70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
slm canım ıdare edıyoruz ıste yanı kendı adıma sen nasılsın cocuklar nasıl

Ben iyiyim canım ama çoğu kısçe hasta..
Sen nasılsın ?

tam cevap yazıyodum elektikler kesildi böyle sans var mı ya
iyim bende ne olsun klasik bi ev hanımı
dün kardeşim aradı abla nasılsın dedi
bende ablalar ne yapar dedim
oda ev işi yemek şu bu dedi
bende aynen öyle dedim

senin adına çok mutlu oldum inşallah bende başarıcam

kaptan biz de o günleri görürüz inşallah.. azmin ellerinden hiçbirşey kurtulmazmış işte örnek

valla nafcım olmadan çaresine bak bence ilerlemesin beni öyle bir lüksüm yok hiç bilmem hasta olup yattığımı kim bakacak bana-

Kaptanıımmm benimmm canıımm beniimmm canıımmmm beniiimmmm
Azmin zaferi ne diyelimm helal olsun..
Çok sevindim senin adına hep bizim yanımızda ol bizde senin yaşadığın mutlulukları yaşayalım emi.
Ay çok sevindim yaa tebriklerr tekrarr.

cvplar için tesekkurler kızlar ben daha hazır deılım, ınş olusa ılk hamıleleıgım olcak ama kocamın ısrarları yuzunden anlıyorum ki bu konuda bıraz sıkıntı cekıcez :26: ben daha erken dıyorum o fazla beklemek ıstemıyo, e bu işte ikimizin istegıyle olcak bısı olduguna gore, çekişmeli günler yakındır

daha doktora gıtmedım hıc bu konuyla alakalı, smear testı fılan yaptırmadım, sen yaptırdın mı Naf :44: bı de ben bu kadın dogumculardan tırsıyorumm :18: işin o kısmı olmasa gıderdım şimdiye kadar da hep ertelıyorum, bı agdacıyı bı kadın dogumcuyu kendime cok kızıyorum ama bu konuda

Senin adına çok sevindim canım nasıl verdin bu kadar kiloyu??????????

tebrıkler darısı topikçe hepimizin başınaaa

Canım ben hergün işe yürüyerek gidip geliyorum evde spor olsun diye eliptik bisikleti düşünmüştüm yürüme bandı çok yer kaplıyor evde senin markası ne bisikletin bu markalar hakkında hiç bilgim yok hangisi iyi sence???

lülülülülülüülülülü zılgıt çekesim geldii

Tam motivasyonum düşmüş ben bu kbyi yapamıcam derken bu yazıyı gördüm İdolümsün kaptannımm

Tebrik ederim süpersin harikasın

Hayal değil gerçeksinnnnn tebriklerrr tebriklerrrrrrrrrr

Darısı başımaaa darısı başımaaa darısı başımaaa darısı başımaaa darısı başımaaa darısı başımaaa

Nazar değmesinnnnnnnnnnnnn

valla nafcım olmadan çaresine bak bence ilerlemesin beni öyle bir lüksüm yok hiç bilmem hasta olup yattığımı kim bakacak bana-

Ben bakarım sana bardak çorba kargolarım sende ben yapmışım gibi içersin olur mu :44:

Ben korkuyom o testten :18::18: yaptırmadım da yaptıran bi arkadaşım anlattı cam çubuk felan çok tırstımmm

Ağdacıyı aştım biliyosun çocukta düşünüyoz ama :26: ben test filan yaptırmadan saldım çayıra mevlam kayıra yapıcam galiba bu işi

annelerimiz test mi yaptırmışta hamile kalmış sanki

topiğe yeni bi bebek mi doğacakmış ne güzel bi karar vermişsin neden çünkü ne kadar erken olursa o kadar iyi oluyo ne imkan ne olanak ne şartlar hiçbirşey bebeği ilgilendirmiyo o açlığını altının kirlendiğini gezmek istediğini ilgi istediğini biliyor hani annem yorgun bu gece uyusun demiyolar hiç gayet benciller ama çok tatlılar öyle bi duygu ki annelik bambaşka ya inan ben gece saat başı kalkıyorum hiç şaşmadan ama her seferinde sevgiyle koşa koşa gidiyorum bi değim var dünyaya gelen büyüyor gerçekten de öyle nasıl büyüyolar hiç anlamıyorsun

valla ger-düşüm ben iki çocuk annesiyim ilk hamile kaldıktan sonra gittim ikisinde de senin herhangi bi sorunun yoksa adet düzensizliğin falan bence gerek yok biliyorsun her doktorun fikri ayrı ama ben çok duymuştum gerek olmadığına inşallah doğum kontrol hapı filan kullanmamışsındır hiç doğum yapmamış bayanlarda yumurtalık tembelliği yapıyormuş dilerim sağlıklı bir bebeğin olur

canım ben yazana kadar arkadaslar yazmıs zaten de bende yazayım benımkıde planlı bı hamılelıktı ve doktora gıttım kontrol amaclı bebek düşündüğümü söyledim smear testi yapıldı kendını kasmazsan acımıyor alısırsın ama once gıtmen gerek tabıkı bırde ben kendım baslamıstım folık asıte bıldıgım ıcın doktorda devamını yazdı 2-3 ay onceden baslanırsa bebegın beyın gelısımı ıcın cok onemlı bem sımdı gene baslıycam mesela bende 2 ncı hemen düşünmüyodum ama esım ılla dıyo ve hakkımı helal etmem dıyo bende bıranonce olsun cıksın madem dedım tabıkı hayırlısı bakalım sen de ya bismillah de calısmalara basla bence hem erken dıyosun ama ne bılıyosun hemen olacagını dimi hayırlısı olsun canım
canım koyup sılebılırsın aynı yerden yapılıyo
cok güzel yaa tebrık ederım mükemmel bı duygu allah ısteyen herkese yasatsın saglıkla tabıkı

