herkese merhaba :92:
gecmıse bakmadan gelmıyım dedım, gercı pek bırıkmemıs ama oyalandım galıba bıraz:26:dun aksam kocişi yolladım bu aksamda yokhava daki gunes şu anda benımde tek tesellım yoksa içim daha da kararıyo :26:
herkeste keyıfler yerındedır umarım
kızlar yaa ben niye kopuyorum burdan anlayamıyorum
of yaaaaaa
bir türlü vaktim olmuyor çokta üzülüyorum
hep aklım sizde
bu arada cuma qünü 69.9 dum
bu sabah tartıda 68.9u da qördüm çok şükür
yanınıza pek qelemesemde yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum
kızlar iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrr bugun işte ilk günümdü süper geçti patronum çok cici ya şeker gibi adamöğle yemeklerini beraber yiyoruz iş yerinde ay patlıcaktım dedim bugunluk böle olsun artık bu kadar yemem çorba salata ızgara geçiştircem yoksa obez olcam aaaaaaaaaaaaaa geçmişe bakamadım kızlar umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kaçtım yemeklerim pişti oğluşumla yiyip keyif yapcaz özlemişim sabah erken kalk duş al hazırlan koşturmacaya
menüm kızlarr...
kahvaltı
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peynir
yarım domates
bitkiçayı
ara
öqleden sonra
yumurtalı ıspanak
ara
1 duble süt
akşam
2 incir :26:
3 litre su...
akşam yemek yemek istemedim..hem bugünkü sevincim yemek isteqimi ortadan kaldırdı hemde süt baya bir tıkadı...sadece meyve yemek istedim...eşime ızgara çinekop yaptım...ben balık hakkımı yarın öqlen kullanıcam
Arkadaşlar ben de 1.71 boyundayım ve 72 kiloyum.aslında orantılı bir vücudum var.omuzlarım geniş, kollarım , belim incedir.Üst kısmım gayet hoş ancak basenlerim ve üst bacaklarımda fazlalıklar var.ve ben kabin memuru, yani diğer bir deyişle uçuş hostesi olmak istiyorum.bunun için de havayolu firmasının koyduğu boy ve kilo kriterlerine uymam gerekiyor.bu kural gereği ben en fazla 65 kilo olabilirim.geçenlerde çok istediğim bir firmada mülakatlara gittim.ingilizce sınavından tek 100 alan kişi olarak birinci oldum ancak gelgelelim ikinci aşama olan boy kilo ölçümünde 7 kg fazlam olduğu için elendimo kadar üzüldüm ki.
kilo fazlam sebebiyle elendiğimi söylediğimde kimse inanamadı bana.çünkü boyum uzun olduğundan ve hatlarım düzgün olduğundan kilomu hiç göstermiyorum.72 kg olduuma kimse inanamıyor.ama işte kemiklerim mi iridir nedirkiloya vurunca böyle. bu işi yapmayı çok istiyorum.yabancı dilim çok iyi seviyede ve allaha şükür gayet hoş,alımlı, kısacası tam bir hosteste olması gereken özelliklere sahip biriyim gelgelelim şu 7 kiloyu bir türlü veremiyorum.
bugün benim için bir dönüm noktası olur umarım ve ben de inş günün birinde istediğim mesleği yapabilirim.
kızlar hatırlıyormusunuz geçen gün topikte bir arkadaşımızın annesi ıspanaklı börek yapmıştı ve bnm canım çok istemişti...şimdi yarın güne gideceqimiz arkadaşı aradım ve menüyü öqrendim..
ıspanaklı börek
tiramusu
kısır...
sabah ekmek yemicem onun yerine bnm için çok küçük bir börek sarmasını aksi halde dilimi keseceqimi söyledimkızdı bana...biz günü sen yiyebil diye salıya aldık (normalde perşembe olucaktı bildirim öncesi diye ben istemedim) yiceksin dedi...yicem ama ucundan dedim...akşama hayatta bişey yemem...zaten minnak bir börek ve kısır yicem tiramusununda ucundan tadıcam...beynimi proqramladım yarın yediklerim kilomu hiç etkilemicek..çünkü dengelicem..sabah ekmek yemicem öqlende balık yiyip gidicem yani tok olucam...fazla yememe bu durum engel olucak..sizlerde böyle durumlarda bu taktiqi uygulayın sonuç alırsınız
deryaa bugün +18 şeyler konuşulmuş ve spralden bahsedilmiş...geçenlerde gittiqim biryerde kadının biri kiloluyken spral taktırmış ve sonrasında diyete girirp ciddi bir kilo vermiş...kilo verince spral gevşemiş ve hamile kalmış...bende spral taktırdım 1 ay sonra diyete girdim..bende çok kilo verdim...şimdi malum soru;
hamile kalma riskim ne kadar hayatım???
