70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla göremedim canım a.s.a.s. kusura bakma... yediklerin güzel birtek rejimde muzu önermiyorlar... turşunun tuzu fazla ise dikkat etmen gerek canım.. tuz vücuttaki suyu tutuğu için önermiyorlar... fazla birşeyde yememişsin... bu hızla devam edelim... inşallah hepimiz zayıflayacağız... hihoyyythihoyyyt

muza dayanamıyorum canım
ben almak istemiyorum eşimde muzdan başka meyve yemiyo
bende olunca dayanamıyorum
turşu çok az yedim ama o cızzz biliyorumsengözlerimebaksanab

kızlar bugun ne yedıgımı yazıım bı tane dıyet ekmegınden tost,bı yarım domates,bı bardak meycve suyu ıkı tane kucuk kurabıye,bırazcık cılek bı tabak kuru fasulye cok ufacıkta cıkolata cok yemısım dımı kızlar of of yarında sabhtan kahvaltıya gıdıcez cok ymem heraldesenağlama

sevalcim karbonhidrata dayanamıyoz biz anlaşıldıCADIARZU

yazın kızlar cok yemısım ya yarın gec gırerım okurum inş hepinizi öpuorum elıfcım cok iisn fazla yememişin ii geceler..

neyse devam o zman eelıfcım yenılmek yok o cıkolatalı pişmanıyelere bayılırım ben ya bnm yerımede ye :jeyyar:

okk o zman bu sattede kımse yok buralarda bızden baska neyse bende kaçıyorum elıfcım yarın gezmeye gidicem akşama anca girerım öptum senı

selam arkadaşlar bende yeni keşfettim bu siteyi ve hemen diyrt formuna girdim.hamilelik kilolarımı atmam gerek.76,5 dan 70 oldum.ve daha 10 kilo vermem gerek.sizlerle inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacagm.öpüyorum hepiniizi..

ınsallah hepberaber basaracaz canım hosgeldın aramıza

bende geldim aranizaaa..
ben kilolarimi fazla takan biri degilim..
oldugum kilomu göstermedigim için çok rahatim ama yinede zayiflamak göbegimi eritmek istiyorum.. 3 ay sonra dügünüm war.. o zamana kadar ba$armam lazimm..
1 ay önce tartildigimda 73tüm.
simdi tartildim 71 olmusum hihi 2 kg wermisimmm :teytey:
pek birsey yapmadim desem yalan olur..
öncelikle kolayi biraktim.. bende asiri derecede kola aliskanligi wardi.. neyseki tadini bile unuttum.
asitli hiçbir içecegi içmiyorum artik..
yaglilardan tatlilardan uzak duruyorum..
arada bi canim tatli cekiyor cekmiyor degil..
hafif puding türü tatli yapip yiyorum hemen..
suyu çok tüketiyorum..
önce suyu hiç ama hiç içmezdim..
simdi gunde en az 3 bardak içiyorum..
brokoliyi son zamanlarda çok yiyorum ho$umada gidiyor ama tabi sarimsaklisini..
bunlarin yani sira yürüyüs we günlük egzerszleerimide yapacagim..
sabah kalkip bismillah diyerek yürüyüse basliyacagim..
ama bilmek istedigim birkaç $ey war..

1- sabah sporlarimi we yürüyüslerimi saat kaç gibi ve kaç dk yapmam gerekiyor ?
2- kahwaltimi spordan önce mi yoksa sonra mi yapmam lazim ?

sizler nasil basladiniz.. önceki mesajlara bakmadim kusura bakmayin yatmam lazim yoksa sabah uyanamiyacagim..

simdiden cevaplariniz için tsk ederim hanimlar..
insaallah istedigimiz kiloyu elde edecegizzz. hihoyyyt

hoşgeldin
ben sabah sporumu kendime göre ayarlıyorum öyle bi kalıba sokmadım ama genelde kahvaltıdan önce yapmaya çalışıyorum genelde bir saat sürüyo tabi oğlum uyanmazsa

günaydın herkese,akşam bir kase mercimek çorbası ve koca bi tabak salata yedim,2 saaat sonrada meyve,
sabah kahvaltım
1 kase müsli lıght sütle
birazdan yeşil çay yapıp içicem

günaydın kızlarrrr
dün akşam sarmalara dayanmaya çalıştım çok az yedim ama sonra 2 tane şekersiz hindistan cevizli kurabiye yedim
sabah kahvaltı yapamadım iş yerinde ezogelin çorba varmış yarım kase ondan içtim 1/2 dilim ufacık ekmekle 3 bardak su içtim birazdan yeşil çay alacağım :))))

hoşgedin arkadaşım... birbirimize destek vererek amacımıza ulaşacağız inşallah...

hoşgeldin arkadaşım... baya zamanın var önünde birde düğün telaşındanda verirsin inşallah... sorduğun sorular için birkaç şey söyliyeyim.. sabah sporunu çok geç kalkmadan yaparsan daha iyi olur ama saat çok önemli değil sanırım... fazlauyku kilo yapar ama... sabah kahvaltıdan önce yaptığın yürüyüş ve hareket gece yatmadan önce yediklerini eritir yalnız yürüyüş sonrası fazla yememeye özen göstermen gerekir... ... kahvaltıdan sonra tok karnına zaten yümümek zor olur.. yürürsen bile kahvaltıda yediklerini yakarsın önce... sen kalkar kalkmaz başla yürümetye bence... hihoyyythihoyyyt

kızlar kaçamaklar yapmayın... sizi kandırmalarına izin vermeyin... çıtır olana kadar yemek yok.... hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…