aaah arzu netten anlamam dıye burda saf ayagına yatıyosun kendını gızlemıssın saklamıssınasıl gızemlı kım bellı oldu vallaaa
Charmcım sana da gonderdım
aaah arzu netten anlamam dıye burda saf ayagına yatıyosun kendını gızlemıssın saklamıssınasıl gızemlı kım bellı oldu vallaaa
tamam işte o zaman bende seninkileri veririm hemde kafanı alır fena yerlere montaj yaparım ..
Aayy Allah korusun...
ortim sana ıstek gönderdim ama hala yanıt alamadım iyi misin orda mısın huuu
naber dilekkkkkkkkkk nsaılsın dünden beri
iyisindir umarım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNkızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
çok acıdırki 14 yıldan sonra ilk kez eşim doğum günümüğ unuttu ve biraz önce hatırlattım teessüf ederim dedim bugün günlerden ne dedim ve yalnızca bir saniye düşünüp utancından banyoya duşa girdi(o esnada spor yapıyordu,banada yap dedi hayır yapmıycam deyince bağırdı bide)...
neyse menümü vereyim,benimki hala duşta çıkamadı utancından
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış çok tahıllı ekm.üzeri 1 tane üçgen peynir(ikiye böldüm ekmeklere),1 hşl.yumurta,5 zeytin,çay
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
iş çok yoğundu çıkamadım,oyüzden 10 daki aranın aynısı
ara(16.00)
1 brd. ayran
akşam
belki eşim sürpriz yapar diye yemek yapmamıştım ama gördüğünüz gibi tssssssssssssss oldum oyüzden yok
çok çok geçmiş olsun sena ablaa,,allah şifasını versin,,sen iyileştin sıra kızda demekki,,aman oğlana dikkat et barii,,benim ufaklıkta hasta oldu burnu akıyoo ateşide var,,evde peşimden ayrılmıyolarki,mutfakta hep benimneler,,oğlana bişey olmasa barii o hiç çekilmiyo hastaykens.a. kızlar iyiakşamlar...
bugün kızımda okula gidemedi boqazları şişmiş çok halsizdi...kurstan gelince dr götürdüm...birsürü ilaç verdi..2 günlükte rapor yazdı..dinlenecek evde...
doktordan sonrada güne gittik...menümde ufak tefek kaçamaklar var...her salı günümüz olacaqı için bnmde salı günleri menüm biraz cısslı olucak..işte menüm...
kahvaltı
1 yumurta
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
1 armut
öqlen
ızgara çinekop (3 tane)
akşamüstü
bir çatal tiramusu
bir ısırk börek
1 servis kaşıqı kısır
bitki çayı
akşam
1 duble süt
1 incir
3 litre su...
(geçmişteyim geliyorum)..
Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
Şekersiz çay
Ara:
Yok
Öğlen:
Tavuk sote,
Yoğurt
Ara:
Çikolata
Akşam:
Yok..
:26::26:ay çok güldüm başta ama içten içede üzüldüm be suzancım,,napalım geceleri takılırsın sende,,laf işitmekten iyidir boşver işyerindeyken girme ne olur ne olmaz,,:44:kizlar ben artik isyerinde giremiycem okuyamiycamda gizli gizli bize bildiri geldi bugün mail ile
yaziyo özel kulanmak yazakdir formlara girmek yazakdir vs. birde ayda bikere padrona rapor geliyormus hangi sayfaya kac kere girilmis diye
öbürleri de giriyo ama hepsi alman sayfalarda geziyorlar raporda kimin girdigi yazmiyormus ama kim olacak türk sayfalarinda dolasan benden baska bende baska türk yokki
ne güzelde vakit geciriyordum sizlebakalim simdiye kadar girdiyime birsey diyeceklermi :18: demeslerse belki ay da bi kere cok bunalirsam size yardim diye yazarim yoksa artik aksamcigim
geçmiş olsun canım noluyo böyle herkezeeeProspektüste o kadar çok yan etkisi yazıyor ki
İntihar edenler bile varmış
Ya canım tek bacagımda kalın çizgiler olmuş ve kaşınıyor gibi bide şişmiş.
Yarında inmezse doktora gideyim ben..
İnş. önemli bişey değildir canım..
kizlar nette buldum dogrumu bilmem yapistirdim
Hangi Ayda Doğdunuz?
Hoşbulduk kızlar, sağolun. Ne yapmam gerekiyor şimdi?
iyi etmişsin afiyet olsun bitanem...ben saat 20.00 civarı kendimi kaybettim ve yarın için kendime ceza verdim fazladan 30 dk. spor yapıcam ve sıfır kaçamak var yarın
çünkü bugün doğum günümdü ve unutuldum kociş tarafındangerçi saat 20 civarı gönül almaya çalıştı ama ...aynı şey değil...hersene gündüzden ufak ufak süprizler yapar gecede çocuklarla yemeğe çıkardık..bu sene tam bir fiyasko oldu...neyse gün bitti önümüze bakıcaz ama çok kırıldım,unutamıycam bugünü
biz iyiyiz canım hoşgeldin sende nerelere kayboldun kız haber vermedenKızlar merhaba nasılsınızözledimmm
acayip hoşuma gitti benimde çok çıtır ve seksi çıkmışsın seni seniikızlar ben klaçtım hepinizi öpüyorum...bu arada avatarımdaki resimde tatildeydim ağustosta ve 63 kiloydum...yalnız bu fotomu çok seviyorum çok güzel çıkmışım(ne ukalayım değilmi ama gerçekten çok güzel çıkmış)
hoşgeldiiin canımArkadaşlar öncelikle günaydın herkese. Ben sigarayı bıraktım bugün 17. günüm. Tabi ki fazla olan kiloma bu kadar günde 2 kilo katmışım. Moralim çok bozuldu. KK gezinirken sizi buldum. Bende katılabilir miyim aranıza. 74 kiloydum 76 olmuşum yaa. Ne yapacağım. 3 yaşında kızım var. Ha deyince diyetisyene falanda gidilmiyo malum kış şartları. Ne yapabilirim?
burdada bizim pazarda salı ,,cuma ve cumartesidirGünaydın tostcu abla
Bugün herkesin pazar günü he ne güzel
Bende çok seviyorum pazarları ama kaçıyorum maalesef..
Hadi bakalım ciciler alın kendinize
tam 24 şehit,18 yaralı.....resmen bı katlıam... resmen gormezden gelınen bı savasın ıcındeyız... kac eve, kac anne babanın, eşin ,nişanlının, sevgılının, kardesın yüreğine kor gıbı düşen, insanın içini yakan bu haber...
Charm ve Ger-düşle facede de arkadaş olduk tamamdır.
Arzu ablacım mail adresimi yolladımSabırsızlanmaa..
Tuğbacım hoşgeldin
bende buqünkü sağlıksız menümü sizinle paylaşayım
tekmeye tokata açığım
sabah: 3 kuru kayısı, çeyrek ekmek arası kaşarlı tost, 1 fincan 5i biyerde
ara: su...
öğle: 5-6 tane fındık,1 çokonat :26:
ara: yok
akşam: (şimdi yicem) 1 kase spichal K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?