70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haoşgeldin cnm...

teşekkür ederim tatlım..

canım biz daha pcye geçmedik...defterde eski usül görüyoruz...ondan biraz sıkıcı oluyor..bugün biraz daha iyi geçti...şimdi alıntıları cevaplayıp ders çalışıcam...

Arkadaşlar diyetinizde sizlere kolaylıklar diliyorum

Bende katılmak istiyorum..Yarışma felan mı oluyor haftalık listeye eklenme gibi durum varmı acaba?
hoşgeldin cnm..cuma günleri bildirim yapıyoruz..ayrıca 2şer kişilik guruplar halinde yarışyoruz...haftalık listemiz tabiki var...
tatlım iyiyiz çok şükür ben biraz hastayım bikaç gündür..senin iyi haberlerini aldıkça dahada iyi oluyoruz...
Allah kolaylık versin cnm...bitince çok güzel olucak...herşeye deqecek...

menün gayet güzle ama nohut bakliyat olduqu için öqlen yemen daha yerinde olur cnm..

tuqba hiç durmayın cnm..harika bir iş...hem ailece bir arada olacaksınız hemde saat 11 e kadar..ama çocuklardan nasıl ayrı kalıcaksınız....he yoksa akşama evemi geleceksiniz...

kızlar çıkıyorum namaz kılıp ders çalışıcam...sonra gelebilirsem gelirim..öpüyorum hepiciniziiii

muazzezzz görüşemiyoruz quuuuuuuuu

aman canım dikkat et kendıne....
eve gidene kadar bekleme biraz tuz yala oda ıyı gelır...

aynen
hakkaten bu nasıl menü böyle...
hem çok az hem kaçamaklı... dengesiz olmuş... öğlen yemek yerıne çokonatımı tercih ettin..

eşim öğle yemeğine qelmişti çokonat qetirmiş bana
bende onun yemeğini hazırladım o yemek yerken
bende çokonat yedim karnımı doyurmadı ama yeme hakkımı çokonata kullandığım için
daha bişey yemedim.. :26:
çok kötü bir beslenme oldu buqün kabul ediyorum :26:

geçmiş olsun cnm...ama ben senin menülerini normaldede beqenmiyorum...çok rahat fire verebiliyorsun..diyetisyene gittim dedin bundan dolayı çokta müdahale etmek istemiyorum ama bence o menüler hiç olmuyor...daha yenisin bu menülerle bir süre kilo versende sonra veremiceksin...lütfen arkadaşların menülerine dikkat et birde kendi menülerini gözden geçir..bak burda çok kişi diyetisyene gitti yada adı farklı çok deqişik diyetler uyguladı..ama hepsi gelip sena sen haklıymışsın dedi...ve şimdi hem menüleri çok dengeli hemde gayet güzel kilo veriyorlar...bir kere o ekmekleri kes..öyle her öqün yeme...hamur sonuçta..sana şekerine tansiyonuna faydası deqil zararı var...bakliyatları azalt..haftada en fazla 2 kere ye..ve arkadaşlarına falan uyma..bırak onlar su böreqi yesinler..sen paşa paşa ızgara köfteni ve salatanı ye..ancak bu şekilde iradeni yönetmeyi öqrenirsin...yoksa ipin ucu kaçar..dost acı söylermiş cnm...iyiliqin için söylüyorum yoksa herkes kendinden sorumlu....

aman canım dikkat et kendıne....
eve gidene kadar bekleme biraz tuz yala oda ıyı gelır...

Tuzlu ayran içtim ama kendime gelemedim. eve bırakacaklar arkadaşlar tek başıma gidemem zaten

sağol kaptanım işallah güzel olsun diye uğraşıyoruz

slm kızlarr ben de geldim.beni de aranıza alır mısınız.en son 74.8 olan kilom son bi kaç günde 77 ye çıktı.

ya tam 40 kg verdim de 10 kiloyu aylardır veremedim.başla başla bırak.ne olacak bu halim

bugün başladım yine.ama başlama menüsüne bi bakar mısınız.nerde o eski iradem.ahhh yaşlandım mı ne :2:

sabah kahvaltı(öğlen 12 ) 1 küçük sandviç ekmeğiyle beyaz peynir.tavuk salam (2 dlm) tost
4-5 zeytin,1bardak yeşil çay.

saat 16.00: yarımdan belki çok az fazla simit,1 yeşil elma

17.00: tavuk haşlama, burda ipin ucunu biraz kaçırdım patates kavurması yedim böyle soğanlı salçalı kavurdum yedim. pişmanım.

