kızlar günaydın bilin bakalım sabah tartıda ne gördüm
69.6
tabi havalara uçtum yaaa en son 1.5 sne önce 6lılardaydım cok mutluyum hepinize çok tesekkür ederim verdigniz motivasyondan ötürü daha nice kilolara insallah beraberce <3
ya bızde h.sonu onu konustuk, tamam annelerımız test yaptırmamıs ama onların vucutlarıda bu kdr yapay sey almamış, bu kdr radyasyona bu kdr yapaylıga kimyasala maruz kalmamıslar :26:
ben de tırsıyorum baya, napcagımı bılemıyorum:26: ama gıtmekte yarar var, nası gıtcem ama yaaa
daha karar vermedım sadece zamanla boyle bebiş konusu acılınca bıraz gerılıcez gıbı gelıyo kocişle, cunku o cok beklemek ıstemıyo, bense cocukları cok sevıyorum ama daha zamanımın oldugunu dusunuyorum anne olmak ıcın, daha bı seneyı yenı gectı evlılıgımız, tamam uzun yıllardır beraberız ama olsunnn bekleyelım daha
işte benım kendımı kasmamam mumkun değil gibi :18:sen ne zmna dusunuyosun bebişiben seneye yaza kadar zaten dusunmuyorum o zmna kdr kocişi oyalayabılırım ama ondan sonrası ıcın bılemıyorum naparız :26: planlı bı hamılelık tabıkı bızımde ıstegımız ama işte inş arada pırtlamaz hayırlısı hepımızı ıcın
bı de bısı daha sorcamya napıyım kımlere sorayım bunları ,ablam yok benım ki gıdıp fıkrını alayım anneyle de konusmak olmuyo boyle ben de sıze soruyorum işte hangı yontemle korunmak daha ıyı sızce :44:
:18:Kızlar smear testinden bukadar korkmayın inanın hiç bir korkulcak tarafı yok ben geçen şubatta yaptırdım bu aralıkta tekrar yaptıracağım çocuk düşünün düşünmeyin yılda 1 kez yaptırmalısınız. benim bir tanıdık ablam smear testini düzenli yaptırırdı 6 ayda bir rahim kanseri erken teshişinden hayatı kurtuldu iyileşti.. önemsiz görmeyin sakın.. bende o gün bugündür düzenli yaptırıyorum insanın başına ne geleceği belli olmuyor önlem almak lazım Allah korusun tabi. Çocuk düşünüyorsanızda mutlaka tüm kan tahlilleri ve kontrolleri atlamayın. Evt eskiden insanlar kontrollemi hamile kalıyorudu hayır ama biz yaptırmalıyız eskiden herşey organikti ama biz yediğimizin içinde ne var bilmiyoruz hep hormonlu katkılı gıdalar sağlığımızı tehdit ediyor. tedbirli olmak ta yarar var..
