70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah sevgili kaptanım seni hem kıskandım hemde imrendim bende 48 bedenden 46 ya indim şimdi 46 da hafiften bol geliyo ama daha veremeyecekmişim gibi geliyo

Aminnnnnnnnnnnn

benim evdekini sirkeciden almıştık, foreverfit markası,bence devasa,boş yere yer kaplıyor,sen dinle beni,yürüyüş bandı al.

kesin silinebiliyor di mi avatar? deneyeyim mi?

Değiştirilebiliyor

5 li rakamlarrr

kızlar pantolon şokunu atlattıktan sonra pazara çıktım..canım nasılll incir istiyor...gezdim dolaştım gözüme en iyi görünen tezgaha geldim..1 kilo verirmisiniz ama ezik olmasın iyilerinden verecekseniz alıcam dedim...abla incirlerimiz çok güzel bakın yanınızdaki bayanda aldı dedi..yanımdaki bayana baktım ve o bayan adama dediki siz hep ezik incirleri koydunuz dikkat ettim hiç iyisini vermediniz dedi ve paketi bırakıp gitti...adamda abla neresi kötü gel beraber bakalım teker teker dedi ama kadın dönmedi...neyse benim incirleri koymaya başladı daha ilk eline aldıqı baştan sona yarık ve incirler dışarda..bakın dedim içi dışına çıkmış böyle verecekseniz almam dedim.hani abla nerde diye döktü pakettekileri..bakın dedim işte orda...pardon diyerek yenilerini koymaya devam etti..ve eline hangisini aldıysa hep içlerini dışarda gördüm..adamlamı tartışıcam o arkasını dönmüş incirleri tartarken ben tezgahtan vınnnnnnnn çok merak ediyorum arkasını döndüqünde beni bulamayınca naptı acaba?? aklı başına gelmişmidir yoksa akşama kadar hiç incir satamıcakmı yani akıllanmamışmıdır..ne uyuz yaaaa..salaqa bak parasıyla alıyoruz çürükleri dolduruyor..meyva alıcaksanız akşam alıcaksınız arkadaşlar...akşama tezgahın ön kısımları kalıyor geriye...yani en önde gördüqümüz o en güzelleri kalıyor..canım nasılda istemişti..bende eşime söylücem gelirken pazara uqrayıp incir alsın

ERGİNSENA ben aranıza yeni katıldığım için sizleri çok tanımıyorum geçmişide okuyamadım bi boş zamanım da inşallah okuyacağım şimdi işteyim. Kilolarını nasıl verdin diyetmi yapıyordun? Yaptığın diyeti sıralayabilirmisin şimdiden teşekkür ederim.

sen yaparsın canım buna hiç şüphem yok. amin canım bizede nasip etsin işallahh

ah sevgili kaptanım seni hem kıskandım hemde imrendim bende 48 bedenden 46 ya indim şimdi 46 da hafiften bol geliyo ama daha veremeyecekmişim gibi geliyo
canım ben ilk başladıqımda 100 qram bile versem sevinçten uçardım bu iş olucak derdim...yediklerinize çok dikkat edin...inan başarıcaksınız...bak 90 kiloydum bu sabaha 62.9 çıktım...olmucak hiçbirşey yok...eve aburcubur almayın alınca yeniyor...öqünelrin dışında acıkırsanız sütü sıcak için çok güzel tok tutuyor..kendinizi çözün..olucak arkadaşalr olmucak bişey yok...şeytan vesvese veriyor biz kazanıcaz...asla taviz verme..birsürü başarı hikayeleri var onları okuyun..hepsi geçmişte birer şişkoydu şimdi idol oldular...biz niye olamıylaım..onlardan ne eksiqimiz var..haydi bakalım göreyim sizi..cumaya az kaldı hadi geçin bu hafta beniiii

tabiki diyet yaptım cnm..önce kb diyeti yaptım sonrada normal beslenmeme döndüm..ben diyet demiyorum cnm saqlıklı beslenme...tek fark herşeyi düzenli yiyorum...neyi öqlen neyi akşam neyi sabah yemeliyiz bunlar çok önemli...naf asarmısın listeyi okusun arkadaşımız..neler yapman gerektiqi o listede yazıyor cnm..

Orası öyle canım doğal beslenmişler ama benim eşimde denedik olmuyoda mı doktora gideceksin dedi bana pek meraklı değil

doktora gitmeme nedense ama bende gitmek isterim şu testten korkmasam :18:

Diğer konuda bence en sağlıklısı condom

Koptum yaaa

Ben hep iş çıkışı gittiğim için mecburen akşam gitmiş oluyorum pazara

Kuru inciri çok seviyom bende

Kzıklamaya çalışıken 2 müşteriden de oldu ne vardı düzgünlerini verse seni ve başkalarını kazanacaktı belki kendi etmiş kendi bulmuş. çok güzel yapmışsın canım

canım senin yediklerini az çok takip ediyorum çok düzenli besleniyorsun. tam sağlıklı beslenme diyebilirim. bir öğün sebze bir öğün et yiyorsun diyetisyenimin bana verdiğide bu zaten.. elimden geldiğince bende böyle uygulamaya çalışıyorumm. zaten resimlerinden de belli ne kadar sağlıklı verdiğin nasıl gençleşmişsin maaşallah

canım kuru deqil tazesiydi şimdi tam mevsimi taze taze yiyelim..zaten bütün yıl kurusunu yiyoruz...

teşekkür ederim cnm...

okurken benim de gözlerimden yaş geldi. sanki ben yaşamışım gibi hissettim. çok çok tebrikler canımmm. şu yazdıkların beni öyle motive etti ki daha bir hırslandım. mutluluğun daim olsun canım

:18:Kızlar smear testinden bukadar korkmayın inanın hiç bir korkulcak tarafı yok ben geçen şubatta yaptırdım bu aralıkta tekrar yaptıracağım çocuk düşünün düşünmeyin yılda 1 kez yaptırmalısınız. benim bir tanıdık ablam smear testini düzenli yaptırırdı 6 ayda bir rahim kanseri erken teshişinden hayatı kurtuldu iyileşti.. önemsiz görmeyin sakın.. bende o gün bugündür düzenli yaptırıyorum insanın başına ne geleceği belli olmuyor önlem almak lazım Allah korusun tabi. Çocuk düşünüyorsanızda mutlaka tüm kan tahlilleri ve kontrolleri atlamayın. Evt eskiden insanlar kontrollemi hamile kalıyorudu hayır ama biz yaptırmalıyız eskiden herşey organikti ama biz yediğimizin içinde ne var bilmiyoruz hep hormonlu katkılı gıdalar sağlığımızı tehdit ediyor. tedbirli olmak ta yarar var..

kızlar günaydın bilin bakalım sabah tartıda ne gördüm
69.6
tabi havalara uçtum yaaa en son 1.5 sne önce 6lılardaydım cok mutluyum hepinize çok tesekkür ederim verdigniz motivasyondan ötürü daha nice kilolara insallah beraberce <3

canım kuru deqil tazesiydi şimdi tam mevsimi taze taze yiyelim..zaten bütün yıl kurusunu yiyoruz...

teşekkür ederim cnm...

Ben tazesini sevmiyorum ondan dedim abla :26: bende bi enteresanım işte

Yemek seçmem derim ama yemediğim çok şey var

kızlar çıkmam lazım yemek yapıcam ve koçişle bime gidicez...akşama gelirim..öpüyorum sizi

Kolay gelsin görüşürüzz

Bende yemek planımı hazırlayayım bari kb bana göre değilmiş psikolojimi etkiliyorum durduk yere geçen haftaki düzenime geri dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…