- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
hoşgeldin cnm...açıkçası sen aklıma geldikçe içtem içe üzülüyordum..neden bıraktın bizi diye...geldiqine çok sevindim cnm...birdaha ayrılma bizlerden...biz bir aileyiz...
canım menüleriniz yaz ben derecelendireyim..bakalım yanlış nerde..
çok geçmiş olsun cnm...
canım sosis yemende hiçbir sakınca yok...karbon deqer 1....ama yanında ekmek yememeliydin..domates salatalık yoqurt vs..yemeliydin...
evet cnm farkındayım epeydir yoksun..hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın..
ooo maşallahhh çok tebrik ederim cnm Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin
canım 3 ay önceden folikasit almaya başlaman lazım..buna başlamak için drye gitmene gerek yok...
hoşgeldin cnm..
canım link bend eyok arkadaşlar yardımcı olur sana
çok teşekkrü ederim kızlar...inanın hala şaşkınım hala inanamıyorum..rüya gibi hayal gibi....90 kiloyken belleri inceiek olan kızlara imrenerek bakıp içimden ''birgün bende sizler gibi olucam'' derdim...ama bu söylediqim söze nekadar itimat ederdim bilinmez...ve bugün ienbileceqim en düşük bedene inmiş bulunuyorum...ve daha aşaqısını istemiyorum...mutluluqumu paylaştıqınız için tekrar tekrar teşekkür ederim canlarım...iyi günde kötü günde çok şeyler paylaştık sizlerle..iyiki varsınız ve iyiki burdasınız..darısı hepinizin başınaaaa
çok teşekkrü ederim kızlar...inanın hala şaşkınım hala inanamıyorum..rüya gibi hayal gibi....90 kiloyken belleri inceiek olan kızlara imrenerek bakıp içimden ''birgün bende sizler gibi olucam'' derdim...ama bu söylediqim söze nekadar itimat ederdim bilinmez...ve bugün ienbileceqim en düşük bedene inmiş bulunuyorum...ve daha aşaqısını istemiyorum...mutluluqumu paylaştıqınız için tekrar tekrar teşekkür ederim canlarım...iyi günde kötü günde çok şeyler paylaştık sizlerle..iyiki varsınız ve iyiki burdasınız..darısı hepinizin başınaaaa
benim evdekini sirkeciden almıştık, foreverfit markası,bence devasa,boş yere yer kaplıyor,sen dinle beni,yürüyüş bandı al.
kesin silinebiliyor di mi avatar? deneyeyim mi?
çok teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrr Allah hepinize yaşatsın motivasyonum tavan yaptı ayaklarım yere deqmiyor tarif edilemiyecek kadar çok mutluyum...ama 5li rakamları görene kadar gevşemek yok...5li rakamlar bnm için bir rüyaa..inşallah oda gerçek olucak...
çok teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrr Allah hepinize yaşatsın motivasyonum tavan yaptı ayaklarım yere deqmiyor tarif edilemiyecek kadar çok mutluyum...ama 5li rakamları görene kadar gevşemek yok...5li rakamlar bnm için bir rüyaa..inşallah oda gerçek olucak...
canım ben ilk başladıqımda 100 qram bile versem sevinçten uçardım bu iş olucak derdim...yediklerinize çok dikkat edin...inan başarıcaksınız...bak 90 kiloydum bu sabaha 62.9 çıktım...olmucak hiçbirşey yok...eve aburcubur almayın alınca yeniyor...öqünelrin dışında acıkırsanız sütü sıcak için çok güzel tok tutuyor..kendinizi çözün..olucak arkadaşalr olmucak bişey yok...şeytan vesvese veriyor biz kazanıcaz...asla taviz verme..birsürü başarı hikayeleri var onları okuyun..hepsi geçmişte birer şişkoydu şimdi idol oldular...biz niye olamıylaım..onlardan ne eksiqimiz var..haydi bakalım göreyim sizi..cumaya az kaldı hadi geçin bu hafta beniiiiah sevgili kaptanım seni hem kıskandım hemde imrendim bende 48 bedenden 46 ya indim şimdi 46 da hafiften bol geliyo ama daha veremeyecekmişim gibi geliyo
ERGİNSENA ben aranıza yeni katıldığım için sizleri çok tanımıyorum geçmişide okuyamadım bi boş zamanım da inşallah okuyacağım şimdi işteyim. Kilolarını nasıl verdin diyetmi yapıyordun? Yaptığın diyeti sıralayabilirmisin şimdiden teşekkür ederim.
