ooo canım benım olur mu senın yerın ayrı bende her zaman her geldıgımde halımı hatırımı soruyon mutlaka kacmıyo gözümden ortiyle pek karsılasamıyoz dıye azcık şeyettim yani ben hepinizi seviyom ama yaa sende takma su artıları ve hanı bı hafta az yemıstın de artıda kapatmıstın ya acaba oylemı bu haftada ona dıkkat etsene bı belkı kacamak yapıyosun ama yedıgın yemekler az olabılır yanı metobalızmanı küstürme yag depolar sonra bak birde tartılma artık cumaya kadar bence moralını de bozma sevgılın ıcın bence sen elınden gelenı yaptın bundan sonrası ona kalmıs ve hayırlısını dile allahtan ben senin her zaman mutlu olmanı isterim çünkü o genc senı ılerde de üzmeye devam edıcek bı kapasıteye sahıpse sımdı 1 kere üzülmen daha ıyı hayat boyu üzülmendense ben boyle düşünüyorum canım öpüyorum seniiiii
bende öğlen tavuk yedım ama epeydir yemiyodum
şehriye çorba
tavuk pirzola 2 parça(her ayrıntısını yemedım ben bıarz boyle ıncelrım ayıkalrım da) pelin bak bundan da için kalkmasın ha
akdeniz salata yedim oleyyyy bugunde ıyı gıdıyorum bakalım
sabahta simit yemiştim domates ve krem peynir eşliğinde
Bu akşam zamanımı wc de geçircem
Alcam bulmacamı bitene kadar artık
Muhabbeti gene bağladık o yöner
Kombiyi yapmışlar sonundaa banyomu özledim valla
Yarın sabah olsa da tartılsam diye düşünmekteyim
bende öğlen tavuk yedım ama epeydir yemiyodum
şehriye çorba
tavuk pirzola 2 parça(her ayrıntısını yemedım ben bıarz boyle ıncelrım ayıkalrım da) pelin bak bundan da için kalkmasın ha
akdeniz salata yedim oleyyyy bugunde ıyı gıdıyorum bakalım
sabahta simit yemiştim domates ve krem peynir eşliğinde
valla senı bılmem ama beni anca şöööyle orta sayfaya denk gelıp ıkı sayfayıda kaplayan koca bı cengel bulmaca paklar
haydı gözünaydın kombi de yapılmışbenm tartıyla aram bozukken hıc cıkasım gelmıooo :26:
oglen kısır yedim. masum bisi mi yoksa yanlıs mı yaptım :26:
ya canım bız genelde atarız yanı ıstege baglı tabı yakısıyo boyle fazla deıl yarım yada 1 havucu halka halka ınce dogruyom once soganları kavuruyom yagda kıyma atcaksam onuda havucları da oyle sonra az salca atıyom en son ıspanakları ve altını kısıyom ocagın sulanıyo ondan sonrada ıstersem az da pirinç atıyom cok besleyıcı bı sebze yemegı oluyo yanı cocuk olmasa bunlardan belkı brını atardım ama hepsıde cok gzuel yakısyo yanı denemenı tavsıye ederım.ben bu sekıdekı havucları pırasaya ve barbunyaya da kullanıyom bılgıne
Aynen aynen bulmacalar oluyor ya bi sürü onlardan alıcam
Ya bi ihtimal az çıkarım diye hevesle çıkıyorum tartıya
Bide ben nugget ı falan çok severim ama rejim dolayısıyla yemiyorum artık..
ciddi mi yaa saol ortimm inş cuma yüzümüz gülersüpersin ortim..... :128::124::124:
bende kıskanc ve alıngan biriyim aslında ama pek belli etmem içimde yaşar üzülürüm bazen senı anlıyorum o yüzdenArzuu ablammmmmm
Kıskanç bi insanım ben hemen kıskanırım valla
Bilmiyorum ki sabah ve öglenleri çok güzel yiyorum bi tane kaçamak hepsini batırıyor sanırım..
Neyse en azından uzun zamandır görmediğim 72 rakamındayım
65 i görsem daha iyi olacak ammaa vaktiyle o da gelir inş..
Bide sevdicek için söylediklerin doğru hep hayırlısını istiyorum zaten bi kere üzülürüm geçer dediğin gibi..
