70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaah arzu netten anlamam dıye burda saf ayagına yatıyosun kendını gızlemıssın saklamıssın asıl gızemlı kım bellı oldu vallaaa

Charmcım sana da gonderdım

haha ciddi mi kız kendımı gızlemıs mıyım haberım yok bılmeden yapmısım valla bı ara hanı onılıne oldugum gözükmesin dıey ayarlarla oynadıydım beceremedım hala acık görünüyom demek kı baska yeırmı gizlemişim

tamam işte o zaman bende seninkileri veririm hemde kafanı alır fena yerlere montaj yaparım ..
Aayy Allah korusun...

Aynen Allah korusun Charm cım

aaah arzu netten anlamam dıye burda saf ayagına yatıyosun kendını gızlemıssın saklamıssın asıl gızemlı kım bellı oldu vallaaa
Charmcım sana da gonderdım

Aynen Arzu abla kız zor buldu seni

BUGÜNKÜ Menüm
sabah 09.30
1dilim buğday ekmeği
1kk peynir
domates salatalık
ara
3tane çilek
öğle13.00
3 kepçe tarhana çorbası
ara
üzüm
akşamda nohut yoğurt yicem 2.5lt su 2fincan yeşil çay 5km de yürüdüm
ben bu hafta yeniyim ya kilo bildirimi yapıcammı

kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN 1 GÜN GEÇMİŞ YAA OLSUN ,,KOCAN GİBİ HİÇ KUTLAMAMAKTAN İYİDİRKIZMA emi takılıyorum çok kızdım bende eşinee
boşveeerr gelmiş geçmiş sende onunkini kutlamaaaama biz yapamayızkii kadınız düşünceliyiz unutmayız hiç bişeyii
çok çok geçmiş olsun sena ablaa,,allah şifasını versin,,sen iyileştin sıra kızda demekki,,aman oğlana dikkat et barii,,benim ufaklıkta hasta oldu burnu akıyoo ateşide var,,evde peşimden ayrılmıyolarki,mutfakta hep benimneler,,oğlana bişey olmasa barii o hiç çekilmiyo hastayken
Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
Şekersiz çay
Ara:
Yok
Öğlen:
Tavuk sote,
Yoğurt
Ara:
Çikolata
Akşam:
Yok..
hiç beğenmedim
:26::26:ay çok güldüm başta ama içten içede üzüldüm be suzancım,,napalım geceleri takılırsın sende,,laf işitmekten iyidir boşver işyerindeyken girme ne olur ne olmaz,,:44:
geçmiş olsun canım noluyo böyle herkezeee:2:
kizlar nette buldum dogrumu bilmem yapistirdim
Hangi Ayda Doğdunuz?

Mayıs

Sert yapılı
Kolay sinirlenir
Kolay ilgi çeker
Fiziksel güzelliğe önem verir
Motivasyona ihtiyacı yoktur
Sistematik çalışır
Hayal kurmayı sever
İleri görüşlüdür
Kolay sakinleştirilir
Anlayışlıdır
Kulak ve boyun bölgesi hassastır
Edebiyat ve sanatla ilgilidir
Evde oturmayi sevmez

Çocukları pek sevmez

mayıs doğumluyum bendee,,hepsi ama hepsi doğru tam ben ama sondaki çocukları sevmez hariç görünce ohaa dedim ,,benim kadar çocuk seven biri yoktur heraldedeli olurum kendimi bildim bileli nasıl sevmem,,sevmesem evlendiğim gibi 2 çocuk yaparmıyım salakmıyım ben

Aralık

Sadık ve cömert
Sabırsız
Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik
Azimli
Sosyal yönü kuvvetli
Dostlarını kendinden fazla düşünür
Kızgınlığı uzun sürmez
Sevildiğini hissetmek ister
Espri anlayışı gelişmiştir.

AHADA BUDA EŞİMİN BURCU,,onada uyuyo aynen bikaç şey hariç
Hoşbulduk kızlar, sağolun. Ne yapmam gerekiyor şimdi?

HOŞGELDİN CANIM

Kızlar merhaba nasılsınız özledimmm
biz iyiyiz canım hoşgeldin sende nerelere kayboldun kız haber vermeden
acayip hoşuma gitti benimde çok çıtır ve seksi çıkmışsın seni senii
hoşgeldiiin canım
Günaydın tostcu abla
Bugün herkesin pazar günü he ne güzel
Bende çok seviyorum pazarları ama kaçıyorum maalesef..
Hadi bakalım ciciler alın kendinize
burdada bizim pazarda salı ,,cuma ve cumartesidir
ne diyim diycek okadar çok şey varkii,,ama ne desek boş