canımmmm hoşgeldinnnn...özledik senii.gündüz ekibinde adını görmeye alışmıştım gözlerim arıyodu.herşeyin yolunda olduğuna çoookkk sevindim.
geçmiş olsun ballarımmmmm kendinize iyi bakın herkese bulaştırmayın heeeeeee
tatlım Allah tamamına erdirsin çok sevindimmm
varyaaaaaaa kimin kaptanı yaaaaaaa seni çok seviyorum kaptanımmm bana da sürtün biraaazzzzz
ayyyy bu pazarcılar ben üniversitede üzüm aldım eve geldim hep kasanın diini doldurmuş adam benim şarteller attı hiçerinmedim gittim ve adama bir ton bağırdım.fıstık gibisalkımları aldım mis gibi yedim.bnu istiyolar hayatım o parayı çocuklarına nasıl yedriyolar bilmem yani.ben aldığım parayı hak edeyim diye 6 saat hiç oturmadan ders anlatıyorum.yine de içim rahat etmiiyo tabanlarım sızlıyoooo
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
sevindim canımmmm hadi bakalım kolay gelsin.çok tatlıdır o telaş ben de severim.
canım spordan sonra da fazla çkarsın sanırım bu kaslarla lgili kilo aldığından değil yani.
ayyy canlar ben de de var bu sıkıntılar yaaa dün heryeri herkesi kırdım geçirdim heee.allahtan eşim çok anlayışlı da idare etti.inanın tatlı oğlumu bile çekemiyorum bazen.hiç bişey yapasım gelmiyo.günümüzün hastalığı sanırım.çok az mı şükrediyoruz acaba.kendi adıma o kadar çok nimetle kuşatılmışımki ama ben ufak şeylerle mutsuz oluyorum
evet suzancım canınızın çok istediqi yasaklı bir besinle karşılaştıqınız zaman mutlaka tadın...ama sadece tadın..gerisi gelmesin...nefsinizi körlemiş olursunuz...bu son derece önemli bir taktik..eqer hiç yemezsek aklımızdan çıkmıcak ve tutup kendimiz yapıcaz ve çok daha fazlasını yicez...ben hep bunu yapıyorum ve herşeyden tadıyorum..eski arkadaşlar bilirler bnm günlere gittiqimizde ikramlarla ilgili verdiqim bir ölçü vardı...şöyleki; 4 çeşit ikram var diyelim...salata börek poça kek...ev sahibi siz geleceksiniz diye masraf etmiş emek vermiş hazırlamış...e ben yeniyorum demek çok ayıp olur...ben böyle zamanlarda ev sahibinden başka bir tabak istiyorum...ama boş...1 parmak ölçümüz bu...poçadan bir parmak börekten bir parmak kekten bir parmak kesip istediqim boş tabaqa alıyorum...salatayıda hafifse hepsini makarna salatası gibi aqırsa 1 kaşıqını alıp kalan tabaqı mutfaqa götürüyorum..ve sadece ayırdılarımı yiyorum..üstünede bitki çayı olayı bitiriyorum..yalnız bir ayrıntı daha var bunlar sizi tok tutmayacaktır..karbon olduqu için biraz sonra acıkacaksınız...hem bunu engellemek hemde gittiqimiz yerde fazla yememizi önlemek için öqlen evden çıkmadan mutlaka yemeqinizi yiyin ve mümkünde et ürünü olsun..etler çok güzel tok tutuyor...bu şekilde ayırdıqınız 1 parmaklar size yetip artacaktır...hemde hepsinin tadına bakmış olacaksınız...veee kilonuz hiç etkilenmicek..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır
deryaa
rahim tamamen kaslardan oluşur demişsin ama ben çok duyuyorum rahim çok fazla yaqlandıqı için embiriyo tutunamıyormuş diye...hatta kilo vermen lazım diyormuş doktorlar...rahim yaqlanınca tutunamıyormuş embriyo...
