canim bugun yazzdiklarini okuyunca sanki ben 3 beden olmusum kadar sevindim iste azmin zaferi bu dedim ....menüm kızlarr...
kahvaltı
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peynir
yarım domates
bitkiçayı
ara
öqleden sonra
yumurtalı ıspanak
ara
1 duble süt
akşam
2 incir :26:
3 litre su...
akşam yemek yemek istemedim..hem bugünkü sevincim yemek isteqimi ortadan kaldırdı hemde süt baya bir tıkadı...sadece meyve yemek istedim...eşime ızgara çinekop yaptım...ben balık hakkımı yarın öqlen kullanıcam
canlarim hava degisimi sanirimi hepimizi etkiliyor daha hasaslastiriyor bende bugun kaynanamla telden tartistim acayip oldum tartistigimi esimede soyledim hakli oldugumu bildigi icin sesini cikartmadi gerci eskiden herhangi bir tartismada hakli olsamda hep suclu ben olurdum her halde basina tas falan dustu gerci ilk defa annesiyle tartisiyorum oda biloyorki ben buyuklerim damarima basmasa hic uzmem onlari ama olsun iyi etim cadiya icimi bosaltim telefonu kapatim...bu aralar biraz kaçamak yapıyorum senacım yaaaaakafaya taktığım şeyler var ,bide biraz maddi sıkıntı var...demekki bunlar beni geriyor farkında olmadan(şu an yazarken bunu anlıyorum yanlız )yiyiyorum...ama varya dikkat etmesem siz aklıma gelmeseniz koyvercem kendimi...bilmiyorum ya...ama bu aralar irademe hasta oldum,gerçekten zaptediyorum kendimi
maddi manevi sıkıntının en büyüqü bende...relax olduqum tek yer burası...iyiki kk var ve iyiki burdayız....deryacım sakın kendinden çıkarma bişeylerin hırsını...dün okadar stres oldumki gazeteliqin üstünde duran bir kutu vardı..içinde bir sürü ıvır zıvır..aldıqım gibi yere çarptıqım bir oldu...sinir krizi geçirdim...koçiş topladı ortalıqa saçılanları...birşeyleri atıp parçalayınca rahatlıyorum sanki...ben bu durum için dryede gittim ilaçlık bi durumun yok dedi...madem öyle bende ne bulursan kırıp döküyorum...nezmana tımarhanelik olucam o zaman dr beni kaile alıcak sanırım...dertler sıkıntılar ufak tefek farklarla hep aynı cnm...bizi bizden başka kimse anlamıyor...dök içini anlat rahatlarsın bitanem...
iyi geceler kizlar :92::92:
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
seher yoktun bu kızlar beni azgın teke ilan ettiler oh demekki tek değilmişim rahatladım
nasilsiniz kizlarvalla biz oglisle salya sümük geziyoz gözlerimde yaniyo kafamda agriyo dinlenemedim de
geçmiş olsun hayatım tamben geldim sen çıktın kendine iyi bak benim gibi garibansın bakanın da yok tüh gel bana bakayım sana
canım çok sıkkın yaa. umutsuzluk çöktü içime birden. sabah tartıda artı çıktım. ya ne zaman folklör kursuna gitsem hep tartı artı oluyor. yediklerime de dikkat ettim.
off neyse içim karardı sizi de karartmayayım.
genelde spordan sonra artı çıkılır üzülme sabah ki kilon senin kilon
kızlar iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrr bugun işte ilk günümdü süper geçti patronum çok cici ya şeker gibi adamöğle yemeklerini beraber yiyoruz iş yerinde ay patlıcaktım dedim bugunluk böle olsun artık bu kadar yemem çorba salata ızgara geçiştircem yoksa obez olcam aaaaaaaaaaaaaa geçmişe bakamadım kızlar umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kaçtım yemeklerim pişti oğluşumla yiyip keyif yapcaz özlemişim sabah erken kalk duş al hazırlan koşturmacaya
hayırlı olsun canım bol ve hayırlı kazançlar işinde iyimiş senin adına çok sevindim
Selam kızlaar...
Herkesin keyfi yerındedir umarım..
+18 muhabbetler konuşulmuş Allah iyiliğinizi versin ne var ne yok dökmüşsünüz...
Benimde günüm dışarıda geçti bugun...
Oğluma kışlık şeyler filan bakındım, biraz incik boncuk aldım yapmaya..
Pek birşey yemedim bugün dünkü tatil günümün ardından bugün sadeleştireyim dedim...
