menüm kızlarr...
kahvaltı
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peynir
yarım domates
bitkiçayı
ara
öqleden sonra
yumurtalı ıspanak
ara
1 duble süt
akşam
2 incir :26:
3 litre su...
akşam yemek yemek istemedim..hem bugünkü sevincim yemek isteqimi ortadan kaldırdı hemde süt baya bir tıkadı...sadece meyve yemek istedim...eşime ızgara çinekop yaptım...ben balık hakkımı yarın öqlen kullanıcam
cnm çok sevindim 36 bedene
canım çok teşekkür ederim..darısı başınızaaokurken benim de gözlerimden yaş geldi. sanki ben yaşamışım gibi hissettim. çok çok tebrikler canımmm. şu yazdıkların beni öyle motive etti ki daha bir hırslandım. mutluluğun daim olsun canım
Allah gönlünüze göre versin cnm dualarımız seninle...NAF VE ENGİNSENAsizede çook teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar ALLAH tamamınıda erdirir inşallah dua edin bana bebişimiz iyi olsun inşallah
.ok güzel bir menü cnm..bende yarın kısır yicem..tabi arkadaşım dediqi gibi kısır yaparsa :44: ve o kısırı yemek için sabah ekmek yemicem..domates peynir yumurta yeter bana...bugünkü menüm kızlar
sabah[08.30]
2dilim buğday ekmeği
1tane üçgen peynir
4zeytin
domates salatalık yeşil biber
ara
1 tane mandalina
öğle[13.30]
1kase tarhana çorbası
3kaşıkkısır
ara
2tane erik
akşam[18.00]
4 tane köfte
eşimekıymalı menemen yapmıştım 3 4 çatal aldım
1 çay bar.yoğurt
2.5lt su 2fincan yeşil çay 4km yürüyüş
canım bak hem artı çıkıyorum diyosun hemde akşam aqır bir çorba sonrasındada 2. bir yemek yiyosuniyi akşamlar kızlar
bugünkü listem
17 ekim p.tesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates salatalık
4 çatal yumurta
ara
2 ceviz
öğle
tavuk ciğer kavurma
yeşil salata
ara
1 avuç fındıkceviz badem karışım
1 kuru kayısı
akşam
1 kase nohutlu pirinçli çorba
1 por haşlama mantar
deryammm çok teşekkür ederim canımmaşkitommmmmm....tebrik ederim ve darısı başımıza diyorum....senin adına okadar sevindimki resmen kendim o bedene girmiş gibi oldum,gözlerim doldu...allah kimsenin emeğini boşa vermesin ve senin gibi ödüllendirsin inş.
hoşgeldin canım...bende hem yürüme bandı hemde eliptik bisiklet var ve benim kilo yolculuğumda belli bir süreden sonra iki alet dahil oldu ve kilo kontrolüm verme hızım vücut sıkılığım daha düzenli ve kalıcı oldu....ben hergün 50 dk.yürüme bandını 20-25 dk. da eliptik bisikletimi kullanıyorum ve ben devlet lojmanında 87 metrekare evde oturuyorum canım...bisikletim voit lc-210 marka yürüme bandım altis dm-5000 marka ....fiyatları fonksiyonu ve kalitesi süper...değerlendirebilirsin bir bak netten istersen
tatlım bu konuda mywish ve trendy 21 uzmanlar...yakalayabilirsen onlara yapış derim ,çok yardımcıdırlar hemen el atarlar fıstığım
allah kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım...gözün aydın
nerelerdesin kız kaçak...biz iyiyiz eriyoruz bu sena varya yedi bitirdi bizi köle gibiyiz burda valla
cnm çok sevindim 36 bedene
Arkadaşlar ben de 1.71 boyundayım ve 72 kiloyum.aslında orantılı bir vücudum var.omuzlarım geniş, kollarım , belim incedir.Üst kısmım gayet hoş ancak basenlerim ve üst bacaklarımda fazlalıklar var.ve ben kabin memuru, yani diğer bir deyişle uçuş hostesi olmak istiyorum.bunun için de havayolu firmasının koyduğu boy ve kilo kriterlerine uymam gerekiyor.bu kural gereği ben en fazla 65 kilo olabilirim.geçenlerde çok istediğim bir firmada mülakatlara gittim.ingilizce sınavından tek 100 alan kişi olarak birinci oldum ancak gelgelelim ikinci aşama olan boy kilo ölçümünde 7 kg fazlam olduğu için elendimo kadar üzüldüm ki.
