70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutsuzluk bende kilo yapıyor zannımca
Bu halimi neye yorsam bilemedim yeni kilo verdiğimde kendimi hafiflemiş hissediyorum.
Aynı kiloda kaldıgımda veya 200-300 gram aldığımda çok çok şişko hissediyorum.
Anormalim zannımca

anam bunlar bırsey değilki canım ya nasıl artıda olursun..
reglın mı yakın.. olsun 2 gun sık cuma guzel rakam gorursun ıns...

hoşgeldin tatlım
oy yerler seni... fasulyenıde yerler...
özlettin kendini, uğra yıne sen... ıyı bız cok sukur ugrasıyoruz hala ıste gördüğün gibi...
sen yınede ölçüyü çok kaçırmamaya bak ne kadar az alırsan o kadar ıyıdır.. yanı normal ölçüler içinde tabı...
bende seni öpüyorum canım...

Alıştığın düzen bozulunca fena oluyor ya.
Seni anlayabiliyorum benim içinde evin herşeyi yerli yerinde olmalı.
Bi iş varsa başında durmak en güzeli.
Ayrıca işyerinin izin vermemesi çok kötü olmuş.
Sonuçta böyle yaparak daha çok işten sogutuyorlar motivasyon falan kalmıyor..

anam yemış bıtırmıs benı beklemeden artık bı dahakı sebze yemegınde bulusuruz o zmn

ana benı unutmuşşşş hadı tamam hormonlarına verıyorum bunu yoksa hıc unuttugunu gormedım, hatta hep sasırırım nası hatırlıyo boyle yazarken bı anda herkesı dıye

sen ve bebişin ıyı olmasına sevındım canım sen yıende yemene ıcmene devam et, bu alışın bı de verısı var bılıyosun

ya sen dogru durust kacamak bıle yapmadın ki mywıshım:26: içine attıklarının agırlıgı bunlar gecicek inşallah bu donemde hayırlısıyla

anam bunlar bırsey değilki canım ya nasıl artıda olursun..
reglın mı yakın.. olsun 2 gun sık cuma guzel rakam gorursun ıns...

Yok ama kendimi çok şiş hissediyorum akşamları form çayı içerdim artık içmiyorum onun etkisi var sanırım.
Yoksa abarttığım bişey yok. Tatlıya dayanamıyorum sadece.
Bu akşamda bişey yemicem form çayı içcem bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..
Bu sabah 72.4 düm.

Aynen bi pasta yesem ki geçen hftalarda yemiştim kg verdiğimi bilirim.
1 tane süt dilimi 1 tane çikolata ve ayrı günlerde yedim.
Niye böyle oldu anlamadım.. :44:
Mutluluk hormonı salgılamam şart
Halbuki bu hafta 70lerin hayalini kuruyordum.:2:
Geçti artık haftaya bi ihtimal..

gercekten hormonlar etkılıyo ınsanı :44:

onun da senın de gozun telefondadır dıye zannedıyorum:26: inatlasmaya bınıo boyle ısler bı ıkı gun aranmayınca sen de bı soluklanma şansı olarak gör bu geçici dönemi

mutluluk hormonu salgılayabılmen ıcın napabılırız söyle bakalımmmm, halay cekelım mi 300-500 yapalım mı :118: aslında koca bı dılım cıkolatalı ya da krokanlı pasta senı kendıne getırır ama o da bıze cısss işte

buldum buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2 tane magnummmm ister mısınnnnn sana eslik etmek ııcn bı tane bademli de ben hupletebılırım :131:

buldum buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 tane magnummmm ister mısınnnnn sana eslik etmek ııcn bı tane bademli de ben hupletebılırım :131:

Beni ne kaa iyi tanıyorsun
Bi sürü magnum yesem anca kendime gelirim sanırım.
Kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorum ne bulsam mideme atıcam ama tutuyorum kendimi.
Salep içiyorum şimdi 90 cal mış ama nabim herşeye cal cal gene artı gene artıı.
Nazar değdi bana geçen hfta rekorumdu benim için

salepte ne gzuel gdıer sımdı sıcak sıcak miss gibi, afiyet olsun canımmm

ıyı kı yanyana deılız yoksa coktan cozutmuştukkk şimdi alt tarafı 200 gram mı ne artın var, yanı bı tuvaletlık işin var

