herkese gunaydın. cok kotu bi haberle gune basladık. hepimizin bası saolsun
rejim mejim yok bende baskulun ibresi yukarı dondu
neden veremiyosun bu her bünye için farklı her bebekte bile ben ilk oğlumda 75 ile doğum ettim 20 günde bitti gitti ama 2 oğlumda böyle olmadı genel bakıldığında vucud kendini sen emzirmesen bile 6 ay korurmuş çünkü bebek beslediği için bu senden gelen bişi değil tamamen ilahi bişey herhengi bişey olurda bebek aç kalır diye olurda açlık olursa depodan kullanırmış ama beslandiği sürece bu kilolar gitmezmiş 6 aydan sonrada ikna olup bırakırmış kendini eminim sezeryan yapmışsındır ki bu durumda da rahimin toparlanması 6-7 ay sürüyo şişkinliğin doğumdan kalma vucudun toparlıyo kendini sabret daha da inceleceksin ben o kadar çok araştırma yaptım ki sonuç bu işte
ortiimm dün sapıtmadım ufak kacamakalr olmaıd deıl ama bu benım ıcın basarı yanı ve 800 gr gıtmıs haftasonu aldıklarım yanı bıldırım kıloma düşmüşüm bugün hemde 2 gündür wc ye de cıkmadıgım halde ıns bu son 2 gunde eksılere ınıcem artık azda olsa bakalımoh oh daha içmediğin birşey varmı...
bence butun erkekler akraba...
çok iyimser düşünmüşsün olabilir de canım..
gerdüşüm sen 79 kg baslamıssın 66 ya düşmüssün ya nerdeyse aynı kilolarda baslamısız hedefımızde aynı şimdi gördüm çizelgeni...
tebrik ediyorum seni 12,5 kg vermıssın sen benden daha az tatıl yapmıssın demekkı dıyette...
cok gecmıs olsun canım ıns sımdı daha ıyısınıdırfeci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı
canım ortim sabah öğlen ıyı de 3 tens onra hafıfte olsa bıseyler yeseydın yaa nası duruyon valla bravoBugünkü menümü yazayım;
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 çökelikli yumurta, domates, biber, az peynir, 1 piliç sosis, 2 kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle (15:00): yar. kase tavuk suyu, haşlanmış tavuk, salata, 1 dil. kesme dondurma.
Ara: yok.
Akşam: Limonlu yeşilçay.
Ara: yok.
3 lt civarı su...
valla bencede nası yapıyolar bılmem benım kendımı tutmam demek arkadasalrın kacamaklı günleriyle eşit gibi bişey yaniben bunu yapsam gece cildirip mutfaga atarim kendimi.. nasil yapiosunuz yahuu
ooo canım avatardaki resmin süpperr bayıldım yani iyice fıstık olmuşsun maşallahkızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
off enıste kötü yapmıs yaa yemek bıle yememıssın üzüntüden üzüldüm canım ama bızım hatamız beklemıycez boyle seylerı yaparsa ne ala dıycez tek sıkıntı sneı 14 yıldır alıstrıması olmusçok acıdırki 14 yıldan sonra ilk kez eşim doğum günümüğ unuttu ve biraz önce hatırlattım teessüf ederim dedim bugün günlerden ne dedim ve yalnızca bir saniye düşünüp utancından banyoya duşa girdi(o esnada spor yapıyordu,banada yap dedi hayır yapmıycam deyince bağırdı bide)...
neyse menümü vereyim,benimki hala duşta çıkamadı utancından
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış çok tahıllı ekm.üzeri 1 tane üçgen peynir(ikiye böldüm ekmeklere),1 hşl.yumurta,5 zeytin,çay
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
iş çok yoğundu çıkamadım,oyüzden 10 daki aranın aynısı
ara(16.00)
1 brd. ayran
akşam
belki eşim sürpriz yapar diye yemek yapmamıştım ama gördüğünüz gibi tssssssssssssss oldum oyüzden yok
Günaydın tatlım..
ah sorma canım...
başımızdaki devlet buna ne zaman çözüm bulacak kaç 24 daha gidecekte artık terör bitti denilecek...
onların acısını ancak yaşayan bilir bir düşünsenize eşimizi kardeşimizi Allahım yardım etsin sabır versin....
