70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm çok sevindim 36 bedene

buda benim olmamış menüm senacım bakda kız
sabah hava buz gibiydi sulu kar yağıyordu içeride sıcak olunca uyuyakalmışız ancak hazırlanıp çıktık oyüzden evde yiyemedik
kahvaltı(08.45)
1 peynirli domates ve biberli pizza(poçacıdan),1 çay
ara(10.00)
7-8 fındık
öğlen(12.15)
az kuru fasülye,az pilav,4 tane acı süs biberi
ara(16.00)
1 bard.ıhlamur
akşam(18.00)
1 tane fırında folyoda çupra
gün boyu ancak 2 lt. su içebildim...ben neden bu aralar suyu 2 ye düşürdüm anlamadım
spor yok reglimin bitnesine az kaldı,heralde yarın başlarım

Arkadaşlar ben de 1.71 boyundayım ve 72 kiloyum.aslında orantılı bir vücudum var.omuzlarım geniş, kollarım , belim incedir.Üst kısmım gayet hoş ancak basenlerim ve üst bacaklarımda fazlalıklar var.ve ben kabin memuru, yani diğer bir deyişle uçuş hostesi olmak istiyorum.bunun için de havayolu firmasının koyduğu boy ve kilo kriterlerine uymam gerekiyor.bu kural gereği ben en fazla 65 kilo olabilirim.geçenlerde çok istediğim bir firmada mülakatlara gittim.ingilizce sınavından tek 100 alan kişi olarak birinci oldum ancak gelgelelim ikinci aşama olan boy kilo ölçümünde 7 kg fazlam olduğu için elendim o kadar üzüldüm ki.

kilo fazlam sebebiyle elendiğimi söylediğimde kimse inanamadı bana.çünkü boyum uzun olduğundan ve hatlarım düzgün olduğundan kilomu hiç göstermiyorum.72 kg olduuma kimse inanamıyor.ama işte kemiklerim mi iridir nedir kiloya vurunca böyle. bu işi yapmayı çok istiyorum.yabancı dilim çok iyi seviyede ve allaha şükür gayet hoş,alımlı, kısacası tam bir hosteste olması gereken özelliklere sahip biriyim gelgelelim şu 7 kiloyu bir türlü veremiyorum.

bugün benim için bir dönüm noktası olur umarım ve ben de inş günün birinde istediğim mesleği yapabilirim.

okurken benim de gözlerimden yaş geldi. sanki ben yaşamışım gibi hissettim. çok çok tebrikler canımmm. şu yazdıkların beni öyle motive etti ki daha bir hırslandım. mutluluğun daim olsun canım
canım çok teşekkür ederim..darısı başınızaa
NAF VE ENGİNSENAsizede çook teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar ALLAH tamamınıda erdirir inşallah dua edin bana bebişimiz iyi olsun inşallah
Allah gönlünüze göre versin cnm dualarımız seninle...

.ok güzel bir menü cnm..bende yarın kısır yicem..tabi arkadaşım dediqi gibi kısır yaparsa :44: ve o kısırı yemek için sabah ekmek yemicem..domates peynir yumurta yeter bana...

canım bak hem artı çıkıyorum diyosun hemde akşam aqır bir çorba sonrasındada 2. bir yemek yiyosun

deryammm çok teşekkür ederim canımm
menünle ilgili olarakta e be güzelim maden sabah aqır kaçtı öqlen hem kuru hem pilav niye yedin...sen bu işin mantıqını çözmüş birisin..bnm hiçbişey dememe gerek yok sen en iyisini biliyosun tatlım

cnm çok sevindim 36 bedene

teşekkürler kuzuuuu hayırlı olsun güzel geçmiş ilk günün...hep böyle devam eder inşallah...

CANIM
ben takım kaptanıyım senaa
sakın kopma burdan..menülerini paylaş..ne yiyorusun bi bakalım..7 kilo nedirki bitanem yaa sorun ettiqin şeye bak..ama şunu söyliyim sırf bu yüzden elendiqin için sonderece üzgünüm...çok dqoru bişey yazmışsın bu akşam senin hayatının dönüm noktası...çünkü burdasın...bizler varız sana yardımcı olucaz..ve inşallah en kısa zamanda seni hoster olarak gökyüzünde görücez... e bi el sallarsın artık

bu aralar biraz kaçamak yapıyorum senacım yaaaaakafaya taktığım şeyler var ,bide biraz maddi sıkıntı var...demekki bunlar beni geriyor farkında olmadan(şu an yazarken bunu anlıyorum yanlız)yiyiyorum...ama varya dikkat etmesem siz aklıma gelmeseniz koyvercem kendimi...bilmiyorum ya...ama bu aralar irademe hasta oldum,gerçekten zaptediyorum kendimi

maddi manevi sıkıntının en büyüqü bende...relax olduqum tek yer burası...iyiki kk var ve iyiki burdayız....deryacım sakın kendinden çıkarma bişeylerin hırsını...dün okadar stres oldumki gazeteliqin üstünde duran bir kutu vardı..içinde bir sürü ıvır zıvır..aldıqım gibi yere çarptıqım bir oldu...sinir krizi geçirdim...koçiş topladı ortalıqa saçılanları...birşeyleri atıp parçalayınca rahatlıyorum sanki...ben bu durum için dryede gittim ilaçlık bi durumun yok dedi...madem öyle bende ne bulursan kırıp döküyorum...nezmana tımarhanelik olucam o zaman dr beni kaile alıcak sanırım...dertler sıkıntılar ufak tefek farklarla hep aynı cnm...bizi bizden başka kimse anlamıyor...dök içini anlat rahatlarsın bitanem...

