70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bugun yazzdiklarini okuyunca sanki ben 3 beden olmusum kadar sevindim iste azmin zaferi bu dedim ....
canlarim hava degisimi sanirimi hepimizi etkiliyor daha hasaslastiriyor bende bugun kaynanamla telden tartistim acayip oldum tartistigimi esimede soyledim hakli oldugumu bildigi icin sesini cikartmadi gerci eskiden herhangi bir tartismada hakli olsamda hep suclu ben olurdum her halde basina tas falan dustu gerci ilk defa annesiyle tartisiyorum oda biloyorki ben buyuklerim damarima basmasa hic uzmem onlari ama olsun iyi etim cadiya icimi bosaltim telefonu kapatim...

Son düzenleme:

Günaydınn kısçelerrrr
Hava yağmurlu ve kapalı ama biz iyi olalım bizim havamız yerinde olsun..
Topiği açtım kaptanım ve siz dışarda kalmazsınız.
Bi sallama çay yapayım tostumda var sonrasında gelinde sohbet edelim.

görücem merak etmevalla gönder bakarım çocuk delisiyim zaten...merak etme ama sen genede senelik kontrolünü yaptır için rahat etsin en azından sorun varmı yokmu görürsün aşkitom..iyi geceler

he he demin bişey olmaz diyodun şimdi bebeqe bakması var diye korktun git kontrol ettir diyosun dimii seni seniiii
baştan sona çok kötü bir menü....nedenine gelince sabah ekmek hakkını kullanmışsın 2 dilim ekmeqini yemişsin...öqlen tutup birde sandviç yemişsin ara yeiqin yaqsız latte nedir bilmiyorum...onu geçiyorum bilmediqim için...akşamda mercimek yemişsin...mercimek bakliyattır biz çorbasını bile öqlen içiyoruz ki herzmaanda tercih etmiuoruz..bakliyatların k. oranları havada uçuşuyor...not verecek olsum bu menüye sıfır bile vermem eksilere indiririm notu....

haftalık nekadar kilo verdiqine bakmak lazım..et aqırlıklı beslenirsen çok rahat verirsin..öqlen ızgara köfte ızgara balık yada tavuk ye..akşamda hafif bir çorba yada sadece salata(tavuklu yada ton balıklı) bu şekilde beslen...çok rahat verirsin...gün aşırı et yemeqinin yerine sebzede koy...su gibi gider kilolar...
fıstıqım alabora olmuş menün
teşekkür ederim cnm
Beni de alır mısınız?

alsak mı :44: gel hadi gell hoşgeldin qeleceqin çıtırı

günaydın kızlar kursa gidicem birazdan..öqlende eve gelip bişeyler yiyip güne gidicem...öqlen uqrayamam kızlar..inşallah akşama görüşürüz size bol muhabbetlerrr

günaydın cnm senden önce geldim fıstıqım ben alıntıları alıp cevaplayana kadar elini çabuk tutup ilk mesajını yazmışsın kursa gidicem ya bi bakıyım dedim..

Günaydın ablacım bugün senin yerinde olsam hepsini yerdim
Allahtan sen iradelisin
Bugün bende inşaallah düzelticem kendimi..
Hadi kolay gelsin akşama görüşürüz:79:

günaydınnnn cnm sen ve kaptan açmışsınız topiği sizi erkenciler sizi :))))

Günaydın canım erkenden geldik kaptan gitti ben kaldım
Nasılsın?

iyi olmaya çalışıyorum iiiyim ama 2 gündür üzerimde anlam veremediğim bi sinirlilik hali var ama hayırlara diyorum :)
sen napıyosun düzelttinmi arani aşkınla :))

günaydın :))))
dışarısı buz gibi soguk bi gün ama benim içim sıcacık mutluyum mutluyum mutluyum

Allah daim etsin canımmm
Günaydın..

iyi olmaya çalışıyorum iiiyim ama 2 gündür üzerimde anlam veremediğim bi sinirlilik hali var ama hayırlara diyorum :)
sen napıyosun düzelttinmi arani aşkınla :))

Hayırdır regl falan durumu varsa olabilir ya da havalardan kaynaklanan bir sinir durumu
Yok canım bu sefer ayrıldık sanırım :)
C.tesi gününden beri konuşmadık...

günaydın kızlarrr

bende güne iyi başlayanlardanım. ama gün akşama döndükçe bende de o gerginlik hali oluyor. topiğin çoğu sinirli ve gergin sanırım havalardan.
sabah yediklerimi de yazıveriyim barı.

sabah

2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 çatal yumurta
4 zeytin
domates salatalık

ara
oğlana kek yaptım kakaolu fındıklı onun dibini sıyırdım.( valla 1 çorba kaşığı bile etmez çoookk azdı)

günaydin kizlar
iyi geceler canim...

ya evet bekliyorum aslında 21 i gibi yakın acaba oyüzdenmi???
ya takma sakın kafana eğer seviyosanız birbirinizi kolay kolay bitmez cnm benim bizimde çok zorlu bir dönemdi biliyosun bende bekledim o şimdi senden bekliyodur kesin aramanı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…