günaydin kizlar
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
seher yoktun bu kızlar beni azgın teke ilan ettiler oh demekki tek değilmişim rahatladım
sagol askim düsünmen yeter
hosgeldin
günaydin fistik
sana güvenip idaa ya girisdim zatensirtimi sana dayadim takili kalirsam sen benim elimden tutarsin dimi senacim
ay ne güzel güne böyle baslamak günaydin canim
günaydin canim
günaydin canim
gggüüünnnaaayyyydddııınnnn :))
hah benım ortımde burdaymıs gündüz karsılasamadık menün aksam ıyı de öğle nıye yok nası dayandın kız ben senden cok yedım kılo veremezsem kızma bu hafta ancak artıalrı yolluycam heralde ıns yanıSelam kızlaar...
Herkesin keyfi yerındedir umarım..
+18 muhabbetler konuşulmuş Allah iyiliğinizi versin ne var ne yok dökmüşsünüz...
Benimde günüm dışarıda geçti bugun...
Oğluma kışlık şeyler filan bakındım, biraz incik boncuk aldım yapmaya..
Pek birşey yemedim bugün dünkü tatil günümün ardından bugün sadeleştireyim dedim...
Kahvaltı: 1 simit, çay.
Ara: yok
Öğle: türk kahvesi.
Ara: yok.
Akşam (15:15): 1,5 kaş. mantarlı sote, 1 dil ekmek, 2 kaş. yoğurt.
Ara: türk kahvesi, 2 lokma kuşburnulu ekmek.
suna bak ya kosturmacayı özlemiş bende sakınlıgı özledimkızlar iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrr bugun işte ilk günümdü süper geçti patronum çok cici ya şeker gibi adamöğle yemeklerini beraber yiyoruz iş yerinde ay patlıcaktım dedim bugunluk böle olsun artık bu kadar yemem çorba salata ızgara geçiştircem yoksa obez olcam aaaaaaaaaaaaaa geçmişe bakamadım kızlar umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kaçtım yemeklerim pişti oğluşumla yiyip keyif yapcaz özlemişim sabah erken kalk duş al hazırlan koşturmacaya
canım folklorden gedlıgın ıcın oyle olmus bugun sabah tartıl şişliği atmış olucaksın bencecanım çok sıkkın yaa. umutsuzluk çöktü içime birden. sabah tartıda artı çıktım. ya ne zaman folklör kursuna gitsem hep tartı artı oluyor. yediklerime de dikkat ettim.
off neyse içim karardı sizi de karartmayayım.
ne güzel maşallah kılonu göztermıyosun ve 7 kg fazla azcık üstüne düşsen gıder canım buraya gelmeye devam et daha fazlasını bıle verırsınArkadaşlar ben de 1.71 boyundayım ve 72 kiloyum.aslında orantılı bir vücudum var.omuzlarım geniş, kollarım , belim incedir.Üst kısmım gayet hoş ancak basenlerim ve üst bacaklarımda fazlalıklar var.ve ben kabin memuru, yani diğer bir deyişle uçuş hostesi olmak istiyorum.bunun için de havayolu firmasının koyduğu boy ve kilo kriterlerine uymam gerekiyor.bu kural gereği ben en fazla 65 kilo olabilirim.geçenlerde çok istediğim bir firmada mülakatlara gittim.ingilizce sınavından tek 100 alan kişi olarak birinci oldum ancak gelgelelim ikinci aşama olan boy kilo ölçümünde 7 kg fazlam olduğu için elendimo kadar üzüldüm ki.
kilo fazlam sebebiyle elendiğimi söylediğimde kimse inanamadı bana.çünkü boyum uzun olduğundan ve hatlarım düzgün olduğundan kilomu hiç göstermiyorum.72 kg olduuma kimse inanamıyor.ama işte kemiklerim mi iridir nedirkiloya vurunca böyle. bu işi yapmayı çok istiyorum.yabancı dilim çok iyi seviyede ve allaha şükür gayet hoş,alımlı, kısacası tam bir hosteste olması gereken özelliklere sahip biriyim gelgelelim şu 7 kiloyu bir türlü veremiyorum.
bugün benim için bir dönüm noktası olur umarım ve ben de inş günün birinde istediğim mesleği yapabilirim.
