70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kavuştursun canım kıyamam kocişinide göndermiş canıda sıkılırmışşş...

Gel ama özletme kendini cnm

Çok sevindim inşallah hep böyle gider

Çinekop' un boyu kaç cm'di abla

Hoşgeldinn inşallah o 7 kiloyu verip istediğin mesleği yaparsın cnm

Kısır ucundan tadıp bırakabileceğim bişey değil maalesef o yüzden ben komple uzak duruyorum kaptan :26:

Anaa öyle hamile kalınıyomuymuş +18

Ben çok öpüyorum arkadaşları ama bulaşmaz sanırsam sankim dimi :26:

Deneyeyim bakalım sonuç ne olcak bende :26: gerçi cumaya kadar hiç denememem lazım

Bu sonuca göre ben kilolu değilim bu arada şaka biyana da sanırım yeni bi uygulama çıkmış dün doktora gidince bel basen boy ölçümü felan aldılar kaydettiler :26: bide doktor çok orantılı dedi o anda açıp basenlerimi gösteresim geldi ama yapmadım 105 basen ölçülü bi insan nasıl orantılı olur yaa dalga mı geçti acaba benimle

36 bedennn

Kahveden vazgçemiyosun sanırım canım :26: yağsızda olsa o latte kaç kalori :26:

Anaa ne güzel bende şirketteki arkadaşla mı girişsem acaba böyle bişeye ama o 18 yaşında metosu hızlı neyse dur bakalım

Kolay gelsin iyi eğlenceler abla

Başımıza ne geliyosa o kek diplerinden geliyo bu arada bende gerginim ama regliden

günaydın cnm bende aynı hasta olmayı bekliyorum ve tartıdan korkuyorum tek temennim kilo almadan sabit kalmak :)

İnşallah almamış görünürüm bilmiyorum ortimi yarı yolda bırakırsam üzülürüm

Bende oyalandım arada bi ton şey girdi öffff bu arada merhaba cnm Allah kavuştursun

ben cok agri cekerim regl döneminde sende cabuk atladirsin isallah hayatim

yok gecmedi arzucum oglan benden biraz daha iyi ama bogaz agrisi kötü ya benim bogazimin agrisi gecti gibi:44: sende dikkat et canim

merhaba canim

Sağol tatlımm

Sağol canım güzeldi

Günaydın tatlım
Halk ekmek beyaz ekmekmi oluyo :26:

günaydın canım allah kavustursun

günaydın millet

hostes olabilmek için 7 kg vermesi gereken yeni üyeniz aranızda 72 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor.

diyete dün başladım, hatta yemek listemi de yazmıştım.sabah aç karnına tartıldım (wc ye de gitmemiştim.)

ve 71 çıktım 1 günde 1 kilo vermişim ya ahah tabii hep böyle hızlı gitmez biliyorum ama daha en başından öyle güzel moral oldu ki =)

selam kızlar...
rize çayeli hizmetiçi eğitim enstitüsünden...,doğu karadenizden selAm..
yağmurun bol olduğu rizeden YAĞMURSUZ AÇIK GÜNDEN SELAMMM

Ne güzel yaa benim karnım şişti yine :26:

mrhabaaaaaaaaa arkadaslar bnda 75 kiloyummm diyetisyene gidiyorummm İnŞ gidick bu kilolr hpimizin .. yni katıldm buarada

Hoşgeldinn

Diyetini sabote etmek için alıyo olmasın :26::26: Benim eşimde cips filan alır dayanamayacağımı bildiğinden :26: ama sırf sabote için bence

günaydın kızlar..

Günaydın cnm

sabah menüm

1 dilim tamtahıllı ekmek
1 dlim kaşar
1 dilim salam
1 kk beyazpeynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates biber
limonlu yeşil çay

ara

3 adet elmalı form bisküvi

1 günde nasıl verirsin ki ödemdi sanırsam o gidiverdi

selam kızlar...

Ne güzel bi selam bu İzmirin soğuk ama güneşli gününden selamlar sanada canım

sabah menüm

1 dilim tamtahıllı ekmek
1 dlim kaşar
1 dilim salam
1 kk beyazpeynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates biber
limonlu yeşil çay

ara

3 adet elmalı form bisküvi

Form bisküviler yasak kaptan kızıyo ona göre

O yaş pasta direk popoya gidiyo dikkkaaattttt

Bilinmez neleri getirir zaman, bilinmez neleri bitirir zaman hakkında hayırlısı olsun canım

1 günde nasıl verirsin ki ödemdi sanırsam o gidiverdi

:

bilmiyorum ki canım, dediğin gibi ödem olması gerek.her gün böyle olsa bir haftada verilir zaten acelem yok.hedefime ulaşabileyim de.

ama sabah çok yağmur vardı yürüyemedim evde pilates yaptım ben de =)

sabah ılık suyumu içiyorum iki bardak aç karnına.sonra da domates salatalık az beyaz peynir, bir dilim köy ekmeği ve şekersiz bir bardak çayımla kahvaltımı yaptım.

yalnız bugün dışarı çıkacağım.en büyük sorun da dışarda karnımın acıkması.yiyecek hiçbir şey bulamıyorum ya siz dşarda öğle yemeği ya da akşam yemeği yemeniz gerekse neler tercih ediyorsunuz kızlar?

ZEYNEPCİM..kız senin ismini çok seviyorum helede eşim yani kızımızın ismi hazır:))
maalesef dünsabah adet oldum..gecikmesinemi yanayım bilemedim gününde olduğumda hiç böyle olmuyorum yani boşyere hayal kurmuyorum ne eşimi nede kendimi ümütlendirmiyorum tam 5 gün gecikti ve değişik hallerde vardı ama nasip değilmiş demekki vakti hala gelmemiş bebeğimin...
pazar trabzona geldik hala olmadım bi ümidim vardı ama sabahına oldum yani rizeye böyle geldim şansa bak ki hamile olsam neyse sen dur dur eşinle vakit geçireceğim zaman ol
neyseki eşim çok dert etmiyor:26:napalım olsun kardeş kardeş takılırız daha duygusal anlarımız olur değilmi

kızlar ben çıkyorum burası doldu ayyyy nerden çıktı bunalrr ..kurs öğeln arasıan girdi..hepini
nize teşekkürler.. yazarım sonra...

Ben öğlen dışarıda olsam tavuk ızgara yada ekmeksiz porsiyon şeklinde döner yanında salata yer ayran içerdim

Son düzenleme:
O yaş pasta direk popoya gidiyo dikkkaaattttt
Bilinmez neleri getirir zaman, bilinmez neleri bitirir zaman hakkında hayırlısı olsun canım

Dün çozuttum ama bugün iyiyim sadece kalbim acıyor
Bu kadar vermişsin salma kendini diyorum kendime..
Sokağımızın başında pastane ve enfes pastaları var onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz

Allah kavuştursun canım kıyamam kocişinide göndermiş canıda sıkılırmışşş...

günaydın canım allah kavustursun

tesekkurler kızlar, ne zmn boyle aşkım şahlansa kociş bı yerlere gıdıyo ya

selam kızlar...

bızden de selam

aklıma sokma şöyle şeytani düşünceler benımde canım ne zmndır yaş pasta istiyo :26:

Dün çozuttum ama bugün iyiyim sadece kalbim acıyor
Bu kadar vermişsin salma kendini diyorum kendime..
Sokağımızın başında pastane ve enfes pastaları var onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz

Allahtan öyle biyerde çalışmıyorum 10 dakikada araba zor geçiyo kapının önünden

Salma kendini bebemm salmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…