rahim yağlanınca değil vücuttaki yağ oranı artınca bebeğin tutunmasını sağlayan ve yumurtanın oluşup çatlamasını sağlayan hormonun değerini bozuyor ve hamile kalmak zorlaşıyor canım olay bu...rahim yağ tutmaz etrafındaki karın içi dokular ve vücuttaki yağ tabakasının kalınlığı etkiliyor,oyüzden kilo verin özelliklede yağdan diyor doktorlar...kilolu insanların çoğunda adet düzensizliği yada kanama bozukluğu vardır bu yüzden canım
soruma aydınlık getirdiqin için çok teşekkür ederim tatlım...içimi rahatlattın... ama olurda hamile kalırsam çocuqa sen bakıcaksın sorumlusu sensin ona göree
benden bu akşamlık paso kızlar...biraz işim var halledeyim namaz kılayım sonrasında cupp yataqa...yarın yoqun birgün olucak...rüyanızda beni görün anacım 36 beden halimlee
kızlar menümü yazıyorum yorum isterim
sabah: 2dl ekmek, peynir
ara:1 ceviz,2 kuru kayısı
öglen: 380 kalorilik hindili kepekli sandviç
ara: yagsız latte
aksam: 3 corba kasıgı yesil mercimek, salata, brokoli haslama
spor 50dk
bende kacayim kizlar zor nefes aliyom zati
ay kizlar biz bugün idaa ya girisdik isarkadasiyla ben simdi 4 hafta iznimi kulanacam yani onu 4 hafta görmiycem
11inci ayin 21 ine kadar 6 li rakami görmem lazim görürüm isallah dimi kizlar :26:
birde görürsem 21 ine kadar tutmam lazim cünkü o günü tartilcaz eyer ben görürsem o bana o görürse 5 li rakami ben ona
ikimizinde beyendigi bi kolye var onu alacaz ikimizde kazanirsak herkes kendine alacak
günaydın kızlarkursa gidicem birazdan..öqlende eve gelip bişeyler yiyip güne gidicem...öqlen uqrayamam kızlar..inşallah akşama görüşürüz size bol muhabbetlerrr
günaydın cnmsenden önce geldim fıstıqım ben alıntıları alıp cevaplayana kadar elini çabuk tutup ilk mesajını yazmışsın kursa gidicem ya bi bakıyım dedim..
günaydın kızlarrr
bende güne iyi başlayanlardanım. ama gün akşama döndükçe bende de o gerginlik hali oluyor. topiğin çoğu sinirli ve gergin sanırım havalardan.
sabah yediklerimi de yazıveriyim barı.
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 çatal yumurta
4 zeytin
domates salatalık
ara
oğlana kek yaptım kakaolu fındıklı onun dibini sıyırdım.( valla 1 çorba kaşığı bile etmez çoookk azdı)
günaydın cnm bende aynı hasta olmayı bekliyorum ve tartıdan korkuyorum tek temennim kilo almadan sabit kalmak :)
gecmıse bakmadan gelmıyım dedım, gercı pek bırıkmemıs ama oyalandım galıba bıraz:26:dun aksam kocişi yolladım bu aksamda yokhava daki gunes şu anda benımde tek tesellım yoksa içim daha da kararıyo :26:
ben cok agri cekerim regl döneminde sende cabuk atladirsin isallah hayatim
yok gecmedi arzucum oglan benden biraz daha iyiama bogaz agrisi kötü ya benim bogazimin agrisi gecti gibi:44: sende dikkat et canim
merhaba canim
sabah sabah sizi birz gülümseteyim
alıntııııı
boleynnkızı, Kadın , 28 , İstanbul
1 yıl 2 gün önce gönderdi.
Yayaların günahı ne
Ehliyetim olduğu halde araba kullanmakta biraz acemiyim. Kendime güvenip işe arabayla gitmeye karar verdim. Annem arkamdan yalvarıyor "Yürüyerek git." diye ama duymuyorum. Balkona çıkıp arabanım çalışmaması için sesli dua ediyor, sadece tebessüm ediyorum. Araba çalışıp tam hareket edecekken, beni gülme krizine sokacak ricası geliyor; "Kaldırımdan git gözünü seveyim".
hakkımdakiherşey, Erkek , 29 , İstanbul
1 yıl 4 gün önce gönderdi.
