o herneyse valla o hormondan ben de ıstıyorummmmmmmmm banane bananeeeeeeee:84: benım payıma düşenide mi zeynep kapmış napmış anlamadım ki ben
valla oyle bı durum ben de olsa kocamı gectım önce ben memnun olcam bu sorunu cozdugum ıcın
Naf sen de evlısın var mı boyle kacıslar sende de ben ve arcak gıbı
benım ne elımde ne dılımd eonu napcaz pelin yaaay Allahım arkadasım gel bana ıkı dokun, bı sürtüneyım sana bulassın bana da yaabenım dilimdedir hep, ama işte dılınde olanın elinde olmazmış misali iş icraata gelince ben pırrrrrrrrrrrrrrr
benım yukselenım boğaaa, işe yarar mı
ben de doktora gıdemıyorum ama olacaksa da kesınlıkle erkek doktordan yanayım nedense..
Yok cnm araştırıcaz tabiki öyle bişeydeama bulduğum doktor erkek ve en iyisiyse eşimde olmaz bayan diye diretirse dedimm
Dur görmüşken cevaplamadan gitmeyeyim
Bende dilinde olanlardanım canım iş icraata geldimi srnin gibi pırrrrrrrrr
Adam bana diyoki kronik baş ağrın olduğunu neden evlenmeden önce söylemedin
bırı daha katıldı aramıza desene, Nafta kacıscılardan cıktı, bu sorunumuz da halletcez ınşallah burdacunku bu durum ınsanın evlılıgındekı herseyı etkılıyo, gereksız sınır stres yapıyo, yatak odasında hersey duzenlıyse kuzu gıbı oluyo ozellıklede erkek
neyse bakalım benım kocişim bu gece gıdıyo yrn da sehırdısındaaaa :26: bak bı de havad a boyle kocişte yok ıcım daraldıbırden :26: neyse bakalım ben de cıkcam yavastan, ama bu konu halledılmelı
valla sneınkı gene ıyıymıs ben o akadar cok bahane uydurdum kı kalmadı artık adamada sökmüyo sadece küsüyo garibim bende benım adamı zeynebın erkek versiyonu ılan edıyom azgın valla dıyokı sen ıstesen ben boyle olmam kacan kovalanır mısalı demek
zeynep artık bize bı el atar ınşallaharzu sen yıne bebişi yapmısın bız de daha o da yok :26:
çok teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrr Allah hepinize yaşatsın motivasyonum tavan yaptı ayaklarım yere deqmiyor tarif edilemiyecek kadar çok mutluyum...ama 5li rakamları görene kadar gevşemek yok...5li rakamlar bnm için bir rüyaa..inşallah oda gerçek olucak...
aşkitommmmmm....tebrik ederim ve darısı başımıza diyorum....senin adına okadar sevindimki resmen kendim o bedene girmiş gibi oldum,gözlerim doldu...allah kimsenin emeğini boşa vermesin ve senin gibi ödüllendirsin inş.hoşgeldin cnm...açıkçası sen aklıma geldikçe içtem içe üzülüyordum..neden bıraktın bizi diye...geldiqine çok sevindim cnm...birdaha ayrılma bizlerden...biz bir aileyiz...
canım menüleriniz yaz ben derecelendireyim..bakalım yanlış nerde..
çok geçmiş olsun cnm...
canım sosis yemende hiçbir sakınca yok...karbon deqer 1....ama yanında ekmek yememeliydin..domates salatalık yoqurt vs..yemeliydin...
evet cnm farkındayım epeydir yoksun..hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın..
ooo maşallahhh çok tebrik ederim cnm Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin
canım 3 ay önceden folikasit almaya başlaman lazım..buna başlamak için drye gitmene gerek yok...
hoşgeldin cnm..
canım link bend eyok arkadaşlar yardımcı olur sana
çok teşekkrü ederim kızlar...inanın hala şaşkınım hala inanamıyorum..rüya gibi hayal gibi....90 kiloyken belleri inceiek olan kızlara imrenerek bakıp içimden ''birgün bende sizler gibi olucam'' derdim...ama bu söylediqim söze nekadar itimat ederdim bilinmez...ve bugün ienbileceqim en düşük bedene inmiş bulunuyorum...ve daha aşaqısını istemiyorum...mutluluqumu paylaştıqınız için tekrar tekrar teşekkür ederim canlarım...iyi günde kötü günde çok şeyler paylaştık sizlerle..iyiki varsınız ve iyiki burdasınız..darısı hepinizin başınaaaa
hoşgeldin canım...bende hem yürüme bandı hemde eliptik bisiklet var ve benim kilo yolculuğumda belli bir süreden sonra iki alet dahil oldu ve kilo kontrolüm verme hızım vücut sıkılığım daha düzenli ve kalıcı oldu....ben hergün 50 dk.yürüme bandını 20-25 dk. da eliptik bisikletimi kullanıyorum ve ben devlet lojmanında 87 metrekare evde oturuyorum canım...bisikletim voit lc-210 marka yürüme bandım altis dm-5000 marka ....fiyatları fonksiyonu ve kalitesi süper...değerlendirebilirsin bir bak netten istersenCanım ben hergün işe yürüyerek gidip geliyorum evde spor olsun diye eliptik bisikleti düşünmüştüm yürüme bandı çok yer kaplıyor evde senin markası ne bisikletin bu markalar hakkında hiç bilgim yok hangisi iyi sence???
tatlım bu konuda mywish ve trendy 21 uzmanlar...yakalayabilirsen onlara yapış derim ,çok yardımcıdırlar hemen el atarlar fıstığımslm kızlar ben hala çizelge yapamadım biri bana bunu anlatırmı lütfen bide ortak lazım bannnnaaaa günlük yediklerimizi hergün yazıyoruz dimi biri benimlede ilgilensin lütfenn
selam kızlar ben hamileymişim inşallah devamını erdirsin rabbimşimdide iştahım yok zaten 1 haftadır 3 kilo vermişim .......bana dua edin kızlar 1 yıldır bekledim bebişi ama rahim filminden sonra hemen oldu inşallah Allah tamamını erdirir.....
ne zamandır giremiyorum nasılsınız kızlar?
canım çok sıkkın yaa. umutsuzluk çöktü içime birden. sabah tartıda artı çıktım. ya ne zaman folklör kursuna gitsem hep tartı artı oluyor. yediklerime de dikkat ettim.
off neyse içim karardı sizi de karartmayayım.
kızlar iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrr bugun işte ilk günümdü süper geçti patronum çok cici ya şeker gibi adamöğle yemeklerini beraber yiyoruz iş yerinde ay patlıcaktım dedim bugunluk böle olsun artık bu kadar yemem çorba salata ızgara geçiştircem yoksa obez olcam aaaaaaaaaaaaaa geçmişe bakamadım kızlar umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kaçtım yemeklerim pişti oğluşumla yiyip keyif yapcaz özlemişim sabah erken kalk duş al hazırlan koşturmacaya
hayırlı uğurlu olsun canım ...yeni işin yeni başlangıçların olsun inş....çok sevindim yine iş kadını moduna döndün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?