70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol seherimm canim yok size bulastirmam merak etme

ayy geçmişten sonra selam vermesimmm selam kızlarrrrr

ayyy inşşşş bööle bişey olmazzz spiralle hamile kalanları duydukça korkuyorum zaten.Allah korusun ve olmayanlara versin inşşş...

kış kış tatilmi olur suzancım yaaa....bari yaza karşı yollasında makbule geçsin :26:

sehehrim bende çok küçük şeylerle mutlu oluyorum...ama bnm koçiş küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarıyor...çıldırıyorumm :84::84::84::84::84:

ya bnmde hormanlarım normale döndüysee

deryaa
rahim tamamen kaslardan oluşur demişsin ama ben çok duyuyorum rahim çok fazla yaqlandıqı için embiriyo tutunamıyormuş diye...hatta kilo vermen lazım diyormuş doktorlar...rahim yaqlanınca tutunamıyormuş embriyo...

benim kadar şükreden elbette vardırda bende polyannacılık vardır birazda...belkide ondanmı ne ...etrafımdaki herkes herşey iyi olsun rahat olsun önce onların dediği istediği olsun ben nasıl olsa yaparım alırı giyerim diyorum...ama artık bunlar bana ağır geliyor...bende insanım benimde isteklerim var diyorum...bide neden beni kimse takdir etmiyor diyorum...belkide bu benim sıkıntım
ben bu seneye kadar kimseyi kırmazdım bağırmazdım hep öncelik karşımdaki insanlardaydı,iş yerimde dahil...ama bu sene yılların birikimi heralde artık kaldıramıyorum ağır geliyor...ama yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum,sanki benim görevimmişde yapmamışım eksik kalmış gibi hissediyorum...neyse boşverin yaaaa...dertleştim sadece ama rahatladım,sağolun kızlar

rahim yağlanınca değil vücuttaki yağ oranı artınca bebeğin tutunmasını sağlayan ve yumurtanın oluşup çatlamasını sağlayan hormonun değerini bozuyor ve hamile kalmak zorlaşıyor canım olay bu...rahim yağ tutmaz etrafındaki karın içi dokular ve vücuttaki yağ tabakasının kalınlığı etkiliyor,oyüzden kilo verin özelliklede yağdan diyor doktorlar...kilolu insanların çoğunda adet düzensizliği yada kanama bozukluğu vardır bu yüzden canım

çok geçmiş olsun tatlım

soruma aydınlık getirdiqin için çok teşekkür ederim tatlım...içimi rahatlattın... ama olurda hamile kalırsam çocuqa sen bakıcaksın sorumlusu sensin ona göree

benden bu akşamlık paso kızlar...biraz işim var halledeyim namaz kılayım sonrasında cupp yataqa...yarın yoqun birgün olucak...rüyanızda beni görün anacım 36 beden halimlee

Son düzenleme:
kızlar ben yatıyorum...yarın sabahta uyuyakalmak istemiyorum...kahvaltıyı dörtgözle bekliyorum ve hepinize iyi geceler diliyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

görücem merak etmevalla gönder bakarım çocuk delisiyim zaten...merak etme ama sen genede senelik kontrolünü yaptır için rahat etsin en azından sorun varmı yokmu görürsün aşkitom..iyi geceler

kızlarr çok verici olmak da zamanla insanı yıpratıyo gerçekten.her zaman çevremdekilere de derim ben kendinize zaman ayırın diye.ama dedim ya çağımızın hastalığı bu bulanılmlar çok normal ve çevremize en az zararı vererk atlatmak en iyisi.

kızlar ben yatıyorum...yarın sabahta uyuyakalmak istemiyorum...kahvaltıyı dörtgözle bekliyorum ve hepinize iyi geceler diliyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

byyyyyy ben de kaçar ölüyorum yorgunluktannnn

kızlar menümü yazıyorum yorum isterim
sabah: 2dl ekmek, peynir
ara:1 ceviz,2 kuru kayısı
öglen: 380 kalorilik hindili kepekli sandviç
ara: yagsız latte
aksam: 3 corba kasıgı yesil mercimek, salata, brokoli haslama
spor 50dk

cocugu yatirdim geldim
en kötüsü de çocuğun hasta olması yaaa.benimki de akşam yemeğini yedirdim tam bitti derken kustu yineeee.heryer battı

ya hic sorma ben benimkini umursamiyom bile yeterki o iyi olsun diye ama ben kustumu cok seviniyomdum canim balgam söküyo diye :26:

:26: söyle cocuksuz kocasiz oh gerci benimki problöem cikarmasa göndermem derse bide hayirlisi napalim yazin yine gelirim isallah

bazen bunaliyo insan iste napcan deryacim canim benim ama insan dertlesince biraz da olsa gercekten rahatliyo ben sinirlendimmi artik buraya yaziyom icimi döküyom valla ne varsa napim arkadas aile herzaman herseyini paylasamiyorsun burasi ikinci evim oldu

çok geçmiş olsun tatlım

sagol hayatim

bende kacayim kizlar zor nefes aliyom zati
ay kizlar biz bugün idaa ya girisdik isarkadasiyla ben simdi 4 hafta iznimi kulanacam yani onu 4 hafta görmiycem
11inci ayin 21 ine kadar 6 li rakami görmem lazim görürüm isallah dimi kizlar :26:
birde görürsem 21 ine kadar tutmam lazim cünkü o günü tartilcaz eyer ben görürsem o bana o görürse 5 li rakami ben ona
ikimizinde beyendigi bi kolye var onu alacaz ikimizde kazanirsak herkes kendine alacak

Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
Şekersiz siyah çay,
Öğlen:
Patatesli, bezelyeli, tavuklu fırında pişmiş yemek,
Yoğurt
Ara:
1 çikolata,
1 bardak Türk kahvesi.
Akşam:
5 tane lahana sarması,
2 kaşık yoğurt,
1 tane süt dilimi.
Yazmasam içim rahat etmicekti. Sanırım kilo aldım.. :26:

bu saatde tartilma fistik arti cikar zaten

bak tugba merhaba dan sonra ne buldum

Ne güzel bir cümle şu "Görüşmek Üzere"
Hem bir ayrılığı ima ediyor hem de tekrar buluşma arzusunu.
Ne tümüyle iyimser ne de tümüyle kötümser.
İkisini de içinde barındıran bir ifade.
Ne "kendine iyi bak" gibi umutsuz ne "hoşçakal" gibi yalan...♥

Tartıldımm bilee artı çıktım canım.. Üzgünüm. Sabah da tartılmıcam yarın kaçamaksız devam ediyim de çrş sabah tartılırım artık
Sen nasıl oldun? İlaç aldın mı?

aksam tartilma hayatim su iciyon yemek yiyon fazla cikmasi normal cuma ya kadar tartilma fistik
agzimdan nefes aliyom yok almadim ilac daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…