Dramatik mutluluk
Durağa yanaşan minibüsün camından bana el sallayan hanımefendi, camın buğusunu sildiğinizi anlayana kadar geçen birkaç saniyede içimi kaplayan o sıcaklık için teşekkür ederim.
biricik_oglum, Kadın , 30 , Isparta
3 ay 28 gün önce gönderdi.
Canım oğlum benim
Ağzımı açmamı isteyen 4,5 yaşındaki oğlum ben sebebini anlamaya çalışırken yaklaşıp ağzımın içine doğru bağırıyor: "Kardeşiiim, ne yapıyorsuuun?"
TOPRAKEFE, Erkek , 31 , Ankara
2 ay 12 gün önce gönderdi.
Tartışma
Hararetli bi tartışmanın ortasında yemeğe oturduk... Ben çalkalayıp ayranımı açtım. O da bir taraftan bana laf yetiştirirken bir taraftan da çalkalayıp kutu kolasını açtı... Farkettim ama söylemedim işte canıma değsin.
kartanesi28, Kadın , 23 , İstanbul
Evimizin her şeyi
Biz annemle mutfakta yemek hazırlarken yatak odasında televizyon seyretmekte olan babama annemin taktığı yeni isim: "Evimizin yatay direği"...
günaydın kızçelerrrrrrr
saat 10 da kalktım
oğluşumun kahvaltısını hazırlarken bende
1 adet kuru kayısı yedim
şimdi fındık kurdumu sallıyorum
1 fimcan 5i biyerde hazırladım biraz ılıklaşmasını bekliorum içicem
oğluşum uyuyunca
1 haş. yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
1 ısırımlık halk ekmeği
1 zeytin
yicemmm....
öğle ve akşam menüm belli değil.. :26:
Allah daim etsin canımmm
Günaydın..
Hayırdır regl falan durumu varsa olabilir ya da havalardan kaynaklanan bir sinir durumu
Yok canım bu sefer ayrıldık sanırım :)
C.tesi gününden beri konuşmadık...
Kızlar çok mutluyum...
Dün regl oldum ve 1 hafta oncesınden baslayan o sendromu nasıl olduysa yasamadım...
Ne şişlik ne sıkıntı ne stres ne hazımsızlık.. ben gunumu unutmusum gecen hafta diyete sıkı basladıgım ıcın farkında olmadan hafıf beslendım yesıl cayımı bol suyumu ıctıgım ıcın
o sendromları yasamadım sanırım.. cunku oyle bı hazımsızlık olurkı normalde karnım 6 aylık hamıle kadar sıserdı yanı arada cok buyuk fark var...
demekkı beslenmeyle cok ama cok ılgılıymıs bu durum.. ve bugun regl 2. cı gunu olmasına ragmen sabah 71.5 cıktım...
karnımdaysa ayva göbeği kadar az bir şişkinlik var... cok sevındırıgım....
mrhabaaaaaaaaa arkadaslar bnda 75 kiloyummm diyetisyene gidiyorummm İnŞ gidick bu kilolr hpimizin .. yni katıldm buarada
dün gece eşim yine doluşturmus getirmiş..
normalde ben al desem hayatım kilo alırız der mırın kırın eder... ben ne zaman dıyete baslasam hemen almayacagı kadar abur cubur alır gelır..
hele cıps kırk yılda bır alacagı bırseydır ama ben dıyete baslayınca hemen cıpslerı dolusturur getırır valla bu kadar tesaduf olurmu yoksa Allah benımı denıyor ne yapıyor... :)
cipsler dondurmalar bıskuvıler tatlılar... bırde sosis almış sosis ekmeği evde yemek var hem yemekten yedı hemde ustune sosisli yaptı yedi bir güzelde kokuttu sonra yetmedı gece yatmadan bır daha yapıp yedı... gözümün önünde neler döndü cipsleri kokuttu catır cutur yedi... valla bu evde diyet yapan her evde yapar heralde..
hadi yemekler yese çeşit çeşit önümde böyle dokunmaz benim tek düşkünlüğüm abur cubur zaten..
günaydın kızlar..