Kahvaltı: 1 simit, çay.
Ara: yok
Öğle: türk kahvesi.
Ara: yok.
Akşam (15:15): 1,5 kaş. mantarlı sote, 1 dil ekmek, 2 kaş. yoğurt.
Ara: türk kahvesi, 2 lokma kuşburnulu ekmek.
bende diyorum charm yok nerde gezmedeymiş çok az yemişsin sanki nasıl tutuyosunuz kendinizi anlamıyorum +18 ede yarın dönücez
kızlar yaa ben niye kopuyorum burdan anlayamıyorum
of yaaaaaa
bir türlü vaktim olmuyor çokta üzülüyorum
hep aklım sizde
bu arada cuma qünü 69.9 dum
bu sabah tartıda 68.9u da qördüm çok şükür
yanınıza pek qelemesemde yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum
özlüyoruz haa eksi çıkmana da sevindim darısı başımıza biz 6 ya hasret
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beni de alır mısınız?
görücem merak etmevalla gönder bakarım çocuk delisiyim zaten...merak etme ama sen genede senelik kontrolünü yaptır için rahat etsin en azından sorun varmı yokmu görürsün aşkitom..iyi geceler
baştan sona çok kötü bir menü....nedenine gelince sabah ekmek hakkını kullanmışsın 2 dilim ekmeqini yemişsin...öqlen tutup birde sandviç yemişsinkızlar menümü yazıyorum yorum isterim
sabah: 2dl ekmek, peynir
ara:1 ceviz,2 kuru kayısı
öglen: 380 kalorilik hindili kepekli sandviç
ara: yagsız latte
aksam: 3 corba kasıgı yesil mercimek, salata, brokoli haslama
spor 50dk
haftalık nekadar kilo verdiqine bakmak lazım..et aqırlıklı beslenirsen çok rahat verirsin..öqlen ızgara köfte ızgara balık yada tavuk ye..akşamda hafif bir çorba yada sadece salata(tavuklu yada ton balıklı) bu şekilde beslen...çok rahat verirsin...gün aşırı et yemeqinin yerine sebzede koy...su gibi gider kilolar...bende kacayim kizlar zor nefes aliyom zati
ay kizlar biz bugün idaa ya girisdik isarkadasiyla ben simdi 4 hafta iznimi kulanacam yani onu 4 hafta görmiycem
11inci ayin 21 ine kadar 6 li rakami görmem lazim görürüm isallah dimi kizlar :26:
birde görürsem 21 ine kadar tutmam lazim cünkü o günü tartilcaz eyer ben görürsem o bana o görürse 5 li rakami ben ona
ikimizinde beyendigi bi kolye var onu alacaz ikimizde kazanirsak herkes kendine alacak
fıstıqım alabora olmuş menünSabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
Şekersiz siyah çay,
Öğlen:
Patatesli, bezelyeli, tavuklu fırında pişmiş yemek,
Yoğurt
Ara:
1 çikolata,
1 bardak Türk kahvesi.
Akşam:
5 tane lahana sarması,
2 kaşık yoğurt,
1 tane süt dilimi.
Yazmasam içim rahat etmicekti. Sanırım kilo aldım.. :26:
teşekkür ederim cnmcanim bugun yazzdiklarini okuyunca sanki ben 3 beden olmusum kadar sevindim iste azmin zaferi bu dedim ....
canlarim hava degisimi sanirimi hepimizi etkiliyor daha hasaslastiriyor bende bugun kaynanamla telden tartistim acayip oldum tartistigimi esimede soyledim hakli oldugumu bildigi icin sesini cikartmadi gerci eskiden herhangi bir tartismada hakli olsamda hep suclu ben olurdum her halde basina tas falan dustu gerci ilk defa annesiyle tartisiyorum oda biloyorki ben buyuklerim damarima basmasa hic uzmem onlari ama olsun iyi etim cadiya icimi bosaltim telefonu kapatim...
Beni de alır mısınız?
Günaydınn kısçelerrrr
Hava yağmurlu ve kapalı ama biz iyi olalım bizim havamız yerinde olsun..
Topiği açtım kaptanım ve siz dışarda kalmazsınız.
