Hmm pazartesi akşam sadece cozuttum.
Akşam 5 tane lahana sarma, süt dilimi,
Dün öğlen çikolata yedim ama akşam bişi yemedim.
Bunun dışında vallahi bişey yok.
Niye bu kadar oldu anlamadım :26:
Yedim bitti bile yanına ayran alamamıştım pek doymadım sanırsam :26:
Beni doyuran şey yoğurt veya ayran şişirio böylece fazla yemiyorum.
Afiyet olsun tavık güzeldir ye gitsin ne güzel
Vayyy gezginnn uğramışş burayaa bol bol foto çekin canımm..
Çok güzeldir şimdi oralarr ahh ahh miss gibii.
Amin ayrıca inşaallah herkesin hakkında hayırlısı olsun canım..
Tatilin tadını çıkart bakalım :)
tatlı çıtırlar nasılsınız bakalım özledinizmi bizi işler yoğun bugün herkes nasıl veriliyormu kilolar albünlerde muhteşem değişimler görüyorum maşallah hepinize kızlr bizde kilo alma yarışına girdik bundan sonra çıtırlık doğumdan sonraya kaldı ama sizi takipteyim yazamasamda okuyorum siz çıtır olun sıra bana gelsin
kdr sen nasılsın canım bu ayda olmamış sanırım olsun hiiiç üzülme gelmesi yakındır meleğinin sen diyete devam et hakkında hayırlısı inşallah bebiş isteyen tüm rkadaşlar rabbim sizede nsip etsin inşallah
kaptanım senacım sen nasılsın,kaptan yardımcısı çıtır anne triendy sen nasılsın oğlun yaamzlıklara devam ediyormu oyy benim mywişim bamyamla seni öpüyoruz çıtır olduğun günleri görmek dileğiyle
kılavuz sen nasısın canım aman bende ne soruyosam taş gibisin taş maşallah tu tu tu
charm mönü idolüm sen nasılsın bene mönü falan kalmdı yeni yeni yemeğe başlım bakalım şişkoluk yolunda emin adımmlarla ilerliyorum
barkinim,paptyam,suhaenvar,arcak,sibel sizler nasılsınız yeni gelenleri tm hatırlayamadım kusura bakmasınlar onlarda iyidir umarım hadi biz kaçtık öpüldünüz az kalorili bol eksili güner hepinize
offff pofffffcanım sıkkın evde inşaat var pencereler değişiyo halılar yıkamaya gidiyo heryer heryerde kendimi çok kötü hissediyorum dağınıklık içimi daraltıyo 1 haftaya toparlanmaz herhalde...işten izinde alamadım inşaatın başında eşim duruyor artık kendim olmak isterdim uyuz oluyom izin vermiyolar işimiz olunca
Hmm pazartesi akşam sadece cozuttum.
Akşam 5 tane lahana sarma, süt dilimi,
Dün öğlen çikolata yedim ama akşam bişi yemedim.
Bunun dışında vallahi bişey yok.
Niye bu kadar oldu anlamadım :26:
Yedim bitti bile yanına ayran alamamıştım pek doymadım sanırsam :26:
Beni doyuran şey yoğurt veya ayran şişirio böylece fazla yemiyorum.
Afiyet olsun tavık güzeldir ye gitsin ne güzel
[/COLOR][/B]
tatlı çıtırlar nasılsınız bakalım özledinizmi bizi işler yoğun bugün herkes nasıl veriliyormu kilolar albünlerde muhteşem değişimler görüyorum maşallah hepinize kızlr bizde kilo alma yarışına girdik bundan sonra çıtırlık doğumdan sonraya kaldı ama sizi takipteyim yazamasamda okuyorum siz çıtır olun sıra bana gelsin
kdr sen nasılsın canım bu ayda olmamış sanırım olsun hiiiç üzülme gelmesi yakındır meleğinin sen diyete devam et hakkında hayırlısı inşallah bebiş isteyen tüm rkadaşlar rabbim sizede nsip etsin inşallah
kaptanım senacım sen nasılsın,kaptan yardımcısı çıtır anne triendy sen nasılsın oğlun yaamzlıklara devam ediyormu oyy benim mywişim bamyamla seni öpüyoruz çıtır olduğun günleri görmek dileğiyle
kılavuz sen nasısın canım aman bende ne soruyosam taş gibisin taş maşallah tu tu tu
charm mönü idolüm sen nasılsın bene mönü falan kalmdı yeni yeni yemeğe başlım bakalım şişkoluk yolunda emin adımmlarla ilerliyorum
barkinim,paptyam,suhaenvar,arcak,sibel sizler nasılsınız yeni gelenleri tm hatırlayamadım kusura bakmasınlar onlarda iyidir umarım hadi biz kaçtık öpüldünüz az kalorili bol eksili güner hepinize
Mutsuzluk bende kilo yapıyor zannımca
Bu halimi neye yorsam bilemedim yeni kilo verdiğimde kendimi hafiflemiş hissediyorum.
Aynı kiloda kaldıgımda veya 200-300 gram aldığımda çok çok şişko hissediyorum.