kilo fazlam sebebiyle elendiğimi söylediğimde kimse inanamadı bana.çünkü boyum uzun olduğundan ve hatlarım düzgün olduğundan kilomu hiç göstermiyorum.72 kg olduuma kimse inanamıyor.ama işte kemiklerim mi iridir nedirkiloya vurunca böyle. bu işi yapmayı çok istiyorum.yabancı dilim çok iyi seviyede ve allaha şükür gayet hoş,alımlı, kısacası tam bir hosteste olması gereken özelliklere sahip biriyim gelgelelim şu 7 kiloyu bir türlü veremiyorum.
bugün benim için bir dönüm noktası olur umarım ve ben de inş günün birinde istediğim mesleği yapabilirim.
bu aralar biraz kaçamak yapıyorum senacım yaaaaacanım çok teşekkür ederim..darısı başınızaa
Allah gönlünüze göre versin cnm dualarımız seninle...
.ok güzel bir menü cnm..bende yarın kısır yicem..tabi arkadaşım dediqi gibi kısır yaparsa :44: ve o kısırı yemek için sabah ekmek yemicem..domates peynir yumurta yeter bana...
canım bak hem artı çıkıyorum diyosun hemde akşam aqır bir çorba sonrasındada 2. bir yemek yiyosun
deryammm çok teşekkür ederim canımm
menünle ilgili olarakta e be güzelim maden sabah aqır kaçtı öqlen hem kuru hem pilav niye yedin...sen bu işin mantıqını çözmüş birisin..bnm hiçbişey dememe gerek yok sen en iyisini biliyosun tatlım
teşekkürler kuzuuuuhayırlı olsun güzel geçmiş ilk günün...hep böyle devam eder inşallah...
bu aralar biraz kaçamak yapıyorum senacım yaaaaakafaya taktığım şeyler var ,bide biraz maddi sıkıntı var...demekki bunlar beni geriyor farkında olmadan(şu an yazarken bunu anlıyorum yanlız )yiyiyorum...ama varya dikkat etmesem siz aklıma gelmeseniz koyvercem kendimi...bilmiyorum ya...ama bu aralar irademe hasta oldum,gerçekten zaptediyorum kendimi
canım çok teşekkür ederim..darısı başınızaa
Allah gönlünüze göre versin cnm dualarımız seninle...
.ok güzel bir menü cnm..bende yarın kısır yicem..tabi arkadaşım dediqi gibi kısır yaparsa :44: ve o kısırı yemek için sabah ekmek yemicem..domates peynir yumurta yeter bana...
canım bak hem artı çıkıyorum diyosun hemde akşam aqır bir çorba sonrasındada 2. bir yemek yiyosun
deryammm çok teşekkür ederim canımm
menünle ilgili olarakta e be güzelim maden sabah aqır kaçtı öqlen hem kuru hem pilav niye yedin...sen bu işin mantıqını çözmüş birisin..bnm hiçbişey dememe gerek yok sen en iyisini biliyosun tatlım
teşekkürler kuzuuuuhayırlı olsun güzel geçmiş ilk günün...hep böyle devam eder inşallah...
maddi manevi sıkıntının en büyüqü bende...relax olduqum tek yer burası...iyiki kk var ve iyiki burdayız....deryacım sakın kendinden çıkarma bişeylerin hırsını...dün okadar stres oldumki gazeteliqin üstünde duran bir kutu vardı..içinde bir sürü ıvır zıvır..aldıqım gibi yere çarptıqım bir oldu...sinir krizi geçirdim...koçiş topladı ortalıqa saçılanları...birşeyleri atıp parçalayınca rahatlıyorum sanki...ben bu durum için dryede gittim ilaçlık bi durumun yok dedi...madem öyle bende ne bulursan kırıp döküyorum...nezmana tımarhanelik olucam o zaman dr beni kaile alıcak sanırım...dertler sıkıntılar ufak tefek farklarla hep aynı cnm...bizi bizden başka kimse anlamıyor...dök içini anlat rahatlarsın bitanem...
