70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese gunaydın. cok kotu bi haberle gune basladık. hepimizin bası saolsun
rejim mejim yok bende baskulun ibresi yukarı dondu

wc çıkamadıysan yada adet qünün yaklaştıysa fazla çıkabilirsin
ama o qördüğün fazlalık kilo değil şişkinlik
o şişkinlik bi anda iner bozma moralini:26:
vücut ödem yapmıştır canım senin daha çok hırslanıp daha sıkı bir diyet yapman lazım
her qün tartılma dicem ama bende her qün tartılıyorum
ve orda qördüğüm rakamla pek ilqilenmiyorum açıkcası
cuma qünü o tartıda ne çıkacağım benim için önemli
sende öyle yap bence baskülünle savaş o seni yenmesin sen onun tut saçlarından aşağı doğru çek

Son düzenleme:

Sağolasın canım cevabın için evet sezeryan doğum yaptım demekki 1 ay daha beklemem gerekli o zaman 6 aylık olacağız

kızlar hava çok qüzel...
hemen buqün derin bir temizliğe qirişicemm
ilk işim halıcıyı arayıp halılarımı yıkatmaya vericem
ve halılarımı dahada sermeyi düşünmüyorum
çünkü çok açık renkli kiri hemen belli ediyo
çocuklu evdede çok açık renkli halı kullanmak çok zor
koyu renk halılar alıcam inşallah...
evimin kapılarınıda değiştiricez
pffff... çok iş var çooooooookkkk
camları silmesi için temizlikci kadın çağırmıştım oda qelmedi
acilen birisini bulmam lazım :26:

ortiimm dün sapıtmadım ufak kacamakalr olmaıd deıl ama bu benım ıcın basarı yanı ve 800 gr gıtmıs haftasonu aldıklarım yanı bıldırım kıloma düşmüşüm bugün hemde 2 gündür wc ye de cıkmadıgım halde ıns bu son 2 gunde eksılere ınıcem artık azda olsa bakalım
feci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı
cok gecmıs olsun canım ıns sımdı daha ıyısınıdır
canım ortim sabah öğlen ıyı de 3 tens onra hafıfte olsa bıseyler yeseydın yaa nası duruyon valla bravo
ben bunu yapsam gece cildirip mutfaga atarim kendimi.. nasil yapiosunuz yahuu
valla bencede nası yapıyolar bılmem benım kendımı tutmam demek arkadasalrın kacamaklı günleriyle eşit gibi bişey yani
kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
ooo canım avatardaki resmin süpperr bayıldım yani iyice fıstık olmuşsun maşallah doğum gününü de kutluyorum canım nıce nıce saglıklı yaslara...
off enıste kötü yapmıs yaa yemek bıle yememıssın üzüntüden üzüldüm canım ama bızım hatamız beklemıycez boyle seylerı yaparsa ne ala dıycez tek sıkıntı sneı 14 yıldır alıstrıması olmus

off yaaa ben yeni duyuyorum şok oldum başımızda nası bı devlet var anlamıyorum yaa yazıklar olsun.haber bıle ızleyemıyorum ben zaten.Allah sabır versin ailelerine çok zor

herkese günaydın baya moralım bozuldu ama elden bısey gelmıyor

hafta sonu aldıklarım derken bu hafta sonu aldıkların mı.. hafta sonu 800 aldın onumu verdın dogru anladım galıba...
sımdı hafta sonu aldıkların olmasaydıda bıldırım kılondan 800 gr vermıs olsan daha super olmazmıydı ortim ya...
neyse son 2 gun bak bende reglyım kılom oynamıyor sendende de gaz gelmezse sonuncu olcaz hee....

zaten dün akşam yemek yemedim çekirdek yedim bolbol
o ekmek karnımı feci tok tuttu
ama diyetimizle ilqisi yok diyosan yemem canım
anneme veririm o yesin

aynen öyle ortimhaklısında ben hıc bı zaman oyle 700-800 1000 küsür vermedım kı sadece basladıgım ılk hafta 1100 vermıstım ılk ve son oldu yanı sızın gıbı asırı kısamıyorum yoksa saldırıyorum bu hafta boyle olsun da haftayada boyle senı etkılersem orti değişirsin hakkına girmeyim yani ama elimden geleni yapıyom inan sen ne durumdasın pekı ekside misin:26:

kız daha dur şimdiden pes ettin...
tamam birşey demedik... ben bu hafta 400 gr verdim daha ama reglyım ondan hızlı gıtmıyor tutuyor yanı suan
ancak regl bıtınce gıder o da cuma gununden sonra olur..
yanı bu hafta sen bızı kurtar dıye dedım bende.. neyse bakalım elımızden geldıgını yapalım...