gecmıs olsun düzelemediniz mi daha benımde bogazlar düzelmedi vallanasilsiniz kizlarvalla biz oglisle salya sümük geziyoz gözlerimde yaniyo kafamda agriyo dinlenemedim de
ne güzel
spor dan sonra kas dir o bence
hayirli ugurlu olsun canim isin
ay üzüldüm isallah veririsin hosgeldin
ahanda bi azgın daha cıktı ortaya seher hanım sızın tecrübelerinizden de yararlanmak isteriz yaniiicanımmmm hoşgeldinnnn...özledik senii.gündüz ekibinde adını görmeye alışmıştım gözlerim arıyodu.herşeyin yolunda olduğuna çoookkk sevindim.
geçmiş olsun ballarımmmmm kendinize iyi bakın herkese bulaştırmayın heeeeeee
tatlım Allah tamamına erdirsin çok sevindimmm
varyaaaaaaa kimin kaptanı yaaaaaaa seni çok seviyorum kaptanımmm bana da sürtün biraaazzzzz
ayyyy bu pazarcılar ben üniversitede üzüm aldım eve geldim hep kasanın diini doldurmuş adam benim şarteller attı hiçerinmedim gittim ve adama bir ton bağırdım.fıstık gibisalkımları aldım mis gibi yedim.bnu istiyolar hayatım o parayı çocuklarına nasıl yedriyolar bilmem yani.ben aldığım parayı hak edeyim diye 6 saat hiç oturmadan ders anlatıyorum.yine de içim rahat etmiiyo tabanlarım sızlıyoooo
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
sevindim canımmmm hadi bakalım kolay gelsin.çok tatlıdır o telaş ben de severim.
canım spordan sonra da fazla çkarsın sanırım bu kaslarla lgili kilo aldığından değil yani.
ayyy canlar ben de de var bu sıkıntılar yaaa dün heryeri herkesi kırdım geçirdim heee.allahtan eşim çok anlayışlı da idare etti.inanın tatlı oğlumu bile çekemiyorum bazen.hiç bişey yapasım gelmiyo.günümüzün hastalığı sanırım.çok az mı şükrediyoruz acaba.kendi adıma o kadar çok nimetle kuşatılmışımki ama ben ufak şeylerle mutsuz oluyorum
benim kadar şükreden elbette vardırda bende polyannacılık vardır birazda...belkide ondanmı ne ...etrafımdaki herkes herşey iyi olsun rahat olsun önce onların dediği istediği olsun ben nasıl olsa yaparım alırı giyerim diyorum...ama artık bunlar bana ağır geliyor...bende insanım benimde isteklerim var diyorum...bide neden beni kimse takdir etmiyor diyorum...belkide bu benim sıkıntım
ben bu seneye kadar kimseyi kırmazdım bağırmazdım hep öncelik karşımdaki insanlardaydı,iş yerimde dahil...ama bu sene yılların birikimi heralde artık kaldıramıyorum ağır geliyor...ama yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum,sanki benim görevimmişde yapmamışım eksik kalmış gibi hissediyorum...neyse boşverin yaaaa...dertleştim sadece ama rahatladım,sağolun kızlar
ya evet bekliyorum aslında 21 i gibi yakın acaba oyüzdenmi???
ya takma sakın kafana eğer seviyosanız birbirinizi kolay kolay bitmez cnm benim bizimde çok zorlu bir dönemdi biliyosun bende bekledim o şimdi senden bekliyodur kesin aramanı :)))
Günaydın kızlarr
Nasılsınız bakalım
Ben idare ederimo kadar ağrının üstüne bu sabah regl sinyalleri aldım ve şuan kasıklarım ağrıyo :2: üşütmüştüm bu ay acısı çıkacak
sanırsam
Bide tartılmaya korkuyorum :18: benim bünye bu dönemde 2 kilo kadar tutabiliyo :18::18:
Bende regl öncesi sinirli oluyorum canım. O yüzden söyledim..
Hayırlısı aramazsa kendi bilür. :)
Yapacak birşey yok..
