amanen cok hizli geciyonuz yetisemiyom cikcam simdi isden aksam gelirim birileri birilerinden mi kaciyo
ay ben niye alinti ettigimi de unuttum yine yine de öptüm seni canim
allah anali babali büyütsün canim
ay cok sevindim senacim
sagol hayatim
Sağol tatlım
Sağol canım akşama başlıcam ilaç içmeye
Geçmiş olsun tatlımmevsim birden değişti hepimiz hasta olduk
Sağol canımmevet işyerinde arkadaşım hastaydı bikaç gündür bende kendimden işgillendim iyiki doktora gitmişim
Sağol tatlım
Dur - mayemek ye tabi canım ama ölçüsünde
Afiyet olsunnn
Sen kafana taktıkça gitmez o kilolar canım :26: Bende öyleydim ama artık takmıyorummesela sabah doktora giderken bi kız
gördüm ay nasıl zayıf pantolon filan nasıl güzel durmuşAllah sahibine bağışlasın ben hiçbir zaman böyle olamıycam demedim
Bende zayıflıyorum bende fit olucam bende böyle güzel olucam dedim
Bide karar verdim elbise beni daha zayıf gösteriyo bi süre elbise filan giyeyim
ay ben niye alinti ettigimi de unuttum yine
selam kızlar ben hamileymişim inşallah devamını erdirsin rabbimşimdide iştahım yok zaten 1 haftadır 3 kilo vermişim .......bana dua edin kızlar 1 yıldır bekledim bebişi ama rahim filminden sonra hemen oldu inşallah Allah tamamını erdirir.....
allah anali babali büyütsün canim
hosgeldinHepinize merhaba arkadaşlar ben 2011 mayıs annesiyim benide aranıza alırsanız sevinirim.Ben hamilelikte 20 kilo aldım 55 kilo ile başladım hamileliğe 75 kilo ile doğum yaptım.Doğumdan sonra sadece 3 kilom gitti gerisi bende kaldı.Şimdi bebeğim 5 aylık emiyorda diyet yapamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum bu kilolar resmen bana yapıştı.Çalışıyorum.Eliptik kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum kullanan Arkadaşlar varmı sizce yararı olurmu? Ne yapmalıyım???
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ay cok sevindim senacim
banada kimse bakmiyo ortimvalla nafcım olmadan çaresine bak bence ilerlemesin beni öyle bir lüksüm yok hiç bilmem hasta olup yattığımı kim bakacak bana-
YA SORMA canım ya eşime kalsa akşama kadar yatıyosun diyo
hoşgeldin cnm...açıkçası sen aklıma geldikçe içtem içe üzülüyordum..neden bıraktın bizi diye...geldiqine çok sevindim cnm...birdaha ayrılma bizlerden...biz bir aileyiz...
canım menüleriniz yaz ben derecelendireyim..bakalım yanlış nerde..
çok geçmiş olsun cnm...
canım sosis yemende hiçbir sakınca yok...karbon deqer 1....ama yanında ekmek yememeliydin..domates salatalık yoqurt vs..yemeliydin...
evet cnm farkındayım epeydir yoksun..hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın..
ooo maşallahhh çok tebrik ederim cnm Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin
canım 3 ay önceden folikasit almaya başlaman lazım..buna başlamak için drye gitmene gerek yok...
hoşgeldin cnm..
canım link bend eyok arkadaşlar yardımcı olur sana
çok teşekkrü ederim kızlar...inanın hala şaşkınım hala inanamıyorum..rüya gibi hayal gibi....90 kiloyken belleri inceiek olan kızlara imrenerek bakıp içimden ''birgün bende sizler gibi olucam'' derdim...ama bu söylediqim söze nekadar itimat ederdim bilinmez...ve bugün ienbileceqim en düşük bedene inmiş bulunuyorum...ve daha aşaqısını istemiyorum...mutluluqumu paylaştıqınız için tekrar tekrar teşekkür ederim canlarım...iyi günde kötü günde çok şeyler paylaştık sizlerle..iyiki varsınız ve iyiki burdasınız..darısı hepinizin başınaaaa
sagol hayatim
kızlar pantolon şokunu atlattıktan sonra pazara çıktım..canım nasılll incir istiyor...gezdim dolaştım gözüme en iyi görünen tezgaha geldim..1 kilo verirmisiniz ama ezik olmasın iyilerinden verecekseniz alıcam dedim...abla incirlerimiz çok güzel bakın yanınızdaki bayanda aldı dedi..yanımdaki bayana baktım ve o bayan adama dediki siz hep ezik incirleri koydunuz dikkat ettim hiç iyisini vermediniz dedi ve paketi bırakıp gitti...adamda abla neresi kötü gel beraber bakalım teker teker dedi ama kadın dönmedi...neyse benim incirleri koymaya başladı daha ilk eline aldıqı baştan sona yarık ve incirler dışarda..bakın dedim içi dışına çıkmış böyle verecekseniz almam dedim.hani abla nerde diye döktü pakettekileri..bakın dedim işte orda...pardon diyerek yenilerini koymaya devam etti..ve eline hangisini aldıysa hep içlerini dışarda gördüm..adamlamı tartışıcam o arkasını dönmüş incirleri tartarken ben tezgahtan vınnnnnnnnçok merak ediyorum arkasını döndüqünde beni bulamayınca naptı acaba?? aklı başına gelmişmidir yoksa akşama kadar hiç incir satamıcakmı yani akıllanmamışmıdır..ne uyuz yaaaa..salaqa bak parasıyla alıyoruz çürükleri dolduruyor..meyva alıcaksanız akşam alıcaksınız arkadaşlar...akşama tezgahın ön kısımları kalıyor geriye...yani en önde gördüqümüz o en güzelleri kalıyor..canım nasılda istemişti..bende eşime söylücem gelirken pazara uqrayıp incir alsın
Ufak bi cıss yedim :26:
Niye yedim bende bilmiyorum.. O kadar nişan, alyans, düğün resimlerine baktım.
Bunların üstüne iyi gitti sanırım
kızlar günaydın bilin bakalım sabah tartıda ne gördüm
69.6
tabi havalara uçtum yaaa en son 1.5 sne önce 6lılardaydım cok mutluyum hepinize çok tesekkür ederim verdigniz motivasyondan ötürü daha nice kilolara insallah beraberce <3