70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın tostcu abla
Bugün herkesin pazar günü he ne güzel
Bende çok seviyorum pazarları ama kaçıyorum maalesef..
Hadi bakalım ciciler alın kendinize

valla bu kiloyla henüz cici alma modunda değilim. çocuklara bişeyler alırım bi de çanta bot falan bakarım sanırım.

herkeslere günaydınnnnnnnnnnn

kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM

Doğum gunun kutlu olsun sportif ablacımmmmmmm ayrıca kocişini boyle bı gunu unuttugu ıcın kınıyorummm vallaa bu aralar mywishin hödüğünü kınıyoduk senınkı de yapmıs işte erkeklıgını, doğalarında var bunların

nası olmuş canım bacagın, gecmış olsun kullandıgın ılacın cok yan etkısı var ama içinin sıkıntısı patlak vermıste olabılır :26: aman dıkkat et kendıne

Gene reklam var bugün Ger-düş deli olcek
Bende tam çıkmıyor ne olduğu ama Zippy'nin reklamı sanırım

Düzenleme: Daybuyday miş

valla yaaaaaaa açar açmaz dedım yıne bu ne beee dıyeee yıne sıkıstırmıslar bızı

ben boyle cok kapalı sıkısık yerlerde daralırım normaldedramam, nefessız kalırım fılan topıge de yazarken boyle bı darlanıyorum sıkışmş gıbı

Günaydın kızlaarr...
Valla ben bu cumaya nolurum bilmem... reglım bıtınce atabılırım ancak ödemi.. o da cumayı gecer galıba... :44:
pif ... bugunde 71.4 cıktım..

aynen bende sıkışmış hissediyorum kendımı hatta bıraz sonra daha da sıkısıcakmışta bize hiç yer kalmayacakmış gibi..
tuvalet kadar bır yerdeyiz gibi bir durum var suan...

Günaydın kızlaarr...
Valla ben bu cumaya nolurum bilmem... reglım bıtınce atabılırım ancak ödemi.. o da cumayı gecer galıba... :44:
pif ... bugunde 71.4 cıktım..

Ne güzel 71.4 olsam göbek atcam
Günaydın charmm

Aklıma ilk sen geldin zaten
Günaydın bu arada canım :)

tam 24 şehit,18 yaralı.....resmen bı katlıam... resmen gormezden gelınen bı savasın ıcındeyız... kac eve, kac anne babanın, eşin ,nişanlının, sevgılının, kardesın yüreğine kor gıbı düşen, insanın içini yakan bu haber...

Ne güzel 71.4 olsam göbek atcam
Günaydın charmm

Aklıma ilk sen geldin zaten
Günaydın bu arada canım :)

Günaydın tatlım..

ah sorma canım...
başımızdaki devlet buna ne zaman çözüm bulacak kaç 24 daha gidecekte artık terör bitti denilecek...
onların acısını ancak yaşayan bilir bir düşünsenize eşimizi kardeşimizi Allahım yardım etsin sabır versin....
Benim eşimde hakkari çukurca da yaptı askerliğini geçirdiğimiz günleri biz biliriz...
ooy oy.. Allah orada askerlik yapanlarında, ailelerininde yardımcıları olsun...

Ne denilebilir ki.. Herkes onlardan yana sürekli vurucaz, bitircez diye laflarla ortalığı karıştırırlarsa sonuç bu olur..
Şimdi çıkıp 2 gün tören düzenlenicek..
Çıkıp başsağlığı dilenecek.. Üzülmüş görünülecek..
Vurcaz, bitircez denilecek.. Tıpkı daha öncekilerinde olduğu gibi.
Olan gencecik insanlara ve onların arkasında bıraktıklarına olacak.
1 hafta sonra herşey eski halini alacak.
Ta ki toplu bir katliam olana kadar...

günaydın kızlar.
kılavuzcum doğum günün müydü?nice yaşlara canım.sen de benim gibi terazisin demek ki.. benim de 6 ekimdi..

Gününüz aydın olsun kızlar.. nekadar aydın olabilir bilmiyorum. benim ciğerlerim acıyor ellerim tutmuyor sanki çok canım yandı çok.. Ailemden yakınımdan biri gibi canım yandı ateş düşen ocakları düşünemiyorum bile. yok uğruna canları parçaları koptu yanlarından. Allah herkese sabır versin... Bunları yapanlarında Allah Belasını Versin....

Günaydın kızlarrrrrr
nasılsınızz???
benim oğluş hala uyuyo ilk defa ben ondan önce kalktım
şimdi 3 kuru kayısı yedim dün wc çıkmadığım için:26:
ama yinede kilo vermişim
68.6 olmuşum 200gr vermişim az qeldi bana ama olsun
her qün 200 gr vermeye razıyım
dün akşam eşimle oturup 200gr çekirdeği bitirdik öyle bir qeçer zamanki yi izlerken

bayaadır yazamamıştım, bugün başlayayım bari..
kahvaltı:
1 büyük su bardağı ılık limonlu ve funda çaylı su
2 ceviz
3 sivri biber
dereotu,marul vs yeşillik
1 avuç içi kadar beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
9 zeytin
1 kaşık kendi yaptığım domates sosu
avuç içi kadar da lavaş
bu ara karatayın kitabına uymaya çalışıyorum aslında.. orada 7 günlük örnek menü vermiş,uyarlamaya çalışıyorum kafama göre.. her gün 2 tane haşlanmış yumurta diyor ama bugün 1 tane istedi canım..
bu arada dün akşam aklıma geldi de kan şekeri ölçüm cihazım var gebelik şekeri geçirdiğim için.. açlığıma bakayım dedim, stripi taktığımda e-6 veriyor, tanımsız strip gibi birşey sanırım.. ama o ilk tanıtım çubuğunu kaybetmişim yarım kalan kutudaki striplere devam edemiyor muyuz bilgisi olan var mı?

bir de yine nasıl gaza geldim dün akşam aklıma geldi yine bir baktım ünlü bikini - mayo internet sitesinde satışlarında %50 indirim var ve hemen hemen tüm modellerin son bedenleri 42.. ama ben azmettim inşallah 40 veya 38 bedene düşmek istiyorum yaza kadar..

herkese gunaydın. cok kotu bi haberle gune basladık. hepimizin bası saolsun
rejim mejim yok bende baskulun ibresi yukarı dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…