Anormalim zannımca
anam bunlar bırsey değilki canım ya nasıl artıda olursun..
reglın mı yakın.. olsun 2 gun sık cuma guzel rakam gorursun ıns...
anam yemış bıtırmıs benı beklemedenartık bı dahakı sebze yemegınde bulusuruz o zmn
ya sen dogru durust kacamak bıle yapmadın ki mywıshım:26: içine attıklarının agırlıgı bunlargecicek inşallah bu donemde hayırlısıyla
Aynen bi pasta yesem ki geçen hftalarda yemiştim kg verdiğimi bilirim.
1 tane süt dilimi 1 tane çikolata ve ayrı günlerde yedim.
Niye böyle oldu anlamadım.. :44:
Mutluluk hormonı salgılamam şart
Halbuki bu hafta 70lerin hayalini kuruyordum.:2:
Geçti artık haftaya bi ihtimal..
buldum buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 tane magnummmm ister mısınnnnnsana eslik etmek ııcn bı tane bademli de ben hupletebılırım :131:
gercekten hormonlar etkılıyo ınsanı :44:
onun da senın de gozun telefondadır dıye zannedıyorum:26: inatlasmaya bınıo boyle ısler bı ıkı gun aranmayıncasen de bı soluklanma şansı olarak gör bu geçici dönemi
mutluluk hormonu salgılayabılmen ıcın napabılırız söyle bakalımmmm, halay cekelım mi300-500 yapalım mı :118: aslında koca bı dılım cıkolatalı ya da krokanlı pasta senı kendıne getırır ama o da bıze cısss işte
Beni ne kaa iyi tanıyorsun
Bi sürü magnum yesem anca kendime gelirim sanırım.
Kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorum ne bulsam mideme atıcam ama tutuyorum kendimi.
Salep içiyorum şimdi 90 cal mış ama nabim herşeye cal cal gene artı gene artıı.
Nazar değdi bana geçen hfta rekorumdu benim için
salepte ne gzuel gdıer sımdı sıcak sıcak miss gibi, afiyet olsun canımmm
ıyı kı yanyana deılız yoksa coktan cozutmuştukkkşimdi alt tarafı 200 gram mı ne artın var, yanı bı tuvaletlık işin var
ya zaten bu ıspanak cok nankör bi sebze bende hafatsonu yaptım oğluşa vitamin olsun dıye benımkıde 2 bağdı böyle havuçlu pirinçli az kıymalı süperdi ama eşim o anda bi iş istedi benden illaki yap ınternetten diye o arada kokular geldı dibi tutmuş hemen üstten aldım baska tencereye hop çok üzüldüm eşime dedim sen benim emeğime saygı duymuyosun ne kadar uğraştım bılıyon mu diyecanım benimmmmmm
ay o pırasadan ben de ıstıyorumartık salata yıyemıyorum hıc canım ıstemıyo, bu defa tavuk ızgaraya takmış durumdayım
dun aksamda ıspanak kavurdum, ıkı bag ıspanaktı, ılk koydugumda tencere hepsını almadı bıle ama kavrulduktan sonra ortaya ufacık bı servıs tabagı ıspanak çıktı
Yanyana olsak bizi düşünemiyorum
Çekmecelerden çikolatalar, kekler, ufak ufak çerezler, sıcak çikolatalar
Gerçi wc sorunumda var :26: Akşam ben form çayı içeyim bakalım yanıma almayı unutmuşum
Bide 7 otlu çay cidden işe yarıyor he ondan da alayım
Uzun zamandır 1 kilo veya üstü verememiştim çünkü
Arzu ablaaaaaaaaaaaaaaa ortini buldun bana pas vermiyon ya artık.
Arzu ablaaaaaaaaaaaaaaa ortini buldun bana pas vermiyon ya artık.
ya zaten bu ıspanak cok nankör bi sebze bende hafatsonu yaptım oğluşa vitamin olsun dıye benımkıde 2 bağdı böyle havuçlu pirinçli az kıymalı süperdi ama eşim o anda bi iş istedi benden illaki yap ınternetten diye o arada kokular geldı dibi tutmuş hemen üstten aldım baska tencereye hop çok üzüldüm eşime dedim sen benim emeğime saygı duymuyosun ne kadar uğraştım bılıyon mu diye
Bu tazmanca canavı gunlerıden kotu olurdu da dıger zamanlarda beraber el atardık şu az yeme işine, hemsenın sayende bend e oglenlerı tavuktan bıraz uzaklasmıs olurdum bu öğlene de körili tavuk sipariş ettim tavugun her turlu versıyonunu denıyorum işte
bak sana dedım, tuvalet sorun var senın dedim, bı tuvaletlık işin var dedımmmm
Bu tazmanca canavı gunlerıden kotu olurdu da dıger zamanlarda beraber el atardık şu az yeme işine, hemsenın sayende bend e oglenlerı tavuktan bıraz uzaklasmıs olurdum bu öğlene de körili tavuk sipariş ettim tavugun her turlu versıyonunu denıyorum işte
bak sana dedım, tuvalet sorun var senın dedim, bı tuvaletlık işin var dedımmmm
havuclu ıspanak nası oluyoo kii:26: ay oyle ugrasıp yemegın boyle bı anda gümbürtüye gıtmesı cok sınır bı durum, en son zeytınyaglı fasulyede aynı seyı yasamıstım, hem de taze taze bahceden toplanıp gondeırlmıştı banaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?