70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arzuu ablammmmmm
Kıskanç bi insanım ben hemen kıskanırım valla
Bilmiyorum ki sabah ve öglenleri çok güzel yiyorum bi tane kaçamak hepsini batırıyor sanırım..
Neyse en azından uzun zamandır görmediğim 72 rakamındayım
65 i görsem daha iyi olacak ammaa vaktiyle o da gelir inş..
Bide sevdicek için söylediklerin doğru hep hayırlısını istiyorum zaten bi kere üzülürüm geçer dediğin gibi..
Cuma günü eksiylee gelsemm süper olcak

süpersin ortim..... :128::124::124:

valla senı bılmem ama beni anca şöööyle orta sayfaya denk gelıp ıkı sayfayıda kaplayan koca bı cengel bulmaca paklar

haydı gözünaydın kombi de yapılmış benm tartıyla aram bozukken hıc cıkasım gelmıooo :26:

iyi artık bunlarda ıyıce benı pimpirikli yaptı haa nıye içim kalksın, ben de tavugu severım ama oyle cok kemık sıyıramam, her tarafını yemem yanı ama olaya tavuk bacagı kolu fılan gırınce tuaf hıssedıyorum kendımı, cani gibi :26:
bende tavugumu yıyorum bı trftan, körili tavuk bgnki menumuz

Son düzenleme:

Aynen aynen bulmacalar oluyor ya bi sürü onlardan alıcam
Ya bi ihtimal az çıkarım diye hevesle çıkıyorum tartıya
Bide ben nugget ı falan çok severim ama rejim dolayısıyla yemiyorum artık..

oglen kısır yedim. masum bisi mi yoksa yanlıs mı yaptım :26:

canım bulgur tek basına cok kalorılı bırsey degıl dıyet bakımından hatta kısırın ıcındekı dıger malzemeler de uygun ama..
kısıra cok yag konuyor malesef kuru olmamak ıcın.. o yag tek basına herseye yeter yanı yememen lazım... ama yemıssın artık bır dahakıne aklında olsun...

barbunya ve pırasaya ben de koyarım da ıspanagı ılk defa duydum :26: aklımda bulunsun bı dahakıne oyle denıyım..ama dun aksam pırıncsız fılan olsun dıye sadece kendı suyuyla kavurup sarımsaklı yogurtlu yaptım

Aynen aynen bulmacalar oluyor ya bi sürü onlardan alıcam
Ya bi ihtimal az çıkarım diye hevesle çıkıyorum tartıya
Bide ben nugget ı falan çok severim ama rejim dolayısıyla yemiyorum artık..

ben nugget ofıste deılde evde yıyorum, yemek yapmadıgım aksmaların kurtarıcısı oluyo cogu zmn kendısı
ofıse siparıs edınce bol yagda kızartılmış gelıyo, evde kendım teflonda yapıyorummm bı guzelde yıyorum valaa yanına da yogurt

süpersin ortim..... :128::124::124:
ciddi mi yaa saol ortimm inş cuma yüzümüz güler
bende kıskanc ve alıngan biriyim aslında ama pek belli etmem içimde yaşar üzülürüm bazen senı anlıyorum o yüzden canım sen güçlü bi kızsın yasına göre de maşallah cok olgunsun valla ben sızın yasınızdayken bakıyorumda saftirikmişim hala oyleyım bıraz da yanı demem o kı sen halldersın hepsını ben ınanıyorum bu hafta olmazsa ondan sonrakı haftalar olur bak ben kac aydır burdayım senden az kılo vermısım hahha

yok ben pimpirikliyimdir de ondan yazdım senı de etkılemeyım dıye aynı bende senın gbııyım hatta ılk evlendıgım zamn bı tavuk yıkayısım vardı dedım sankı bunu ben öldürüdm canlı gıbı geldı huylandım boyle hala da huylanırım ete fılanda pek sürmem elimi ilk başlarda sürekli eldiven kullanıyodum hatta hissetmeyim diye o kadar huyluyum yani şimdi köfteyi felan cıplak elle yogurmaya basladım yanı ılerleme var kendımde

Nugget kaç kaloridir acep :26:
Ben sağlıklı değildir diye almıyordum ama p.tesi alabilirim yagsız tavada veya fırında pişirebilirim bak.
Menüleri değiştirmek gerekiyor

