yok kuzu 2dlm ekmek sosiste 5 tane yedm sanırım
ooooooffffffff Bu arada yazınca farkettim sanırım içimde ki canavar uyanmış...yaaaa sinir oldum kendime
Sena abla beni mahvetcek
Kendin için bişeyler yap
Ve bunu işkence gibi görme bi zevkmiş gibi uğraş
Salata cidden çok doyurucu olmadı bi karnabahar haşlayabilirsin.
Sonra neden kilo alıyorum deme ve akşam yemezsen vucüdun depolamaya başlar..
Bizden demesi.
önlemini hemen almakla ıyı yapmıssın, daha başlamadan gecmiş olsun
canım cok gecmıs olsun dıkkat et ıyıce ılermesın
canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...
merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
Geçmiş olsun canım tam hastalık mevsimi baştan önlem alman iyi olmuş sonradan ilerledimi ilaçlarda fayda etmiyor. toparlarsın işallah hemen
naf hayatim sana da cok gecmis olsun
benim isarkadaslari öglen molasina cikdi bende hemen girdim
kıslaarrrr çok açımmmmmm
10 dk sonra yemeğe çıkıcambiri beni durudursunnnnnnn
bende yemeğe gideyim kızlar acıktım baya sabah nesfit yemiştim. görüşürüz
Zaten varya kafayı yedim artık, kafam iyice karıştı, ben 5-6 yıldır bu takıntı ile yaşıyorum, beynim karman çorman, psikolojim o kadar bozuk ki, Yasin bile "takıntı haline getirme şu kilonu bu yüzden sağlıksız besleniyorsun iyice" diyor ama elimde değil
Ben aynaya baktığımda bu mügeyi görmekten çok sıkıldım
Ve ne zaman geçiyor, ne diyetler bitiyor, ne yeniden kilo almalar bitiyor ne de bunalım günler... :26:
Zaten varya kafayı yedim artık, kafam iyice karıştı, ben 5-6 yıldır bu takıntı ile yaşıyorum, beynim karman çorman, psikolojim o kadar bozuk ki, Yasin bile "takıntı haline getirme şu kilonu bu yüzden sağlıksız besleniyorsun iyice" diyor ama elimde değil
Ve ne zaman geçiyor, ne diyetler bitiyor, ne yeniden kilo almalar bitiyor ne de bunalım günler... :26:
bende yemeğe gideyim kızlar acıktım baya sabah nesfit yemiştim. görüşürüz
Sen kafana taktıkça gitmez o kilolar canım :26: Bende öyleydim ama artık takmıyorummesela sabah doktora giderken bi kız
gördüm ay nasıl zayıf pantolon filan nasıl güzel durmuşAllah sahibine bağışlasın ben hiçbir zaman böyle olamıycam demedim
Bende zayıflıyorum bende fit olucam bende böyle güzel olucam dedim
Bide karar verdim elbise beni daha zayıf gösteriyo bi süre elbise filan giyeyim
Seni çok iyi anlıyorum canım..
Geçen Şubat 86 kilodaydım. Hareket etmem zordu totoma göre kıyafet bulamazdım.
Ve 21 yaşındaydım.. Sevgilim zayıftı..
Kilo vereceğime günden güne şişiyordum.
Sağlıksız diyetler yaparak 3 verip 2 geri alıyordum.
Kendim için hiç yemek yapmazdım hazır ne varsa yerdim ya da annem ne yaptıysa.
Makarna, pilav akşamları 2 tabak.
Aynadaki görüntümü gördüğümde dönem dönem yeter artık der diyete başlardım.
Kısa sürerdi hep. Çünkü ben kendimi birden kısıp sonra en ufak bi moral bozuklugunda geri salıyordum.
Ben kızlar sayesinde mantıgı çözdüm canım.
Arkadaşlarımın, işyerindekilerin tepkilerini yazıyorum arada buraya.
Aa ne kadar zayıflamışsın demeleri o kadar güzel ki.
Üni döneminde 76-77 kilodaydım arkadaslarım 48-50 düşün!
Resim çekinmek kabustu benim için sana o yüzden kendine dur dedim.
Haftalık liste yap kendine ve 3+3 beslen.
Bu düzeni oturtmaya çalış. Sena abladan, Derya abladan tavsiye al. İnanki çok yardımcı oluyorlar.
Mantık şu aslında.