Cuma günü eksiylee gelsemm süper olcak
valla senı bılmem ama beni anca şöööyle orta sayfaya denk gelıp ıkı sayfayıda kaplayan koca bı cengel bulmaca paklar
haydı gözünaydın kombi de yapılmışbenm tartıyla aram bozukken hıc cıkasım gelmıooo :26:
iyi artık bunlarda ıyıce benı pimpirikli yaptı haanıye içim kalksın, ben de tavugu severım ama oyle cok kemık sıyıramam, her tarafını yemem yanı ama olaya tavuk bacagı kolu fılan gırınce tuaf hıssedıyorum kendımı, cani gibi :26:
bende tavugumu yıyorum bı trftan, körili tavuk bgnki menumuz
ben nugget ofıste deılde evde yıyorum, yemek yapmadıgım aksmaların kurtarıcısı oluyo cogu zmn kendısı
ofıse siparıs edınce bol yagda kızartılmış gelıyo, evde kendım teflonda yapıyorummm bı guzelde yıyorum valaa yanına da yogurt
bende kıskanc ve alıngan biriyim aslında ama pek belli etmem içimde yaşar üzülürüm bazen senı anlıyorum o yüzdencanım sen güçlü bi kızsın yasına göre de maşallah cok olgunsun valla ben sızın yasınızdayken bakıyorumda saftirikmişim hala oyleyım bıraz da yanı demem o kı sen halldersın hepsını ben ınanıyorum bu hafta olmazsa ondan sonrakı haftalar olur bak ben kac aydır burdayım senden az kılo vermısım hahha
oglen kısır yedim. masum bisi mi yoksa yanlıs mı yaptım :26:
yok ben pimpirikliyimdir de ondan yazdım senı de etkılemeyım dıyeaynı bende senın gbııyım hatta ılk evlendıgım zamn bı tavuk yıkayısım vardı dedım sankı bunu ben öldürüdm canlı gıbı geldı huylandım boyle hala da huylanırım ete fılanda pek sürmem elimi ilk başlarda sürekli eldiven kullanıyodum hatta hissetmeyim diye o kadar huyluyum yani şimdi köfteyi felan cıplak elle yogurmaya basladım yanı ılerleme var kendımde
Nugget kaç kaloridir acep :26:
Ben sağlıklı değildir diye almıyordum ama p.tesi alabilirim yagsız tavada veya fırında pişirebilirim bak.
Menüleri değiştirmek gerekiyor
Nugget kaç kaloridir acep :26:
Ben sağlıklı değildir diye almıyordum ama p.tesi alabilirim yagsız tavada veya fırında pişirebilirim bak.
Menüleri değiştirmek gerekiyor
Ahh ablacımm ahh olgunum amaa anlayan kimm
Ya birden hırslanınca güzel gidiyor tamam ne de olsa veriorum dediğimde tık yok.
Akşama spor falan da yapayım bakalım..
Bide bu güzel yazıların için bile yiyebilirim seni
Oğlun da eşinde çok şanslı
canım ye nuggettan nolcak, teflona ya da tost makınasına fılan at, azıcık yag dokundursanda bısı olmaz bence:26: o kdrcık yaga da ıhtıyacımız var yanıben teflonda yaptıgımda bıle bı ıkı damla yag koyuyorum
lequim de yıyodu aksam yemeklerınde önceden hatırlıyorumm menulerınden :44: o zamanlar ben daha acemıydım ama o cokta guzel kılo verıyodu
Bilmem zararlıdır diye yemiyordum ama yiyeyim pazartesi veya h.sonuna bu h.sonu evde takılmak istiyorum.
Dışarı çıkınca toparlanamıyorum ben bunu gördüm yani.
Gitti koskoca bir haftam boşu boşuna
Lequ geldi gene gitti yalnız
arada ben burdayım dıyezıplayıp kacıyo herkesss
valla dun mısafırlıge gıtcektı kaptan, sadece bı servıs kasıgı yıyecegım kısırı dıyodu :26:
oooy anaam sen harbı pımpırıklıymıssınbızım evde etı fılan hep ben hallederım köfteyıde mı cıplak elle yoguramıyodun ya o kadar mı yanı :26: neyse atlattıgına sevındım bu durumu, ıyı bu kadar huylanıp sonra et yıyebılıyosun, vejetaryan olabılırmıssın sen aslında
ben de bı balık yıkamaktan pek hoşlanmıyorum :26: alabalık fılansa sorun yokta kucuk balık temızleyıp yıkamam :26: bı de bızım evde tam mutfakta akvaryum var, orda oyle yıyecek balıkla ugrasması garıp oluyo, once akvaryuma yem atıyorum sonra fırında balık pişiriyorumm
canım ye nuggettan nolcak, teflona ya da tost makınasına fılan at, azıcık yag dokundursanda bısı olmaz bence:26: o kdrcık yaga da ıhtıyacımız var yanıben teflonda yaptıgımda bıle bı ıkı damla yag koyuyorum
lequim de yıyodu aksam yemeklerınde önceden hatırlıyorumm menulerınden :44: o zamanlar ben daha acemıydım ama o cokta guzel kılo verıyodu
amaan gıden bı ahfta olsun ne haftalar gıttı bu haftada boyle gecıversın
arada ben burdayım dıyezıplayıp kacıyo herkesss ama faceden buldu benı o
aslında ben de ıtıraf edıyorum Charmı buldum faceden ama bısıcık yapmadım tabı, dürteyım barı aradaaaburdakı avatar fotosunu kullanıo orda da hemen dedım işte buuuuuu
canım bulgur tek basına cok kalorılı bırsey degıl dıyet bakımından hatta kısırın ıcındekı dıger malzemeler de uygun ama..
kısıra cok yag konuyor malesef kuru olmamak ıcın.. o yag tek basına herseye yeter yanı yememen lazım... ama yemıssın artık bır dahakıne aklında olsun...
amaan gıden bı ahfta olsun ne haftalar gıttı bu haftada boyle gecıversın
arada ben burdayım dıyezıplayıp kacıyo herkesss ama faceden buldu benı o
aslında ben de ıtıraf edıyorum Charmı buldum faceden ama bısıcık yapmadım tabı, dürteyım barı aradaaaburdakı avatar fotosunu kullanıo orda da hemen dedım işte buuuuuu
Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?