- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
alinma okudumda ne yedinki sen :) onu ben oturup bi ögünde yerim ya cok az yemissin sen sengözlerimebaksanab
elsecim evin çok hoş.allah evinde sizi mutlu ve huzurlu etsin inşallah
sevilcan eşinle barışmana çok sevindim
--------------------------------------------------------------------------------
bugün yediklerim
sabah kumru
ara bikaç badem
öğle salata turşu
ara 1 tane çilek
akşam tavuk göğsü haşlanmış turşu
arkasından 1 muz ve 1 kepekli bisküvi yedim
valla göremedim canım a.s.a.s. kusura bakma... yediklerin güzel birtek rejimde muzu önermiyorlar... turşunun tuzu fazla ise dikkat etmen gerek canım.. tuz vücuttaki suyu tutuğu için önermiyorlar... fazla birşeyde yememişsin... bu hızla devam edelim... inşallah hepimiz zayıflayacağız... hihoyyythihoyyyt
kızlar bugun ne yedıgımı yazıım bı tane dıyet ekmegınden tost,bı yarım domates,bı bardak meycve suyu ıkı tane kucuk kurabıye,bırazcık cılek bı tabak kuru fasulye cok ufacıkta cıkolata cok yemısım dımı kızlar of of yarında sabhtan kahvaltıya gıdıcez cok ymem heraldesenağlama
yazın kızlar cok yemısım ya yarın gec gırerım okurum inş hepinizi öpuorum elıfcım cok iisn fazla yememişin ii geceler..
evet else napsakkı bıraksakmı kaydirigubbakcemile3
neyse devam o zman eelıfcım yenılmek yok o cıkolatalı pişmanıyelere bayılırım ben ya bnm yerımede ye :jeyyar:
selam arkadaşlar bende yeni keşfettim bu siteyi ve hemen diyrt formuna girdim.hamilelik kilolarımı atmam gerek.76,5 dan 70 oldum.ve daha 10 kilo vermem gerek.sizlerle inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacagm.öpüyorum hepiniizi..
bende geldim aranizaaa..
ben kilolarimi fazla takan biri degilim..
oldugum kilomu göstermedigim için çok rahatim ama yinede zayiflamak göbegimi eritmek istiyorum.. 3 ay sonra dügünüm war.. o zamana kadar ba$armam lazimm..
1 ay önce tartildigimda 73tüm.
simdi tartildim 71 olmusum hihi 2 kg wermisimmm :teytey:
pek birsey yapmadim desem yalan olur..
öncelikle kolayi biraktim.. bende asiri derecede kola aliskanligi wardi.. neyseki tadini bile unuttum.
asitli hiçbir içecegi içmiyorum artik..
yaglilardan tatlilardan uzak duruyorum..
arada bi canim tatli cekiyor cekmiyor degil..
hafif puding türü tatli yapip yiyorum hemen..
suyu çok tüketiyorum..
önce suyu hiç ama hiç içmezdim..
simdi gunde en az 3 bardak içiyorum..
brokoliyi son zamanlarda çok yiyorum ho$umada gidiyor ama tabi sarimsaklisini..
bunlarin yani sira yürüyüs we günlük egzerszleerimide yapacagim..
sabah kalkip bismillah diyerek yürüyüse basliyacagim..
ama bilmek istedigim birkaç $ey war..
1- sabah sporlarimi we yürüyüslerimi saat kaç gibi ve kaç dk yapmam gerekiyor ?
2- kahwaltimi spordan önce mi yoksa sonra mi yapmam lazim ?
sizler nasil basladiniz.. önceki mesajlara bakmadim kusura bakmayin yatmam lazim yoksa sabah uyanamiyacagim..
simdiden cevaplariniz için tsk ederim hanimlar..
insaallah istedigimiz kiloyu elde edecegizzz. hihoyyyt
selam arkadaşlar bende yeni keşfettim bu siteyi ve hemen diyrt formuna girdim.hamilelik kilolarımı atmam gerek.76,5 dan 70 oldum.ve daha 10 kilo vermem gerek.sizlerle inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacagm.öpüyorum hepiniizi..
bende geldim aranizaaa..
ben kilolarimi fazla takan biri degilim..
oldugum kilomu göstermedigim için çok rahatim ama yinede zayiflamak göbegimi eritmek istiyorum.. 3 ay sonra dügünüm war.. o zamana kadar ba$armam lazimm..hihoyyythihoyyyt
1 ay önce tartildigimda 73tüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?