herkesi tebrik ediyorum yaaa
topikte herkes inanilmaz hirsli gorunuyor bu gunlerde...
darisi da benim basima hadi bakalim..
benımde ıkı ay oldu canım ama benım sansım ben ara verdım dedıgım donemlerde de hıc abur cubura ya da ekmege vs. dalmadım, o yuzden bu donemlerı artısız kapattım.. yoksa sen de yanlıs hatırlamıyorsam 10 kılo verenlere zaten gecmıstın, uzerine kılo aldın onla ugrastın.. benim oyle bı durumum olmadı hıc, sabıtlenıp bekledım oyle anca +500,-500 gıttım geldim..
amaaaan ya sen yaparsın Charmcım, senın ıstegın azmin ortada ama nedense ben kendımden artık pek fazla umıtlı deılım, gecen aksam da kocişte dedı boyle guzel oldu halını korusan yeter dıye, onun mu rehavetı çöktü yoksa mevsımsel depresıf haller mı bılmıyorum:26: amaolmak ıstedıgım kılo bu deıl, ayna dagrmek ıstedıgım vucutta bu deıl, ee bu zmna kadar kendım ıcın devam ettırdım, bı de bebek fılan olayı olursa bu kılo fazla hamılelık ıcın
neyse yaa aksam aksam sıkmayalım canımızı, ben cıkıyorum gec bıle kaldım aslında, hadı cıkmıyomusun dıye arayan bı koca almayınca ınsan kalakalıo boyleeherkese ıyı aksamlar :79:
feci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı
ben bunu yapsam gece cildirip mutfaga atarim kendimi.. nasil yapiosunuz yahuuBugünkü menümü yazayım;
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 çökelikli yumurta, domates, biber, az peynir, 1 piliç sosis, 2 kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle (15:00): yar. kase tavuk suyu, haşlanmış tavuk, salata, 1 dil. kesme dondurma.
Ara: yok.
Akşam: Limonlu yeşilçay.
Ara: yok.
3 lt civarı su...
kızlar ben geldim geçmişe dalamıyorum göz attım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmm artık kısa zamanlarda görüşüyoruz ama olsun
menümü yazıyım kızlar bi bakın nasıl
sabah
nesfit
ara
yok:18:
öğlen
2 kase çorba
ara
1 armut
akşam
k flakes dün akşam sapıttığım için bugun mısır gevrekleri yedim
öptüm sizi kızlar gece belki uğrarım
ben bunu yapsam gece cildirip mutfaga atarim kendimi.. nasil yapiosunuz yahuu
kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
Anam bu ne ya hadı 2 öğün 2 kase uyguluyorsun dıcem ama oglende sadce çorba içmişsin bünyeni mi şokluyorsun napıyorsun..
yemek sebze tavuk et bısey yokmu...
valla canım isteyince çok iyi yapıyorum istemeyincede mutfaktan çıkmıyorum zaten..
aa doğum gününmü gerçekten...
iyiki doğdun canım nice güzel yaşlaraaa, doğum günün kutlu olsuunnn....
kızlar merhaba...
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
çok sağol aşkitom 40 a adım attık resmenbilerek dünden söylemedim,çünkü bööyle şeylerden utanırım ben...böyle söylemek daha güzel bence daha içten ve sıcak kutlamalar oluyor sağol bitanem naçizane benim fikrim bu yanlış anlamayın sakın
kızlar merhaba...
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
Anam bu ne ya hadı 2 öğün 2 kase uyguluyorsun dıcem ama oglende sadce çorba içmişsin bünyeni mi şokluyorsun napıyorsun..
yemek sebze tavuk et bısey yokmu...
valla canım isteyince çok iyi yapıyorum istemeyincede mutfaktan çıkmıyorum zaten..
aa doğum gününmü gerçekten...
iyiki doğdun canım nice güzel yaşlaraaa, doğum günün kutlu olsuunnn....