allah ıyılıgını versın canım ya güldürdün beni valla ev ısıda az deıl yanı sürekli çalışıyosun aslında sen de

valla böyle dedin ya bu bile yetti canım benim saol

YA SORMA canım ya eşime kalsa akşama kadar yatıyosun diyo

hoşgeldin cnm...açıkçası sen aklıma geldikçe içtem içe üzülüyordum..neden bıraktın bizi diye...geldiqine çok sevindim cnm...birdaha ayrılma bizlerden...biz bir aileyiz...

canım menüleriniz yaz ben derecelendireyim..bakalım yanlış nerde..

canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...

merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
çok geçmiş olsun cnm...

yok kuzu 2dlm ekmek sosiste 5 tane yedm sanırım
ooooooffffffff Bu arada yazınca farkettim sanırım içimde ki canavar uyanmış...yaaaa sinir oldum kendime
Sena abla beni mahvetcek
canım sosis yemende hiçbir sakınca yok...karbon deqer 1....ama yanında ekmek yememeliydin..domates salatalık yoqurt vs..yemeliydin...

ne zamandır giremiyorum nasılsınız kızlar?
evet cnm farkındayım epeydir yoksun..hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın..

ooo maşallahhh çok tebrik ederim cnm Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin

canım 3 ay önceden folikasit almaya başlaman lazım..buna başlamak için drye gitmene gerek yok...

hoşgeldin cnm..

slm kızlar ben hala çizelge yapamadım biri bana bunu anlatırmı lütfen bide ortak lazım bannnnaaaa günlük yediklerimizi hergün yazıyoruz dimi biri benimlede ilgilensin lütfenn
canım link bend eyok arkadaşlar yardımcı olur sana

senin adına çok mutlu oldum inşallah bende başarıcam

kaptan biz de o günleri görürüz inşallah.. azmin ellerinden hiçbirşey kurtulmazmış işte örnek

Senin adına çok sevindim canım nasıl verdin bu kadar kiloyu??????????

tebrıkler darısı topikçe hepimizin başınaaa

çok teşekkrü ederim kızlar...inanın hala şaşkınım hala inanamıyorum..rüya gibi hayal gibi....90 kiloyken belleri inceiek olan kızlara imrenerek bakıp içimden ''birgün bende sizler gibi olucam'' derdim...ama bu söylediqim söze nekadar itimat ederdim bilinmez...ve bugün ienbileceqim en düşük bedene inmiş bulunuyorum...ve daha aşaqısını istemiyorum...mutluluqumu paylaştıqınız için tekrar tekrar teşekkür ederim canlarım...iyi günde kötü günde çok şeyler paylaştık sizlerle..iyiki varsınız ve iyiki burdasınız..darısı hepinizin başınaaaa

senacım senin yaşadığın mutluluk paha biçilmez süpersin çünkü bu mutluluğu haketmişsin tatlım

benim evdekini sirkeciden almıştık, foreverfit markası,bence devasa,boş yere yer kaplıyor,sen dinle beni,yürüyüş bandı al.

kesin silinebiliyor di mi avatar? deneyeyim mi?

senacım senin yaşadığın mutluluk paha biçilmez süpersin çünkü bu mutluluğu haketmişsin tatlım

çok teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrr Allah hepinize yaşatsın motivasyonum tavan yaptı ayaklarım yere deqmiyor tarif edilemiyecek kadar çok mutluyum...ama 5li rakamları görene kadar gevşemek yok...5li rakamlar bnm için bir rüyaa..inşallah oda gerçek olucak...

ya bızde h.sonu onu konustuk, tamam annelerımız test yaptırmamıs ama onların vucutlarıda bu kdr yapay sey almamış, bu kdr radyasyona bu kdr yapaylıga kimyasala maruz kalmamıslar :26:

ben de tırsıyorum baya, napcagımı bılemıyorum:26: ama gıtmekte yarar var, nası gıtcem ama yaaa

daha karar vermedım sadece zamanla boyle bebiş konusu acılınca bıraz gerılıcez gıbı gelıyo kocişle, cunku o cok beklemek ıstemıyo, bense cocukları cok sevıyorum ama daha zamanımın oldugunu dusunuyorum anne olmak ıcın, daha bı seneyı yenı gectı evlılıgımız, tamam uzun yıllardır beraberız ama olsunnn bekleyelım daha

işte benım kendımı kasmamam mumkun değil gibi :18:sen ne zmna dusunuyosun bebişi ben seneye yaza kadar zaten dusunmuyorum o zmna kdr kocişi oyalayabılırım ama ondan sonrası ıcın bılemıyorum naparız :26: planlı bı hamılelık tabıkı bızımde ıstegımız ama işte inş arada pırtlamaz hayırlısı hepımızı ıcın

bı de bısı daha sorcam ya napıyım kımlere sorayım bunları ,ablam yok benım ki gıdıp fıkrını alayım anneyle de konusmak olmuyo boyle ben de sıze soruyorum işte hangı yontemle korunmak daha ıyı sızce :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…