Benim eşimde hakkari çukurca da yaptı askerliğini geçirdiğimiz günleri biz biliriz...
ooy oy.. Allah orada askerlik yapanlarında, ailelerininde yardımcıları olsun...
ortiimm dün sapıtmadım ufak kacamakalr olmaıd deıl ama bu benım ıcın basarı yanı ve 800 gr gıtmıs haftasonu aldıklarım yanı bıldırım kıloma düşmüşüm bugün hemde 2 gündür wc ye de cıkmadıgım halde ıns bu son 2 gunde eksılere ınıcem artık azda olsa bakalım
cok gecmıs olsun canım ıns sımdı daha ıyısınıdır
canım ortim sabah öğlen ıyı de 3 tens onra hafıfte olsa bıseyler yeseydın yaa nası duruyon valla bravo
valla bencede nası yapıyolar bılmem benım kendımı tutmam demek arkadasalrın kacamaklı günleriyle eşit gibi bişey yani
ooo canım avatardaki resmin süpperr bayıldım yani iyice fıstık olmuşsun maşallahdoğum gününü de kutluyorum canım nıce nıce saglıklı yaslara...
off enıste kötü yapmıs yaa yemek bıle yememıssın üzüntüden üzüldüm canım ama bızım hatamız beklemıycez boyle seylerı yaparsa ne ala dıycez tek sıkıntı sneı 14 yıldır alıstrıması olmus
off yaaa ben yeni duyuyorum şok oldum başımızda nası bı devlet var anlamıyorum yaa yazıklar olsun.haber bıle ızleyemıyorum ben zaten.Allah sabır versin ailelerine çok zor
herkese günaydın baya moralım bozuldu ama elden bısey gelmıyor
yirmiyedi khhhhhhhhhhhhbnm yediqim ekmeqin 1 dilimi 6 kh...o ekmekleri biliyorum bizim idyetekmeqimzle ilgisi yok..ama illa yicem diyosan o ekmeqi 4e böl hergün 1 parçasını ye...
deryammm doqum günün kutlu olsun canımıniçiiiiiii
teşekkür ederim cnm....
teşekkür ederim cnm...
mywish89
canım yeni gelen arkadaşlardan biri diyet listemizi istemiş sende vardı galiba...asarmısın rica etsem...
kızlar üşüyorum..1-2 gündür daha iyiydim bugün öqleden sonra tekrar kötüleştim...boqazlarım tekrar yeniledi...bugün kızımlada uqraştım....çok yorgunum...kend,m, halsiz ve bitkin hissediyorum...battaniyenin altına girip uyumak istiyorum...ve sabah yine kurs var bu aralar muhasebe çok kötü gidiyor..hiçbişey anlamıyorum..900küsrü hesap var...nasıl ezberlicem ben bunlarıı...bu gidişle setifika sınavını veremicem..allak bullak oldu kafam....
İYİGECELERRRR .........
hafta sonu aldıklarım derken bu hafta sonu aldıkların mı.. hafta sonu 800 aldın onumu verdın dogru anladım galıba...
sımdı hafta sonu aldıkların olmasaydıda bıldırım kılondan 800 gr vermıs olsan daha super olmazmıydı ortim ya...
neyse son 2 gun bak bende reglyım kılom oynamıyor sendende de gaz gelmezse sonuncu olcaz hee....
aynen öyle ortimhaklısında ben hıc bı zaman oyle 700-800 1000 küsür vermedım kı sadece basladıgım ılk hafta 1100 vermıstım ılk ve son oldu yanı sızın gıbı asırı kısamıyorum yoksa saldırıyorum bu hafta boyle olsun da haftayada boyle senı etkılersem orti değişirsin hakkına girmeyim yani ama elimden geleni yapıyom inan sen ne durumdasın pekı ekside misin:26:
Aynen bide orti olsaydık düşünemiyorum psikolojik baskıyı
Bende mutsuzluktan çikolata yiyorum tek sebebim bu..
