70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bravooo
işte budur ortim
hedefe kilitlendik tam gaz devammm

valla canım bızım heran olabılır allaha kalmıs yanı korunmuyoruz çünkü ben iğneyi bıraktım agustosta ama kaabıldıgım kadar akcıyom adamdan yanı o ıstıyo bende bıraktım ıste oluruna .korunmaya gelınce valla bende ablam 2 tane ama pek konusmayzı bu konuları yönlendırmek ıstemem sadece kendı korunma yöntemimi yazım 2 seneye yakın hapla korundum bıarz garantıcıyım anlıycagın cok şükür bırakınca hamıel kaldım yanı ama sımdı bılemıyorum dogumdan sonra ıgneyle korundugum ıcın bakalım ne zamn hamıle kalıcamha bırde spıral var onuda hıc düşünmedim doktorda önermedi benım bı ablam hamıle kalmıstı spıralle

bende sneınle aynı dusunuyorum o konuda bı sıkıntı yok gıdelım yaptıralım tamamda ben bu konualrda bıraz fazla hassasım, doktordan korkuyorum, her doktordan deıl tabı de kadın dogumdan, işin belden asagı kısmından :26: nası atlatacagım bakalım, sırf bu yuzden once bı agdacıya alısıp hıc olmazsa bıraz rht etmek ıstıyorummm :26:

aynen ben de lafa gelınce yemek secmem derım ama bı düşününce o kadar yemedıgım sey var ki

s.a arkadaşlar geçmişi okumaya fırsatım yok hem işimi yapayım hem size takılayım
bende bugüncıs yedim
saat 1 2pooça biraz peynir 4 zeytin ara üzüm yiyorum
akşama kuru fasulye var sizce salata ile yemelimiyim fikirlerinizi bekliyorum

kaçma da doğal bı korunma yöntemi, kocadan kaçıyosun korunuyosun, ben de denıyorum arada

spirali genelde cocuk dogurup artık ıstemeyneler taktırıyo, ama bana garıp gelıyo o, gercektende spiralle hamıle kalan cok var, bak senın en yakınlarından ablan kalmış:26:

iğneye kesinlikle kociş izin vermez, hapı bıle ıstemıyo, vucuda hormonlarla oynayan seylerın alımına karşı kendisi baızları sadece yumurtlama dönemlerine göre korunuyolar ama oyle hamıle kalan arkadasımda var benım :26:

ya doktora alıştım ben e tabi normal de bu ağdacı olayına bende başlamak istiyorum bunce senenin kökü acır diye çok korkuyorum

en iyisini yapıyo canım kullanmanı tavsiye etmem evet en iyi yöntem kaçma lakin ben kaçamıyorum hatta kaçmak istemiyorumşu durum da en iyisi condom ama benim eşim sevmiyo ben güveniyorum ona zaten başka çocuk istemiyo işimiz Allaha kalmış anlayacağın

a.s naber nasılsın çoktan yoksun bana sorarsan yemelisin ama bilmem daha tecrübeliler

Biraz cesaretlendim sanki :26: dur akşam ben bu konuyu kocişle konuşayım bakim ne dicek :26:

Çok sevindim cnm aminn

Çikilata yiyiverdim
Akşama k-fleks beni bekler gene

Saolasın Nafcım ben yaptım sen yapma

Bi ara elim çekmeceye gitti ama vazgeçtim höytt sen zaten +200 desin utanmadan bide cıssmı yicen dedim kendime

bravooo
işte budur ortim
hedefe kilitlendik tam gaz devammm

Tam gaz devam diyonda ne diye kıza vuruyon

Benim yazdığımı okudun mu

Tuğba ekincinin şarkısı varya hani condoommm dünyaya condommm

ya doktora alıştım ben e tabi normal de bu ağdacı olayına bende başlamak istiyorum bunce senenin kökü acır diye çok korkuyorum

İlk seferinde acır evet ama sonra pambık gibim oluyosun o acıyı takmıyosun bile

Bide ben süre tuttum tam 40 dakika sürüyo komplesi evde yapmaya kalksam bi bacağımın yarısını 30 dk yapıyom ben

o zaman sızede en ıyı yontem prezervatif kalıyor ama eşine güveniyorsan benim eşim kullanmıyor karsı kullansada güvenmem yani

yani yaptirim mi aslında temizlik ya bi denicem çok istiyorum aslında hem korku hem utanma ikisinin arasında gidip geliyom

allahım ne azgın kadınmıs bu yaa her fırsatta belli ediyor

Aleyküm Selam cnm

1-2 Poğaça mıııııııı bence yeme akşam k-flakes filan ye yada sadece salata ye peynirli filan

