70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar
yeni uyandim
ben sabahlari kahvalti yapma aliskanligim yok kesinlikle
sabahlari alman kahvesi icerim en az 3 büyük fincan,
tabi sekersiz ve sütsüz icmeden yapamiyorum,
acaba kahvenin kilo vermeyi engelledigi felan olurmu, bilen varmi aranizda???

zaten abartmadan yapiyorum kahwaltimi..
lif derken ne demek istedin canim anlamadim
aksama haslanmis patates, brokoli we corba yapacagim.

Günaydin canim
kahwe çok zararli bence ablacim
kahweyi birakmaya çalis
ben kolayi biraktim sende kahweyi birak derima.s.

bu arada seni tekrar burda görmek çok güzel
kizin kocaman olmus boncuk gözlüm benim çok güzel masaallah
kaderide güzel olsunnŞeniz

ben acayip sıkıntı yaptım dikkat edipte verememek çok kötüüü yaa.takıldım kaldım 65 leri görmek istiyrm artık.başkası olsaydı 3 haftada çoktan 65 görmüştü.benim kilo vermem kaç haftadır durmuş durumda inşallah 2 günde atak yaparda sağlıklı bir şekilde veririm

tünaydın kızlar gerçekten bu zaman uzunluğu bizi sanki daha çok gevşetti güya verecektik gerçi ben kiloda oynamasada çok farkettim son 2 gündür tepkiler çok güzel önceden zayıfladığımı farketmiyenler bile farketmeye başladılar hihoyyyt akşam çorba ve salata yedim melankoliye kızarken pirinç yeme diye bende tavuklu pilavdan biraz tırtıkladım fazla değil ama bir haftadır spor yapamıyorum hastalıklar üst üstte gelince ama bugün başkayacam tekrar en azından bisikletimi çevireyim
sabah :
3 dilim salam
1 domates
2 zeytin
2 etimek
köy peyniri
öğlene ne yiyecem bilmiyorum bişey getirmedim yanımda gerçi kahvaltıyıda geç yaptım daha acıkmadım

tek avantajım pasta tatlı çikolatayla aram yoktur bindebir ancak yerim aklıma bile gelmez dondurmayı koca yazda 2 yada 3 kere ancak yerim birde onları yesem ne olur acaba kaydirigubbakcemile3

tek avantajım pasta tatlı çikolatayla aram yoktur bindebir ancak yerim aklıma bile gelmez dondurmayı koca yazda 2 yada 3 kere ancak yerim birde onları yesem ne olur acaba kaydirigubbakcemile3

ahhh birde benim olmasa bazen tatlı krizlerim olur hiçbirşey bulamasam reçeli kaşıklar yerim o kadar fenayım ben tatlı pasta konusundasenağlama

selam canim
sendemi diyetdesin
evet kahve zararli ama yillarin verdigi bir aliskanlik sigara gibi birakilmiyor,
kizim icin yazdiklarini okudum coook tesekür ederim canim sizlerin duasi sayesinde kizim düzeldi sükürler olsun,,

a.s.

günaydın kızlar. ben de kızımı okuldan almaya gidicem birazdan. önce bakiim neler yazmışsınız dedim.
sevilcan öncelikle hoşgeldin yaa nerelerde kaldın? kocanla aran düzelmiş çok sevindim.çoook merak ettik seni, gözümüz yollarda kaldı desem yeridir
elifciim seninde evine bayıldım çok hoş, çok güzel. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. ama bi eksik var valla, şöyle koridorunda koşan yumuk yumuk elli, saçları kıvır kıvır bi kız çocuğu lazım o eve. inşallah bebek isteyen gruptaki çıtırların bebekleri olur en kısa zamanda.:Saruboceq: öpüyorum hepinizi kızlar. sonra görüşürüz
bu arada cuma gününe geçen uzun sürede daha çok kilo veririm diyodum, tam tersi oldu. reglim yeni bitti ama daha farketmedi tartıda . inşallah yarın biraz eksik çıkar rakamlar da rahat bi nefes alırım

selam canim
sendemi diyetdesin
evet kahve zararli ama yillarin verdigi bir aliskanlik sigara gibi birakilmiyor,
kizim icin yazdiklarini okudum coook tesekür ederim canim sizlerin duasi sayesinde kizim düzeldi sükürler olsun,,

a.s.

