Günaydın tostcu abla
Bugün herkesin pazar günü he ne güzel
Bende çok seviyorum pazarları ama kaçıyorum maalesef..
Hadi bakalım ciciler alın kendinize
ben iyi ikizlerim ama
eğitilebilir olanlarından
Valla bana kötüsü denk geldi abla
Ben bilmem yani :101::101:
valla bu kiloyla henüz cici alma modunda değilim. çocuklara bişeyler alırım bi de çanta bot falan bakarım sanırım.
Hoşgeldin
Kurallarımızı az önce yayınladım.. Bi oku istersen
Daha sonra buraya takılıp paylaşım yapman yeterli motivasyon sağlaman için
kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
Prospektüste o kadar çok yan etkisi yazıyor ki
İntihar edenler bile varmış
Ya canım tek bacagımda kalın çizgiler olmuş ve kaşınıyor gibi bide şişmiş.
Yarında inmezse doktora gideyim ben..
İnş. önemli bişey değildir canım..
Gene reklam var bugün Ger-düş deli olcek
Bende tam çıkmıyor ne olduğu ama Zippy'nin reklamı sanırım
Düzenleme: Daybuyday miş
herkeslere günaydınnnnnnnnnnn
Doğum gunun kutlu olsun sportif ablacımmmmmmmayrıca kocişini boyle bı gunu unuttugu ıcın kınıyorummm vallaa bu aralar mywishin hödüğünü kınıyoduk senınkı de yapmıs işte erkeklıgını, doğalarında var bunların
nası olmuş canım bacagın, gecmış olsunkullandıgın ılacın cok yan etkısı var ama içinin sıkıntısı patlak vermıste olabılır :26: aman dıkkat et kendıne
valla yaaaaaaa açar açmaz dedım yıne bu ne beee dıyeeeyıne sıkıstırmıslar bızı
ben boyle cok kapalı sıkısık yerlerde daralırım normaldedramam, nefessız kalırım fılan topıge de yazarken boyle bı darlanıyorum sıkışmş gıbı
Günaydın kızlaarr...
Valla ben bu cumaya nolurum bilmem... reglım bıtınce atabılırım ancak ödemi.. o da cumayı gecer galıba... :44:
pif ... bugunde 71.4 cıktım..
herkeslere günaydınnnnnnnnnnn
Doğum gunun kutlu olsun sportif ablacımmmmmmmayrıca kocişini boyle bı gunu unuttugu ıcın kınıyorummm vallaa bu aralar mywishin hödüğünü kınıyoduk senınkı de yapmıs işte erkeklıgını, doğalarında var bunların
nası olmuş canım bacagın, gecmış olsunkullandıgın ılacın cok yan etkısı var ama içinin sıkıntısı patlak vermıste olabılır :26: aman dıkkat et kendıne
valla yaaaaaaa açar açmaz dedım yıne bu ne beee dıyeeeyıne sıkıstırmıslar bızı
ben boyle cok kapalı sıkısık yerlerde daralırım normaldedramam, nefessız kalırım fılan topıge de yazarken boyle bı darlanıyorum sıkışmş gıbı
Ne güzel 71.4 olsam göbek atcam
Günaydın charmm
Aklıma ilk sen geldin zaten
Günaydın bu arada canım :)
tam 24 şehit,18 yaralı.....resmen bı katlıam... resmen gormezden gelınen bı savasın ıcındeyız... kac eve, kac anne babanın, eşin ,nişanlının, sevgılının, kardesın yüreğine kor gıbı düşen, insanın içini yakan bu haber...
tam 24 şehit,18 yaralı.....resmen bı katlıam... resmen gormezden gelınen bı savasın ıcındeyız... kac eve, kac anne babanın, eşin ,nişanlının, sevgılının, kardesın yüreğine kor gıbı düşen, insanın içini yakan bu haber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?