kızlar yaa ben niye kopuyorum burdan anlayamıyorum
of yaaaaaa
bir türlü vaktim olmuyor çokta üzülüyorum
hep aklım sizde
bu arada cuma qünü 69.9 dum
bu sabah tartıda 68.9u da qördüm çok şükür
yanınıza pek qelemesemde yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum
spor dan sonra kas dir o bencecanım çok sıkkın yaa. umutsuzluk çöktü içime birden. sabah tartıda artı çıktım. ya ne zaman folklör kursuna gitsem hep tartı artı oluyor. yediklerime de dikkat ettim.
off neyse içim karardı sizi de karartmayayım.
hayirli ugurlu olsun canim isinkızlar iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrr bugun işte ilk günümdü süper geçti patronum çok cici ya şeker gibi adamöğle yemeklerini beraber yiyoruz iş yerinde ay patlıcaktım dedim bugunluk böle olsun artık bu kadar yemem çorba salata ızgara geçiştircem yoksa obez olcam aaaaaaaaaaaaaa geçmişe bakamadım kızlar umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kaçtım yemeklerim pişti oğluşumla yiyip keyif yapcaz özlemişim sabah erken kalk duş al hazırlan koşturmacaya
Arkadaşlar ben de 1.71 boyundayım ve 72 kiloyum.aslında orantılı bir vücudum var.omuzlarım geniş, kollarım , belim incedir.Üst kısmım gayet hoş ancak basenlerim ve üst bacaklarımda fazlalıklar var.ve ben kabin memuru, yani diğer bir deyişle uçuş hostesi olmak istiyorum.bunun için de havayolu firmasının koyduğu boy ve kilo kriterlerine uymam gerekiyor.bu kural gereği ben en fazla 65 kilo olabilirim.geçenlerde çok istediğim bir firmada mülakatlara gittim.ingilizce sınavından tek 100 alan kişi olarak birinci oldum ancak gelgelelim ikinci aşama olan boy kilo ölçümünde 7 kg fazlam olduğu için elendimo kadar üzüldüm ki.
kilo fazlam sebebiyle elendiğimi söylediğimde kimse inanamadı bana.çünkü boyum uzun olduğundan ve hatlarım düzgün olduğundan kilomu hiç göstermiyorum.72 kg olduuma kimse inanamıyor.ama işte kemiklerim mi iridir nedirkiloya vurunca böyle. bu işi yapmayı çok istiyorum.yabancı dilim çok iyi seviyede ve allaha şükür gayet hoş,alımlı, kısacası tam bir hosteste olması gereken özelliklere sahip biriyim gelgelelim şu 7 kiloyu bir türlü veremiyorum.
bugün benim için bir dönüm noktası olur umarım ve ben de inş günün birinde istediğim mesleği yapabilirim.
ya aşkım çokda önemli bişey yokta,bilmiyorumki...sebepsiz gerginliklerim var,nedenini bilmiyorumdaha çok motivasyonum yaz tatilinden döndüğümki gibi zayıfladı...ama bu 1-2 gündür oldu,uyuşukluğum var...o kırıp dökmeleri nadirde olsa bende yapıyorum ve acayip rahatlıyorum...ben daha çok bağırarak sinir krizi geçiririm naçizane...ozamanlardaeşim cevap vermezse ne ala...ama cevap verirse iş olmayacak yerlere gidiyorda neyse...boşver,iyikide varsınız,herşey geçer gider değilmi...
kızlar hatırlıyormusunuz geçen gün topikte bir arkadaşımızın annesi ıspanaklı börek yapmıştı ve bnm canım çok istemişti...şimdi yarın güne gideceqimiz arkadaşı aradım ve menüyü öqrendim..