Hayrola canım ben yenı gördüm niye ayrıldınız...
günaydın millet
hostes olabilmek için 7 kg vermesi gereken yeni üyeniz aranızda72 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor.
diyete dün başladım, hatta yemek listemi de yazmıştım.sabah aç karnına tartıldım (wc ye de gitmemiştim.)
ve 71 çıktım1 günde 1 kilo vermişim ya ahah tabii hep böyle hızlı gitmez biliyorum ama daha en başından öyle güzel moral oldu ki =)
selam kızlar...
rize çayeli hizmetiçi eğitim enstitüsünden...,doğu karadenizden selAm..
yağmurun bol olduğu rizeden YAĞMURSUZ AÇIK GÜNDEN SELAMMM
selam kızlar...
sabah menüm
1 dilim tamtahıllı ekmek
1 dlim kaşar
1 dilim salam
1 kk beyazpeynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates biber
limonlu yeşil çay
ara
3 adet elmalı form bisküvi
Bayadır beraberiz canım uzun ilişkide sorunlar çıkıyor çok.
Öyle sinir harbiyle kavga ettik. Birbirimizi anlayamıyoruz artık.
Çok sevmekte birşeye yaramıyor maalesef..
Şu an tek istediğim yaş pastayı bi açışta ağzıma tıkmak..
1 günde nasıl verirsin kiödemdi sanırsam o gidiverdi
:
ZEYNEPCİM..kız senin ismini çok seviyorum helede eşim yani kızımızın ismi hazır:))ah canım ya ben sana yazıyorum ama sen kimbilir ne zaman okursun dualarım seninle inşallah adet olmazsın kaç gündür merak ediyorum ha bi denk gelemedik sorcam sorcam neyse çok şükür olmamışsın inşallahta 9 ay olmazsınbazen öyle aksilikler oluyo ne yapcan benimkide tamamen tesadüf oldu yoksa tuğba benide almayacaktı işin kötü yanı ben gidene 500 yazmışım meğer 700 müş sende haftaya girersin üzülme canım benim anladığım kadarıyla gitmek sana zor geliyo ama eminim güzel geçer hem otellerde bilgisayar odası vs oluyo eşin yokken git otur bende eşimin yanına gitmiştim yozgata ve urfaya yozgatta 3 urfada 15 gün kaldım bende otelde kaldım eşim işteyken gezdim ben ama aceyip güzel ya yemek hazır temizlik yok ben eğlenmiştim inşallah sende eğlenirsin iyi haberlerle gel çok öptümmm
evet canim ya bende sok oldum kadin 40 yasinda gencecik ölmüsbirde galiba kadin kelebcegi cikartirmak istemis de cikartamamislar
isallah biran önce iyilesirsin canim
hayirli yolculuklar cancasim güle güle gittin güle güle gelin isallah
Teşekkür ederim Derya ablacımm
Bide ben senin Edirne de yaşadıgını bilmiyordum :)
Güzel yer sessiz sakin seviyorum oraları
Bende Kırklareli'liyim :)
Günaydın şekerimmm
İyi demişsin bu insanları anlamak zor.. Kelepçe taktırmak o kadar zararlı ki bi örnek varmış zaten gözünün önünde..
Hala inatla yaptırcam demek pes yani.
Neyse kolay gelsin canım sana.
Hayırlı pazarlar Sena ablacımm. :)
Hava gene buuzzz gibbiii.
Erken uyandım ama kombimiz dün bozuldugundan ve evde buzz gibi oldugundan yataktan burnumu bile çıkaramadım.
Kendine çok dikkat et.. Bol bol c vitamini tükette kendine gel..
Günaydın canımcım...
İyi yolcular sizeee gelince anlatırsın artık bol boll
Kaçamağını da yazmış ya
Günaydın orticim hadi kavustun gözün aydın
Görüşürüz geneee
yesinler seni çıtırım...gözün aydın ve iyi eğlenceler fıstığım...hakediyorsun
güle güle git güle güle gel fıstığım ama gelirken üç kişi dönün inş.
nazara geldin be canımın içi...çok üzülüyorum sen böyle yazdıkça :2:çok geçmiş olsun ve tez zamanda iyileş inş. bitanem
Selam kızlaar...
Bir pazar günü, biricik tatil gününün daha sonuna geliyoruz...
Gezdik geldik biraz dinlenmedeyiz.. bir yandan yarınna yetişicek çamaşırları yıkayıp asıyorum...
Buraya da bır bakınayım dedım onlar yıkanırken..
Allah yardımcın olsun canım ne yapcaksın iş hayatıda zor ev hayatıda zor herseyın bır zorlugu var ama ınsanlarla ugrasmak en zoru neresı olursa olsun...