Ewet ablacim
1 aydir formumu koruyordum
bugunde yuruyuse basladim hayirlisi bakalim :teytey:dugune kadar istedigim kiloya gelmem lazim
iyilestigine çok sewindim.. Allah yüzüne bakti yawrunun çok $ükür..

günaydın canım amin inşallah bebişçik te olsa güzel olcak
teşekkür ederim güzelim

bu 10 günlük ara banada hiç iyi gelmedi,tabi bunda hastalıkların ve havalarında etkisi var,bi türlü spora başlayamadım,güya hedefim 10 günde 3 kiloydu ama tartı pek kıpırdamadı gibi,cumaya bakıcaz artık
bir an önce spora başlamam lazım ben spor yapmadan mümkün değil kilo veremem,biliyorum.
bu arada ara öğün 2 tane portakal yedim
öğlene de bilmiyorum,bakıcaz artık menüde ne varsa az az

bugün çok halsişzim çok bitkinim nedense yaa.yarım çay bardağı has pekmez içtim sulandırıpta.sabah 1 simit yemiştim.
öğlen cacık ve bulgur pilavı var

--------------------------------------------------------------------------------

Siz de ahh keşke zayıflasam diyenlerden misiniz ?
zayıflamak isteyenlerin bu dertlerine çare arayanlar her gün başka bir çözüm yoluyla karşımıza çıkıyor.bunlardan biri de sandoloz sakızı.sandaloz sakızının yağ yaktığı ve sağlık için çok yararlı olduğu söyleniyor.biz de bu konuya eğildik ve netten şu bilgileri derledik sizler için okuyun ve kararınızı verin !
sandaloz sakızı zayıflatır mı ? işte cevaplar….
SANDALOZ SAKIZI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.
Not: Hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. Çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir.
alıntıdır !

sandoloz sakızı ve arkasından ılık-sıcak arası suya elma sirkesi ile birlikte alanlar haftada 2 kilo vermişler???

hamur işi, tatlı ve ekmeği kesiyorlarmış... diyet + spor + sandozsakızı( 2 çeşidi varmış ) haftada 4-5 kg verdiriyormuş... kullanan varmı??? bana cazip geldi... işyerinde devamlı oturuyorum metabolizmamı hızlandırır belki biraz... hihoyyythihoyyythihoyyyt

ögle yemeğimi yedim geldim:
1 kase çorba yedim 1 tabakda semizotlu azda yogurtlu salata aldım ama hala yemedim acıkınca yerim çorba kesti beni
etli pilav ve sütlü vardı elimi bile sürmedim:)))aferin banaaaaa....

bende öğle yemeğimi yedim...

2 bardak lahana çorbası..
1 tabak brokoli haşlayıp az tuz,limon çok az zeytinyağlı...
1 tabak marul salatası az tuz,limon çok az zeytinyağlı...
1 parça peynir...

yemekhaneye gitmiyorum herkez yerken duramam alırım diye...
biraz sonra yoğurt yiyeceğim...
inşallah veririz bunca çabaya...
hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende yedim öğle yemeğimi
iş yerindeki menüde tavuk,bulgur pilavı ve irmik tatlısı vardı ama ben yemedim
1 simit 2 karper peyniri,2 tanede kuru incir yedim
aslında tavuk bulgur daha iyi bi seçimdi ama işyerindekilere kızıp yemek yemedim,sinirlerim bozuk
canımda tatlı istiyo offfffff yaaa

afiyet olsun keşke simit yerine tavuk yeseydin daha iyiydi tok tutardı simit karbonhidrat ve şeker grubuna girdiği için daha çabuk acıktırıyor yakında diyet üzerine mastır yapacam valla kaydirigubbakcemile3 bende koca bir marulu bir demet maydonozu yıkadım bol limon biraz zeytinyağı salata gibi yedim arkadaşlar çiğköfte yiyorlardı bir parça ondan yedim çok acıydı zaten, bir parça üstüne helva attım ağzıma gözüm açıldı şekerli bişey görünce bünyem şaşırdı delikafadulden

canlarım meraba nasıl gıdıyo ben bugün daha ıyıyım saglıgımda moralımde.sımdı dızıme bakıyorum unutma benı.cok heycanlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…