ıspanaklı börek
tiramusu
kısır...
sabah ekmek yemicem onun yerine bnm için çok küçük bir börek sarmasını aksi halde dilimi keseceqimi söyledimkızdı bana...biz günü sen yiyebil diye salıya aldık (normalde perşembe olucaktı bildirim öncesi diye ben istemedim) yiceksin dedi...yicem ama ucundan dedim...akşama hayatta bişey yemem...zaten minnak bir börek ve kısır yicem tiramusununda ucundan tadıcam...beynimi proqramladım yarın yediklerim kilomu hiç etkilemicek..çünkü dengelicem..sabah ekmek yemicem öqlende balık yiyip gidicem yani tok olucam...fazla yememe bu durum engel olucak..sizlerde böyle durumlarda bu taktiqi uygulayın sonuç alırsınız
günaydın kızlar..
sizleri bıraktıgım gibi bulmak güzel..
biraz kendime dönmem gerekiyordu, hayatımı biraz düzene sokup yanınıza koştum hemen..
umarım herkesin keyifleri yerinde :)
en son 62-63 kilo aralığındaydım sizleri bıraktıgımda, 10 gün öncesine kadar 66ları görmüştüm.. bir sabah 66.9 cıktım yaa inanamadım kendime, 61.1i görmüştüm ben bundan 2-3 ay önce.. hemen toparladım kendimi, bu sabah 64.3 çıktım.. biz neleri başardık beraber.. mahvetmeye niyetim yok..
şimdi sizlere bakıcam neleri başarmışsınız ben yokken :)
canımmmm hoşgeldinnnn...özledik senii.gündüz ekibinde adını görmeye alışmıştım gözlerim arıyodu.herşeyin yolunda olduğuna çoookkk sevindim.hoşbuldk cnm yaaa ben de cok özledm hepinizi,
alışamadımmmmm işe halaa :)
kocaman kurumsal sirket ama sacma bi yapısı var, işini yürütmek için araya hep bi adam sokmak lazım falan çözemedim hala, zaten iişimi düzene oturtamadığım için hala hayatımı bi düzene koyamadm sanırım :)
iwittttt zaten gelmeden düşündüm kızlara ne dicem hele ki peline diye :)
walla bir çok konuda gelişme var, ev arkadaşı buldum, masraflarım yarıya indi, soracıgmaaa sewgiliyle sözleşme imzaladık, artık birbirmize cok daha saygılı sewiyeli özenli ve sewgi dolu dawranıyoruzzz, bir de bi olay war ki bu haftasonu oldu, annemlerdeydimm, baya bi konustum annemlen, eğer ciddiysen karar werdiysen ben arkandaym babanla konusurum istersen dedi, ben henüz karar weremediğim için daha gerek yok didim amaaa böyle bir özgürlüğümün olması bile üstümden tonlarca yükü kaldırdı, sanki yürümüyom uçuyommm
Günaydın kızlar
Geçmişe bakınayım dedim ama mecalim yokhasta olucam sanırım boğazım gıcıklanıyo :2: sabah doktora gittim başlamış boğazlar iki
güne kalmaz dedi :2: ilaç yazdı bakalımbide sanki bi kamyon sopa yemişim gibi heryerim ağrıyo belim, omzum , kollarım ,
bacaklarım :26: onun içinde kas gevşetici yazdırdım
Bu arada bu kb diyeti bana yaramadı mı acaba :26: +200 deyimzorlanıyorum sebze sever bir insan olarak :26: sena abla help mee
geçmiş olsun ballarımmmmm kendinize iyi bakın herkese bulaştırmayın heeeeeeecanim bildigim kadari ile sosis zararsiz :26:ama ekmek yeme yaninda...
merhaba kizlar
bende cok kötü hasta olmussum bogazim ariyo yutkunamiyom burnum desen tikali cocukdan atladi herhal aman bana gelsin ondan gitsin
tatlım Allah tamamına erdirsin çok sevindimmmselam kızlar ben hamileymişim inşallah devamını erdirsin rabbimşimdide iştahım yok zaten 1 haftadır 3 kilo vermişim .......bana dua edin kızlar 1 yıldır bekledim bebişi ama rahim filminden sonra hemen oldu inşallah Allah tamamını erdirir.....
