70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanen cok hizli geciyonuz yetisemiyom cikcam simdi isden aksam gelirim birileri birilerinden mi kaciyo

ay ben niye alinti ettigimi de unuttum yine yine de öptüm seni canim

allah anali babali büyütsün canim

hosgeldin

ay cok sevindim senacim

valla nafcım olmadan çaresine bak bence ilerlemesin beni öyle bir lüksüm yok hiç bilmem hasta olup yattığımı kim bakacak bana-
banada kimse bakmiyo ortim

YA SORMA canım ya eşime kalsa akşama kadar yatıyosun diyo

sagol hayatim

Ufak bi cıss yedim :26:
Niye yedim bende bilmiyorum.. O kadar nişan, alyans, düğün resimlerine baktım.
Bunların üstüne iyi gitti sanırım

ay ne utandım şimdi ya bide bişi sorsam bu normal bi durum mu ya

Normal mi derken sırrın ne senin çabık söyle

alışırsın canım merak etme zamanla insan utanmıyo artık ilk başlarda bende çok fena olmuştum gidene kadar 40 takla atmıştım :44: çok utanıyosan en azından bayan doktor bul kendine :26:

Bence erkek doktorlar daha ilgili oluyo bayanlar ilgisiz ben gitmedim ama kimden duyduysam öyle dedi Halkın sesiyim şuan

Allah iyiliğini versin

Bu arada arkadaşın doğru söylemiş benim eşim denedikte olmadımı doktora gitceksin diyo bana tuhaf adam

Bende sütle sevmiyorum meyveli yoğurtla yiyodum ama sade yoğurtla da yiyebilirsin yada activia varya onlarla da yiyebilirsin

ay evet yaa kıza vurup durmuşum ayyyy çok komikkk.
ben çak yapıyodum oysa

Bende öptüm seni tatlım

vallahi bir sırrım yok ama seviyorum ben sanırsam o da sevilir mi demeyin bi psikolojik muayene olmam lazım sanırsam ya da hormonel bazen eşime diyorum bi dr gidicem sakın diyo bişicin yok senin diyo ben bile bazen kızıyorum kendime şimdi anlatıcam ama +18 e girer en olmadık zamanlarda bile hiçbir bahenem olmadı 8 senelik evliyim insan bi kere olmaz demez mi bana denmiştirben dememişimdir o denli yani çalıştım... çocuk oldu vs bunlar hiç bana dokunmadı öyle işte bi de kızlar illaki araştırmışsınızdır erkeklerin evlenme sebeblerinin %90nı bunun içinmiş bide evde tok olan başka yerde aranmazmış evde çıkan kavgaların sebebi bu olmasada altında yatan buymuş diye bişeyler duymuş okumuştum acaba bunlar mı yerleşti bilinç altıma

ana zeynepberat nereye gıttı, ben burda ondan gelecek cevabı beklıyorum sabırsızlıkla yaaaa ne yıyıo ne ıcıo nası boyle oluyoooo

Kesin sende problem var

Burcun boğa filan mı canım :26: merak ettim valla

ana zeynepberat nereye gıttı, ben burda ondan gelecek cevabı beklıyorum sabırsızlıkla yaaaa ne yıyıo ne ıcıo nası boyle oluyoooo

burdayım hayatım nere gidecem yazdım ben cevabını ama pelincim hiç istek yoksa bi dr görün bu anatomik olarak da normal değil tamam benim ki anormalde hiç istememekte öyle sanırsam benim hormonlar çok çalışıyo seninkiler az

vallahi canım eşinde memnunsa daha ne normalsın ıste valla yazını okuyunca eşim aynen senin gibi olmamı istiyo dedim ve senın dedıkelrını dıyo onun ıcın evlenmıs bana bastan deseydı ya töbe valla bravo dıyorum sana hem calsııp hem cocukla 8 sendır hıc gerı cevırmedın demek benımkıde bana 1 kere de sen ıste ne var dıyo hep red hep red yanı hele ben cocuktan sonra ısı ıyıce cozuttum yenı toparlamaya calısıyom:18: ama ıstek meselesı demekkı sende var yada bzılerde altında yatan psıkolojık nedenler vbar yanı sorun bızım gıbılerde dıyım

Bence erkek doktorlar daha ilgili oluyo bayanlar ilgisiz ben gitmedim ama kimden duyduysam öyle dedi Halkın sesiyim şuan

Canım kesinlikle erkek doktorlar daha iyi altına imzamı atarım.. ama bazı kadınlar çekingen oluyolar erkek istemiyolar diye dedim

valla benım esımde bana dıyo bı doktora gıt dıye cıddı cıddı duygu kalmamıs sen de dıyo aglancak halıme gülim bari

kovayım ben bencede kesin var bişi herkes hemfikir bi ben ayrı tarafta olduğuma göre

Erkeklerin salgıladığı bi hormon mu acaba ger-düşş nerdesin gel çözelim şu kerameti

Hangi erkek memnun olmaz ki bu durumdan bu arada bende helal olsun diyorum

Canım kesinlikle erkek doktorlar daha iyi altına imzamı atarım.. ama bazı kadınlar çekingen oluyolar erkek istemiyolar diye dedim

Erkek doktor hanesine bir oy daha yazdım bazı kadınlarında kocaları istemiyo ben benimkinden korkuyom öyle bi odunluk yaparmı diye

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

ooo maşallahhh çok tebrik ederim cnm Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin

NAF VE ENGİNSENAsizede çook teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar ALLAH tamamınıda erdirir inşallah dua edin bana bebişimiz iyi olsun inşallah

Son düzenleme:

valla kızlar belkı genele bakınca erkek doktorlar bayanlardan daha ıyı olabılır ama sızde ıyı olanı bulun bence yanı benım esımde ıstemezdı bende bayan doktor alternatıfım varken gıdıp erkek doktora muayene olmam yanı benım tercıhım boyle

ay Allahım arkadasım gel bana ıkı dokun, bı sürtüneyım sana bulassın bana da yaa benım dilimdedir hep, ama işte dılınde olanın elinde olmazmış misali iş icraata gelince ben pırrrrrrrrrrrrrrr

Kesin sende problem var

Burcun boğa filan mı canım :26: merak ettim valla

benım yukselenım boğaaa, işe yarar mı

ben de doktora gıdemıyorum ama olacaksa da kesınlıkle erkek doktordan yanayım nedense..

Son düzenleme:

Yok cnm araştırıcaz tabiki öyle bişeyde ama bulduğum doktor erkek ve en iyisiyse eşimde olmaz bayan diye diretirse dedimm

neyse kızlar ben cıkayım aclık krizine girdim ve evde yemek yok daha gıdıp yapıcam karnabahar off nası beklıycem saldırmasam bıseylere bari:18:iyi akşamlar hepinize

o herneyse valla o hormondan ben de ıstıyorummmmmmmmm banane bananeeeeeeee:84: benım payıma düşenide mi zeynep kapmış napmış anlamadım ki ben

valla oyle bı durum ben de olsa kocamı gectım önce ben memnun olcam bu sorunu cozdugum ıcın

Naf sen de evlısın var mı boyle kacıslar sende de ben ve arcak gıbı

Kızlar ben çıkıyorum akşama girebilirmiyim bilmiyorum :26: ütü var temizlik bitmedi :26: belimde ağrıyo zaten napıcam bilmiyom :2: kocişte

aradı geç gelicekmiş neyse gideyimde kendime güzel bi yemek pişireyim hadi kaçtım hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…