Teşekkür ederim canımm.. senin önerilerin benim için değerli çalışınca zor oluyor ama bi şekilde düzene sokacağım diyetisyene gidiyorum aslında benimde 1 öğün sebze bir öğün et yemem lazım ama bazen yoğunluktan falan atlamış oluyorum. seni dinliyeceğim kaptanım yarından itibaren sabah kahvaltısı hariç ekmek yok senin menüleri takip edeceğim eminim çok daha iyi olacak desteğin için sağol. bugün bi fena oldum ondan yedim böreğide kendime biraz gelirim diye ama elim ayağım hiç tutmadı ondan. neyse bundan sonra manzeret yok kaptanım. özellikle menülerimi yorum yapmanı isterim tecrübelerinden yararlanmak isterim çünkü örnek alıncak birisin tatlımmm...

Arkadaşlar aranızda speciak K kullanan var mı işe yarıyo mu?

Canım ben geçen hafta sabah normal kahvaltımı ettim.
(Yagsız tam tahıllı bugday ekmeğiyle yapılmış tost, haslanmış yumurta, peynir, zeytin)
Öğlende yemeğimi yedim (tavuklu salata-ayran, mantar-yogurt, tavuk sote vs.)
Akşam sadece k-fleks yedim.
Btki çaylarını tükettim.
4-5 günde 1.300 kg verdim öneririm

Sizin hızınıza yetişemiyorum şekerler. Ben yeniyim ya kim kimdir bilemiyorum daha konuyu okusan binleri geçmişiniz bravo valla. Engin tecrübelerinizden umarım bende nasiplenebilirim rejim işinde acemi olaraktan. Bugün güya bende rejime başlayacaktım ama olmadı ama yarın kesin başlıyorum. Bugün temizlik yemek falan giremedim fazla. Ben bugün liste vermeyeyim affınıza sığınarak. Sizzler süpersiniz ayrıca hepinizi tebrik ediyorum içtenliğiniz, samimiyetiniz, dostluklarınız için. Keşke bütün sayfaları okuyabilsem ama o kadar vaktim yok. Sigarasız bir hayat biraz zorluyor. Hemde rejim olunca bakalım nasıl olacak. Ama mecburum. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.

Son düzenleme:

hımm peki sağolun, bnde aldım denicem de

ben de yeniyim bugün yazdım ilk.ne güzel birlikte başlıyoruz.:) sigarayı mı bırakıyosun.Allah yardımcın lsun.Ah bi de ben bıraksam...ama azalttım. bu da başarı.

Canım kaptanın yazdıklarını kopyalamıştım sabah tekrar kopyalıyorum okursun

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

slm kızlar bi geldim gidicem çok yogunum
allah rahmet eylesin sehitlerimizn mekanı cennet olsun sebep olanlara allah verecektir cezasını
cuma için çok sabırsızlanıyorum cumaya kadar tartıya ckmayıp diyetime sporuma odaklanıcam... bugun sislik var zaten tualet problemim var 2 gündür

ben de yeniyim bugün yazdım ilk.ne güzel birlikte başlıyoruz.:) sigarayı mı bırakıyosun.Allah yardımcın lsun.Ah bi de ben bıraksam...ama azalttım. bu da başarı.

Ne güzel birlikte başlıyormuşuz. Bıraktım işte 17. günde 2 kg. aldım ya. Ne yapayım ama kurtulayım şu illetten de. Bayağı içiciydim ben bıraktıysam herkes bırakır diyorum :)) Azalt cnm hatta bırak bence.

