70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr

Nasılsınız bakalım

Ben idare ederim o kadar ağrının üstüne bu sabah regl sinyalleri aldım ve şuan kasıklarım ağrıyo :2: üşütmüştüm bu ay acısı çıkacak

sanırsam

Bide tartılmaya korkuyorum :18: benim bünye bu dönemde 2 kilo kadar tutabiliyo :18::18:

hah benım ortımde burdaymıs gündüz karsılasamadık menün aksam ıyı de öğle nıye yok nası dayandın kız ben senden cok yedım kılo veremezsem kızma bu hafta ancak artıalrı yolluycam heralde ıns yanı
suna bak ya kosturmacayı özlemiş bende sakınlıgı özledim ama bulamıyom malesef bu arada işn hayırlı olsun canım
canım folklorden gedlıgın ıcın oyle olmus bugun sabah tartıl şişliği atmış olucaksın bence
ne güzel maşallah kılonu göztermıyosun ve 7 kg fazla azcık üstüne düşsen gıder canım buraya gelmeye devam et daha fazlasını bıle verırsın benden demesi
gecmıs olsun düzelemediniz mi daha benımde bogazlar düzelmedi valla
ahanda bi azgın daha cıktı ortaya seher hanım sızın tecrübelerinizden de yararlanmak isteriz yaniii

bende senın gıbıyım yaa kendımızı cok hırpalıyoruz hereks ıcın ve kendımızı unutuyoruz sonrada mutusuz oluyoruz bıraz mükemmeliyetçi yapımız var sanırım birde fazla fedakarız ama huy işte bende senın yasına gelınce patlamaktan korkuyorum valla zira 30 yasında dolma noktasına geldım

herkese günaydın kızlar allahtan bugun hava acık da bıraz içim rahat dün felakettı yagmur yagmur sabah evde tarcınlı süt içtim sıcak bogazlarım için işe gelincede simit aldırcaktım burdaki kızcagızda poaca var dedı ıyı barı yumusak onu yıyım dedım bı tane onu yedım sekersızyarım kupa cayla ara içinde yanımda bısey yok napcam bılmem

Bende regl öncesi sinirli oluyorum canım. O yüzden söyledim..
Hayırlısı aramazsa kendi bilür. :)
Yapacak birşey yok..

günaydın cnm bende aynı hasta olmayı bekliyorum ve tartıdan korkuyorum tek temennim kilo almadan sabit kalmak :)

herkese merhaba :92:

gecmıse bakmadan gelmıyım dedım, gercı pek bırıkmemıs ama oyalandım galıba bıraz:26:dun aksam kocişi yolladım bu aksamda yok hava daki gunes şu anda benımde tek tesellım yoksa içim daha da kararıyo :26:

herkeste keyıfler yerındedır umarım

ben cok agri cekerim regl döneminde sende cabuk atladirsin isallah hayatim

yok gecmedi arzucum oglan benden biraz daha iyi ama bogaz agrisi kötü ya benim bogazimin agrisi gecti gibi:44: sende dikkat et canim

merhaba canim

sabah sabah sizi birz gülümseteyim

alıntııııı

boleynnkızı, Kadın , 28 , İstanbul
1 yıl 2 gün önce gönderdi.
Yayaların günahı ne
Ehliyetim olduğu halde araba kullanmakta biraz acemiyim. Kendime güvenip işe arabayla gitmeye karar verdim. Annem arkamdan yalvarıyor "Yürüyerek git." diye ama duymuyorum. Balkona çıkıp arabanım çalışmaması için sesli dua ediyor, sadece tebessüm ediyorum. Araba çalışıp tam hareket edecekken, beni gülme krizine sokacak ricası geliyor; "Kaldırımdan git gözünü seveyim".

hakkımdakiherşey, Erkek , 29 , İstanbul
1 yıl 4 gün önce gönderdi.
Dramatik mutluluk
Durağa yanaşan minibüsün camından bana el sallayan hanımefendi, camın buğusunu sildiğinizi anlayana kadar geçen birkaç saniyede içimi kaplayan o sıcaklık için teşekkür ederim.

biricik_oglum, Kadın , 30 , Isparta
3 ay 28 gün önce gönderdi.
Canım oğlum benim
Ağzımı açmamı isteyen 4,5 yaşındaki oğlum ben sebebini anlamaya çalışırken yaklaşıp ağzımın içine doğru bağırıyor: "Kardeşiiim, ne yapıyorsuuun?"