Charm ve Ger-düşle facede de arkadaş olduk tamamdır.
Arzu ablacım mail adresimi yolladım Sabırsızlanmaa..
Tuğbacım hoşgeldin

hoşbulduk dilekcimvalla nasıl gidiyo kilolar bakalım

kızlar şimdi annem aradıı,,bi iş varmış bursadaa,,zeytin toplama işiymiş aylık kişi başı 1500tl para,,evi adam veriyomuş burdan sadece elbise götürcekmişiz yemesi içmesi ,herşey ona aitmiş,,3 ay zeytin toplancakmış,,sonra istersek bırakabilirmişiz istersekte 1kaç sene devam edebilirmişiz zeytin zamanı bitince domates başlıyomuş falan filan napsak ki ya annem benden haber bikliyo,,adamda annemden haber bekliyomuş bayramdan sonra başlanması gerekiyomuş,,off kararsızım,,eşim ben annem babam ablam gidicez olursa çünkü adam 3 bayan 2 erkek demiş lazım diye,,ve aile olursa sizin gibi daha iyi olur demiş,,napsak kabul etsekmikiii,,annem diyo ben sizin çocuklarınıza bakarım siz gidersiniz,adam götürüp getircekmiş bizii sabah gidip 11e kadar iş görücekmişiz sonra akşama kadar yan gel yat iş bu,,he bide zeytini biz toplamıycakmışız,,sadece ağaçların altına yaygı yayıcakmışız adamlar zeytinleri tırpanla döküyolarmış:26::26:

menüm kızlar...

kahvaltı
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem/kaşar peynir
yarım domates
yarım salatalık
4-5 dilim ızgara sucuk
bitkiçayı..

ara
1 elma

öqlen
1 küçük karnıyarık
turşu
çeçil peyniri

ara
2 minik incir

akşam
ızgara balık
salata

ara
bitkiçayı

3 litre su...

geçmişteyim

Son düzenleme:
Hemen herkes sakız çiğnemeyi sever. Sakız zayıflatırmı? Sakız çiğneyerek zayıflama mümkün olabilir. Şekersiz sakız çiğneyerek uzun sürede kilo verilebileceğini araştıran uzmanlar sakızın zayıflama konusundaki delillerinin arttığını söylüyorlar. Rhode Üniversitesinde uzmanlar tarafından yapılan araştırmada, sakız çiğnemenin kalori yakımını hızlandırdığı, ayrıca kalori alımını düşürmeye etkili olduğu belirtildi. Sabahları şekersiz sakız çiğneyerek 60 kalori miktarından kurtulmanızın mümkün olabileceiğini açıkladılar. 1 saat kadar çiğnemek gerekiyor. Ayrıca araştırmada yemekten önce ve yemekten sonra şekersiz sakız çiğneyenler, şekersiz sakız çiğnemeyenlere oranla %5 kadar daha çok kalori yaktıkları belirlendi.

Ayrıca şekersiz sakız çiğnemenin faydaları şöyle anlatıldı; sakız çiğnemenin bazı istekleri engelleyeceği, yenilen yemeklerin kalorisini azaltacağı konusunda uzmanlar görüşbirliğindeler.

Her ne kadar küçük kalori miktarları anlatılsada diyet yapanlar için bu küçük kalori miktarları önemlidir. Çünkü beslenme ve diyet uzmanları bu tür küçük değişikliklerin birleşek uzun dönemlerde faydalı olacağını belirtiyorlar. Sakız çiğnemek kilo vermek ve zayıflamak dışında günlük hayatta stresi azaltan etkileri var.

Dikkat dağılmasını engelliyor, konsatrasyon ve uyanıklığı sağlıyor. Diş çürümelerine karşı iyi gelir.

Bugünkü menümü yazayım karular;

Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 haş. yumurta, domates, peynir, biber, kuşburnu, 1 piliç sosis.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: Haşlanmış tavuk, tavuk suyu, salata, yoğurt.
Ara: 1 mandalina, 2 kara erik, 1 türk kahvesi.
Akşam (18:15): 2 kaşık müsli, süt.
Ara: Limonlu yeşilçay.

3 lt civarı su..

müsliden iyice soğumuşum ya iki kaşığı zor yedim...
o da öğlen cok erken yedım gece yatana kadar metobilazmam yavaslamasın dıye ama ı ıh uzun bır sure yıyesım yok müsliyi..

Son düzenleme:
sakız çiğemeyi çok seven birisi olarak
sizinle bu bilqiyi paylaşmak istedim arkadaşlar
ama burda bir bilqi eksik ki; onu da bn söyliyeyim...
sakız çiğnemek aynı zamanda da acıktırıyor :26:

bende buqünkü sağlıksız menümü sizinle paylaşayım
tekmeye tokata açığım

sabah: 3 kuru kayısı, çeyrek ekmek arası kaşarlı tost, 1 fincan 5i biyerde
ara: su...
öğle: 5-6 tane fındık,1 çokonat :26:
ara: yok
akşam: (şimdi yicem) 1 kase spichal K

Bende sakız çiğnemeyi severim... şekersiz falım..
Bırde sakız ağızda çiğnendikçe midedeki besinleri hazım edermiş yeni birşeyler gelicek diye...
ama bizde çiğneyip çiğneyip göndermiyoruzkandırııyoruz yanı mideyi..

hakkaten bu nasıl menü böyle...
hem çok az hem kaçamaklı... dengesiz olmuş... öğlen yemek yerıne çokonatımı tercih ettin..

Bugün biraz tozuttum.. tansiyonum düşmüş onunda etkisi var

:26:2 parça su böregi yedim 5 gibi bi müşterimiz getirmiş işyerinde hep beraber yedik. şimdi çok pişman oldum ama elim ayağım titriyor tansiyonum 10 a 4 olmuş gözlerim kapanıyor bugün neden böyle oldum bilemedim eve gidince tuzlu ayran içeceğim sadece yemek yemeği düşünmüyorum ama kendimide iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…