Canım kaptanın yazdıklarını kopyalamıştım sabah tekrar kopyalıyorum okursun

Teşekkürler. İlk iş cetvelimi yaptım ayrıca yapamam dediğim şeyi de başardım şekersiz çay içtim bütün gün. Yeşil çay falanda içtim ama biraz kaçırdım abur cuburu. Neyse yarın başlarım tam olarak artık.

tuqba hiç durmayın cnm..harika bir iş...hem ailece bir arada olacaksınız hemde saat 11 e kadar..ama çocuklardan nasıl ayrı kalıcaksınız....he yoksa akşama evemi geleceksiniz...

yok sena ablacım ,,biz şimdi kütahyadayızya,bursaya gidicez hep beraber,orda adamın 7katlı evi varmış,döşeliymiş,,biz gidince orda kalcaz,,çoluk çocuk yanii,,ayrı evlerde durcaz annemlerle gene,,alt üst yanii,,neyse işte adamın zeytinliğine hergün gelip bizi alıp götürüp getircekmiş,,yani işimiz bitince yine adamın bize verdiği eve geri götürcekk,annemde o evde durur çocuklara bakarım diyoo,yani kütahyaya bidaha gelmicez,,hatta eşim diyokii,bi müddet çalıştıktan sonra evi oraya taşırız orda yaşarız diyoo,,zaten işi bırakmayı düşünüyoduyaa bu tamda denk geldii,,bakalım adamla yüzyüze görüşcez yarın ne var ne yok,,gidip görücez nasıl biyer neler yapılıcak,,sonra kurban bayramından sonra iş başlıcakmış hayırlısı olsun,,bakalım inş. olumsuz bişey çıkmaz:26:
hoşgeldin canım,,ozaman sende yarın tüm gün çok dikkatli beslen menünügene paylaş ,,hem bak cuma günü bildirimimiz var dikkatli ol
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği,
2 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Az kaşar,
Şekersiz çay,
Ara:
Salep
Öğlen:
Limonlu Pırasa,
Ara:
Türk kahvesi.
Akşam:

2 litre su
yok dilekçim bu aralar sende kötüye giden bi hal görüyorum yapma böylee,,sonra pişman olcan bak,,ne güzeldi geçen haftaa,,nolur çeki düzen ver kendinee..
Arkadaşlar aranızda speciak K kullanan var mı işe yarıyo mu?
bende aldım 2 gün yedim akşamları sadece ama banamısın demedii,,benim akşamlarıda illaki mideme yemek gircek anacım olmuyoo,gözüm dönüyo ,,bi defa yedimdide,,saat ilerledikçee,bana bişeyler oldu,,yani karnım aç değil biliyorum ama,psikolojik olarak aç hissettim kendimii,,çünküü ben akşam bişey yemişim gibi hissetmedim,,oturdum tost yedim ilk günn,,neyseki bi kenarda bekliyoo,arada bi öğlenleri yiyorum ama aburcubur niyetinee

hoşgeldin canım,,ozaman sende yarın tüm gün çok dikkatli beslen menünügene paylaş ,,hem bak cuma günü bildirimimiz var dikkatli ol

Slm. Bende yeni katıldım aranıza da cuma günü bildirim demişin merak ettim. Biraz daha açarmısın canım konuyu:))

yok dilekçim bu aralar sende kötüye giden bi hal görüyorum yapma böylee,,sonra pişman olcan bak,,ne güzeldi geçen haftaa,,nolur çeki düzen ver kendinee..

Haklısın canım ama hiç kilo veremediğimi bide üstüne kg aldıgımı görmek deli ediyo beni..
Cumadan itibaren eski düzene döneyim ben..
Bu arada iş için hakkınızda hayırlısı olsun adamla yüzyüze görüştüğünüzde nasıl bir iş oldugunu anlarsınız canım..
Bazen çok övüyorlar zor bir iş çıkıyor düzenini yok yere bozmana üzülürüm.
İnşaallah anlattıgı gibi güzeldir herşeyy..

Çalışıyor musun bu arada?
Kendinden bahsettin mi hatırlayamadım ben. :26:
Ben Dilek 22 yaşındayım. Temmuzun ortasından beri topikteyim canım.
Kaptanımız erginsena yardımcısı da triendy21..
Her Cuma sabah wc e çıktıktan sonra banyoda en şuh halimizle tartılıyoruz.
Sonra buraya geliyoruz ve bildirimi triendy21 e msj atarak bildirim yapıyoruz.
Mesaj atamıyorsan burdaki başlık kısmına Triendy21 in dikkatine yazman yeterli.
Bildirimi şu şekilde yapıyoruz.
Başlangıç kilo:
Geçen haftaki kilo:
Bu haftaki kilo:
Gelen/Giden:
Toplam verilen kilo:
Sormak istediğin bişey varsa rahatca sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…