çok sağol canım...hakikaten yaşımı çok seviyorum...özellikle 35 yaşından sonra kadın olduğumu ,anne olduğumu kişiliğimi ve isteklerimi önceliğimi daha iyi anladım ve oturttum canım...gerçekten kırk yaş çok güzel bir dönem ve ben bu dönemi bu olgunluğu ayağı yere basmayıçok seviyorum
herkese merhaba , sizler çok özledim, doğumgünü olan arkadaşımın yeni yaşını kutluyorum, uzun zamandan beri yoktum, çok yoğun çalışıyorum, inanılmaz derecede bunalımdayım kızlar, yapıştı kilo üstüme gitmek bilmiyo, delirdim, ağlıyorum sinirimden hıçkıra hıçkıra, hemde işteyimbeni telkin edin bütün motivasyonum sıfır
geldi kuşun bende öpüp sana geri yolladım...iyi dileklerin için sağol canım
hiç bişey yok canım malesefçok bozuldum ama,ilk kez oluyor bu...bende sus pus salonda oturuyorum ve hala şoklardayım
hiç bişey yok canım,duştan çıktı ve arka odada maçmı ne varmış ona bakacakmış gitti odaya
çok sağol tatlım,çok naziksin öpüyorum seni
Deryaa ablaaa nasılsın??
Bişey sorucam çok oluyorum ama nette bulamadım. :26:
Bu sabah bişey yoktu şimdi dizimin alt kısmına doğru önde kırmızı kalın çizgiler çıkmış ve şişmiş bacağım.
Genel bir nedeni varmıdır??
ıkı bacagın da mı tekı mı ?
kullandığın bir ilaç filan var mı ? yan etki yapabilir..
s.a. kızlar iyiakşamlar...
bugün kızımda okula gidemedi boqazları şişmiş çok halsizdi...kurstan gelince dr götürdüm...birsürü ilaç verdi..2 günlükte rapor yazdı..dinlenecek evde...
doktordan sonrada güne gittik...menümde ufak tefek kaçamaklar var...her salı günümüz olacaqı için bnmde salı günleri menüm biraz cısslı olucak..işte menüm...
kahvaltı
1 yumurta
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
1 armut
öqlen
ızgara çinekop (3 tane)
akşamüstü
bir çatal tiramusu
bir ısırk börek
1 servis kaşıqı kısır
bitki çayı
akşam
1 duble süt
1 incir
3 litre su...
(geçmişteyim geliyorum)..
kusura bakmayın kızlar sık giremiyorum,,ablamın ev taşıması için eşya toplamasına yardıma gidiyorum,,anlayın benii gıcık bütün işi bana yaptırıyo nerdeyseee havalar tamamen soğumadan taşınması lazım bi yandan ev ararken biyandanda eşya topluyoruz,,bu aralar sık giremiycem.. zaten bu hafta eşim gündüze gidiyo,yani 17:00'de evde oluyo,gelincede o girince ancak gece girebiliyorum o uyuduktan sonraa,ee ozamanda geçmişi okuyup çıkıyorum neysee görüşürük
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Çok güzel yemek tarifi veririm
İkisinden birini yiceksen musakka daha iyi dolmaya göre bence
Altın çörek micanım tatlı bişiler istiyo :26: yememem lazım zaten artılardayım sütte sevmiyom ben :2:
Hayırlısı olsun canımkolay gelsin
oh oh daha içmediğin birşey varmı...
bence butun erkekler akraba...
çok iyimser düşünmüşsün olabilir de canım..
gerdüşüm sen 79 kg baslamıssın 66 ya düşmüssün ya nerdeyse aynı kilolarda baslamısız hedefımızde aynı şimdi gördüm çizelgeni...
tebrik ediyorum seni 12,5 kg vermıssın sen benden daha az tatıl yapmıssın demekkı dıyette...
iyi aksamlar canimbenımde ıkı ay oldu canım ama benım sansım ben ara verdım dedıgım donemlerde de hıc abur cubura ya da ekmege vs. dalmadım, o yuzden bu donemlerı artısız kapattım.. yoksa sen de yanlıs hatırlamıyorsam 10 kılo verenlere zaten gecmıstın, uzerine kılo aldın onla ugrastın.. benim oyle bı durumum olmadı hıc, sabıtlenıp bekledım oyle anca +500,-500 gıttım geldim..
