70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım yaa. koca bi gobegim var sezeryanden kalma
kilosu hep 50 lerin asında olan birisi icin 66 buyuk bi deger

benimde kilom hep 62-63 lerdeydi inceciktim
qiydiğim yakışıyodu
o rakamları qörmeyi çok özledim yaa
bende hamilelik ve doğum snrasındaki kilolarımla savaşıyorum
hayatımda hiç qörmediğim kiloları qördüm yaa

geri geldimmmm

amaaaan çokta lazımdı gelmen dıo olabılırsınız ama geldim artık napalımmm

hoşqeldin cnm

yoo bence qayet qüzel bir kahvaltı
ben kesinlikle yağsız peynir yememm
tam yağlı ve sert peynir seviyorum
diğer peynirler bana peynir qibi qelmio hiç yemiyim daha iyi

kızlar hem bu topicde hemde 60-69 lular topiğinde olan var mııı
benimde aklma bu sabah qeldi ya ben 6 lara qeçtim artık qitsemmi diye
ama bir türlü karar veremiyorum
yetişemem diye düşünüyorum
oraya takılırsam buraya qelemem vaktim kalmaz diye:26:

yok canım pes etmek deil sorumluluk hissediyorum dedım ya hakkını yememek ıcın yoksa ben varım yanı sen benı istemeyene kadar

est canım...
benımde sana karsı sorumlulugum var..
bız elımızden geldıgını yapalım... bu zaten bır motıvasyon kaynagı olması ıcın yapılan ufak bir yarısma turu...
hak yemek dıye bırsey yok.... bazende ben veremem sen verırsın... normal... devam devam...

hoşgeldin tatlım nasıldı duruşma yoksa şu eşinden şiddet gören adamın duruşması mıydı son durum ne

yok canım o değil, onun durusması yanlıs hatırlamıyorsam kasım ayında, kadın hakkında evden uzaklastırma aldım o dosyadan.değişik bı durum oldu yanı normalde hep erkek sıddet gosterır ve evden uzaklastırılırdı, bu dosyada tam tersını yaptık..

tamam o zaman anlaştık orti sayende aylardır ulaşamadığım hedefime ulaşırım belki kız:97:

tamam o zaman anlaştık orti sayende aylardır ulaşamadığım hedefime ulaşırım belki kız:97:

est canım ıns hep beraber verirük....

Öğlen menümde Pırasa var.
2 gün kaldı dikkat edeyim bari.
Şu an için gene artıdayım.:84::99:

ne yedınkı tatlım ya kacamakların mı oldu artıdasın...
neler yidin dökül bakalım yoksa o dediğin pastayımı götürdün ağzını bir açışta...

Hoşgeldin Ger-düşüm
Gelmene sevindim ben:119::119:

canım benimmmmmm

Öğlen menümde Pırasa var.
2 gün kaldı dikkat edeyim bari.
Şu an için gene artıdayım.:84::99:

ay o pırasadan ben de ıstıyorum artık salata yıyemıyorum hıc canım ıstemıyo, bu defa tavuk ızgaraya takmış durumdayım

dun aksamda ıspanak kavurdum, ıkı bag ıspanaktı, ılk koydugumda tencere hepsını almadı bıle ama kavrulduktan sonra ortaya ufacık bı servıs tabagı ıspanak çıktı

selam kızlar..
dün pat diye çıktım burası eşimmin kurs arkadaşlarıyla doldu birden...
sizide ümitlendirdim değilmi:2::2:çok isterdim 3 kişiyi z haberi vermeyi rizeden ama olmadı canımı z sağolsun değilmi başka zaman veririm canlarım yaaa dularınızı ümitlerinizi okudum
neyse iyiki eşimin yanındayım gelmişm onunla atlattım
dün aydere çıktık rabbim neler yaratmış o yeşillik manzara harikaydı yağmurda yoktu görmeyenler inş,tez zamanda görür harikaa yaaaaa
anlatmayla anlatılmaz okadar...
kahvltı 8de..öğlen 1de dikkat ediyorum elimden gelddikçeeeakşamları müsli yok tabiki dışarıda gezerken yiyoruz... regl haftası dikkat etmeliyimki haftaya atayım kiloo:13::13:
hepinizi öpüyorummmmmm
dilek canım inş.senin için iyisi olur hakkında
hastalara acil şifalarsırada uzungöl varrrrburda yağmur başladı gecehaydiii bayyyyyyy

uzungölde görmek istediğim yerlerden bırı cok merak edıyorum inş seneye giderde görürüz..
sana iyi gezmeler canım...

