Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim
Daimi elemanlar valla belli burda
Bazı yeni gelenler hele soru soruyolar cevaplayamadan kaçıyorlar
Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim
bugün ne yedim gelelim menüme
sabah: 1 haşlama yumurta
2 kk peynir
2 dl ekmek
4 zeytin
öğlen: 5çk nohut 2çk pilav(dayanamadım canımistedi)
yağsız salata
ara: 4 küçük erik
ara: 1 fincan sütlü şekersiz nescafe içecem 5 te
akşam: kuru fasulyem var ama tost ta yiyebilirim hem kuru hem nohut olmasın üstüste diye
Arka plana bayıldımm.
yaaa banane bende istiyom faceleri:84: özellikle pelin hanım hıc yakıstıramadım yanı faceın var bılıyomda kımseye vermıyon dıye bısey demedıydım demek benım ortiyi eklemişin yani kızlar hem facede benım kkda zayıflayanlar grubum var bı ara acmıstım pek kımse gelmedıydı hala duruyoatın bakım face ısımlerınızı özelden yanı ısteyenelr tabee
ben cok yenı gelnelrın dırek konuya dalıp şimdi ben napcam ne yıyecegım liste nerde dedıkten 5 dk sonra hala kımse bısı yazmamıssa küstüm oynamıyorum hallerine gülüyorummbiz de mı oyleydık acabaaa
ben bulurum, hafiyelık yaptımmmekleşek vallaaa
tost deil de salata&yogurt yap bence, cunku sabah zaten ıkı dılım ekmegını yemıssın aksamki tostla ıkı dılım ekmek daha fazla olur, oğlende pilavını yemıssın en guzelı yogurt salata ıle atlatmak
yaaa banane bende istiyom faceleri:84: özellikle pelin hanım hıc yakıstıramadım yanı faceın var bılıyomda kımseye vermıyon dıye bısey demedıydım demek benım ortiyi eklemişin yani kızlar hem facede benım kkda zayıflayanlar grubum var bı ara acmıstım pek kımse gelmedıydı hala duruyoatın bakım face ısımlerınızı özelden yanı ısteyenelr tabee
valla ben de kk yı tebrık edıyorummm arka plan içinnn
herkese vercem sana vermıycemmm
senın ortını eklemedım canım, sadece facede buldum burdakı avatarını kullanıyodu tanıdım ahan da charm dedım, yoksa sonucta Charmın olaya nası bakacagını bılemedıgım ıcın oyle bulmakla kaldım sadece tacız etmedım yanı
valla ben de kk yı tebrık edıyorummm arka plan içinnn
herkese vercem sana vermıycemmm
senın ortını eklemedım canım, sadece facede buldum burdakı avatarını kullanıyodu tanıdım ahan da charm dedım, yoksa sonucta Charmın olaya nası bakacagını bılemedıgım ıcın oyle bulmakla kaldım sadece tacız etmedım yanı
Ben önceleri okuyordum herkes konuşuyordu dedim bi yazayım bende.
Bide böyle deneyeyim.
Sonra bi selam yazdım öyle konuşmaya başladık kaynaştık
Küstüm oynamıyorum tripleri çok makara geçen gene oldu cevap verdim hala benimle ilgilenen yok ben gidiyorum falan yazmış.
Bende yazdım ' Oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş ' diye
10 dakika arayla msj atıcam mail adresimi
10 dakika sonra atıcam ablacım
Aynen Pelün eklemek istemez diye düşünmüştüm bende
biraz taciz edeydin ya daha keyifli olurdu dürtüvereydin..
saol canım çok düşüncelisin, isterim tabiki.. sen madem bulmussun benı tekrar bulursan bende kabul ederım ben sana baktım göremedim...
kim pelin mi eklemek istemez ben mi... :44:
biraz taciz edeydin ya daha keyifli olurdu dürtüvereydin..
saol canım çok düşüncelisin, isterim tabiki.. sen madem bulmussun benı tekrar bulursan bende kabul ederım ben sana baktım göremedim...
kim pelin mi eklemek istemez ben mi... :44:
Sende Pelünde canım.. İkinizden de öyle bir izlenim aldım
O yüzden teklif bile edemedim
benim düşüncem ikiniz deeee biraz böyle gizemlisiniz kanımca
ayy hadii birileri eklesin sabredemiyom 10 dk fılan nerdeyse kendı ısmımı ortay atıvercem valla
vaaay be biz neymişiz Charm beeeebi de gızemlı demiş bana, insan utanır bunu yazarken beeyatak odama kdr soktum sızı hala gizemden bahsedıyosunuzzz
vaaay be biz neymişiz Charm beeeebi de gızemlı demiş bana, insan utanır bunu yazarken beeyatak odama kdr soktum sızı hala gizemden bahsedıyosunuzzz
aay yemın ederım kahkaha attımmmmmmmm
Sende Pelünde canım.. İkinizden de öyle bir izlenim aldım
O yüzden teklif bile edemedim
benim düşüncem ikiniz deeee biraz böyle gizemlisiniz kanımca
aay yemın ederım kahkaha attımmmmmmmm
Allah iyilinizi versin emi....
Aslında doğru diyorsunuz dürüst olmak gerekirse çok çabuk kaynaşırım ama çok çabuk güvenmem bu herkese karşı geçerli..
Ama size ısındım güvenebilirim sanırsam, resimlerimi internete vermezsiniz dimi..töbe est Allah korusun aklıma birşey geldi de..
sorma ya... çok gizemliyimdir..
valla ortim ben vermeyi beceremem de dilek bilgi işlemde calısıyo bılıyodur yanı ama verır mı bılmem
Allah iyilinizi versin emi....
Aslında doğru diyorsunuz dürüst olmak gerekirse çok çabuk kaynaşırım ama çok çabuk güvenmem bu herkese karşı geçerli..
Ama size ısındım güvenebilirim sanırsam, resimlerimi internete vermezsiniz dimi..töbe est Allah korusun aklıma birşey geldi de.. sorma ya... çok gizemliyimdir..
Valla zararsızım
Yok daha neler
Benimde resimlerim varr eyttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?