Sabah düzgün kahvaltını edeceksin. Tost, haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates
Aranı yapacaksın.
Öğlen et veya köfteni tüketeceksin.
Aranı yapacaksın.
Akşamda sebze yemeği yiyeceksin yogurtla çok kilo vermek istiyorum diyorsan k-fleksi öneririm.
Geçen hafta akşamları sadece k-fleks yiyerek 1.300 kg verdim.
Aç mı kaldım tabi ki hayır..
Menülerimi paylaştım. İşkence haline döndürme lütfen şu diyet olayını.
Akşam sadece 1 meyve yersen bi saatten sonra gözün döner ve ne varsa yersin.
Olmadı sabah abartırsın..
Aç kalmadan da güzel kilolar veriliyor.. Sadece sabır canım..
Bi anda almadık biz bu kiloları ki bi anda verelim..
Ve sana bitki çaylarını öneririm.
Doğuş maydanozlu, limonlu form çayı + bergamotlu yeşilçay+ 7 otlu çay
Senin hislerini çok iyi anladığım için bu kadar uzun yazdım canım..
Kilo verdiğinde o kadar şey değişcek ki hayatında..
Kendin için birşeyler yap geç olmadan...
Ve Ger-düşün dediği gibi sevgiliyle kilo olayını pek paylaşma..
Gün geliyor öyle bir yerde kilonun lafını yapıp canını acıtıyorlarki..
Sen bile şaşırıyorsun
Burda kilo vermen için herkes sana yardımcı olur yeter ki sen azimle ol, sen iste..
Seni çok iyi anlıyorum canım..
Geçen Şubat 86 kilodaydım. Hareket etmem zordu totoma göre kıyafet bulamazdım.
Ve 21 yaşındaydım.. Sevgilim zayıftı..
Kilo vereceğime günden güne şişiyordum.
Sağlıksız diyetler yaparak 3 verip 2 geri alıyordum.
Kendim için hiç yemek yapmazdım hazır ne varsa yerdim ya da annem ne yaptıysa.
Makarna, pilav akşamları 2 tabak.
Aynadaki görüntümü gördüğümde dönem dönem yeter artık der diyete başlardım.
Kısa sürerdi hep. Çünkü ben kendimi birden kısıp sonra en ufak bi moral bozuklugunda geri salıyordum.
Ben kızlar sayesinde mantıgı çözdüm canım.
Arkadaşlarımın, işyerindekilerin tepkilerini yazıyorum arada buraya.
Aa ne kadar zayıflamışsın demeleri o kadar güzel ki.
Üni döneminde 76-77 kilodaydım arkadaslarım 48-50 düşün!
Resim çekinmek kabustu benim için sana o yüzden kendine dur dedim.
Haftalık liste yap kendine ve 3+3 beslen.
Bu düzeni oturtmaya çalış. Sena abladan, Derya abladan tavsiye al. İnanki çok yardımcı oluyorlar.
Mantık şu aslında.
Sabah düzgün kahvaltını edeceksin. Tost, haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates
Aranı yapacaksın.
Öğlen et veya köfteni tüketeceksin.
Aranı yapacaksın.
Akşamda sebze yemeği yiyeceksin yogurtla çok kilo vermek istiyorum diyorsan k-fleksi öneririm.
Geçen hafta akşamları sadece k-fleks yiyerek 1.300 kg verdim.
Aç mı kaldım tabi ki hayır..
Menülerimi paylaştım. İşkence haline döndürme lütfen şu diyet olayını.
Akşam sadece 1 meyve yersen bi saatten sonra gözün döner ve ne varsa yersin.
Olmadı sabah abartırsın..
Aç kalmadan da güzel kilolar veriliyor.. Sadece sabır canım..
Bi anda almadık biz bu kiloları ki bi anda verelim..
Ve sana bitki çaylarını öneririm.
Doğuş maydanozlu, limonlu form çayı + bergamotlu yeşilçay+ 7 otlu çay
Senin hislerini çok iyi anladığım için bu kadar uzun yazdım canım..
Kilo verdiğinde o kadar şey değişcek ki hayatında..
Kendin için birşeyler yap geç olmadan...
Ve Ger-düşün dediği gibi sevgiliyle kilo olayını pek paylaşma..
Gün geliyor öyle bir yerde kilonun lafını yapıp canını acıtıyorlarki..