ya bızde h.sonu onu konustuk, tamam annelerımız test yaptırmamıs ama onların vucutlarıda bu kdr yapay sey almamış, bu kdr radyasyona bu kdr yapaylıga kimyasala maruz kalmamıslar :26:
ben de tırsıyorum baya, napcagımı bılemıyorum:26: ama gıtmekte yarar var, nası gıtcem ama yaaa
daha karar vermedım sadece zamanla boyle bebiş konusu acılınca bıraz gerılıcez gıbı gelıyo kocişle, cunku o cok beklemek ıstemıyo, bense cocukları cok sevıyorum ama daha zamanımın oldugunu dusunuyorum anne olmak ıcın, daha bı seneyı yenı gectı evlılıgımız, tamam uzun yıllardır beraberız ama olsunnn bekleyelım daha
işte benım kendımı kasmamam mumkun değil gibi :18:sen ne zmna dusunuyosun bebişiben seneye yaza kadar zaten dusunmuyorum o zmna kdr kocişi oyalayabılırım ama ondan sonrası ıcın bılemıyorum naparız :26: planlı bı hamılelık tabıkı bızımde ıstegımız ama işte inş arada pırtlamaz hayırlısı hepımızı ıcın
bı de bısı daha sorcamya napıyım kımlere sorayım bunları ,ablam yok benım ki gıdıp fıkrını alayım anneyle de konusmak olmuyo boyle ben de sıze soruyorum işte hangı yontemle korunmak daha ıyı sızce :44:
kızlar pantolon şokunu atlattıktan sonra pazara çıktım..canım nasılll incir istiyor...gezdim dolaştım gözüme en iyi görünen tezgaha geldim..1 kilo verirmisiniz ama ezik olmasın iyilerinden verecekseniz alıcam dedim...abla incirlerimiz çok güzel bakın yanınızdaki bayanda aldı dedi..yanımdaki bayana baktım ve o bayan adama dediki siz hep ezik incirleri koydunuz dikkat ettim hiç iyisini vermediniz dedi ve paketi bırakıp gitti...adamda abla neresi kötü gel beraber bakalım teker teker dedi ama kadın dönmedi...neyse benim incirleri koymaya başladı daha ilk eline aldıqı baştan sona yarık ve incirler dışarda..bakın dedim içi dışına çıkmış böyle verecekseniz almam dedim.hani abla nerde diye döktü pakettekileri..bakın dedim işte orda...pardon diyerek yenilerini koymaya devam etti..ve eline hangisini aldıysa hep içlerini dışarda gördüm..adamlamı tartışıcam o arkasını dönmüş incirleri tartarken ben tezgahtan vınnnnnnnnçok merak ediyorum arkasını döndüqünde beni bulamayınca naptı acaba?? aklı başına gelmişmidir yoksa akşama kadar hiç incir satamıcakmı yani akıllanmamışmıdır..ne uyuz yaaaa..salaqa bak parasıyla alıyoruz çürükleri dolduruyor..meyva alıcaksanız akşam alıcaksınız arkadaşlar...akşama tezgahın ön kısımları kalıyor geriye...yani en önde gördüqümüz o en güzelleri kalıyor..canım nasılda istemişti..bende eşime söylücem gelirken pazara uqrayıp incir alsın
kızlar pantolon şokunu atlattıktan sonra pazara çıktım..canım nasılll incir istiyor...gezdim dolaştım gözüme en iyi görünen tezgaha geldim..1 kilo verirmisiniz ama ezik olmasın iyilerinden verecekseniz alıcam dedim...abla incirlerimiz çok güzel bakın yanınızdaki bayanda aldı dedi..yanımdaki bayana baktım ve o bayan adama dediki siz hep ezik incirleri koydunuz dikkat ettim hiç iyisini vermediniz dedi ve paketi bırakıp gitti...adamda abla neresi kötü gel beraber bakalım teker teker dedi ama kadın dönmedi...neyse benim incirleri koymaya başladı daha ilk eline aldıqı baştan sona yarık ve incirler dışarda..bakın dedim içi dışına çıkmış böyle verecekseniz almam dedim.hani abla nerde diye döktü pakettekileri..bakın dedim işte orda...pardon diyerek yenilerini koymaya devam