Mutsuzluk bana kg aldırıyor. Hem Kasımın sonuna kadar diyebileceğim bişeyde kalmadı..
NaFFF süpersin ayrıcaa sende ben gibi övdün hemen kendini
Hadi çıkalım yeter bu kadar çalıştığımız parmaklarım yoruldu resmen
oh oh daha içmediğin birşey varmı...
bence butun erkekler akraba...
çok iyimser düşünmüşsün olabilir de canım..
gerdüşüm sen 79 kg baslamıssın 66 ya düşmüssün ya nerdeyse aynı kilolarda baslamısız hedefımızde aynı şimdi gördüm çizelgeni...
tebrik ediyorum seni 12,5 kg vermıssın sen benden daha az tatıl yapmıssın demekkı dıyette...
feci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı
dünkü akşam menümde tava böreği vardı(peynirli baharatlı),4/1.5unu yedimbide 6 tane kalem böreği(oda peynirli) yedim,,hepsinide kendim yaptım yanındada sadece salata ve yoğurt vardıı:101: e bide saat 8 olmuştu:26:bide baktımki sabah 200gr artıda çıktım:104: yanii 60.5 dün yine 60.3tüm cumadan beridir koruyodum ne yedimse artı çıkmamıştım,:81:,bunları dün geç yedim diye hemen tartıda artı çık hiç kaçırma aman neyse bugün kendimi tebrik ettiğim bi menüyle karşınızdayım yarın tartı ne göstercek bakalım
gaç kalktığım için yine 2 öğün yedim
kahvaltı
saat:12.00
2 tost(kaşarlı)
1domates
3zeytin
7 otlu çay
ara
biberiye çayı
1 armut
akşam(eşim 19'da gelcekmiş arkadaşlarıyla geziyomuş bende erkenden yedim kendim:87:)
saat 17.30
küçük bi tabak rendelenmiş havuç sote(yoğurtlu geçen resmini koyduğum)
küçük bi tabak domates çorbası(kaşarlı)
yeşil salata
şimdide yeşil çayımı aldım önümde içiyorum:126::116::119:
şimdiye kadar 1lt su içebildim,hava soğuk gitmiyo canım hiç istemiyo aklımada gelmiyoo,ama yatana kadar 2.5 lt yi tamamlıcam:129:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:benden bu kadar nadir günlerden birini yaşıyorum akşam ekmek yemedim:122::116:
kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
çok acıdırki 14 yıldan sonra ilk kez eşim doğum günümüğ unuttu ve biraz önce hatırlattım teessüf ederim dedim bugün günlerden ne dedim ve yalnızca bir saniye düşünüp utancından banyoya duşa girdi(o esnada spor yapıyordu,banada yap dedi hayır yapmıycam deyince bağırdı bide)...
neyse menümü vereyim,benimki hala duşta çıkamadı utancından
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış çok tahıllı ekm.üzeri 1 tane üçgen peynir(ikiye böldüm ekmeklere),1 hşl.yumurta,5 zeytin,çay
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
iş çok yoğundu çıkamadım,oyüzden 10 daki aranın aynısı
ara(16.00)
1 brd. ayran
akşam
belki eşim sürpriz yapar diye yemek yapmamıştım ama gördüğünüz gibi tssssssssssssss oldum oyüzden yok
s.a. kızlar iyiakşamlar...
bugün kızımda okula gidemedi boqazları şişmiş çok halsizdi...kurstan gelince dr götürdüm...birsürü ilaç verdi..2 günlükte rapor yazdı..dinlenecek evde...
doktordan sonrada güne gittik...menümde ufak tefek kaçamaklar var...her salı günümüz olacaqı için bnmde salı günleri menüm biraz cısslı olucak..işte menüm...
kahvaltı
1 yumurta
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
1 armut
öqlen
ızgara çinekop (3 tane)
akşamüstü
bir çatal tiramusu
bir ısırk börek
1 servis kaşıqı kısır
bitki çayı
akşam
1 duble süt
1 incir
3 litre su...