Yok galiba

feci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı

Geçmiş olsun canım

Vayy cidden rekor olmuş

kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM

Doğum günün kutlu olsun ablacım

Erkekler bu konuda genel anlamda duygusuz oluyolar sanırım

Çok geçmiş olsun ablacım :2:

Hadi yaa üzüldüm bak şimdi

Tıpkı ben çok inatçıdır kısmını çok çok çok çok inatçıdır hatta laz damarı vardır diye düzeltebiliriz

Ablacım hepsini ben bile ezbere bilmiyorum 900 küsür hesabın sanırsam bizim müşavir abide bilmiyodur ama isimlerini hangi hesaba ne işleneceğini biliyoruz yeter herhalde

Günaydınn kısçelerrr
Ev soğuk ofis soğuk ve ben hapşurmaya başladım..
Donuyorrummm birazdan kombicileri arayıp sayıcam.
Korksunlar bendennnn

Günaydın tatlım kızarıklıklar nasıl oldu :26:

Gene reklam var bugün Ger-düş deli olcek
Bende tam çıkmıyor ne olduğu ama Zippy'nin reklamı sanırım

Düzenleme: Daybuyday miş

Evet var bi tuhaflık sayfada

Günaydın kolay gelsin abla

Hoşgeldin

Günaydın kızlaarr...
Valla ben bu cumaya nolurum bilmem... reglım bıtınce atabılırım ancak ödemi.. o da cumayı gecer galıba... :44:
pif ... bugunde 71.4 cıktım..

Ben cumaya kaç çıkıcam meraklardayım :26:

İzlemiyorum artık haberleri daha fazla içim acımasın diye belki bencillik ediyorum ama napim dayanamıyorum

okuldayım ve dersim boş bi slm çakayım dedim.nasılsınız bakalımmmmm fıstıklarrrr

Selam cnm

kızlar ben adlıyeye gıdıyorum yıne duruşup gelicem, görüşürüz

Tamam tatlım görüşürüz

Günaydın cnm

Günaydın tatlım

herkese gunaydın. cok kotu bi haberle gune basladık. hepimizin bası saolsun
rejim mejim yok bende baskulun ibresi yukarı dondu

Günaydın cnm

Günaydın kızlar

Geçmişe baktım selamlarımı verdim atladığım olduysa kusuruma bakmayın şimdi işe dönüyorum kdv dosyamı bugün bitirmem lazım artı

olarak iki firmayla yıl başından itibaren mutabakat yapmam lazım fırsat buldukça yada daralınca tekrar gelicem hoşçakalın

Günaydın Naf
Kızarıklar hala duruyor şimdi baktım da ilacın yan etkisinde yazıyor öyle bişi bakim geçmezse gidicem dr a.
Kolay gelsin canım sana

yok canım pes etmek deil sorumluluk hissediyorum dedım ya hakkını yememek ıcın yoksa ben varım yanı sen benı istemeyene kadar

Günaydın canımmm
Kolay qelsinn

daha reglime 10 gun var neredeyse :2:
poffff ne iradesizim ben yaf

diyet ekmeğim yoktu kızlar
o yüzden normal ekmekle
çeyrek ekmek kaşarlı tost yapıp yedim
ekmeği nasıl özlemişim yaa
yiyince anladım

buqün daha ekmek yemeyerek durumu denqelemeye çalışıcam inşallah:26:

selam millett

bu sabah kahvaltı öncesi çok sıkı bir yürüyüş ve koşu yaptım.birkaç günün ardından güneşi görmek çok iyi geldi =)

ama kahvaltıda biraz kaçırdım sanırım

iki dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, bir haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yedim.ama peynir yağlı peynirdi ve biraz kaçırdım sanırım miktarını kahvaltıda peyniri az yemek benim için çok zlor yaa çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…