Bana düşmez ama fikirleriniz diyince yazayım dedim

yani yaptirim mi aslında temizlik ya bi denicem çok istiyorum aslında hem korku hem utanma ikisinin arasında gidip geliyom

Bence bi git memnun kalmazsan yine kendi yöntemlerine dönersin bide mümkünse kuaför değilde güzellik merkezine git cnm

Ben hamilelikte rahat etmek adına gidiyorum açıkçası

alışırsın canım merak etme zamanla insan utanmıyo artık ilk başlarda bende çok fena olmuştum gidene kadar 40 takla atmıştım :44: çok utanıyosan en azından bayan doktor bul kendine :26:

kaçmak ıstemıyorum dıyo yaaa nedir bacım bunun sırrı ne yıyıp ne ıcıyosun bı nalatta bız de ogrenelım benım bı ara adım cıkmıstı topıkte kaçış diye

okudum canım, tek yol bu kalıyo zaten gerıye:26: yoksa ben sureklı strese gırerım aay hamılemıyım yoksa dıye

o zaman sızede en ıyı yontem prezervatif kalıyor ama eşine güveniyorsan benim eşim kullanmıyor karsı kullansada güvenmem yani

yukarda yazdıgımı tekrarlıyorum sana da, ben strese gırerım her ay hamıleymısım gıbı gelır bana :26: şansa bırakamam işi, siz bebiş istedıgınız ıcın pek sorun olmaz sız de ama ben yapamam :26:

ay ben boyle dıyorum bebiş fılan dabakalım hormonlar duzgun calısıyo mu bebek yapmaya musaıt mı:26: ne de osla hıc doktora gıtmedım bu konuyla ılgılı, bı test fılan yaptırmadım :26: bı arkadasta demıstı,s en şimdi istemıyorum dıyosun doktora gıtmıyosun ama sen ıstedıgınde ya olmazsa hemen bu defa da doktorla zaman kaybetceksın tedavı fılan derken dedı, gıt bı doktora sımdıden gor neyın avr neyın yok sonra planlarsın demıstı, haklı aslında ama bu kokuyla zor, bırının elımden tutup benı goturmesı lazım doktora

kendıme tarkandan şu şarkıyı armagan edıyorum; gel gel gel guzelım, gel hıc acımıycaaakkk

allahım ne azgın kadınmıs bu yaa her fırsatta belli ediyor

aay keske ben de oyle olsam yaaaa :26:

Bence bi git memnun kalmazsan yine kendi yöntemlerine dönersin bide mümkünse kuaför değilde güzellik merkezine git cnm

Ben hamilelikte rahat etmek adına gidiyorum açıkçası

valla işin bı de o kısmı var, koca gobişliyken napcazzz önümüzü goremeden :26: yok yok bu kafor işi şart bana :26:

alışırsın canım merak etme zamanla insan utanmıyo artık ilk başlarda bende çok fena olmuştum gidene kadar 40 takla atmıştım :44: çok utanıyosan en azından bayan doktor bul kendine :26:

ben de 40 takla atıyorum işte benımkı tanmada deıl galıba yanı o da varda deısık bı korku :26: hatta kadın dogumcumum erkek olmasını tercıh ederım gıbı gelıyo nedense :26:

a.s naber nasılsın çoktan yoksun bana sorarsan yemelisin ama bilmem daha tecrübeliler
evde 3 erkek işleribitirip pc ye giremiyorum
arkadaşım bel fıtığından amaliyat oldu boş zamanlarım da ona takılıyorum
Aleyküm Selam cnm

1-2 Poğaça mıııııııı bence yeme akşam k-flakes filan ye yada sadece salata ye peynirli filan

Bana düşmez ama fikirleriniz diyince yazayım dedim
ne demek canım buraya bilmediklerimizi öğrenelim diye giriyoruz bilakis sevinirim
süt sevmediğim için k-flakesdenemedim süt haricinde başka şeyle yeniyomu

ay evet yaa kıza vurup durmuşum ayyyy çok komikkk.
ben çak yapıyodum oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…