varyaaaaaaa kimin kaptanı yaaaaaaa seni çok seviyorum kaptanımmm bana da sürtün biraaazzzzzkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayyyy bu pazarcılar ben üniversitede üzüm aldım eve geldim hep kasanın diini doldurmuş adam benim şarteller attı hiçerinmedim gittim ve adama bir ton bağırdım.fıstık gibisalkımları aldım mis gibi yedim.bnu istiyolar hayatım o parayı çocuklarına nasıl yedriyolar bilmem yani.ben aldığım parayı hak edeyim diye 6 saat hiç oturmadan ders anlatıyorum.yine de içim rahat etmiiyo tabanlarım sızlıyooookızlar pantolon şokunu atlattıktan sonra pazara çıktım..canım nasılll incir istiyor...gezdim dolaştım gözüme en iyi görünen tezgaha geldim..1 kilo verirmisiniz ama ezik olmasın iyilerinden verecekseniz alıcam dedim...abla incirlerimiz çok güzel bakın yanınızdaki bayanda aldı dedi..yanımdaki bayana baktım ve o bayan adama dediki siz hep ezik incirleri koydunuz dikkat ettim hiç iyisini vermediniz dedi ve paketi bırakıp gitti...adamda abla neresi kötü gel beraber bakalım teker teker dedi ama kadın dönmedi...neyse benim incirleri koymaya başladı daha ilk eline aldıqı baştan sona yarık ve incirler dışarda..bakın dedim içi dışına çıkmış böyle verecekseniz almam dedim.hani abla nerde diye döktü pakettekileri..bakın dedim işte orda...pardon diyerek yenilerini koymaya devam etti..ve eline hangisini aldıysa hep içlerini dışarda gördüm..adamlamı tartışıcam o arkasını dönmüş incirleri tartarken ben tezgahtan vınnnnnnnnçok merak ediyorum arkasını döndüqünde beni bulamayınca naptı acaba?? aklı başına gelmişmidir yoksa akşama kadar hiç incir satamıcakmı yani akıllanmamışmıdır..ne uyuz yaaaa..salaqa bak parasıyla alıyoruz çürükleri dolduruyor..meyva alıcaksanız akşam alıcaksınız arkadaşlar...akşama tezgahın ön kısımları kalıyor geriye...yani en önde gördüqümüz o en güzelleri kalıyor..canım nasılda istemişti..bende eşime söylücem gelirken pazara uqrayıp incir alsın
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmay ne utandım şimdi ya bide bişi sorsam bu normal bi durum mu ya
kaçmak ıstemıyorum dıyo yaaanedir bacım bunun sırrı ne yıyıp ne ıcıyosun bı nalatta bız de ogrenelım benım bı ara adım cıkmıstı topıkte kaçış diye
okudum canım, tek yol bu kalıyo zaten gerıye:26: yoksa ben sureklı strese gırerım aay hamılemıyım yoksa dıye
yukarda yazdıgımı tekrarlıyorum sana da, ben strese gırerım her ay hamıleymısım gıbı gelır bana :26: şansa bırakamam işi, siz bebiş istedıgınız ıcın pek sorun olmaz sız de ama ben yapamam :26:
ay ben boyle dıyorum bebiş fılan dabakalım hormonlar duzgun calısıyo mu bebek yapmaya musaıt mı:26: ne de osla hıc doktora gıtmedım bu konuyla ılgılı, bı test fılan yaptırmadım :26: bı arkadasta demıstı,s en şimdi istemıyorum dıyosun doktora gıtmıyosun ama sen ıstedıgınde ya olmazsa hemen bu defa da doktorla zaman kaybetceksın tedavı fılan derken dedı, gıt bı doktora sımdıden gor neyın avr neyın yok sonra planlarsın demıstı, haklı aslında ama bu kokuyla zor, bırının elımden tutup benı goturmesı lazım doktora
kendıme tarkandan şu şarkıyı armagan edıyorum; gel gel gel guzelım, gel hıc acımıycaaakkk
burdayım hayatım nere gidecem yazdım ben cevabını ama pelincim hiç istek yoksa bi dr görün bu anatomik olarak da normal değil tamam benim ki anormalde hiç istememekte öyle sanırsam benim hormonlar çok çalışıyo seninkiler az
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrkovayım ben bencede kesin var bişi herkes hemfikir bi ben ayrı tarafta olduğuma göre
sevindim canımmmm hadi bakalım kolay gelsin.çok tatlıdır o telaş ben de severim.kızlar iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrr bugun işte ilk günümdü süper geçti patronum çok cici ya şeker gibi adamöğle yemeklerini beraber yiyoruz iş yerinde ay patlıcaktım dedim bugunluk böle olsun artık bu kadar yemem çorba salata ızgara geçiştircem yoksa obez olcam aaaaaaaaaaaaaa geçmişe bakamadım kızlar umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kaçtım yemeklerim pişti oğluşumla yiyip keyif yapcaz özlemişim sabah erken kalk duş al hazırlan koşturmacaya
canım spordan sonra da fazla çkarsın sanırım bu kaslarla lgili kilo aldığından değil yani.canım çok sıkkın yaa. umutsuzluk çöktü içime birden. sabah tartıda artı çıktım. ya ne zaman folklör kursuna gitsem hep tartı artı oluyor. yediklerime de dikkat ettim.
