canımmmm hoşgeldinnnn...özledik senii.gündüz ekibinde adını görmeye alışmıştım gözlerim arıyodu.herşeyin yolunda olduğuna çoookkk sevindim.
geçmiş olsun ballarımmmmm kendinize iyi bakın herkese bulaştırmayın heeeeeee
tatlım Allah tamamına erdirsin çok sevindimmm
varyaaaaaaa kimin kaptanı yaaaaaaa seni çok seviyorum kaptanımmm bana da sürtün biraaazzzzz
ayyyy bu pazarcılar ben üniversitede üzüm aldım eve geldim hep kasanın diini doldurmuş adam benim şarteller attı hiçerinmedim gittim ve adama bir ton bağırdım.fıstık gibisalkımları aldım mis gibi yedim.bnu istiyolar hayatım o parayı çocuklarına nasıl yedriyolar bilmem yani.ben aldığım parayı hak edeyim diye 6 saat hiç oturmadan ders anlatıyorum.yine de içim rahat etmiiyo tabanlarım sızlıyoooo
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
sevindim canımmmm hadi bakalım kolay gelsin.çok tatlıdır o telaş ben de severim.
canım spordan sonra da fazla çkarsın sanırım bu kaslarla lgili kilo aldığından değil yani.
ayyy canlar ben de de var bu sıkıntılar yaaa dün heryeri herkesi kırdım geçirdim heee.allahtan eşim çok anlayışlı da idare etti.inanın tatlı oğlumu bile çekemiyorum bazen.hiç bişey yapasım gelmiyo.günümüzün hastalığı sanırım.çok az mı şükrediyoruz acaba.kendi adıma o kadar çok nimetle kuşatılmışımki ama ben ufak şeylerle mutsuz oluyorum
deryaa bugün +18 şeyler konuşulmuş ve spralden bahsedilmiş...geçenlerde gittiqim biryerde kadının biri kiloluyken spral taktırmış ve sonrasında diyete girirp ciddi bir kilo vermiş...kilo verince spral gevşemiş ve hamile kalmış...bende spral taktırdım 1 ay sonra diyete girdim..bende çok kilo verdim...şimdi malum soru;
hamile kalma riskim ne kadar hayatım???
valla aşkitom benim bildiğim zayıflayınca rahimde herhangi bir genişleme vs.olmuyor çünkü rahim tamamen kas dokusu ve bu organ yağ tutmaz ve sadece hamilelik döneminde büyür ve doğumla küçülür sadece bir miktar doğum öncesinden büyük kalır oda çok az bir fark...büyüzden o bayanın bahsettiği şey farklı bir olaydan gerçekleşmiştiğr....ağır kaldırmıştır temizliğine dikkat etmemiştir,büyük olasılıkta ağır kaldırmıştır...yoksa böyle bir olay hiç duymadım...şuda olabilir kilo verince hormonları normale dönmüştür,öylede olabilir
sagol seherimmcanim yok size bulastirmam merak etme
kış kış tatilmi olur suzancım yaaa....bari yaza karşı yollasında makbule geçsin :26:deryacim ve senacim
caniminicileri bende siz gibiyim altda kalmayi sevmem illaki son sözü ben diycem mirildansam bile cikacak oo biz bi kavga ettikmi cigrindan cikiyo malesef
cok sükür su aralar o beni rahat birakiyo ben onu hep altan alamiyom patliyom bazende
aman ne bileyim iste illaki ona buna canin sIkILiyo ister istemez bazen en ufak seyde
ama cok bunaldim bende bu aralar annem söz verdi beni 3 üncü 4 üncü ayda 1 hafta tatile gönderesi var iyice bunaldin sende diyo
sehehrim bende çok küçük şeylerle mutlu oluyorum...ama bnm koçiş küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarıyor...çıldırıyorumm :84::84::84::84::84:canımmmm hoşgeldinnnn...özledik senii.gündüz ekibinde adını görmeye alışmıştım gözlerim arıyodu.herşeyin yolunda olduğuna çoookkk sevindim.
varyaaaaaaa kimin kaptanı yaaaaaaa seni çok seviyorum kaptanımmm bana da sürtün biraaazzzzz
ayyyy bu pazarcılar ben üniversitede üzüm aldım eve geldim hep kasanın diini doldurmuş adam benim şarteller attı hiçerinmedim gittim ve adama bir ton bağırdım.fıstık gibisalkımları aldım mis gibi yedim.bnu istiyolar hayatım o parayı çocuklarına nasıl yedriyolar bilmem yani.ben aldığım parayı hak edeyim diye 6 saat hiç oturmadan ders anlatıyorum.yine de içim rahat etmiiyo tabanlarım sızlıyoooo
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
sevindim canımmmm hadi bakalım kolay gelsin.çok tatlıdır o telaş ben de severim.