etti..ve eline hangisini aldıysa hep içlerini dışarda gördüm..adamlamı tartışıcam o arkasını dönmüş incirleri tartarken ben tezgahtan vınnnnnnnnçok merak ediyorum arkasını döndüqünde beni bulamayınca naptı acaba?? aklı başına gelmişmidir yoksa akşama kadar hiç incir satamıcakmı yani akıllanmamışmıdır..ne uyuz yaaaa..salaqa bak parasıyla alıyoruz çürükleri dolduruyor..meyva alıcaksanız akşam alıcaksınız arkadaşlar...akşama tezgahın ön kısımları kalıyor geriye...yani en önde gördüqümüz o en güzelleri kalıyor..canım nasılda istemişti..bende eşime söylücem gelirken pazara uqrayıp incir alsın
canım ben ilk başladıqımda 100 qram bile versem sevinçten uçardım bu iş olucak derdim...yediklerinize çok dikkat edin...inan başarıcaksınız...bak 90 kiloydum bu sabaha 62.9 çıktım...olmucak hiçbirşey yok...eve aburcubur almayın alınca yeniyor...öqünelrin dışında acıkırsanız sütü sıcak için çok güzel tok tutuyor..kendinizi çözün..olucak arkadaşalr olmucak bişey yok...şeytan vesvese veriyor biz kazanıcaz...asla taviz verme..birsürü başarı hikayeleri var onları okuyun..hepsi geçmişte birer şişkoydu şimdi idol oldular...biz niye olamıylaım..onlardan ne eksiqimiz var..haydi bakalım göreyim sizi..cumaya az kaldı hadi geçin bu hafta beniiii
tabiki diyet yaptım cnm..önce kb diyeti yaptım sonrada normal beslenmeme döndüm..ben diyet demiyorum cnm saqlıklı beslenme...tek fark herşeyi düzenli yiyorum...neyi öqlen neyi akşam neyi sabah yemeliyiz bunlar çok önemli...naf asarmısın listeyi okusun arkadaşımız..neler yapman gerektiqi o listede yazıyor cnm..
Ufak bi cıss yedim :26:
Niye yedim bende bilmiyorum.. O kadar nişan, alyans, düğün resimlerine baktım.
Bunların üstüne iyi gitti sanırım
canım kuru deqil tazesiydi şimdi tam mevsimi taze taze yiyelim..zaten bütün yıl kurusunu yiyoruz...Orası öyle canım doğal beslenmişlerama benim eşimde denedik olmuyoda mı doktora gideceksin dedi bana pek meraklı değil
doktora gitmeme nedenseama bende gitmek isterim şu testten korkmasam :18:
Diğer konuda bence en sağlıklısı condom
Koptum yaaa
Ben hep iş çıkışı gittiğim için mecburen akşam gitmiş oluyorum pazara
Kuru inciri çok seviyom bende
Kzıklamaya çalışıken 2 müşteriden de oldu ne vardı düzgünlerini verse seni ve başkalarını kazanacaktı belki kendi etmiş kendi bulmuş. çok güzel yapmışsın canım
canım senin yediklerini az çok takip ediyorum çok düzenli besleniyorsun. tam sağlıklı beslenme diyebilirim. bir öğün sebze bir öğün et yiyorsun diyetisyenimin bana verdiğide bu zaten.. elimden geldiğince bende böyle uygulamaya çalışıyorumm. zaten resimlerinden de belli ne kadar sağlıklı verdiğin nasıl gençleşmişsin maaşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orası öyle canım doğal beslenmişlerama benim eşimde denedik olmuyoda mı doktora gideceksin dedi bana pek meraklı değil
doktora gitmeme nedenseama bende gitmek isterim şu testten korkmasam :18:
Diğer konuda bence en sağlıklısı condom
canım kuru deqil tazesiydi şimdi tam mevsimi taze taze yiyelim..zaten bütün yıl kurusunu yiyoruz...
teşekkür ederim cnm...
kızlar çıkmam lazım yemek yapıcam ve koçişle bime gidicez...akşama gelirim..öpüyorum sizi
benımde boyle bı ıcım daraldı bı an bı dunya sey yıyesım geldı
Afiyet olsun yağ olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?