Günaydın kızlarr
Nasılsınız bakalım
Ben idare ederimo kadar ağrının üstüne bu sabah regl sinyalleri aldım ve şuan kasıklarım ağrıyo :2: üşütmüştüm bu ay acısı çıkacak
sanırsam
Bide tartılmaya korkuyorum :18: benim bünye bu dönemde 2 kilo kadar tutabiliyo :18::18:
yok gecmedi arzucum oglan benden biraz daha iyihah benım ortımde burdaymıs gündüz karsılasamadık menün aksam ıyı de öğle nıye yok nası dayandın kız ben senden cok yedım kılo veremezsem kızma bu hafta ancak artıalrı yolluycam heralde ıns yanı
suna bak ya kosturmacayı özlemiş bende sakınlıgı özledimama bulamıyom malesef bu arada işn hayırlı olsun canım
canım folklorden gedlıgın ıcın oyle olmus bugun sabah tartıl şişliği atmış olucaksın bence
ne güzel maşallah kılonu göztermıyosun ve 7 kg fazla azcık üstüne düşsen gıder canım buraya gelmeye devam et daha fazlasını bıle verırsınbenden demesi
gecmıs olsun düzelemediniz mi daha benımde bogazlar düzelmedi valla
ahanda bi azgın daha cıktı ortaya seher hanım sızın tecrübelerinizden de yararlanmak isteriz yaniii
bende senın gıbıyım yaa kendımızı cok hırpalıyoruz hereks ıcın ve kendımızı unutuyoruz sonrada mutusuz oluyoruz bıraz mükemmeliyetçi yapımız var sanırım birde fazla fedakarız ama huy işte bende senın yasına gelınce patlamaktan korkuyorum valla zira 30 yasında dolma noktasına geldım
herkese günaydın kızlar allahtan bugun hava acık da bıraz içim rahat dün felakettı yagmur yagmur sabah evde tarcınlı süt içtim sıcak bogazlarım için işe gelincede simit aldırcaktım burdaki kızcagızda poaca var dedı ıyı barı yumusak onu yıyım dedım bı tane onu yedım sekersızyarım kupa cayla ara içinde yanımda bısey yok napcam bılmem
merhaba canimherkese merhaba :92:
gecmıse bakmadan gelmıyım dedım, gercı pek bırıkmemıs ama oyalandım galıba bıraz:26:dun aksam kocişi yolladım bu aksamda yokhava daki gunes şu anda benımde tek tesellım yoksa içim daha da kararıyo :26:
herkeste keyıfler yerındedır umarım
sabah sabah sizi birz gülümseteyim
alıntııııı
boleynnkızı, Kadın , 28 , İstanbul
1 yıl 2 gün önce gönderdi.
Yayaların günahı ne
Ehliyetim olduğu halde araba kullanmakta biraz acemiyim. Kendime güvenip işe arabayla gitmeye karar verdim. Annem arkamdan yalvarıyor "Yürüyerek git." diye ama duymuyorum. Balkona çıkıp arabanım çalışmaması için sesli dua ediyor, sadece tebessüm ediyorum. Araba çalışıp tam hareket edecekken, beni gülme krizine sokacak ricası geliyor; "Kaldırımdan git gözünü seveyim".
hakkımdakiherşey, Erkek , 29 , İstanbul
1 yıl 4 gün önce gönderdi.
Dramatik mutluluk
Durağa yanaşan minibüsün camından bana el sallayan hanımefendi, camın buğusunu sildiğinizi anlayana kadar geçen birkaç saniyede içimi kaplayan o sıcaklık için teşekkür ederim.
biricik_oglum, Kadın , 30 , Isparta
3 ay 28 gün önce gönderdi.
Canım oğlum benim
Ağzımı açmamı isteyen 4,5 yaşındaki oğlum ben sebebini anlamaya çalışırken yaklaşıp ağzımın içine doğru bağırıyor: "Kardeşiiim, ne yapıyorsuuun?"
TOPRAKEFE, Erkek , 31 , Ankara
2 ay 12 gün önce gönderdi.
Tartışma
Hararetli bi tartışmanın ortasında yemeğe oturduk... Ben çalkalayıp ayranımı açtım. O da bir taraftan bana laf yetiştirirken bir taraftan da çalkalayıp kutu kolasını açtı... Farkettim ama söylemedim işte canıma değsin.
kartanesi28, Kadın , 23 , İstanbul
Evimizin her şeyi
Biz annemle mutfakta yemek hazırlarken yatak odasında televizyon seyretmekte olan babama annemin taktığı yeni isim: "Evimizin yatay direği"...