Sen bile şaşırıyorsun
Burda kilo vermen için herkes sana yardımcı olur yeter ki sen azimle ol, sen iste..
Gel öpim bi içimden geldi
way waaay nesfitlerle beslenıyomuşşşşşş bırılerıııı
canım bence sen plansızca devam edıyosun, sadece kılo vermek ıstıyosun ama neyı nası yapacagını sasırmıs sekılde davranıyosun ama ben buraya ılk geldıgımde sen burdaydın ve daha duzenlı hareket edıyodun dıye hatırlıyorum:26: sana nacızane tavsıyem mywıshın tavsıyelerıne kulak ver, planla haftanı hem de bu aralar sebzeler acısından da oldukca zengın, bu fırsatı guzelce degerlendır, oturup adam akıllı bı yemek ıcın ugrasmana da gerek yok, pztsı karnıbahar hasla, salı tavuklu salata ye, carsamba ıspanak kavur, persembe ton balıgı ye, cuma brokolı hasla vs vs... bı suru secenek var yogrtlayıp yıyecek marketlerın manav reyonları dolu dolubrokolı, karnıbahar, pırasa, havuc, kabak, patlıcan, ıspanak vs vs..corbanı & yogurdunu eksık etme ... planla bence sen de mywısh gıbı haftnı ona uygun beslenmeye ozen goster, gun boyu kımbılır nelere bos yere vakıt kaybedıyosun onun yerıne 10 dk bı sebze haslıyver sonucta bu hepımız ıcın gecerlı
Ben yıllardır o kadar çok öyle olucam dedim ve olamadım ki artık kendi kendime inancım kalmadı kızlar bunu bilemezsiniz çok zor
Canım herşeyi biliyorum farkındayım buraya ilk geldiğimde 79dan 69a düşmüştüm, kendime inanıyordum, her cuma kilo verdikçe kendime hediye alıyordum , vaktim vardı ve beslenmeme daha da dikkat ediyordum , şimdi kimse beni anlamıyor , bana yemek yap diyorsunuz, ceviz ye diyorsunuz , ben yol paramı zor denkleştiriyorum bırakın ceviz fln almayı...
Ayrıca 9da evde oluyorum en erken , dün yanımda brokoli götürdüm yoğurtla bir ton dalga geçtiler benimle
Hayatıma ne kadar aşk girdiyse hepsini kovdum. Üniversite kazanınca yaparım sanıyordum ama alakası yok herşey daha da zor...
Deniyorum emin olun, ama ağlaya ağlaya deniiyorum , mutsuz mutsuz deniyorum , elimde değil
Ben yıllardır o kadar çok öyle olucam dedim ve olamadım ki artık kendi kendime inancım kalmadı kızlar bunu bilemezsiniz çok zor
Canım herşeyi biliyorum farkındayım buraya ilk geldiğimde 79dan 69a düşmüştüm, kendime inanıyordum, her cuma kilo verdikçe kendime hediye alıyordum , vaktim vardı ve beslenmeme daha da dikkat ediyordum , şimdi kimse beni anlamıyor , bana yemek yap diyorsunuz, ceviz ye diyorsunuz , ben yol paramı zor denkleştiriyorum bırakın ceviz fln almayı...
Ayrıca 9da evde oluyorum en erken , dün yanımda brokoli götürdüm yoğurtla bir ton dalga geçtiler benimle
Hayatıma ne kadar aşk girdiyse hepsini kovdum. Üniversite kazanınca yaparım sanıyordum ama alakası yok herşey daha da zor...
Deniyorum emin olun, ama ağlaya ağlaya deniiyorum , mutsuz mutsuz deniyorum , elimde değil
canım ne zamandır yıyemıyordum evden cıkarklen zaman olmuyodu yanıma da alacagım bısey olmadıgı ıcın gecen hafta hep lıght ekmek peynır domates seklınde gecti bırde kılolar artınca bı mıdem dınlensın dedım ıyı oluyo zaten bıtmıs yenısını almam lazım onlarda cok pahalılandı yav
canım en son kardesımle baktıgımızda nesfıtın sadesının ekonomık boyu uzıernde galıba %20mısı %40mu ne bedavamı yazıyodu, onda ındırım vardı, sanırım cağdastaydı ama hala var mı bılmem, alıcaksan o ekonomık boydan al, bız de gecen kardesım yıyecem dedı dıye aldık evde duruyo oyle acmadık bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?