(geçmişteyim geliyorum)..
kizlar ben artik isyerinde giremiycem okuyamiycamda gizli gizli bize bildiri geldi bugün mail ile
yaziyo özel kulanmak yazakdir formlara girmek yazakdir vs. birde ayda bikere padrona rapor geliyormus hangi sayfaya kac kere girilmis diye
öbürleri de giriyo ama hepsi alman sayfalarda geziyorlar raporda kimin girdigi yazmiyormus ama kim olacak türk sayfalarinda dolasan benden baska bende baska türk yokki
ne güzelde vakit geciriyordum sizlebakalim simdiye kadar girdiyime birsey diyeceklermi :18: demeslerse belki ay da bi kere cok bunalirsam size yardim diye yazarim yoksa artik aksamcigim
kizlar nette buldum dogrumu bilmem yapistirdim
Hangi Ayda Doğdunuz?
Haziran
Aynı anda birden fazla şey düşünür
Nazik ve tatlı dillidir
Hassastır
Kararsızdır
Komik ve eğlencelidir
Konuşkandır
Kolay arkadaş edinir
Kolay incinir
Gribe yatkın bünyesi vardır
Çok inatcıdır
yirmiyedi khhhhhhhhhhhhbnm yediqim ekmeqin 1 dilimi 6 kh...o ekmekleri biliyorum bizim idyetekmeqimzle ilgisi yok..ama illa yicem diyosan o ekmeqi 4e böl hergün 1 parçasını ye...
deryammm doqum günün kutlu olsun canımıniçiiiiiii
teşekkür ederim cnm....
teşekkür ederim cnm...
mywish89
canım yeni gelen arkadaşlardan biri diyet listemizi istemiş sende vardı galiba...asarmısın rica etsem...
kızlar üşüyorum..1-2 gündür daha iyiydim bugün öqleden sonra tekrar kötüleştim...boqazlarım tekrar yeniledi...bugün kızımlada uqraştım....çok yorgunum...kend,m, halsiz ve bitkin hissediyorum...battaniyenin altına girip uyumak istiyorum...ve sabah yine kurs var bu aralar muhasebe çok kötü gidiyor..hiçbişey anlamıyorum..900küsrü hesap var...nasıl ezberlicem ben bunlarıı...bu gidişle setifika sınavını veremicem..allak bullak oldu kafam....
İYİGECELERRRR .........
Günaydınn kısçelerrr
Ev soğuk ofis soğuk ve ben hapşurmaya başladım..
Donuyorrummm birazdan kombicileri arayıp sayıcam.
Korksunlar bendennnn
Gene reklam var bugün Ger-düş deli olcek
Bende tam çıkmıyor ne olduğu ama Zippy'nin reklamı sanırım
Düzenleme: Daybuyday miş
günaydın arkadaşlarr
kursa gidicem..hoca 2 gündür ödev vermiyor tekrar edin diyor...ama ben malesef hiç tekrar yapamadım..akşam erkenden uykum geliyor sabahta öqlene kadar kursum var...gün içindede dışarda hep işlerim oluyor...gelince az bir vaktim varsa kendimi buraya atıyorum
offfff çok zor yaaa..muhasebeci arkadaşlar bana yardım edinnnn
bugğn öqlen kurstan çıkınca kızıma bişeyler alıcaz..çarşamba pazarına gidicez..büyük bir pazar...maqazalara güç yetmiyor anacım...aynı etek pazarda 20tl maqazada 77 tl...bizi ancak pazar paklar..öqlen yemeqim biraz gecikecek..eve gelene kadar saat 2 olur...sonrasında burdayım kızlar...gelince görüşürüz..öpüyorum sizleri...iyi sohbetler arkadaşlar..
mywish89
canım listeyi asmayı unutma...