hah benım ortımde burdaymıs gündüz karsılasamadık menün aksam ıyı de öğle nıye yok nası dayandın kız ben senden cok yedım kılo veremezsem kızma bu hafta ancak artıalrı yolluycam heralde ıns yanı
suna bak ya kosturmacayı özlemiş bende sakınlıgı özledimama bulamıyom malesef bu arada işn hayırlı olsun canım
canım folklorden gedlıgın ıcın oyle olmus bugun sabah tartıl şişliği atmış olucaksın bence
ne güzel maşallah kılonu göztermıyosun ve 7 kg fazla azcık üstüne düşsen gıder canım buraya gelmeye devam et daha fazlasını bıle verırsınbenden demesi
gecmıs olsun düzelemediniz mi daha benımde bogazlar düzelmedi valla
ahanda bi azgın daha cıktı ortaya seher hanım sızın tecrübelerinizden de yararlanmak isteriz yaniii
bende senın gıbıyım yaa kendımızı cok hırpalıyoruz hereks ıcın ve kendımızı unutuyoruz sonrada mutusuz oluyoruz bıraz mükemmeliyetçi yapımız var sanırım birde fazla fedakarız ama huy işte bende senın yasına gelınce patlamaktan korkuyorum valla zira 30 yasında dolma noktasına geldım
herkese günaydın kızlar allahtan bugun hava acık da bıraz içim rahat dün felakettı yagmur yagmur sabah evde tarcınlı süt içtim sıcak bogazlarım için işe gelincede simit aldırcaktım burdaki kızcagızda poaca var dedı ıyı barı yumusak onu yıyım dedım bı tane onu yedım sekersızyarım kupa cayla ara içinde yanımda bısey yok napcam bılmem
nasilsiniz kizlarvalla biz oglisle salya sümük geziyoz gözlerimde yaniyo kafamda agriyo dinlenemedim de
geçmiş olsun hayatım tamben geldim sen çıktın kendine iyi bak benim gibi garibansın bakanın da yok tüh gel bana bakayım sana
genelde spordan sonra artı çıkılır üzülme sabah ki kilon senin kilon
hayırlı olsun canım bol ve hayırlı kazançlar işinde iyimiş senin adına çok sevindim
bende diyorum charm yok nerde gezmedeymiş çok az yemişsin sanki nasıl tutuyosunuz kendinizi anlamıyorum +18 ede yarın dönücez
özlüyoruz haa eksi çıkmana da sevindim darısı başımıza biz 6 ya hasret
sabah sabah sizi birz gülümseteyim
alıntııııı
boleynnkızı, Kadın , 28 , İstanbul
1 yıl 2 gün önce gönderdi.
Yayaların günahı ne
Ehliyetim olduğu halde araba kullanmakta biraz acemiyim. Kendime güvenip işe arabayla gitmeye karar verdim. Annem arkamdan yalvarıyor "Yürüyerek git." diye ama duymuyorum. Balkona çıkıp arabanım çalışmaması için sesli dua ediyor, sadece tebessüm ediyorum. Araba çalışıp tam hareket edecekken, beni gülme krizine sokacak ricası geliyor; "Kaldırımdan git gözünü seveyim".
hakkımdakiherşey, Erkek , 29 , İstanbul
1 yıl 4 gün önce gönderdi.
Dramatik mutluluk
Durağa yanaşan minibüsün camından bana el sallayan hanımefendi, camın buğusunu sildiğinizi anlayana kadar geçen birkaç saniyede içimi kaplayan o sıcaklık için teşekkür ederim.
biricik_oglum, Kadın , 30 , Isparta
3 ay 28 gün önce gönderdi.
Canım oğlum benim
Ağzımı açmamı isteyen 4,5 yaşındaki oğlum ben sebebini anlamaya çalışırken yaklaşıp ağzımın içine doğru bağırıyor: "Kardeşiiim, ne yapıyorsuuun?"
TOPRAKEFE, Erkek , 31 , Ankara
2 ay 12 gün önce gönderdi.
Tartışma
Hararetli bi tartışmanın ortasında yemeğe oturduk... Ben çalkalayıp ayranımı açtım. O da bir taraftan bana laf yetiştirirken bir taraftan da çalkalayıp kutu kolasını açtı... Farkettim ama söylemedim işte canıma değsin.
kartanesi28, Kadın , 23 , İstanbul
Evimizin her şeyi
Biz annemle mutfakta yemek hazırlarken yatak odasında televizyon seyretmekte olan babama annemin taktığı yeni isim: "Evimizin yatay direği"...
Kızlar çok mutluyum...
Dün regl oldum ve 1 hafta oncesınden baslayan o sendromu nasıl olduysa yasamadım...
Ne şişlik ne sıkıntı ne stres ne hazımsızlık.. ben gunumu unutmusum gecen hafta diyete sıkı basladıgım ıcın farkında olmadan hafıf beslendım yesıl cayımı bol suyumu ıctıgım ıcın
o sendromları yasamadım sanırım.. cunku oyle bı hazımsızlık olurkı normalde karnım 6 aylık hamıle kadar sıserdı yanı arada cok buyuk fark var...
demekkı beslenmeyle cok ama cok ılgılıymıs bu durum.. ve bugun regl 2. cı gunu olmasına ragmen sabah 71.5 cıktım...
karnımdaysa ayva göbeği kadar az bir şişkinlik var... cok sevındırıgım....
Senin adına sevindin Charmcım..
Ne güzel stres yaşamadan regl olman ve 71.5 olman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?