canım spordan sonra da fazla çkarsın sanırım bu kaslarla lgili kilo aldığından değil yani.
ayyy canlar ben de de var bu sıkıntılar yaaa dün heryeri herkesi kırdım geçirdim heee.allahtan eşim çok anlayışlı da idare etti.inanın tatlı oğlumu bile çekemiyorum bazen.hiç bişey yapasım gelmiyo.günümüzün hastalığı sanırım.çok az mı şükrediyoruz acaba.kendi adıma o kadar çok nimetle kuşatılmışımki ama ben ufak şeylerle mutsuz oluyorum
valla aşkitom benim bildiğim zayıflayınca rahimde herhangi bir genişleme vs.olmuyor çünkü rahim tamamen kas dokusu ve bu organ yağ tutmaz ve sadece hamilelik döneminde büyür ve doğumla küçülür sadece bir miktar doğum öncesinden büyük kalır oda çok az bir fark...büyüzden o bayanın bahsettiği şey farklı bir olaydan gerçekleşmiştiğr....ağır kaldırmıştır temizliğine dikkat etmemiştir,büyük olasılıkta ağır kaldırmıştır...yoksa böyle bir olay hiç duymadım...şuda olabilir kilo verince hormonları normale dönmüştür,öylede olabilir
benim kadar şükreden elbette vardırda bende polyannacılık vardır birazda...belkide ondanmı ne ...etrafımdaki herkes herşey iyi olsun rahat olsun önce onların dediği istediği olsun ben nasıl olsa yaparım alırı giyerim diyorum...ama artık bunlar bana ağır geliyor...bende insanım benimde isteklerim var diyorum...bide neden beni kimse takdir etmiyor diyorum...belkide bu benim sıkıntımcanımmmm hoşgeldinnnn...özledik senii.gündüz ekibinde adını görmeye alışmıştım gözlerim arıyodu.herşeyin yolunda olduğuna çoookkk sevindim.
ben bu seneye kadar kimseyi kırmazdım bağırmazdım hep öncelik karşımdaki insanlardaydı,iş yerimde dahil...ama bu sene yılların birikimi heralde artık kaldıramıyorum ağır geliyor...ama yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum,sanki benim görevimmişde yapmamışım eksik kalmış gibi hissediyorum...neyse boşverin yaaaa...dertleştim sadece ama rahatladım,sağolun kızlarderyacim ve senacim
caniminicileri bende siz gibiyim altda kalmayi sevmem illaki son sözü ben diycem mirildansam bile cikacak oo biz bi kavga ettikmi cigrindan cikiyo malesef
cok sükür su aralar o beni rahat birakiyo ben onu hep altan alamiyom patliyom bazende
aman ne bileyim iste illaki ona buna canin sIkILiyo ister istemez bazen en ufak seyde
ama cok bunaldim bende bu aralar annem söz verdi beni 3 üncü 4 üncü ayda 1 hafta tatile gönderesi var iyice bunaldin sende diyo
deryaa
rahim tamamen kaslardan oluşur demişsin ama ben çok duyuyorum rahim çok fazla yaqlandıqı için embiriyo tutunamıyormuş diye...hatta kilo vermen lazım diyormuş doktorlar...rahim yaqlanınca tutunamıyormuş embriyo...
