Slm. Bende yeni katıldım aranıza da cuma günü bildirim demişin merak ettim. Biraz daha açarmısın canım konuyu:))
kız dilek arkadaşa bukadarmı benzer şeylerle yardımcı oluruz şaştım haaa,,,Haklısın canım ama hiç kilo veremediğimi bide üstüne kg aldıgımı görmek deli ediyo beni..
Cumadan itibaren eski düzene döneyim ben..
Bu arada iş için hakkınızda hayırlısı olsun adamla yüzyüze görüştüğünüzde nasıl bir iş oldugunu anlarsınız canım..
Bazen çok övüyorlar zor bir iş çıkıyor düzenini yok yere bozmana üzülürüm.
İnşaallah anlattıgı gibi güzeldir herşeyy..
Çalışıyor musun bu arada?
Kendinden bahsettin mi hatırlayamadım ben. :26:
Ben Dilek 22 yaşındayım. Temmuzun ortasından beri topikteyim canım.
Kaptanımız erginsena yardımcısı da triendy21..
Her Cuma sabah wc e çıktıktan sonra banyoda en şuh halimizle tartılıyoruz.
Sonra buraya geliyoruz ve bildirimi triendy21 e msj atarak bildirim yapıyoruz.
Mesaj atamıyorsan burdaki başlık kısmına Triendy21 in dikkatine yazman yeterli.
Bildirimi şu şekilde yapıyoruz.
Başlangıç kilo:
Geçen haftaki kilo:
Bu haftaki kilo:
Gelen/Giden:
Toplam verilen kilo:
Sormak istediğin bişey varsa rahatca sor canım
bilmiyorum canım şuanda kesin bişey yok,anneme sordum oda bi tane isim verdi ama köy ismii aklımda tutamadımm,,zeytinlik köydeymiş ama bizim durcamız yer nerde hiç bi fikrim yok:26:Canlarım merhaba nasılsınız bakalım ?
Az kaldı aranıza dönücem inşAllah biraz toparlanayım
Özledim inanınn
Tuğbacım hayırlısı olsun Bursaya mı taşınıyorsunuz nereye tam olarak bende bursadayım ya ondan soruyorum
Hayır canım ayrıldım işten 3 sene olacak. 2. kızım olunca çalışamadım. Bahsetmemiştim kendimden. Yaş 33, 2 kızım var. Küçüğümüz 3.ü yeni doldurdu. KK hep girip konuları geziyordum ama bir türlü vakit bulup yazamıyordum. Bir kaç konum var sadece. İnşallah artık daha sık gireceğim, paylaşımlarınızı görünce kıskandıımm napayım:)) Özel msj atılacaksa sanırım atabiliyorum. Yarın atarım o zaman Triendy21e msj o zaman. Aslında diyet tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Bir daha ki haftaya kadar uygulayayım.
kız dilek arkadaşa bukadarmı benzer şeylerle yardımcı oluruz şaştım haaa,,,,,
neyse canım ya ben anlamadım nasıl kilo veremiyorum diye üzülüyosun,geçen cuma 1300gr benmi verdimkasma bukadar kendini,,keşke geçen haftaki gibi devam etseydin motivasyonuna,,şu malum meseleden dolayı saldıysan kendini hiç değmez demiş olıyım haa yanii sen kendin için bişeyler başarıcaksın,,boşver hayatını olmusuz etkileyen şeylerden uzak dur düşünmee,,sen hariç herşey gelip geçici unutma herşey yoluna girer inşallah..
ve son olarakta şu iş meselesi için söylediklerin için tşk ettim,,dediğin çok doğru biliyomusun,,okadar herşey kulağa hoş geliyoki böylee,,hatta adam anneme siz zeytin toplamıycaksınız altına örtüleri serip karşısına geçir seyrediceksiniz ağaçtan düşenleri falan demiş,,çokmu atıyoo işin aslı öylemi bilmiyorum,,neysee benim düşüncemde en azından 3 ay çalışsak zeytin dönemi bitene kadar alıcamız para 9.000 tk azmı canım yaa 3 ay sürede kazanılan bukadar para,,ama nasip bakalım eşim şuanki işinden nefret ediyoo kurtulmak istiyo tazminatınında ölmemesini istiyo ama napcak bilmem kovsalar barii
bilmiyorum canım şuanda kesin bişey yok,anneme sordum oda bi tane isim verdi ama köy ismii aklımda tutamadımm,,zeytinlik köydeymiş ama bizim durcamız yer nerde hiç bi fikrim yok:26:
kız dilek arkadaşa bukadarmı benzer şeylerle yardımcı oluruz şaştım haaa,,,,,
neyse canım ya ben anlamadım nasıl kilo veremiyorum diye üzülüyosun,geçen cuma 1300gr benmi verdimkasma bukadar kendini,,keşke geçen haftaki gibi devam etseydin motivasyonuna,,şu malum meseleden dolayı saldıysan kendini hiç değmez demiş olıyım haa yanii sen kendin için bişeyler başarıcaksın,,boşver hayatını olmusuz etkileyen şeylerden uzak dur düşünmee,,sen hariç herşey gelip geçici unutma herşey yoluna girer inşallah..
