70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben hamileymişim inşallah devamını erdirsin rabbim şimdide iştahım yok zaten 1 haftadır 3 kilo vermişim .......bana dua edin kızlar 1 yıldır bekledim bebişi ama rahim filminden sonra hemen oldu inşallah Allah tamamını erdirir.....

canıımmmmm çok sevindim hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah.. darısı isteyenlerin başına

canıımmmmm çok sevindim hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah.. darısı isteyenlerin başına

amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş ben 1 yıldır hastanelerde uğraşıyorum Allah devamını erdirir inşallahh

hayırlı olsun, Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

ooo canım tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah kendine ve bebişine iyi bak

kızlar hazır bebiş mevzusu acılmışken bısı sorcam, şimdi ben bebek yapmaya karar versem ne yapmam gerekıo aay boyle de cok sacma bı soru oldu, napcagımı tabıkı bılıyorum da

oncelıkle bı doktora fılan mı gıtmem lazım, bazen nette goruyorum folıkasıt vs fılan kullanmaya baslıyolar hamılelıkten once :26: nası oluyo kendımı hazır hıssedıp ıstıyorum artık bı bebiş dedıgımde yapmam gerekenler

valla canım topikte herkes hasta nerdeyse havalar fena carptı sen nasılsın evde olmak nasıl alıstın mı

herkese geçmiş olsun o zaman, eve alıştım ama oğlan yeni yeni yürüyor o yüzden hiç yazamıyorum buraya da.. kilom 69,9 oldu, benim sıpa yordukça kilo verdiriyor sanırım.
ya bişey sorabilir miyim? avatar olarak fotomu koysam sonra avatardan silinebiliyor mu?bir ara silinemiyor diye okumuştum sanki..koyayım fotomu ama ya sonra silmek istersem?

Hepinize merhaba arkadaşlar ben 2011 mayıs annesiyim benide aranıza alırsanız sevinirim.Ben hamilelikte 20 kilo aldım 55 kilo ile başladım hamileliğe 75 kilo ile doğum yaptım.Doğumdan sonra sadece 3 kilom gitti gerisi bende kaldı.Şimdi bebeğim 5 aylık emiyorda diyet yapamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum bu kilolar resmen bana yapıştı.Çalışıyorum.Eliptik kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum kullanan Arkadaşlar varmı sizce yararı olurmu? Ne yapmalıyım???

ooo canım tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah kendine ve bebişine iyi bak

sağol canım inşallah sağ salim olduğunuda görelimde daha çok küçük 2haftalık gibi bişey kesesini filan görsek sağlıklı olduğunu öğreniriz inşallah daha sevinemedik inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bizimde çok bekledik yıprandık rabbim tüm istiyenlere nasip etsin bizide korusun inşallah

amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş ben 1 yıldır hastanelerde uğraşıyorum Allah devamını erdirir inşallahh

kolay değil canım seni anlıyorum bendede pko var olmuyor şimdi onun için zayıflamam gerekiyor. bazen bazı insanlarda ha diyince oluveriyor bazende çok uğraşıyorsun.. geç olsun güç olması sağlıklı olsun..

canım ilk bebeğimi düşünüyorsun 2.yi düşünüyorsanız folik asit iç çok faydalı doktora görün ama önce smear testi filan yapar sağlıklı olduğunu görünce daha rahat olursun bazen iltahap filan vs çıkabiliyor inşallah hemen gelir bebişin

Son düzenleme:

canım hoşgeldin, sana tavsiyem kilonu aldığın süre ile verdiğin süre , aşağı yukarı doğru orantılı oluyor.. yani emziriyorsan sadece dikkatli beslenebilirsin ama çok acele etme.. bir de karatay yatmadan önce 40-50 dk spor veya en az 10 dk ip atlama diyor.. çok yorulmadan dikkat ederek eski kilona kavuşursun canım.. bu arada eliptik kondisyon aleti var bende, hiçbir işe yaramıyor ben keşke yürüyüş bandı alsaydım diyorum hala

Son düzenleme:

canım bendede pko var diye bir yıldır zayıflamaya çalışıyordum ama filmden sonra hemen oldu pko la alakalı değilmiş boş yere 1 yılım geçti belkide kısmet zamanı gelmiştir inşallah

slm kızlar ben hala çizelge yapamadım biri bana bunu anlatırmı lütfen bide ortak lazım bannnnaaaa günlük yediklerimizi hergün yazıyoruz dimi biri benimlede ilgilensin lütfenn

3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım ben, tabii dr nezaretinde.. önce smear testi vs yaptırmıştım, hamilelik öncesi jinekoloğuna gidersen iyi olur.. bana sorarsan diyetisyene de gidilmeli hamilelikte, sağlıklı kilo aldırıyor çünkü

slm kızlar nasılsınız

Selam canım ben hasta olma yolunda ilerliyorum ama olmucam sen nasılsın

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

Bu soruyu sorman iyi olmuş bende fikir edinmiş olurum

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…