SELAM

nabersiniz kızlar ..yoğun bir günün ardından eve geldim yemeğimi yedim kızla accık oynadım büyük kızımın üniversite tercihleri ile ilgili az biraz araştırma yaptım geldim bakim size dedim.kaçıyorum yarın için kendim ekıyafet hazırlamam lazım ütüm var yemek yapıcam bi yandan hazırlık yapıcam herkese kolay gelsin

bu günkü menümü de yazayım

sabah lıght ekmek ile sandviç ( domates salatalık biber peynir )

ara 1 fincan yeşil çay

öğlen salata 1 dilim ekmek

akşam 1 kase mercimek çorba 1/2 lıght sandviç ekmeği

gün içinde 2 çay 2 nescafe götürdüm ama tatlandırıcı ile

tüm gün su içmeyi gene unuttum diyebilirim şimdi 2 gündür gene kiraz sapı içmeye başladım ama su içemeyince pek faydalı olmuyo bütün gün toplasanız 1 lt su içebildim şimdi zorluyorum kendimi yatmadan 1 lt su içebiirsem süper olcak

kızlar hatırlıyormusunuz geçen gün topikte bir arkadaşımızın annesi ıspanaklı börek yapmıştı ve bnm canım çok istemişti...şimdi yarın güne gideceqimiz arkadaşı aradım ve menüyü öqrendim..
ıspanaklı börek
tiramusu
kısır...
sabah ekmek yemicem onun yerine bnm için çok küçük bir börek sarmasını aksi halde dilimi keseceqimi söyledim kızdı bana...biz günü sen yiyebil diye salıya aldık (normalde perşembe olucaktı bildirim öncesi diye ben istemedim) yiceksin dedi...yicem ama ucundan dedim...akşama hayatta bişey yemem...zaten minnak bir börek ve kısır yicem tiramusununda ucundan tadıcam...beynimi proqramladım yarın yediklerim kilomu hiç etkilemicek..çünkü dengelicem..sabah ekmek yemicem öqlende balık yiyip gidicem yani tok olucam...fazla yememe bu durum engel olucak..sizlerde böyle durumlarda bu taktiqi uygulayın sonuç alırsınız

Son düzenleme:

ya aşkım çokda önemli bişey yokta,bilmiyorumki...sebepsiz gerginliklerim var,nedenini bilmiyorumdaha çok motivasyonum yaz tatilinden döndüğümki gibi zayıfladı...ama bu 1-2 gündür oldu,uyuşukluğum var...o kırıp dökmeleri nadirde olsa bende yapıyorum ve acayip rahatlıyorum...ben daha çok bağırarak sinir krizi geçiririm naçizane...ozamanlardaeşim cevap vermezse ne ala...ama cevap verirse iş olmayacak yerlere gidiyorda neyse...boşver,iyikide varsınız,herşey geçer gider değilmi...

nasilsiniz kizlar valla biz oglisle salya sümük geziyoz gözlerimde yaniyo kafamda agriyo dinlenemedim de

ne güzel

spor dan sonra kas dir o bence

hayirli ugurlu olsun canim isin

ay üzüldüm isallah veririsin hosgeldin

deryamm bende baqırıyorum sinir krizi geçirilirde hiç baqırılmazmı alasını yapıyorum...evdekilerin arada bir beni bu şekilde görmeleri lazım sessizliqim onlara pek iyi gelmiyoda

Son düzenleme:

senacim o hep bi aklimin kösesinde kalmis hic yememeslik yapmayin tatimlik yiyin diyon ya bende öyle yapiyom
nefsinizi körükleyin diyondun dimi bende hep sen aklima geliyon öyle yapiyom cok sagol canim benim

deryaa bugün +18 şeyler konuşulmuş ve spralden bahsedilmiş...geçenlerde gittiqim biryerde kadının biri kiloluyken spral taktırmış ve sonrasında diyete girirp ciddi bir kilo vermiş...kilo verince spral gevşemiş ve hamile kalmış...bende spral taktırdım 1 ay sonra diyete girdim..bende çok kilo verdim...şimdi malum soru;
hamile kalma riskim ne kadar hayatım???

deryacim ve senacim

caniminicileri bende siz gibiyim altda kalmayi sevmem illaki son sözü ben diycem mirildansam bile cikacak oo biz bi kavga ettikmi cigrindan cikiyo malesef
cok sükür su aralar o beni rahat birakiyo ben onu hep altan alamiyom patliyom bazende
aman ne bileyim iste illaki ona buna canin sIkILiyo ister istemez bazen en ufak seyde
ama cok bunaldim bende bu aralar annem söz verdi beni 3 üncü 4 üncü ayda 1 hafta tatile gönderesi var iyice bunaldin sende diyo

canımmmm hoşgeldinnnn...özledik senii.gündüz ekibinde adını görmeye alışmıştım gözlerim arıyodu.herşeyin yolunda olduğuna çoookkk sevindim.