Ben tazesini sevmiyorum ondan dedim abla :26: bende bi enteresanım işte
Yemek seçmem derim ama yemediğim çok şey var
Kolay gelsin görüşürüzz
Bende yemek planımı hazırlayayım bari kb bana göre değilmiş psikolojimi etkiliyorum durduk yeregeçen haftaki düzenime geri dönüyorum
valla canım bızım heran olabılır allaha kalmıs yanı korunmuyoruz çünkü ben iğneyi bıraktım agustosta ama kaabıldıgım kadar akcıyom adamdan yanı o ıstıyo bende bıraktım ıste oluruna .korunmaya gelınce valla bende ablam 2 tane ama pek konusmayzı bu konuları yönlendırmek ıstemem sadece kendı korunma yöntemimi yazım 2 seneye yakın hapla korundum bıarz garantıcıyım anlıycagın cok şükür bırakınca hamıel kaldım yanı ama sımdı bılemıyorum dogumdan sonra ıgneyle korundugum ıcın bakalım ne zamn hamıle kalıcamha bırde spıral var onuda hıc düşünmedim doktorda önermedi benım bı ablam hamıle kalmıstı spıralle
bende sneınle aynı dusunuyorum o konuda bı sıkıntı yok gıdelım yaptıralım tamamda ben bu konualrda bıraz fazla hassasım, doktordan korkuyorum, her doktordan deıl tabı de kadın dogumdan, işin belden asagı kısmından :26: nası atlatacagım bakalım, sırf bu yuzden once bı agdacıya alısıp hıc olmazsa bıraz rht etmek ıstıyorummm :26:
aynen ben de lafa gelınce yemek secmem derım ama bı düşününce o kadar yemedıgım sey var ki
kaçma da doğal bı korunma yöntemi, kocadan kaçıyosun korunuyosun, ben de denıyorum arada
spirali genelde cocuk dogurup artık ıstemeyneler taktırıyo, ama bana garıp gelıyo o, gercektende spiralle hamıle kalan cok var, bak senın en yakınlarından ablan kalmış:26:
iğneye kesinlikle kociş izin vermez, hapı bıle ıstemıyo, vucuda hormonlarla oynayan seylerın alımına karşı kendisibaızları sadece yumurtlama dönemlerine göre korunuyolar ama oyle hamıle kalan arkadasımda var benım :26:
s.a arkadaşlar geçmişi okumaya fırsatım yok hem işimi yapayım hem size takılayım
bende bugüncıs yedim
saat 1 2pooça biraz peynir 4 zeytin ara üzüm yiyorum
akşama kuru fasulye var sizce salata ile yemelimiyim fikirlerinizi bekliyorum
:18:Kızlar smear testinden bukadar korkmayın inanın hiç bir korkulcak tarafı yok ben geçen şubatta yaptırdım bu aralıkta tekrar yaptıracağım çocuk düşünün düşünmeyin yılda 1 kez yaptırmalısınız. benim bir tanıdık ablam smear testini düzenli yaptırırdı 6 ayda bir rahim kanseri erken teshişinden hayatı kurtuldu iyileşti.. önemsiz görmeyin sakın.. bende o gün bugündür düzenli yaptırıyorum insanın başına ne geleceği belli olmuyor önlem almak lazım Allah korusun tabi. Çocuk düşünüyorsanızda mutlaka tüm kan tahlilleri ve kontrolleri atlamayın. Evt eskiden insanlar kontrollemi hamile kalıyorudu hayır ama biz yaptırmalıyız eskiden herşey organikti ama biz yediğimizin içinde ne var bilmiyoruz hep hormonlu katkılı gıdalar sağlığımızı tehdit ediyor. tedbirli olmak ta yarar var..
kızlar günaydın bilin bakalım sabah tartıda ne gördüm
69.6
tabi havalara uçtum yaaa en son 1.5 sne önce 6lılardaydım cok mutluyum hepinize çok tesekkür ederim verdigniz motivasyondan ötürü daha nice kilolara insallah beraberce <3
Çikilata yiyiverdim
Akşama k-fleks beni bekler gene
Saolasın Nafcım ben yaptım sen yapma
bravooo
işte budur ortim
hedefe kilitlendik tam gaz devammm
kaçma da doğal bı korunma yöntemi, kocadan kaçıyosun korunuyosun, ben de denıyorum arada
spirali genelde cocuk dogurup artık ıstemeyneler taktırıyo, ama bana garıp gelıyo o, gercektende spiralle hamıle kalan cok var, bak senın en yakınlarından ablan kalmış:26:
iğneye kesinlikle kociş izin vermez, hapı bıle ıstemıyo, vucuda hormonlarla oynayan seylerın alımına karşı kendisibaızları sadece yumurtlama dönemlerine göre korunuyolar ama oyle hamıle kalan arkadasımda var benım :26:
ya doktora alıştım ben e tabi normal de bu ağdacı olayına bende başlamak istiyorum bunce senenin kökü acır diye çok korkuyorum
Biraz cesaretlendim sanki :26: dur akşam ben bu konuyu kocişle konuşayım bakim ne dicek :26:
Çok sevindim cnmaminn
Bi ara elim çekmeceye gitti ama vazgeçtimhöytt sen zaten +200 desin utanmadan bide cıssmı yicen dedim kendime
Tam gaz devam diyonda ne diye kıza vuruyon
Benim yazdığımı okudun mu
Tuğba ekincinin şarkısı varya hanicondoommm dünyaya condommm
İlk seferinde acır evet ama sonra pambık gibim oluyosun o acıyı takmıyosun bile
Bide ben süre tuttum tam 40 dakika sürüyo komplesievde yapmaya kalksam bi bacağımın yarısını 30 dk yapıyom ben
en iyisini yapıyo canım kullanmanı tavsiye etmem evet en iyi yöntem kaçma lakin ben kaçamıyorum hatta kaçmak istemiyorumşu durum da en iyisi condom ama benim eşim sevmiyo ben güveniyorum ona zaten başka çocuk istemiyo işimiz Allaha kalmış anlayacağın
s.a arkadaşlar geçmişi okumaya fırsatım yok hem işimi yapayım hem size takılayım
bende bugüncıs yedim
saat 1 2pooça biraz peynir 4 zeytin ara üzüm yiyorum
akşama kuru fasulye var sizce salata ile yemelimiyim fikirlerinizi bekliyorum
yani yaptirim mi aslında temizlik ya bi denicem çok istiyorum aslında hem korku hem utanma ikisinin arasında gidip geliyom
allahım ne azgın kadınmıs bu yaa her fırsatta belli ediyor
bende sneınle aynı dusunuyorum o konuda bı sıkıntı yok gıdelım yaptıralım tamamda ben bu konualrda bıraz fazla hassasım, doktordan korkuyorum, her doktordan deıl tabı de kadın dogumdan, işin belden asagı kısmından :26: nası atlatacagım bakalım, sırf bu yuzden once bı agdacıya alısıp hıc olmazsa bıraz rht etmek ıstıyorummm :26:
aynen ben de lafa gelınce yemek secmem derım ama bı düşününce o kadar yemedıgım sey var ki
en iyisini yapıyo canım kullanmanı tavsiye etmem evet en iyi yöntem kaçma lakin ben kaçamıyorum hatta kaçmak istemiyorumşu durum da en iyisi condom ama benim eşim sevmiyo ben güveniyorum ona zaten başka çocuk istemiyo işimiz Allaha kalmış anlayacağın
Biraz cesaretlendim sanki :26: dur akşam ben bu konuyu kocişle konuşayım bakim ne dicek :26:
Bide ben süre tuttum tam 40 dakika sürüyo komplesievde yapmaya kalksam bi bacağımın yarısını 30 dk yapıyom ben
o zaman sızede en ıyı yontem prezervatif kalıyor ama eşine güveniyorsan benim eşim kullanmıyor karsı kullansada güvenmem yani
allahım ne azgın kadınmıs bu yaa her fırsatta belli ediyor
Bence bi git memnun kalmazsan yine kendi yöntemlerine dönersinbide mümkünse kuaför değilde güzellik merkezine git cnm
Ben hamilelikte rahat etmek adına gidiyorum açıkçası
alışırsın canım merak etme zamanla insan utanmıyo artık ilk başlarda bende çok fena olmuştum gidene kadar 40 takla atmıştım :44: çok utanıyosan en azından bayan doktor bul kendine :26:
evde 3 erkek işleribitirip pc ye giremiyoruma.s naber nasılsın çoktan yoksun bana sorarsan yemelisin ama bilmem daha tecrübeliler
ne demek canım buraya bilmediklerimizi öğrenelim diye giriyoruz bilakis sevinirimAleyküm Selam cnm
1-2 Poğaça mııııııııbence yeme akşam k-flakes filan ye yada sadece salata ye peynirli filan
Bana düşmez ama fikirleriniz diyince yazayım dedim
Çok sevindim cnmaminn
Bi ara elim çekmeceye gitti ama vazgeçtimhöytt sen zaten +200 desin utanmadan bide cıssmı yicen dedim kendime
Tam gaz devam diyonda ne diye kıza vuruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?