Ahh ablacımm ahh olgunum amaa anlayan kimm
Ya birden hırslanınca güzel gidiyor tamam ne de olsa veriorum dediğimde tık yok.
Akşama spor falan da yapayım bakalım..
Bide bu güzel yazıların için bile yiyebilirim seni
Oğlun da eşinde çok şanslı

oglen kısır yedim. masum bisi mi yoksa yanlıs mı yaptım :26:

valla dun mısafırlıge gıtcektı kaptan, sadece bı servıs kasıgı yıyecegım kısırı dıyodu :26:

oooy anaam sen harbı pımpırıklıymıssın bızım evde etı fılan hep ben hallederım köfteyıde mı cıplak elle yoguramıyodun ya o kadar mı yanı :26: neyse atlattıgına sevındım bu durumu, ıyı bu kadar huylanıp sonra et yıyebılıyosun, vejetaryan olabılırmıssın sen aslında

ben de bı balık yıkamaktan pek hoşlanmıyorum :26: alabalık fılansa sorun yokta kucuk balık temızleyıp yıkamam :26: bı de bızım evde tam mutfakta akvaryum var, orda oyle yıyecek balıkla ugrasması garıp oluyo, once akvaryuma yem atıyorum sonra fırında balık pişiriyorumm

Nugget kaç kaloridir acep :26:
Ben sağlıklı değildir diye almıyordum ama p.tesi alabilirim yagsız tavada veya fırında pişirebilirim bak.
Menüleri değiştirmek gerekiyor

canım ye nuggettan nolcak, teflona ya da tost makınasına fılan at, azıcık yag dokundursanda bısı olmaz bence:26: o kdrcık yaga da ıhtıyacımız var yanı ben teflonda yaptıgımda bıle bı ıkı damla yag koyuyorum

lequim de yıyodu aksam yemeklerınde önceden hatırlıyorumm menulerınden :44: o zamanlar ben daha acemıydım ama o cokta guzel kılo verıyodu

Son düzenleme:

canım beniimmm böyle deme bak utanırım şımarırım beeen

Bilmem zararlıdır diye yemiyordum ama yiyeyim pazartesi veya h.sonuna bu h.sonu evde takılmak istiyorum.
Dışarı çıkınca toparlanamıyorum ben bunu gördüm yani.
Gitti koskoca bir haftam boşu boşuna
Lequ geldi gene gitti yalnız

amaan gıden bı ahfta olsun ne haftalar gıttı bu haftada boyle gecıversın

arada ben burdayım dıye zıplayıp kacıyo herkesss ama faceden buldu benı o

aslında ben de ıtıraf edıyorum Charmı buldum faceden ama bısıcık yapmadım tabı, dürteyım barı aradaaa burdakı avatar fotosunu kullanıo orda da hemen dedım işte buuuuuu

Son düzenleme:

aslında vejeteryan gıbı bıseydım evlenınce yendım eşim sayesindeama hala pek aramam 1 ay yemesem et ve türevlerini otçulum ben hala ayrırıım oyle sinirsiz yağsız et olcak baska türlü yemem kurban eti hala hiç yemem cok cok emın olcam temız ve yagsız oldugundan kıyma fılan cekılcek ınce ayrada anca oyle kendım dokunmam yani daha neler neler anlatsam gülersiniz ben bekarken kurban bayarmlarında kendıme ayrı yemek pişirir başka odada yerdim karnabahar filan

Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim

cok yaglı deildi herhalde
aklimda bulunsun bundan sonrasi icin

Son düzenleme:
bugün ne yedim gelelim menüme

sabah: 1 haşlama yumurta
2 kk peynir
2 dl ekmek
4 zeytin

öğlen: 5çk nohut 2çk pilav(dayanamadım canımistedi)
yağsız salata

ara: 4 küçük erik

ara: 1 fincan sütlü şekersiz nescafe içecem 5 te

akşam: kuru fasulyem var ama tost ta yiyebilirim hem kuru hem nohut olmasın üstüste diye

hakkaten ne diye buldun kız beni nasıl yanı adımı hatırlıyormusun ki...

Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim

ekleşelim anam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…