bu aralar biraz kaçamak yapıyorum senacım yaaaaakafaya taktığım şeyler var ,bide biraz maddi sıkıntı var...demekki bunlar beni geriyor farkında olmadan(şu an yazarken bunu anlıyorum yanlız )yiyiyorum...ama varya dikkat etmesem siz aklıma gelmeseniz koyvercem kendimi...bilmiyorum ya...ama bu aralar irademe hasta oldum,gerçekten zaptediyorum kendimi
maddi manevi sıkıntının en büyüqü bende...relax olduqum tek yer burası...iyiki kk var ve iyiki burdayız....deryacım sakın kendinden çıkarma bişeylerin hırsını...dün okadar stres oldumki gazeteliqin üstünde duran bir kutu vardı..içinde bir sürü ıvır zıvır..aldıqım gibi yere çarptıqım bir oldu...sinir krizi geçirdim...koçiş topladı ortalıqa saçılanları...birşeyleri atıp parçalayınca rahatlıyorum sanki...ben bu durum için dryede gittim ilaçlık bi durumun yok dedi...madem öyle bende ne bulursan kırıp döküyorum...nezmana tımarhanelik olucam o zaman dr beni kaile alıcak sanırım...dertler sıkıntılar ufak tefek farklarla hep aynı cnm...bizi bizden başka kimse anlamıyor...dök içini anlat rahatlarsın bitanem...
ya aşkım çokda önemli bişey yokta,bilmiyorumki...sebepsiz gerginliklerim var,nedenini bilmiyorumdaha çok motivasyonum yaz tatilinden döndüğümki gibi zayıfladı...ama bu 1-2 gündür oldu,uyuşukluğum var...o kırıp dökmeleri nadirde olsa bende yapıyorum ve acayip rahatlıyorum...ben daha çok bağırarak sinir krizi geçiririm naçizane...ozamanlardaeşim cevap vermezse ne ala...ama cevap verirse iş olmayacak yerlere gidiyorda neyse...boşver,iyikide varsınız,herşey geçer gider değilmi...
canım çok sıkkın yaa. umutsuzluk çöktü içime birden. sabah tartıda artı çıktım. ya ne zaman folklör kursuna gitsem hep tartı artı oluyor. yediklerime de dikkat ettim.
deryaa bugün +18 şeyler konuşulmuş ve spralden bahsedilmiş...geçenlerde gittiqim biryerde kadının biri kiloluyken spral taktırmış ve sonrasında diyete girirp ciddi bir kilo vermiş...kilo verince spral gevşemiş ve hamile kalmış...bende spral taktırdım 1 ay sonra diyete girdim..bende çok kilo verdim...şimdi malum soru;
hamile kalma riskim ne kadar hayatım???
senacim o hep bi aklimin kösesinde kalmis hic yememeslik yapmayin tatimlik yiyin diyon ya bende öyle yapiyom
nefsinizi körükleyin diyondun dimi bende hep sen aklima geliyon öyle yapiyom cok sagol canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?