70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim

yaaa banane bende istiyom faceleri:84: özellikle pelin hanım hıc yakıstıramadım yanı faceın var bılıyomda kımseye vermıyon dıye bısey demedıydım demek benım ortiyi eklemişin yani kızlar hem facede benım kkda zayıflayanlar grubum var bı ara acmıstım pek kımse gelmedıydı hala duruyo atın bakım face ısımlerınızı özelden yanı ısteyenelr tabee

Daimi elemanlar valla belli burda
Bazı yeni gelenler hele soru soruyolar cevaplayamadan kaçıyorlar

ben cok yenı gelnelrın dırek konuya dalıp şimdi ben napcam ne yıyecegım liste nerde dedıkten 5 dk sonra hala kımse bısı yazmamıssa küstüm oynamıyorum hallerine gülüyorumm biz de mı oyleydık acabaaa

Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim

ben bulurum, hafiyelık yaptımmm ekleşek vallaaa

tost deil de salata&yogurt yap bence, cunku sabah zaten ıkı dılım ekmegını yemıssın aksamki tostla ıkı dılım ekmek daha fazla olur, oğlende pilavını yemıssın en guzelı yogurt salata ıle atlatmak

Arka plana bayıldımm.

valla ben de kk yı tebrık edıyorummm arka plan içinnn

herkese vercem sana vermıycemmm

senın ortını eklemedım canım, sadece facede buldum burdakı avatarını kullanıyodu tanıdım ahan da charm dedım, yoksa sonucta Charmın olaya nası bakacagını bılemedıgım ıcın oyle bulmakla kaldım sadece tacız etmedım yanı

Ben önceleri okuyordum herkes konuşuyordu dedim bi yazayım bende.
Bide böyle deneyeyim.
Sonra bi selam yazdım öyle konuşmaya başladık kaynaştık
Küstüm oynamıyorum tripleri çok makara geçen gene oldu cevap verdim hala benimle ilgilenen yok ben gidiyorum falan yazmış.
Bende yazdım ' Oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş ' diye
10 dakika arayla msj atıcam mail adresimi

10 dakika sonra atıcam ablacım
Aynen Pelün eklemek istemez diye düşünmüştüm bende

hafiye gibi avukatsın valla kızım senden hersey beklenir

biraz taciz edeydin ya daha keyifli olurdu dürtüvereydin..
saol canım çok düşüncelisin, isterim tabiki.. sen madem bulmussun benı tekrar bulursan bende kabul ederım ben sana baktım göremedim...

kim pelin mi eklemek istemez ben mi... :44:

Sende Pelünde canım.. İkinizden de öyle bir izlenim aldım
O yüzden teklif bile edemedim

benim düşüncem ikiniz deeee biraz böyle gizemlisiniz kanımca

selam arkadaşlar ben geldim azcık durup gitcem geçmişi okuyodum ama 15 sayfa falan kaldı bayada çokmuş beaa,,1gün girmeyince insan geçmiştende soğuyo ama neyse üstün körü bakıp geliyorum

ayy hadii birileri eklesin sabredemiyom 10 dk fılan nerdeyse kendı ısmımı ortay atıvercem valla

vaaay be biz neymişiz Charm beeee bi de gızemlı demiş bana, insan utanır bunu yazarken beeyatak odama kdr soktum sızı hala gizemden bahsedıyosunuzzz

ayy hadii birileri eklesin sabredemiyom 10 dk fılan nerdeyse kendı ısmımı ortay atıvercem valla

aay yemın ederım kahkaha attımmmmmmmm

vaaay be biz neymişiz Charm beeee bi de gızemlı demiş bana, insan utanır bunu yazarken beeyatak odama kdr soktum sızı hala gizemden bahsedıyosunuzzz

bende bu yatak odasından sonra kahkaha attım ama ıcımden tabii ayy ne bıleyım gecen bı cep mevzusu olmustu at demıstım özele atarım dedıydın atmayınca demek sakıncalıyım ben dedım ya da sakınca görüyo ama saygı duyarım boyle düşünene de abes deıl yanı hah bı msj gelmıs bakım kımmıs dılektır kesin

Allah iyilinizi versin emi....
Aslında doğru diyorsunuz dürüst olmak gerekirse çok çabuk kaynaşırım ama çok çabuk güvenmem bu herkese karşı geçerli..
Ama size ısındım güvenebilirim sanırsam, resimlerimi internete vermezsiniz dimi.. töbe est Allah korusun aklıma birşey geldi de..

sorma ya... çok gizemliyimdir..

Son düzenleme:

valla ortim ben vermeyi beceremem de dilek bilgi işlemde calısıyo bılıyodur yanı ama verır mı bılmem

valla ortim ben vermeyi beceremem de dilek bilgi işlemde calısıyo bılıyodur yanı ama verır mı bılmem

Valla zararsızım

Yok daha neler
Benimde resimlerim varr eyttt

ayy callen maduru peliiiin ben dedim bi eksikik var diye ama neyse sen unutkanlığımı ver benim hormonlarıma ya
kızlar çok teşekkür ederiz size ayrıca beslenme konusundaki bilgilerinizide değerlendirmeye alıcaz sonra gelip burda omuzunuzda ağlamıyayım dimi

aaah arzu netten anlamam dıye burda saf ayagına yatıyosun kendını gızlemıssın saklamıssın asıl gızemlı kım bellı oldu vallaaa

Charmcım sana da gonderdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…