TOPRAKEFE, Erkek , 31 , Ankara
2 ay 12 gün önce gönderdi.
Tartışma
Hararetli bi tartışmanın ortasında yemeğe oturduk... Ben çalkalayıp ayranımı açtım. O da bir taraftan bana laf yetiştirirken bir taraftan da çalkalayıp kutu kolasını açtı... Farkettim ama söylemedim işte canıma değsin.

kartanesi28, Kadın , 23 , İstanbul
Evimizin her şeyi
Biz annemle mutfakta yemek hazırlarken yatak odasında televizyon seyretmekte olan babama annemin taktığı yeni isim: "Evimizin yatay direği"...

cok hos sagol canim

günaydın kızçelerrrrrrr
saat 10 da kalktım
oğluşumun kahvaltısını hazırlarken bende
1 adet kuru kayısı yedim
şimdi fındık kurdumu sallıyorum
1 fimcan 5i biyerde hazırladım biraz ılıklaşmasını bekliorum içicem
oğluşum uyuyunca
1 haş. yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
1 ısırımlık halk ekmeği
1 zeytin
yicemmm....

öğle ve akşam menüm belli değil.. :26:

Selammlaaarr kızlaaarrrrr......

ortim ortim bak ben suan regl donemındeyım ona ragmen tam gaz devam edıyorum senden de aynı özeni bekliyorum..
geçen hafta ikinciydik bak bu hafta birinci olabiliriz ha gayrett..... ben 60 hayalini kurup duruyorumm...

eve canım bıraz az oldu dun ama ıyıydım yanı rahattım... hafıflık gıbısı yok...

en komikleride Evimizin yatay direği
benim eşimde akşamları çok yorgun geldiği için hep uzanır bende öle diyim bari
gönlümün küreğiiiiii
eviminnn yatay direğiiiiiiii

Kızlar çok mutluyum...
Dün regl oldum ve 1 hafta oncesınden baslayan o sendromu nasıl olduysa yasamadım...
Ne şişlik ne sıkıntı ne stres ne hazımsızlık.. ben gunumu unutmusum gecen hafta diyete sıkı basladıgım ıcın farkında olmadan hafıf beslendım yesıl cayımı bol suyumu ıctıgım ıcın
o sendromları yasamadım sanırım.. cunku oyle bı hazımsızlık olurkı normalde karnım 6 aylık hamıle kadar sıserdı yanı arada cok buyuk fark var...
demekkı beslenmeyle cok ama cok ılgılıymıs bu durum.. ve bugun regl 2. cı gunu olmasına ragmen sabah 71.5 cıktım...
karnımdaysa ayva göbeği kadar az bir şişkinlik var... cok sevındırıgım....

mrhabaaaaaaaaa arkadaslar bnda 75 kiloyummm diyetisyene gidiyorummm İnŞ gidick bu kilolr hpimizin .. yni katıldm buarada

dün gece eşim yine doluşturmus getirmiş..
normalde ben al desem hayatım kilo alırız der mırın kırın eder... ben ne zaman dıyete baslasam hemen almayacagı kadar abur cubur alır gelır..
hele cıps kırk yılda bır alacagı bırseydır ama ben dıyete baslayınca hemen cıpslerı dolusturur getırır valla bu kadar tesaduf olurmu yoksa Allah benımı denıyor ne yapıyor... :)
cipsler dondurmalar bıskuvıler tatlılar... bırde sosis almış sosis ekmeği evde yemek var hem yemekten yedı hemde ustune sosisli yaptı yedi bir güzelde kokuttu sonra yetmedı gece yatmadan bır daha yapıp yedı... gözümün önünde neler döndü cipsleri kokuttu catır cutur yedi... valla bu evde diyet yapan her evde yapar heralde..
hadi yemekler yese çeşit çeşit önümde böyle dokunmaz benim tek düşkünlüğüm abur cubur zaten..

Senin adına sevindin Charmcım..
Ne güzel stres yaşamadan regl olman ve 71.5 olman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…