Ortim bak senden çok umutluyum.. bende bugün tatil günümü yaptım eşimle.. tam gaz yola devam... bu hafta biz birinci olcaz bak söz ver...
ben evinde int yok sanıyordum madem oyle artık daha sık görelım senı buralarda... motivasyonumuz artar....
Canım güle güle gidin güle güle gelin umarım güzel geçer... bir laptop olaymış iyi olurmuş gerçekten vakit geçermiş... otelde kalıyorsanız belkı girebilirsin bir yerden..
tatilin gönlünce olsun canım...
yaa 45 kiloda ne demek,ay bide kadın ölmüş,,:18::18:bencede dr hatasıı başka bi saçmalık değil
bide şu 94 kiloluk kadınada güldüm haaaneymiş 110 kiloya çıkmak sırf kelepce taktırmak için dediğine katılıyorum öyle yapana kadar kilo vermeye çalışsaydı zaten kendiliğinden zayıflardı
öncelikle bu linki açıp resimlerde gösterdiğiklerimi izlemeniz yeterli kolay gelsin
Weight Loss - Diet Ticker
Eki Görüntüle 274187
Eki Görüntüle 274188
Eki Görüntüle 274189
Eki Görüntüle 274190
Eki Görüntüle 274191
Eki Görüntüle 274192
yok sena ablacım ne hergün gitmesi kış münasebetiyle ,ilişkimizi gözden geçirmeye karar verdimhergün giden ben yok artık,,nerdeyse 2 haftayı geçgindir annemin evine gitmedim,,o derece,hatta evi nerde onuda unutmak üzereyim hatta dün düğün vardı onun sokağında komşunun,,oraya bile gidemedim,okadarda çağırmıştı annem,,ama çok soğuktu dışarsıı,,
neyse sende dikkat et kendie iyileş sen buraya bize lazımsın
ah canım yaa inşallah,müjdeli haberini alırız,,güle güle gittin öylede gelin inşallah,,dahada mutlu gelin hatta
her cuma canım
hoşgeldin canım sendee
sabahki sucuklu yumurta hariç gayette iyi,ama bugün pazardı dimi hadii oluversin
ay ne diyim gerçektende işkencehaneeeeee
haziranaaaa ooooooo neler olursun,düşünsene haftada 1 kilo verdiğini o güne kadar
bilmiyorum ki canım, dediğin gibi ödem olması gerek.her gün böyle olsa bir haftada verilir zatenacelem yok.hedefime ulaşabileyim de.
ama sabah çok yağmur vardı yürüyemedimevde pilates yaptım ben de =)
sabah ılık suyumu içiyorum iki bardak aç karnına.sonra da domates salatalık az beyaz peynir, bir dilim köy ekmeği ve şekersiz bir bardak çayımla kahvaltımı yaptım.
yalnız bugün dışarı çıkacağım.en büyük sorun da dışarda karnımın acıkması.yiyecek hiçbir şey bulamıyorum yasiz dşarda öğle yemeği ya da akşam yemeği yemeniz gerekse neler tercih ediyorsunuz kızlar?
O yaş pasta direk popoya gidiyo dikkkaaattttt
Bilinmez neleri getirir zaman, bilinmez neleri bitirir zamanhakkında hayırlısı olsun canım
Allah kavuştursun canım kıyamam kocişinide göndermiş canıda sıkılırmışşş...
Anaa ne güzelbende şirketteki arkadaşla mı girişsem acaba böyle bişeye ama o 18 yaşında metosu hızlı neyse dur bakalım
Bende oyalandım arada bi ton şey girdi öffffbu arada merhaba cnm Allah kavuştursun
Günaydın tatlım
Halk ekmek beyaz ekmekmi oluyo :26:
günaydın canım allah kavustursun
selam kızlar...
Bayadır beraberiz canım uzun ilişkide sorunlar çıkıyor çok.
Öyle sinir harbiyle kavga ettik. Birbirimizi anlayamıyoruz artık.
Çok sevmekte birşeye yaramıyor maalesef..
Şu an tek istediğim yaş pastayı bi açışta ağzıma tıkmak..
aklıma sokma şöyle şeytani düşüncelerbenımde canım ne zmndır yaş pasta istiyo :26:
Dün çozuttum ama bugün iyiyim sadece kalbim acıyor
Bu kadar vermişsin salma kendini diyorum kendime..
Sokağımızın başında pastane ve enfes pastaları var onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?