o kitabın bir bölümünü okumuştum tanıtım amçlı bir siteden gerçekten çok güzeldi okutur yani :)bugün ofiste kimseler yok sakindi saat 1 de kitaba başladım gözlerim çıktı 285 sayfa okumuşum kızlar çok kötü oldum içim acıdı canan tan en son yürekler ölür tavsiye ederim,piraye ve yüreğim seni çok sevdi bunlarıda okumadıysanız mutlaka okuyun çok acıktım sadece salata yiyince öğlen midem kazınıyordu çay bir etimek ve peynir yedim şimdi
nerelerde arıyorsun canım gözümüze çarparsa yardımcı olalım :)Teşekkür ederim canısı sanada kolay gelsin... Benim oğlan artık oyuncaklara daldığından vaktim bolca oluyor o arada hep yazılanları okumakla meşgul oluyorum boş zaman bol yaniiii...
Birde izmirde kiralık ev arıoyrum izmirli arkadaşların dikkatine gözlerine çarpan bir şey olursa bana iletirlerse sevinirim yanlız sahibinden olması lazım şu anki evimden emlakçı yüzünden çıkacağım....
bende bir süredir aynı kiloda kaldım metabolizma hızlandırıcı çay ve sirkeli su içiyorum ek bişiler yapmam lazım önerisi olan var mı?arkadaşlar bi sorunum var ne deneyecegimide şaşırdım metobolizmam çok yavaş oldugundan kilo vermem durdu ne yapabilirimde hızlandırsa çay içiyorum banamısın demiyo(5biyerde çayı-form çayı) zayıflama hapıalmayı düşündüm ama ondada kararsız kaldım:uhm:
slm kızlar herkezler nasıllar bakalım benı sorarrsanız berbattım 2 haftadır sızsız yasadım ama nasıl yasadım bır ben bılırım neyse kavusturana sukur kac gundur ha geldı ha gelıcek derken bugune kısmet mıs valla bugun kılom 70 lerdeydı yanı bıraz aldımklava: kızlar ben lısteyı aradım ama bulşamadım kım nekadar vermıs dıye bakacaktım ama bulamadımsenağlama elsecım melankolıcım hepıne kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ilginiz için ayyy gelelım gunun konusuna kocamla aramız duzelldı tatlılarım sekerparelerım coktan duzeldıde net olmadıgı için haber veremedım kızlar yazı yazmayı bıle özlemısım yenı cıtırl adaylarımız hosgeldınız a.s. canlarım ben bırazdan kacarım ama yarın bol bol konusuruz bırazdan kocam gelır sevdıgı yemegı yaptım şöle bi basbasa yemek yıyelım yarında toparlanmaya baslarım sızlerle hepınızi öpüyorum iyi aksamlar :1hug:Şeniz
günaydın cıtırlar kızlar hepınıze cok tesekkur edrıma.s.a.s.a.s. gercı bu cıcekler az ama suana elımden baska bırsey gelmıyor benı cok merak etmısınız bunu bılmek guzel keske haber verebılseydım ama imkanım olmadı neyse önemlı olan bundan sonrası canlarım bugun bıraz mıdem bulanıyor neden acaba çözemedım cok sıgara içtim ac karnına ondan heralde kocısımde horul horul uyuyor bızım işler kesat neyse işallah bunlarıda atlatıcaz su kırız cıksada bı nefes alsak yahu nedır bu mılletın cektıgı evet bugun sabah tartıldım ve yuhhh dedım 1 gunde 2 kılo fazla cıkarmı 72 lerdeydı sok oldum ya ben hep böyle şişmanmı kalıcam 1 iki hafta cok guzel gıdıyorum sonra durdur durdurabılırsen cok kızıyorum kendıme nasıl kendımı frenleyemıyorum dıye 2 haftadır hıç spor yapmadım ama evımı bastan sona temızledım takı halılarımdan agrı ama evım suan pırıl pırıl ugrastıgıma degdı gel gelelımkı bu bızım semtın tozu bıtmıyor suan yolllarda tadılat var ve bunların yuzunden hergun bırkarıs toz oluyor gıdıp bogazlarını sıkasım gelıyor velahavlı dıyorum bakalım bugun nasıl bırgun bızı beklıyor umarım herkez guzel bırgun gecırır dilegıyle buaada 50 sayfayı okudum kaldı 50 sayfa onlarıda aralar 10 sayfa olarak okucam hepınızı öpüyorum cıtır dostlarım benım bıde pek bı kımse kılo verememıs işallah cumaya kadar atarsınız hadı bakalım 2 gun var salmayın kendınızı dıyene bakarmısınız önce kendıme bı laf gecırsem cok guzel olucak neyse kızlar bakalım bı kocısımı uyandırmaya calısayım uyanmazsa gelırım burdayım ben hep burdayım bundan sonra kılo veremesemde burdayım napıyım sızınle konusunca cok rahatlıyorum ayy yeter lafı uzattıkca uzatıyorum ama sızlerı özlemısım ondandır degılmıyerimseniben
bu arada herkese günaydın kızlar
sabah mısır ekmeğinle tost yaptım süper bir tadı var umarım çok kalorili değildir :)
bu cumaya kadar verilen süre bana yaramadı hala aynı kilodayım
günaydın tatlım valla bana da yaramadı
nasıl olsa zaman uzun diye daha çok saldık galiba kendimizi:tomato:
niye bana cvpp vermiyosunuzzsenağlamasenağlama
GÜNAYDINN KIZLARR
benide aranıza alabilirmisinizz
tartım 76gösterdi şimdii ama galiba bi4kg eksik tartıyorr..yani 79
pazartesiden itibaren başladımm diyete
kızlar benide vazgeçmemem için motive edinn
kilo vermek istiyorumm boyum 1.70
oldum 44bedenyavaş yavaş 46ya gitmek üzereyimm
else kullanıcısından alıntı
günaydın tatlım valla bana da yaramadı
nasıl olsa zaman uzun diye daha çok saldık galiba kendimizi
yaramadı bize yaramadı saldık kendimizi yaz geliyor yaa gaza geliceğimize yiyoruz paso
dün biraz yürüyeyim deidm ama nerdeeee oturup çay keyfi yapmayı tercih ettim gaza ihtiyacım lazım fena halde
cnm belli bir ssüremiz yok herkes kendince bir hedef beliriyor
yediklerimizi yazıyoruz birbirimize tiyo veriyoruz iştee olee sende katıl aramıza biraz geçmişi oku fırsatın varsa daha yardımcı olur sana:1hug::1hug:a.s.
hosbuldum canlar sagolun..
bugun sporuma basladim..
saat 6.30da kalktim namazdaan sonra annemle kahwalti yaptim sonra beraber yürümeye basladik
10 dk yürümeden annecigim yoruldu dayanamadi onu ewe yolladimkaydirigubbakcemile2
sonra kendim 65 dk yürüdüm susadim bi $ise $a$al su aldim marketten bu arada çok terledima.s
kahwaltimda kahwerengi ekmek, yesil zeytin, siyah zeytin, beyaz tulum peynir, az sekerli çilek çayi wardi.
aksam yemegim patates haslamasi ile yesil salata olacak
ara yemek olarakta meyweli yogurt ile 2 tane elma yiyecegim
kolay gelsinn herkescikleree
saglikli sporlar:dance:
canımm süperr yaaaa
öglen bişey yemeyecekmisinnn merak ettimm
simdide dus aldim ohhh kendimi acaip dinç hissediyorum :sm_cool:12'ye, 1'e kadar uyumak yok artik
öglen acikirsam elma yiyecegim birde marketten gidip diyet krakeri alacagim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?