haoşgeldin cnm...Arkadaşlar öncelikle günaydın herkese. Ben sigarayı bıraktım bugün 17. günüm. Tabi ki fazla olan kiloma bu kadar günde 2 kilo katmışım. Moralim çok bozuldu. KK gezinirken sizi buldum. Bende katılabilir miyim aranıza. 74 kiloydum 76 olmuşum yaa. Ne yapacağım. 3 yaşında kızım var. Ha deyince diyetisyene falanda gidilmiyo malum kış şartları. Ne yapabilirim?
teşekkür ederim tatlım..
Yok galiba
Geçmiş olsun canım
Vayy cidden rekor olmuş
Doğum günün kutlu olsun ablacım
Erkekler bu konuda genel anlamda duygusuz oluyolar sanırım
Çok geçmiş olsun ablacım :2:
canım biz daha pcye geçmedik...defterde eski usül görüyoruz...ondan biraz sıkıcı oluyor..bugün biraz daha iyi geçti...şimdi alıntıları cevaplayıp ders çalışıcam...Hadi yaa üzüldüm bak şimdi
Tıpkı bençok inatçıdır kısmını çok çok çok çok inatçıdır hatta laz damarı vardır diye düzeltebiliriz
Ablacım hepsini ben bile ezbere bilmiyorum 900 küsür hesabınsanırsam bizim müşavir abide bilmiyodur ama isimlerini hangi hesaba ne işleneceğini biliyoruz yeter herhalde
Günaydın tatlım kızarıklıklar nasıl oldu :26:
Evet var bi tuhaflık sayfada
Günaydın kolay gelsin abla
Hoşgeldin
Ben cumaya kaç çıkıcam meraklardayım :26:
İzlemiyorum artık haberleri daha fazla içim acımasın diyebelki bencillik ediyorum ama napim dayanamıyorum
Selam cnm
Tamam tatlım görüşürüz
Günaydın cnm
Günaydın tatlım
Günaydın cnm
hoşgeldin cnm..cuma günleri bildirim yapıyoruz..ayrıca 2şer kişilik guruplar halinde yarışyoruz...haftalık listemiz tabiki var...Arkadaşlar diyetinizde sizlere kolaylıklar diliyorum
Bende katılmak istiyorum..Yarışma felan mı oluyor haftalık listeye eklenme gibi durum varmı acaba?
tatlım iyiyiz çok şükür ben biraz hastayım bikaç gündür..senin iyi haberlerini aldıkça dahada iyi oluyoruz...tatlı çıtırlar nasılsınız bakalım özledinizmi bizi işler yoğun bugün herkes nasıl veriliyormu kilolar albünlerde muhteşem değişimler görüyorum maşallah hepinize kızlr bizde kilo alma yarışına girdik bundan sonra çıtırlık doğumdan sonraya kaldı ama sizi takipteyim yazamasamda okuyorum siz çıtır olun sıra bana gelsin
kdr sen nasılsın canım bu ayda olmamış sanırım olsun hiiiç üzülme gelmesi yakındır meleğinin sen diyete devam et hakkında hayırlısı inşallah bebiş isteyen tüm rkadaşlar rabbim sizede nsip etsin inşallah
kaptanım senacım sen nasılsın,kaptan yardımcısı çıtır anne triendy sen nasılsın oğlun yaamzlıklara devam ediyormu oyy benim mywişim bamyamla seni öpüyoruz çıtır olduğun günleri görmek dileğiyle
kılavuz sen nasısın canım aman bende ne soruyosam taş gibisin taş maşallah tu tu tu
charm mönü idolüm sen nasılsın bene mönü falan kalmdı yeni yeni yemeğe başlım bakalım şişkoluk yolunda emin adımmlarla ilerliyorum
barkinim,paptyam,suhaenvar,arcak,sibel sizler nasılsınız yeni gelenleri tm hatırlayamadım kusura bakmasınlar onlarda iyidir umarım hadi biz kaçtık öpüldünüz az kalorili bol eksili güner hepinize
Allah kolaylık versin cnm...bitince çok güzel olucak...herşeye deqecek...offff pofffffcanım sıkkın evde inşaat var pencereler değişiyo halılar yıkamaya gidiyo heryer heryerde kendimi çok kötü hissediyorum dağınıklık içimi daraltıyo 1 haftaya toparlanmaz herhalde...işten izinde alamadım inşaatın başında eşim duruyor artık kendim olmak isterdim uyuz oluyom izin vermiyolar işimiz olunca
menün gayet güzle ama nohut bakliyat olduqu için öqlen yemen daha yerinde olur cnm..BUGÜNKÜ Menüm
sabah 09.30
1dilim buğday ekmeği
1kk peynir
domates salatalık
ara
3tane çilek
öğle13.00
3 kepçe tarhana çorbası
ara
üzüm
akşamda nohut yoğurt yicem 2.5lt su 2fincan yeşil çay 5km de yürüdüm
ben bu hafta yeniyim ya kilo bildirimi yapıcammı
kızlar şimdi annem aradıı,,bi iş varmış bursadaa,,zeytin toplama işiymiş aylık kişi başı 1500tl para,,evi adam veriyomuş burdan sadece elbise götürcekmişiz yemesi içmesi ,herşey ona aitmiş,,3 ay zeytin toplancakmış,,sonra istersek bırakabilirmişiz istersekte 1kaç sene devam edebilirmişiz zeytin zamanı bitince domates başlıyomuş falan filan napsak ki ya annem benden haber bikliyo,,adamda annemden haber bekliyomuş bayramdan sonra başlanması gerekiyomuş,,off kararsızım,,eşim ben annem babam ablam gidicez olursa çünkü adam 3 bayan 2 erkek demiş lazım diye,,ve aile olursa sizin gibi daha iyi olur demiş,,napsak kabul etsekmikiii,,annem diyo ben sizin çocuklarınıza bakarım siz gidersiniz,adam götürüp getircekmiş bizii sabah gidip 11e kadar iş görücekmişiz sonra akşama kadar yan gel yat iş bu,,he bide zeytini biz toplamıycakmışız,,sadece ağaçların altına yaygı yayıcakmışız adamlar zeytinleri tırpanla döküyolarmış:26::26:
tuqba hiç durmayın cnm..harika bir iş...hem ailece bir arada olacaksınız hemde saat 11 e kadar..ama çocuklardan nasıl ayrı kalıcaksınız....he yoksa akşama evemi geleceksiniz...
kızlar çıkıyorum namaz kılıp ders çalışıcam...sonra gelebilirsem gelirim..öpüyorum hepiciniziiii
muazzezzz görüşemiyoruz quuuuuuuuu