amaaaan ya sen yaparsın Charmcım, senın ıstegın azmin ortada ama nedense ben kendımden artık pek fazla umıtlı deılım, gecen aksam da kocişte dedı boyle guzel oldu halını korusan yeter dıye, onun mu rehavetı çöktü yoksa mevsımsel depresıf haller mı bılmıyorum:26: amaolmak ıstedıgım kılo bu deıl, ayna dagrmek ıstedıgım vucutta bu deıl, ee bu zmna kadar kendım ıcın devam ettırdım, bı de bebek fılan olayı olursa bu kılo fazla hamılelık ıcın
neyse yaa aksam aksam sıkmayalım canımızı, ben cıkıyorum gec bıle kaldım aslında, hadı cıkmıyomusun dıye arayan bı koca almayınca ınsan kalakalıo boyleeherkese ıyı aksamlar :79:
gecmis olsun canimfeci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı
kızlar ben geldim geçmişe dalamıyorum göz attım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmm artık kısa zamanlarda görüşüyoruz ama olsun
menümü yazıyım kızlar bi bakın nasıl
sabah
nesfit
ara
yok:18:
öğlen
2 kase çorba
ara
1 armut
akşam
k flakes dün akşam sapıttığım için bugun mısır gevrekleri yedim
öptüm sizi kızlar gece belki uğrarım
:26: isallah ciddi birsey deyildir fistik :26:Deryaa ablaaa nasılsın??
Bişey sorucam çok oluyorum ama nette bulamadım. :26:
Bu sabah bişey yoktu şimdi dizimin alt kısmına doğru önde kırmızı kalın çizgiler çıkmış ve şişmiş bacağım.
Genel bir nedeni varmıdır??
kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
Roaccutane kullanıyorum ama 6 aydır kullanıyorum böyle bişey olmadı. :26:
Değişik bişey de yemedim :26:
s.a. kızlar iyiakşamlar...
bugün kızımda okula gidemedi boqazları şişmiş çok halsizdi...kurstan gelince dr götürdüm...birsürü ilaç verdi..2 günlükte rapor yazdı..dinlenecek evde...
doktordan sonrada güne gittik...menümde ufak tefek kaçamaklar var...her salı günümüz olacaqı için bnmde salı günleri menüm biraz cısslı olucak..işte menüm...
kahvaltı
1 yumurta
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
1 armut
öqlen
ızgara çinekop (3 tane)
akşamüstü
bir çatal tiramusu
bir ısırk börek
1 servis kaşıqı kısır
bitki çayı
akşam
1 duble süt
1 incir
3 litre su...
(geçmişteyim geliyorum)..
Canım belli olmaz onun ne zaman yan etkisi çıkacağı..
ille ondandır demiyorum ama en çok ilaçlardan olabiliyor..
aç bir prospektüsüne bak o zaman belki yazar... onun dışında iki bacağında mı demiştin tekindemi ?
sadece çizgiler olsa bir yeremi çizdirdin dicem farketmeden ama şişmişte diyorsun..
önemli birşey değildir inş...
Prospektüste o kadar çok yan etkisi yazıyor ki
İntihar edenler bile varmış
Ya canım tek bacagımda kalın çizgiler olmuş ve kaşınıyor gibi bide şişmiş.
Yarında inmezse doktora gideyim ben..
İnş. önemli bişey değildir canım..
dilekcim sen git yinede doktora bi sor bakim niye diye :26:gecsede git bence ki bidaha olursa sepebini bilirsin fistigim
canim benim kiyamam sanadikkat et kendine bebissim
Prospektüste o kadar çok yan etkisi yazıyor ki
İntihar edenler bile varmış
Ya canım tek bacagımda kalın çizgiler olmuş ve kaşınıyor gibi bide şişmiş.
Yarında inmezse doktora gideyim ben..
İnş. önemli bişey değildir canım..
Ahh ahh ne dertli başım varmış.
Bak sevdicek vucudumda bile etki yarattı içimdeki sıkıntı dışarı atıyo
geçmiş olsun canım. muhtemelen alerjik bir durumdur doktora git bence. zaten bişey bulamazlarsa psikolojik diyecekler nasıl olsa:))))
o duramaz arar seni bence suzan dedi dersin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?