ve son olarakta şu iş meselesi için söylediklerin için tşk ettim,,dediğin çok doğru biliyomusun,,okadar herşey kulağa hoş geliyoki böylee,,hatta adam anneme siz zeytin toplamıycaksınız altına örtüleri serip karşısına geçir seyrediceksiniz ağaçtan düşenleri falan demiş,,çokmu atıyoo işin aslı öylemi bilmiyorum,,neysee benim düşüncemde en azından 3 ay çalışsak zeytin dönemi bitene kadar alıcamız para 9.000 tk azmı canım yaa 3 ay sürede kazanılan bukadar para,,ama nasip bakalım eşim şuanki işinden nefret ediyoo kurtulmak istiyo tazminatınında ölmemesini istiyo ama napcak bilmem kovsalar barii
bilmiyorum canım şuanda kesin bişey yok,anneme sordum oda bi tane isim verdi ama köy ismii aklımda tutamadımm,,zeytinlik köydeymiş ama bizim durcamız yer nerde hiç bi fikrim yok:26:
Anladım canım haberleşiriz yine inş iyi olur
Aynen yaa aynı şeyleri yazmışız resmen
Ya canım ablamın olayı ve bizim kavga etmemiz beni sarstı ondan kendimi çikolata yemeğe verdim çokta yemedim aslında ama neden böyle oldu bilemiyorum.. Toparlıcam inş. kendimi..
Geçen hafta düzenli yiyince gitti valla kilolar uzun zamandır o kadar gitmemişti
Eski düzene dönücem
Ya bazı insanlar işlerini o kadar iyi pazarlıyorlar ki sonrasında şaşırıp kalıyorsun.
Ve ev kurmak, ev bozmak bunlar kolay şeyler değil.
Dediğin gibi konuşursunuz uyarsa devam ederseniz 3 aysa 3 ay ama düzenin bozulmaz en azından..
canım çok sıkkın
şehitlere hayata herşeye
bir çocuk ne zorluklarla ne büyük sevgilerle büyütülüyor
ve sonrası
allah ailelerine sabır versin
aynen canım valla,,allah biliyoyaa ben bişey demiyorum onlaraa,,,allahım sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyoo,,her haberlerde yakınlarını görsem feryat içindee,,bende tutamıyorum gözyaşlarımııı,,onlar napsın,bide benim kardeşimde askerde şimdii hemde vandaa,,nasıl içim parçalanıyoo onu düşününceee bidee
kızlar size bi iksir veriyimmiii,,,deneyip denememek size kalmış
Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir konu: Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı? Cevabımız evet. Elma sirkesi bal su ile kilo vermek ister misiniz?
Elma sirkesi Bal karışımının faydaları nelerdir?
Elma sirkesi ve bal karışımının zayıflatıcı etkisi bilinmektedir. Vücut için enerji verici özelliği vardır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Bilgisayar başında yorulan ve ağrıyan, ışığa hassas gözleriniz için de sabahları içilecek elma sirkesi bal karışımı faydalıdır. Yaraların çabuk iyileşmesi için faydalıdır. Mide ekşimesi, gaz ve kabızlığa karşı faydalıdır.
Pek çok tedavi sürecinde tedaviyi hızlandırıcı özelliği vardır. Ameliyat olmadann dört hafta önce elma sirkesi -bal su karışımı almaya başlamanızda fayda vardır.
Elma sirkesi bal karışımının kolesterol düşürücü etkisi vardır.
Elma sirkesinin zayıflamaya faydaları
Elma sirkesi düzenli kullanıldığında sindirime yardımcı olur. Nasıl olduğunu açıklamaya çalışalım. Yediğimiz şeylerin sindirilmesi için vücudumuz yan ürün olarak sirke asidi üretir. Metabolizmanın çalışmasını sağlayan yakıt gibi düşünebiliriz. Sirke asidi olmasa, yağ ve karbonhidratların sindirlimesi neredeyse imkansız olacaktır.
Metabolizmamızın düzenli çalışması için 100 gram kadar sirke asidine ihtiyaç vardır. Bünyemiz zaten üretmektedir sirke asidini, ancak metabolizmanızın hızlanması için sirke asidi içeren elma sirkesini denemenizde fayda var.
Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile Zayıflama Formülü
Sabahları içilmesi çok önemlidir. Çünkü metabolizmanızı sabahtan hızlandırısanız, kilo vermeniz kolaylaşacaktır. Her öğün içebilirsiniz. Bir bardak ılık suyun içine bir-iki tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyip, karıştırıyoruz.
İsterseniz, her seferinde yapmak yerine, 1 litrelik karışımı hazırlayabilirsiniz. 4 çorba kaşığı elma sirkesi, 4 çorba kaşığı bal ve 4 su bardağı suyu bir litrelik tercihan cam kavanoza koyup çalkalayın.
Elma sirkesi bal zayıflatırmı?
Elma sirkesi ve bal karışımının pek çok faydası vardır. Metabolizmayı hızlandırır. sindirimi kolaylaştırı. Böylece kilo vermenize yardım eder. Elma sirkesi, bal ve ılık su, güzel bir diyet ve egzersiz programı ile desteklenirse, düzenli kilo vermenizi sağlayabilir.elma-sirkesi
Elma sirkesi bal karışımı nasıl kullanılır?
Her yemekten sonra yarım su bardağı içilir. Etkisinin kuvvetli olması için sabah içilmesi çok önemlidir. Ufak yudumlar şeklinde içebilirsiniz.
iyi akşamlar kızlarkız dilek arkadaşa bukadarmı benzer şeylerle yardımcı oluruz şaştım haaa,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?