Bi sallama çay yapayım tostumda var sonrasında gelinde sohbet edelim.
günaydın kızlarkursa gidicem birazdan..öqlende eve gelip bişeyler yiyip güne gidicem...öqlen uqrayamam kızlar..inşallah akşama görüşürüz size bol muhabbetlerrr
günaydın cnmsenden önce geldim fıstıqım ben alıntıları alıp cevaplayana kadar elini çabuk tutup ilk mesajını yazmışsın kursa gidicem ya bi bakıyım dedim..
günaydınnnn cnm sen ve kaptan açmışsınız topiği sizi erkenciler sizi :))))Günaydınn kısçelerrrr
günaydınnnn cnm sen ve kaptan açmışsınız topiği sizi erkenciler sizi :))))
Günaydın canım erkenden geldik kaptan gitti ben kaldım
Nasılsın?
günaydın :))))
dışarısı buz gibi soguk bi gün ama benim içim sıcacık mutluyum mutluyum mutluyum
iyi olmaya çalışıyorum iiiyim ama 2 gündür üzerimde anlam veremediğim bi sinirlilik hali var ama hayırlara diyorum :)
sen napıyosun düzelttinmi arani aşkınla :))
iyi geceler canim...
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
seher yoktun bu kızlar beni azgın teke ilan ettiler oh demekki tek değilmişim rahatladım
nasilsiniz kizlarvalla biz oglisle salya sümük geziyoz gözlerimde yaniyo kafamda agriyo dinlenemedim de
geçmiş olsun hayatım tamben geldim sen çıktın kendine iyi bak benim gibi garibansın bakanın da yok tüh gel bana bakayım sana
genelde spordan sonra artı çıkılır üzülme sabah ki kilon senin kilon
hayırlı olsun canım bol ve hayırlı kazançlar işinde iyimiş senin adına çok sevindim
bende diyorum charm yok nerde gezmedeymiş çok az yemişsin sanki nasıl tutuyosunuz kendinizi anlamıyorum +18 ede yarın dönücez
özlüyoruz haa eksi çıkmana da sevindim darısı başımıza biz 6 ya hasret
sagol askim düsünmen yeter
Beni de alır mısınız?
hosgeldin
Günaydınn kısçelerrrr
günaydin fistik
he he demin bişey olmaz diyodun şimdi bebeqe bakması var diye korktun git kontrol ettir diyosun dimiiseni seniiii
baştan sona çok kötü bir menü....nedenine gelince sabah ekmek hakkını kullanmışsın 2 dilim ekmeqini yemişsin...öqlen tutup birde sandviç yemişsinara yeiqin yaqsız latte nedir bilmiyorum...onu geçiyorum bilmediqim için...akşamda mercimek yemişsin...mercimek bakliyattır biz çorbasını bile öqlen içiyoruz ki herzmaanda tercih etmiuoruz..bakliyatların k. oranları havada uçuşuyor...not verecek olsum bu menüye sıfır bile vermem eksilere indiririm notu....
haftalık nekadar kilo verdiqine bakmak lazım..et aqırlıklı beslenirsen çok rahat verirsin..öqlen ızgara köfte ızgara balık yada tavuk ye..akşamda hafif bir çorba yada sadece salata(tavuklu yada ton balıklı) bu şekilde beslen...çok rahat verirsin...gün aşırı et yemeqinin yerine sebzede koy...su gibi gider kilolar...
fıstıqım alabora olmuş menün
teşekkür ederim cnm
alsak mı :44: gel hadi gellhoşgeldin qeleceqin çıtırı
sana güvenip idaa ya girisdim zatensirtimi sana dayadim takili kalirsam sen benim elimden tutarsin dimi senacim
ay ne güzel güne böyle baslamak günaydin canimgünaydın :))))
dışarısı buz gibi soguk bi gün ama benim içim sıcacık mutluyum mutluyum mutluyum
günaydin canimgünaydın kızlarrr
bende güne iyi başlayanlardanım. ama gün akşama döndükçe bende de o gerginlik hali oluyor. topiğin çoğu sinirli ve gergin sanırım havalardan.
sabah yediklerimi de yazıveriyim barı.
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 çatal yumurta
4 zeytin
domates salatalık
ara
oğlana kek yaptım kakaolu fındıklı onun dibini sıyırdım.( valla 1 çorba kaşığı bile etmez çoookk azdı)
günaydin canimiyi olmaya çalışıyorum iiiyim ama 2 gündür üzerimde anlam veremediğim bi sinirlilik hali var ama hayırlara diyorum :)
sen napıyosun düzelttinmi arani aşkınla :))
Allah daim etsin canımmm
Günaydın..
Hayırdır regl falan durumu varsa olabilir ya da havalardan kaynaklanan bir sinir durumu
Yok canım bu sefer ayrıldık sanırım :)
C.tesi gününden beri konuşmadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?