Arkadaşlar diyetinizde sizlere kolaylıklar diliyorum

Bende katılmak istiyorum..Yarışma felan mı oluyor haftalık listeye eklenme gibi durum varmı acaba?

ne yedınkı tatlım ya kacamakların mı oldu artıdasın...
neler yidin dökül bakalım yoksa o dediğin pastayımı götürdün ağzını bir açışta...

Hmm pazartesi akşam sadece cozuttum.
Akşam 5 tane lahana sarma, süt dilimi,
Dün öğlen çikolata yedim ama akşam bişi yemedim.
Bunun dışında vallahi bişey yok.
Niye bu kadar oldu anlamadım :26:

Yedim bitti bile yanına ayran alamamıştım pek doymadım sanırsam :26:
Beni doyuran şey yoğurt veya ayran şişirio böylece fazla yemiyorum.
Afiyet olsun tavık güzeldir ye gitsin ne güzel

Vayyy gezginnn uğramışş burayaa bol bol foto çekin canımm..
Çok güzeldir şimdi oralarr ahh ahh miss gibii.
Amin ayrıca inşaallah herkesin hakkında hayırlısı olsun canım..
Tatilin tadını çıkart bakalım :)

tatlı çıtırlar nasılsınız bakalım özledinizmi bizi işler yoğun bugün herkes nasıl veriliyormu kilolar albünlerde muhteşem değişimler görüyorum maşallah hepinize kızlr bizde kilo alma yarışına girdik bundan sonra çıtırlık doğumdan sonraya kaldı ama sizi takipteyim yazamasamda okuyorum siz çıtır olun sıra bana gelsin
kdr sen nasılsın canım bu ayda olmamış sanırım olsun hiiiç üzülme gelmesi yakındır meleğinin sen diyete devam et hakkında hayırlısı inşallah bebiş isteyen tüm rkadaşlar rabbim sizede nsip etsin inşallah
kaptanım senacım sen nasılsın,kaptan yardımcısı çıtır anne triendy sen nasılsın oğlun yaamzlıklara devam ediyormu oyy benim mywişim bamyamla seni öpüyoruz çıtır olduğun günleri görmek dileğiyle
kılavuz sen nasısın canım aman bende ne soruyosam taş gibisin taş maşallah tu tu tu
charm mönü idolüm sen nasılsın bene mönü falan kalmdı yeni yeni yemeğe başlım bakalım şişkoluk yolunda emin adımmlarla ilerliyorum
barkinim,paptyam,suhaenvar,arcak,sibel sizler nasılsınız yeni gelenleri tm hatırlayamadım kusura bakmasınlar onlarda iyidir umarım hadi biz kaçtık öpüldünüz az kalorili bol eksili güner hepinize

ooh ne guzel gezıyosun ıyıkı gıtmısısn valla kocişin peşine takılıp, benımkı de kalktı izmire gıttı ama benı buralarda bıraktı izmirin kızları da guzel olur ama artık napalım ekmek parası

Bamyanla seniii yerimmmm bennnnnnnn
Sen iyisin dimi bamya nasıl peki??
Arada sırada gel böylee özlüyoruzz bak çok seniii ve bamyanı..
Öpüyorum canım kocamaannn

offff pofffff canım sıkkın evde inşaat var pencereler değişiyo halılar yıkamaya gidiyo heryer heryerde kendimi çok kötü hissediyorum dağınıklık içimi daraltıyo 1 haftaya toparlanmaz herhalde...işten izinde alamadım inşaatın başında eşim duruyor artık kendim olmak isterdim uyuz oluyom izin vermiyolar işimiz olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…