Yanyana olsak bizi düşünemiyorum
Çekmecelerden çikolatalar, kekler, ufak ufak çerezler, sıcak çikolatalar
Gerçi wc sorunumda var :26: Akşam ben form çayı içeyim bakalım yanıma almayı unutmuşum
Bide 7 otlu çay cidden işe yarıyor he ondan da alayım
Uzun zamandır 1 kilo veya üstü verememiştim çünkü

ya zaten bu ıspanak cok nankör bi sebze bende hafatsonu yaptım oğluşa vitamin olsun dıye benımkıde 2 bağdı böyle havuçlu pirinçli az kıymalı süperdi ama eşim o anda bi iş istedi benden illaki yap ınternetten diye o arada kokular geldı dibi tutmuş hemen üstten aldım baska tencereye hop çok üzüldüm eşime dedim sen benim emeğime saygı duymuyosun ne kadar uğraştım bılıyon mu diye

canııımm özledik yaa daha sık yaz bizee senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim büyütmüşün bile valla nerdeyse 12 haftalık olmus ben 12 haftalıkken cinsiyetini öğrenmiştim. Valla bizde iyiyiz diyelim iyi olalım biraz moral bozukluğu sabahkı haberden sonra bırazda birden bastıran kışla hastalıklarla ugrasıyoruz.Kendıne ve bebişe iyi bak canım bol bol süt yoğurt ceviz filan tüket ok haa bi de balık ye cok onemlı beyın gelısımı ve zekası ıcın bebişin

Bu tazmanca canavı gunlerıden kotu olurdu da dıger zamanlarda beraber el atardık şu az yeme işine, hemsenın sayende bend e oglenlerı tavuktan bıraz uzaklasmıs olurdum bu öğlene de körili tavuk sipariş ettim tavugun her turlu versıyonunu denıyorum işte

bak sana dedım, tuvalet sorun var senın dedim, bı tuvaletlık işin var dedımmmm

Arzu ablaaaaaaaaaaaaaaa ortini buldun bana pas vermiyon ya artık.

ooo canım benım olur mu senın yerın ayrı bende her zaman her geldıgımde halımı hatırımı soruyon mutlaka kacmıyo gözümden ortiyle pek karsılasamıyoz dıye azcık şeyettim yani ben hepinizi seviyom ama yaa sende takma su artıları ve hanı bı hafta az yemıstın de artıda kapatmıstın ya acaba oylemı bu haftada ona dıkkat etsene bı belkı kacamak yapıyosun ama yedıgın yemekler az olabılır yanı metobalızmanı küstürme yag depolar sonra bak birde tartılma artık cumaya kadar bence moralını de bozma sevgılın ıcın bence sen elınden gelenı yaptın bundan sonrası ona kalmıs ve hayırlısını dile allahtan ben senin her zaman mutlu olmanı isterim çünkü o genc senı ılerde de üzmeye devam edıcek bı kapasıteye sahıpse sımdı 1 kere üzülmen daha ıyı hayat boyu üzülmendense ben boyle düşünüyorum canım öpüyorum seniiiii

Arzu ablaaaaaaaaaaaaaaa ortini buldun bana pas vermiyon ya artık.

havuclu ıspanak nası oluyoo kii:26: ay oyle ugrasıp yemegın boyle bı anda gümbürtüye gıtmesı cok sınır bı durum, en son zeytınyaglı fasulyede aynı seyı yasamıstım, hem de taze taze bahceden toplanıp gondeırlmıştı banaaa :26:

Bu akşam zamanımı wc de geçircem
Alcam bulmacamı bitene kadar artık
Muhabbeti gene bağladık o yöner
Kombiyi yapmışlar sonundaa banyomu özledim valla
Yarın sabah olsa da tartılsam diye düşünmekteyim

bende öğlen tavuk yedım ama epeydir yemiyodum

şehriye çorba
tavuk pirzola 2 parça(her ayrıntısını yemedım ben bıarz boyle ıncelrım ayıkalrım da) pelin bak bundan da için kalkmasın ha
akdeniz salata yedim oleyyyy bugunde ıyı gıdıyorum bakalım

sabahta simit yemiştim domates ve krem peynir eşliğinde

ya canım bız genelde atarız yanı ıstege baglı tabı yakısıyo boyle fazla deıl yarım yada 1 havucu halka halka ınce dogruyom once soganları kavuruyom yagda kıyma atcaksam onuda havucları da oyle sonra az salca atıyom en son ıspanakları ve altını kısıyom ocagın sulanıyo ondan sonrada ıstersem az da pirinç atıyom cok besleyıcı bı sebze yemegı oluyo yanı cocuk olmasa bunlardan belkı brını atardım ama hepsıde cok gzuel yakısyo yanı denemenı tavsıye ederım.ben bu sekıdekı havucları pırasaya ve barbunyaya da kullanıyom bılgıne

tabı bu yaptıgım ıspanağın yemek usulü yanı sulu pirinç oldugu ıcın sud akoyuyom sona dogru kaynamıs olarak.ama kavurcaksam sadece soganla yapıyorum hatta bı kısmını ayırdıydım ertseı sabah kavurup yumurta kırdım üstüne cok sevıyom ben ıspanagı her seklını özelliklede böreğini offf ama onu pek yapmıyom tabeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…