle olucam dedim ve olamadım ki artık kendi kendime inancım kalmadı kızlar bunu bilemezsiniz çok zor

Canım herşeyi biliyorum farkındayım buraya ilk geldiğimde 79dan 69a düşmüştüm, kendime inanıyordum, her cuma kilo verdikçe kendime hediye alıyordum , vaktim vardı ve beslenmeme daha da dikkat ediyordum , şimdi kimse beni anlamıyor , bana yemek yap diyorsunuz, ceviz ye diyorsunuz , ben yol paramı zor denkleştiriyorum bırakın ceviz fln almayı...
Ayrıca 9da evde oluyorum en erken , dün yanımda brokoli götürdüm yoğurtla bir ton dalga geçtiler benimle
Hayatıma ne kadar aşk girdiyse hepsini kovdum. Üniversite kazanınca yaparım sanıyordum ama alakası yok herşey daha da zor...
Deniyorum emin olun, ama ağlaya ağlaya deniiyorum , mutsuz mutsuz deniyorum , elimde değil

Gel öpim bi içimden geldi

canım ne zamandır yıyemıyordum evden cıkarklen zaman olmuyodu yanıma da alacagım bısey olmadıgı ıcın gecen hafta hep lıght ekmek peynır domates seklınde gecti bırde kılolar artınca bı mıdem dınlensın dedım ıyı oluyo zaten bıtmıs yenısını almam lazım onlarda cok pahalılandı yav

Yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yazayım dedim.
Canım sonuçta sen yemek yiyomusun evet yiyosun.
Yediklerinide para veriyor musun evet veriyorsun..
Çikolataların en ufağı 1 lira artık.. Karnabaharın kilosu 1.5 olması gerek.
Mantar en basiti 2 lira falandı sanırım..
İlla ceviz yiyeceksin diye bir kural yok bi kilo meyve al aralarda onu tüket.
Sebzelerin fiyatlarıda gayet normal ki tek kişilik alıcaksın.
Bende ailemden uzakta yaşadım ünideyken canım.
Yeri geldi bizimde paramız olmadı.. Patates-makarnayla bitirdik okulu..
Sen bilirsin ama zayıflamak için bunları yapman gerek..

neden takıntı yapıyorsun kilo vermekte almakta senin elinde. azim edersen yapamayacağın hiç birşey yok.. burdan ayrılma bak herkes ne güzel kilolar veriyor bir hafta vermesen bile öbür hafta telafi edebilirsin.. sana en güzel tavsiyem spora başlaman sporla birlikte hayaın düzene giriyor. bak ben evliyim hergün için yemek yapıyorum sporumu yapıyorum işime geliyorum evimide idare ediyorum. daha enerjik oldum diyebilrim keşke çok önceden başlasaymışım. işten geç çıkıyorum diye erteledim hep.

bence hemen başla ister spor salonuna yazıl ister kendin evde yap ister dışarda yürü ama birşeyler yap ihtiyacın olan tek şey disiplin. birde diyete başla biryandan da endokrin uzamanına görün. sağlığınıda ihmal etme bende önceden açlığa tahammülüm yokru meğerse insilün direncindenmiş şimdi ilaç tedavisi ile daha kolay kilo veriyorum..

canım ogrencı oldugunu bıldıgımden cevız al badem ye seklınde bı yaklasımım olmadı sana, cunku ben calısan olmama ragmen cevız alayım badem alayım seklı ınan ben de bıle bazen olmuyo, ama bı karnıbahar senı en az ıkı gun goturur 1-2 anca bısı tutar :26: oyuzden dıyorum sana bu aralar bu sebzeler acısından uygun bı dönem, fırsatı kacırmamak lazım, aralarında da elma yıyebılırsın belkı, zaten bı hafta sıksan dişini mıden yine alısacak buna, küçülcek yenıden, onemlı olan bı anda onune ne gelırse yememen ıcın bısıler yapmak, ama gıdıpte sosıse verecegın parayla senı 2-3 gun goturecek bı sebze alabılırsın, o sosısı 10 dk da hazırlamak yerıne o 10 dk da bı sebze haslayabılırsın.. aileden uzak oğrencılık dönemlerinde bünye yemek bulunca abartmaya cok musaıt oluyo, bunları sana her ayın 7sini öğrenim kredisi yatıcak dıye dort gozle gecıren zamanında aynı seylerı yasmaıs bırı olarakta yazıyorum, ıster dıkkate al ıster alma, ama emın ol şu an tekrar öğrencılık hayatımda olsaydım cok daha rht kılo verırdım..

canım en son kardesımle baktıgımızda nesfıtın sadesının ekonomık boyu uzıernde galıba %20mısı %40mu ne bedavamı yazıyodu, onda ındırım vardı, sanırım cağdastaydı ama hala var mı bılmem, alıcaksan o ekonomık boydan al, bız de gecen kardesım yıyecem dedı dıye aldık evde duruyo oyle acmadık bıle

en son pahalı dıye küçük boy almıstım o da pek dayanmıyo çağdaş yok yakınımızda ama bı bakayım büyüklerden alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…