çok acıdırki 14 yıldan sonra ilk kez eşim doğum günümüğ unuttu ve biraz önce hatırlattım teessüf ederim dedim bugün günlerden ne dedim ve yalnızca bir saniye düşünüp utancından banyoya duşa girdi(o esnada spor yapıyordu,banada yap dedi hayır yapmıycam deyince bağırdı bide)...
neyse menümü vereyim,benimki hala duşta çıkamadı utancından
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış çok tahıllı ekm.üzeri 1 tane üçgen peynir(ikiye böldüm ekmeklere),1 hşl.yumurta,5 zeytin,çay
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
iş çok yoğundu çıkamadım,oyüzden 10 daki aranın aynısı
ara(16.00)
1 brd. ayran
akşam
belki eşim sürpriz yapar diye yemek yapmamıştım ama gördüğünüz gibi tssssssssssssss oldum oyüzden yok
canim benim dogumgunun kutlu olsun iyiki dogmusun ve iyiki seni tanimisim......"" dogumgunu kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptim konacacak pencerene""""kızlar merhaba...
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
kızlar ben geldim geçmişe dalamıyorum göz attım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmm artık kısa zamanlarda görüşüyoruz ama olsun
menümü yazıyım kızlar bi bakın nasıl
sabah
nesfit
ara
yok:18:
öğlen
2 kase çorba
ara
1 armut
akşam
k flakes dün akşam sapıttığım için bugun mısır gevrekleri yedim
öptüm sizi kızlar gece belki uğrarım
canim benim dogumgunun kutlu olsun iyiki dogmusun ve iyiki seni tanimisim......"" dogumgunu kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptim konacacak pencerene""""
canim ise girmisin isin hayirli olsun.....
çok acıdırki 14 yıldan sonra ilk kez eşim doğum günümüğ unuttu ve biraz önce hatırlattım teessüf ederim dedim bugün günlerden ne dedim ve yalnızca bir saniye düşünüp utancından banyoya duşa girdi(o esnada spor yapıyordu,banada yap dedi hayır yapmıycam deyince bağırdı bide)...
neyse menümü vereyim,benimki hala duşta çıkamadı utancından
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış çok tahıllı ekm.üzeri 1 tane üçgen peynir(ikiye böldüm ekmeklere),1 hşl.yumurta,5 zeytin,çay
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
iş çok yoğundu çıkamadım,oyüzden 10 daki aranın aynısı
ara(16.00)
1 brd. ayran
akşam
belki eşim sürpriz yapar diye yemek yapmamıştım ama gördüğünüz gibi tssssssssssssss oldum oyüzden yok
geldi kuşun bende öpüp sana geri yolladım...iyi dileklerin için sağol canımcanim benim dogumgunun kutlu olsun iyiki dogmusun ve iyiki seni tanimisim......"" dogumgunu kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptim konacacak pencerene""""
canim ise girmisin isin hayirli olsun.....
hiç bişey yok canım malesefKUZUMM NİCE GÜZEL YAŞLARA SEVDİKLERİNLE
cnm dün çok kaçırmıştım o yüzden bugun böle yedim
enişteyeyolla buraya fırçayı yesin dur kız bekle daha gece uzun süprizi vardırrr
vay ablam vayy 40 mı oldun şimdi..
Allah güzel yıllar göstersin daha.. eşinde telafi eder umarım gönlünü alır bir şekilde..
çok sağol tatlım,çok naziksin öpüyorum senidogum gunun kutlu olsun derya ablacimmmmmm
bu gidisle her dogum gunun de bir yas ileri gidecegine geri geleceksin sen .. citir seni
canım nice mutlu yaşlara. iyi ki doğmuşsun canım.
canım şöyle düşün erkeklerin genetik özellikleri önemli günleri akılda tutmaya uygun değilmiş(gerçi bunu diyen de erkek bir bilimciydi ya neyse). o yüzden seninki yine 14 yıl üstün başarı ile bu işi götürmüş.
ben de evlilik yıldönümleri yada doğumgünlerinde zaman zaman yaşadım
40 yaş dönüm noktası kadınlar için bence bugün bunun tadını çıkar canımcım.
kızlar merhaba...
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?