70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dur görmüşken cevaplamadan gitmeyeyim

Bende dilinde olanlardanım canım iş icraata geldimi srnin gibi pırrrrrrrrr

Adam bana diyoki kronik baş ağrın olduğunu neden evlenmeden önce söylemedin

benım ne elımde ne dılımd eonu napcaz pelin yaa valla bızede bulassa ıyı olur ama
Yok cnm araştırıcaz tabiki öyle bişeyde ama bulduğum doktor erkek ve en iyisiyse eşimde olmaz bayan diye diretirse dedimm

anladım canım

bırı daha katıldı aramıza desene, Nafta kacıscılardan cıktı, bu sorunumuz da halletcez ınşallah burda cunku bu durum ınsanın evlılıgındekı herseyı etkılıyo, gereksız sınır stres yapıyo, yatak odasında hersey duzenlıyse kuzu gıbı oluyo ozellıklede erkek

neyse bakalım benım kocişim bu gece gıdıyo yrn da sehırdısındaaaa :26: bak bı de havad a boyle kocişte yok ıcım daraldıbırden :26: neyse bakalım ben de cıkcam yavastan, ama bu konu halledılmelı

Dur görmüşken cevaplamadan gitmeyeyim

Bende dilinde olanlardanım canım iş icraata geldimi srnin gibi pırrrrrrrrr

Adam bana diyoki kronik baş ağrın olduğunu neden evlenmeden önce söylemedin

valla sneınkı gene ıyıymıs ben o akadar cok bahane uydurdum kı kalmadı artık adamada sökmüyo sadece küsüyo garibim bende benım adamı zeynebın erkek versiyonu ılan edıyom azgın valla dıyokı sen ıstesen ben boyle olmam kacan kovalanır mısalı demek

zeynep artık bize bı el atar ınşallah arzu sen yıne bebişi yapmısın bız de daha o da yok :26:

Son düzenleme:

Halledelimm canım sorun kalmasın

Gerçekten kaçan kovalanıyo

Ayy hadi bende kaçtımm yoksa geç kalıcam

aay benımde çıkmam lazım artık ama saat 6 oldu dıye pat dıye ben cıkıyorum demek ıstemıyorum 5 dk beklıyım barı

arcak gıtmıs asu gelmiş karsılaşamadı ıkı kardeş, kız asu artık kendınkınden cok bızım topıktesın vallahııı

ben cıkıyorum artık herkese ıyı aksamlar :79:

Son düzenleme:
kızlar yaa ben niye kopuyorum burdan anlayamıyorum
of yaaaaaa
bir türlü vaktim olmuyor çokta üzülüyorum
hep aklım sizde
bu arada cuma qünü 69.9 dum
bu sabah tartıda 68.9u da qördüm çok şükür
yanınıza pek qelemesemde yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum

Selam kızlaar...
Herkesin keyfi yerındedir umarım..
+18 muhabbetler konuşulmuş Allah iyiliğinizi versin ne var ne yok dökmüşsünüz...

Benimde günüm dışarıda geçti bugun...
Oğluma kışlık şeyler filan bakındım, biraz incik boncuk aldım yapmaya..
Pek birşey yemedim bugün dünkü tatil günümün ardından bugün sadeleştireyim dedim...

Kahvaltı: 1 simit, çay.
Ara: yok
Öğle: türk kahvesi.
Ara: yok.
Akşam (15:15): 1,5 kaş. mantarlı sote, 1 dil ekmek, 2 kaş. yoğurt.
Ara: türk kahvesi, 2 lokma kuşburnulu ekmek.

bugünkü menüm kızlar
sabah[08.30]
2dilim buğday ekmeği
1tane üçgen peynir
4zeytin
domates salatalık yeşil biber
ara
1 tane mandalina
öğle[13.30]
1kase tarhana çorbası
3kaşıkkısır
ara
2tane erik
akşam[18.00]
4 tane köfte
eşimekıymalı menemen yapmıştım 3 4 çatal aldım
1 çay bar.yoğurt
2.5lt su 2fincan yeşil çay 4km yürüyüş

Son düzenleme:
kızlar iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrr bugun işte ilk günümdü süper geçti patronum çok cici ya şeker gibi adam öğle yemeklerini beraber yiyoruz iş yerinde ay patlıcaktım dedim bugunluk böle olsun artık bu kadar yemem çorba salata ızgara geçiştircem yoksa obez olcam aaaaaaaaaaaaaa geçmişe bakamadım kızlar umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kaçtım yemeklerim pişti oğluşumla yiyip keyif yapcaz özlemişim sabah erken kalk duş al hazırlan koşturmacaya

iyi akşamlar kızlar
bugünkü listem

17 ekim p.tesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates salatalık
4 çatal yumurta

ara
2 ceviz

öğle
tavuk ciğer kavurma
yeşil salata

ara
1 avuç fındıkceviz badem karışım
1 kuru kayısı

akşam
1 kase nohutlu pirinçli çorba
1 por haşlama mantar

canım çok sıkkın yaa. umutsuzluk çöktü içime birden. sabah tartıda artı çıktım. ya ne zaman folklör kursuna gitsem hep tartı artı oluyor. yediklerime de dikkat ettim.
off neyse içim karardı sizi de karartmayayım.

aşkitommmmmm....tebrik ederim ve darısı başımıza diyorum....senin adına okadar sevindimki resmen kendim o bedene girmiş gibi oldum,gözlerim doldu...allah kimsenin emeğini boşa vermesin ve senin gibi ödüllendirsin inş.
hoşgeldin canım...bende hem yürüme bandı hemde eliptik bisiklet var ve benim kilo yolculuğumda belli bir süreden sonra iki alet dahil oldu ve kilo kontrolüm verme hızım vücut sıkılığım daha düzenli ve kalıcı oldu....ben hergün 50 dk.yürüme bandını 20-25 dk. da eliptik bisikletimi kullanıyorum ve ben devlet lojmanında 87 metrekare evde oturuyorum canım...bisikletim voit lc-210 marka yürüme bandım altis dm-5000 marka ....fiyatları fonksiyonu ve kalitesi süper...değerlendirebilirsin bir bak netten istersen
slm kızlar ben hala çizelge yapamadım biri bana bunu anlatırmı lütfen bide ortak lazım bannnnaaaa günlük yediklerimizi hergün yazıyoruz dimi biri benimlede ilgilensin lütfenn
tatlım bu konuda mywish ve trendy 21 uzmanlar...yakalayabilirsen onlara yapış derim ,çok yardımcıdırlar hemen el atarlar fıstığım
allah kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım...gözün aydın
ne zamandır giremiyorum nasılsınız kızlar?

nerelerdesin kız kaçak...biz iyiyiz eriyoruz bu sena varya yedi bitirdi bizi köle gibiyiz burda valla

çünkü vücut hareket edince ödem yapıyor,birgün sonra esas kiloyu görürsün...oyüzden zülme canım...bende spor sonrası hep artı oluyorum ama ertesi gün ibre terse dönüyor

hayırlı uğurlu olsun canım ...yeni işin yeni başlangıçların olsun inş....çok sevindim yine iş kadını moduna döndün

menüm kızlarr...

kahvaltı
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peynir
yarım domates
bitkiçayı

ara

öqleden sonra
yumurtalı ıspanak

ara
1 duble süt

akşam
2 incir :26:

3 litre su...

akşam yemek yemek istemedim..hem bugünkü sevincim yemek isteqimi ortadan kaldırdı hemde süt baya bir tıkadı...sadece meyve yemek istedim...eşime ızgara çinekop yaptım...ben balık hakkımı yarın öqlen kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…