Arkadaşlar öncelikle günaydın herkese. Ben sigarayı bıraktım bugün 17. günüm. Tabi ki fazla olan kiloma bu kadar günde 2 kilo katmışım. Moralim çok bozuldu. KK gezinirken sizi buldum. Bende katılabilir miyim aranıza. 74 kiloydum 76 olmuşum yaa. Ne yapacağım. 3 yaşında kızım var. Ha deyince diyetisyene falanda gidilmiyo malum kış şartları. Ne yapabilirim?
Günaydın kızlaarr...
Valla ben bu cumaya nolurum bilmem... reglım bıtınce atabılırım ancak ödemi.. o da cumayı gecer galıba... :44:
pif ... bugunde 71.4 cıktım..
tam 24 şehit,18 yaralı.....resmen bı katlıam... resmen gormezden gelınen bı savasın ıcındeyız... kac eve, kac anne babanın, eşin ,nişanlının, sevgılının, kardesın yüreğine kor gıbı düşen, insanın içini yakan bu haber...
okuldayım ve dersim boş bi slm çakayım dedim.nasılsınız bakalımmmmm fıstıklarrrr
kızlar ben adlıyeye gıdıyorum yıne duruşup gelicem, görüşürüz
Gününüz aydın olsun kızlar.. nekadar aydın olabilir bilmiyorum. benim ciğerlerim acıyor ellerim tutmuyor sanki çok canım yandı çok.. Ailemden yakınımdan biri gibi canım yandı ateş düşen ocakları düşünemiyorum bile. yok uğruna canları parçaları koptu yanlarından. Allah herkese sabır versin... Bunları yapanlarında Allah Belasını Versin....
Günaydın kızlarrrrrr
nasılsınızz???
benim oğluş hala uyuyo ilk defa ben ondan önce kalktım
şimdi 3 kuru kayısı yedim dün wc çıkmadığım için:26:
ama yinede kilo vermişim
68.6 olmuşum 200gr vermişim az qeldi bana ama olsun
her qün 200 gr vermeye razıyım
dün akşam eşimle oturup 200gr çekirdeği bitirdik öyle bir qeçer zamanki yi izlerken
herkese gunaydın. cok kotu bi haberle gune basladık. hepimizin bası saolsun
rejim mejim yok bende baskulun ibresi yukarı dondu
Günaydın kızlar
Geçmişe baktım selamlarımı verdim atladığım olduysa kusuruma bakmayınşimdi işe dönüyorum kdv dosyamı bugün bitirmem lazım artı olarak iki firmayla yıl başından itibaren mutabakat yapmam lazım fırsat buldukça yada daralınca tekrar gelicem hoşçakalın
kız daha dur şimdiden pes ettin...
tamam birşey demedik...ben bu hafta 400 gr verdim daha ama reglyım ondan hızlı gıtmıyor tutuyor yanı suan
ancak regl bıtınce gıder o da cuma gununden sonra olur..
yanı bu hafta sen bızı kurtar dıye dedım bende.. neyse bakalım elımızden geldıgını yapalım...
Günaydın kızlar
Geçmişe baktım selamlarımı verdim atladığım olduysa kusuruma bakmayınşimdi işe dönüyorum kdv dosyamı bugün bitirmem lazım artı
olarak iki firmayla yıl başından itibaren mutabakat yapmam lazımfırsat buldukça yada daralınca tekrar gelicem hoşçakalın
wc çıkamadıysan yada adet qünün yaklaştıysa fazla çıkabilirsin
ama o qördüğün fazlalık kilo değil şişkinlik
o şişkinlik bi anda iner bozma moralini:26:
vücut ödem yapmıştır canım senin daha çok hırslanıp daha sıkı bir diyet yapman lazım
her qün tartılma dicem ama bende her qün tartılıyorum
ve orda qördüğüm rakamla pek ilqilenmiyorum açıkcası
cuma qünü o tartıda ne çıkacağım benim için önemli
sende öyle yap bence baskülünle savaş o seni yenmesin sen onun tut saçlarından aşağı doğru çek
daha reglime 10 gun var neredeyse :2:
poffff ne iradesizim ben yaf
kilon iyi aslında 66 :26:
ahhh bende qörsem o rakamıı nasıl özledimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?