nasilsiniz kizlarvalla biz oglisle salya sümük geziyoz gözlerimde yaniyo kafamda agriyo dinlenemedim de
ne güzel
spor dan sonra kas dir o bence
hayirli ugurlu olsun canim isin
ay üzüldüm isallah veririsin hosgeldin
rahim yağlanınca değil vücuttaki yağ oranı artınca bebeğin tutunmasını sağlayan ve yumurtanın oluşup çatlamasını sağlayan hormonun değerini bozuyor ve hamile kalmak zorlaşıyor canım olay bu...rahim yağ tutmaz etrafındaki karın içi dokular ve vücuttaki yağ tabakasının kalınlığı etkiliyor,oyüzden kilo verin özelliklede yağdan diyor doktorlar...kilolu insanların çoğunda adet düzensizliği yada kanama bozukluğu vardır bu yüzden canım
soruma aydınlık getirdiqin için çok teşekkür ederim tatlım...içimi rahatlattın... ama olurda hamile kalırsam çocuqa sen bakıcaksın sorumlusu sensin ona göree
benden bu akşamlık paso kızlar...biraz işim var halledeyim namaz kılayım sonrasında cupp yataqa...yarın yoqun birgün olucak...rüyanızda beni görün anacım 36 beden halimlee
kış kış tatilmi olur suzancım yaaa....bari yaza karşı yollasında makbule geçsin :26:
sehehrim bende çok küçük şeylerle mutlu oluyorum...ama bnm koçiş küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarıyor...çıldırıyorumm :84::84::84::84::84:
ya bnmde hormanlarım normale döndüysee
kızlarr çok verici olmak da zamanla insanı yıpratıyo gerçekten.her zaman çevremdekilere de derim ben kendinize zaman ayırın diye.ama dedim ya çağımızın hastalığı bu bulanılmlar çok normal ve çevremize en az zararı vererk atlatmak en iyisi.benim kadar şükreden elbette vardırda bende polyannacılık vardır birazda...belkide ondanmı ne ...etrafımdaki herkes herşey iyi olsun rahat olsun önce onların dediği istediği olsun ben nasıl olsa yaparım alırı giyerim diyorum...ama artık bunlar bana ağır geliyor...bende insanım benimde isteklerim var diyorum...bide neden beni kimse takdir etmiyor diyorum...belkide bu benim sıkıntım
ben bu seneye kadar kimseyi kırmazdım bağırmazdım hep öncelik karşımdaki insanlardaydı,iş yerimde dahil...ama bu sene yılların birikimi heralde artık kaldıramıyorum ağır geliyor...ama yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum,sanki benim görevimmişde yapmamışım eksik kalmış gibi hissediyorum...neyse boşverin yaaaa...dertleştim sadece ama rahatladım,sağolun kızlar
soruma aydınlık getirdiqin için çok teşekkür ederim tatlım...içimi rahatlattın... ama olurda hamile kalırsam çocuqa sen bakıcaksın sorumlusu sensin ona göree
benden bu akşamlık paso kızlar...biraz işim var halledeyim namaz kılayım sonrasında cupp yataqa...yarın yoqun birgün olucak...rüyanızda beni görün anacım 36 beden halimlee
kızlar ben yatıyorum...yarın sabahta uyuyakalmak istemiyorum...kahvaltıyı dörtgözle bekliyorum ve hepinize iyi geceler diliyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
en kötüsü de çocuğun hasta olması yaaa.benimki de akşam yemeğini yedirdim tam bitti derken kustu yineeee.heryer battı
kış kış tatilmi olur suzancım yaaa....bari yaza karşı yollasında makbule geçsin :26:
sehehrim bende çok küçük şeylerle mutlu oluyorum...ama bnm koçiş küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarıyor...çıldırıyorumm :84::84::84::84::84:
ya bnmde hormanlarım normale döndüysee
bazen bunaliyo insan iste napcan deryacim canim benimbenim kadar şükreden elbette vardırda bende polyannacılık vardır birazda...belkide ondanmı ne ...etrafımdaki herkes herşey iyi olsun rahat olsun önce onların dediği istediği olsun ben nasıl olsa yaparım alırı giyerim diyorum...ama artık bunlar bana ağır geliyor...bende insanım benimde isteklerim var diyorum...bide neden beni kimse takdir etmiyor diyorum...belkide bu benim sıkıntım
ben bu seneye kadar kimseyi kırmazdım bağırmazdım hep öncelik karşımdaki insanlardaydı,iş yerimde dahil...ama bu sene yılların birikimi heralde artık kaldıramıyorum ağır geliyor...ama yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum,sanki benim görevimmişde yapmamışım eksik kalmış gibi hissediyorum...neyse boşverin yaaaa...dertleştim sadece ama rahatladım,sağolun kızlar
çok geçmiş olsun tatlım
Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
Şekersiz siyah çay,
Öğlen:
Patatesli, bezelyeli, tavuklu fırında pişmiş yemek,
Yoğurt
Ara:
1 çikolata,
1 bardak Türk kahvesi.
Akşam:
5 tane lahana sarması,
2 kaşık yoğurt,
1 tane süt dilimi.
Yazmasam içim rahat etmicekti. Sanırım kilo aldım.. :26:
bu saatde tartilma fistik arti cikar zaten
Tartıldımm bilee artı çıktım canım.. Üzgünüm. Sabah da tartılmıcam yarın kaçamaksız devam ediyim de çrş sabah tartılırım artık
Sen nasıl oldun? İlaç aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?