canim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...

merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
geçmiş olsun ballarımmmmm kendinize iyi bakın herkese bulaştırmayın heeeeeee
tatlım Allah tamamına erdirsin çok sevindimmm
varyaaaaaaa kimin kaptanı yaaaaaaa seni çok seviyorum kaptanımmm bana da sürtün biraaazzzzz
ayyyy bu pazarcılar ben üniversitede üzüm aldım eve geldim hep kasanın diini doldurmuş adam benim şarteller attı hiçerinmedim gittim ve adama bir ton bağırdım.fıstık gibisalkımları aldım mis gibi yedim.bnu istiyolar hayatım o parayı çocuklarına nasıl yedriyolar bilmem yani.ben aldığım parayı hak edeyim diye 6 saat hiç oturmadan ders anlatıyorum.yine de içim rahat etmiiyo tabanlarım sızlıyoooo
ay ne utandım şimdi ya bide bişi sorsam bu normal bi durum mu ya
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.

kovayım ben bencede kesin var bişi herkes hemfikir bi ben ayrı tarafta olduğuma göre
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
sevindim canımmmm hadi bakalım kolay gelsin.çok tatlıdır o telaş ben de severim.
canım spordan sonra da fazla çkarsın sanırım bu kaslarla lgili kilo aldığından değil yani.

ayyy canlar ben de de var bu sıkıntılar yaaa dün heryeri herkesi kırdım geçirdim heee.allahtan eşim çok anlayışlı da idare etti.inanın tatlı oğlumu bile çekemiyorum bazen.hiç bişey yapasım gelmiyo.günümüzün hastalığı sanırım.çok az mı şükrediyoruz acaba.kendi adıma o kadar çok nimetle kuşatılmışımki ama ben ufak şeylerle mutsuz oluyorum

canım bnce su tutuosn o yüzden umutsuzluga kapılma. bu hfta bn bya verdim şimdiden 900 gr ve cumaya cok var onn için umutsuzlanma cnm :))

valla aşkitom benim bildiğim zayıflayınca rahimde herhangi bir genişleme vs.olmuyor çünkü rahim tamamen kas dokusu ve bu organ yağ tutmaz ve sadece hamilelik döneminde büyür ve doğumla küçülür sadece bir miktar doğum öncesinden büyük kalır oda çok az bir fark...büyüzden o bayanın bahsettiği şey farklı bir olaydan gerçekleşmiştiğr....ağır kaldırmıştır temizliğine dikkat etmemiştir,büyük olasılıkta ağır kaldırmıştır...yoksa böyle bir olay hiç duymadım...şuda olabilir kilo verince hormonları normale dönmüştür,öylede olabilir

senacim o hep bi aklimin kösesinde kalmis hic yememeslik yapmayin tatimlik yiyin diyon ya bende öyle yapiyom
nefsinizi körükleyin diyondun dimi bende hep sen aklima geliyon öyle yapiyom cok sagol canim benim

evet suzancım canınızın çok istediqi yasaklı bir besinle karşılaştıqınız zaman mutlaka tadın...ama sadece tadın..gerisi gelmesin...nefsinizi körlemiş olursunuz...bu son derece önemli bir taktik..eqer hiç yemezsek aklımızdan çıkmıcak ve tutup kendimiz yapıcaz ve çok daha fazlasını yicez...ben hep bunu yapıyorum ve herşeyden tadıyorum..eski arkadaşlar bilirler bnm günlere gittiqimizde ikramlarla ilgili verdiqim bir ölçü vardı...şöyleki; 4 çeşit ikram var diyelim...salata börek poça kek...ev sahibi siz geleceksiniz diye masraf etmiş emek vermiş hazırlamış...e ben yeniyorum demek çok ayıp olur...ben böyle zamanlarda ev sahibinden başka bir tabak istiyorum...ama boş...1 parmak ölçümüz bu...poçadan bir parmak börekten bir parmak kekten bir parmak kesip istediqim boş tabaqa alıyorum...salatayıda hafifse hepsini makarna salatası gibi aqırsa 1 kaşıqını alıp kalan tabaqı mutfaqa götürüyorum..ve sadece ayırdılarımı yiyorum..üstünede bitki çayı olayı bitiriyorum..yalnız bir ayrıntı daha var bunlar sizi tok tutmayacaktır..karbon olduqu için biraz sonra acıkacaksınız...hem bunu engellemek hemde gittiqimiz yerde fazla yememizi önlemek için öqlen evden çıkmadan mutlaka yemeqinizi yiyin ve mümkünde et ürünü olsun..etler çok güzel tok tutuyor...bu şekilde ayırdıqınız 1 parmaklar size yetip artacaktır...hemde hepsinin tadına bakmış olacaksınız...veee kilonuz hiç etkilenmicek..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…