- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
valla ben 2 aydır içiyorum nolmuş yanii,,tadı berbattır yaa nasıl içilir ki sirke bal karışımı öğykkk
Sevgili arkadaşlar ;bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez buna hiç bir türk evladı izin vermez ,,,NE MUTLU TÜRK,ÜM DİYENE,,,:
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.....
bu saatler çok fena yaa.akşam yemeinden sonra çoook acıkıyorumm
tuğbacım aslında yazmayacaktım ama dayanamadım
zeytin memleketinde yaşayan biri olarak zeytin toplamak
çooooooooook zordur
çünkü mevsim kış ve üstten sürekli yağan bişiler oluyor
ben ellerin soğuktan kanadığını çok bilirim
genede karar sizin tabi
günaydııııııııııınnnnnnnnnn bugünde topici ben açıyorum:92::92::92::92::92:
hadi bakalım buyrun gelin kapıyı açıverdim
dileeekk şimdiden günaydıın birazdan damlarsın sendee
valla benim ufaklık dünkü gibi sabah sbah ateşle uyanınca hatta uyumayınca diyim çünkü sabaha kadar döndü durdu,,dayanamadım kaldırdım 6da ilaç içirdim şuanda kucağımda vıdı vıdı konuşuyooeşimde az önce gitti,bende dedim dilekten önce bi topiği açıyım
Günaydın şekerim erkencisin
Geçmiş olsun canım.. Sen bi gün açarsın ben hergün burdayım heytttt
Günaydınn kısçelerrr
Bugün malumunuzz Perşembee hani Cuma gününden önce gelen gün bilmem anlatabildim mi?:101:
Bugün sağlıklı beslenin ve accık totonuzu kaldırın yarına pişman olmayınn...
Cuma günü için gümbür gümbür gelenlerde yok değildir hanii:97:
Neyse ben bu hafta onlardan değilim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.:96:
Hepimize güzel bir gün olsun..
aynen canım bende onlardan değilimhatta dünkü gördüğüm rakamı bugün görememenin siniriyle hemen eşime çığlık mjı attım hep onun yüzünden yine geç geldi dün saat 7yi geçmiştii yemek yediğimizde
Yarın gene bildirim ve gene kg veremediysen yandın
ben değil o yandıııııııııııııııııııııııııııı
ya inanki dilek söylemicektim ama sen kaşındındün kaç gördüm biliyomusun 59.5 ve bugün gördüğüm rakamsaa 60.4 ben bu adamı naparım şimdiii
Form çaylarına dadan canım çıkart yediklerini
Ben hala aynıyımm
valla dün yatana kadar içmediğim çay kalmadıı,,ama sabah wcde tık yok,,biberiye içtim yeşil çay içtim bide 7 otlu çay içtimm yatarken sirkeli suyumuda içtim,,akşam yemekten sonra sodamıda içmiştim eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Günaydın kızlar, bugün çok mutluyumbi sebebi yok ama içimde bi mutluluk war o bunalımdan çıktım walla çok şükür Rabbime ,
sabah yarım simit, peynir zeytin şekersiz çay içtim, ewde ekmek doates salatalık bile kalmamışöğlen de akşam da salata felan yiycem bi de form çayı alıyım diyorum:44: bugün alışweriş yapmam lazım hedefim 2012 ye 55 kilo girmek motivasyon sewiyem bugün muhteşem öptüm hepinizi , hayırlı günler diliyorum, iyiki varsınızzzzz
Doğuşun form çayını içiyordun canım sen onu neden içmedin?
benimde tam aksinee acayip bunalımdayım,,sabahtan beri göz yaşı döküyorum şehitlerimizeee off noluyo banaa,asker ablası olmak ne zormuş yaaaaa,,o analar napıyoo acabaa allahım sabırki ne sabır hiç bişey dindirmezki yüreklerindeki acıyıııı,,demin şunu gördüm nette dahada kötü oldum..bütün şehitlerin vasiyetiii buu.
Eki Görüntüle 276362
ne biliyim ben yaa evde bitince bidaha almadım,,şu içindeki sinamekiden ötürü fazla tüketmeyin yazısını okuyunca caymıştım içmekten,,sonra senanın dediğinden sonra alıyım diyip duruyodum ama dışarda aklım bi karış havada oluyoo,,unutuyorum,,ama bugün alıcam gece yatarkende içeyimde sabah yüzüm gülsün yaaaa
cnm benim inşallah kardeşim sağsağlim gelir yanınıza Allah sabır versin şehit analarını çok zor çok(
amin canım inşallah,,tek isteğimiz bu allahtan,,onu bize en önemliside anneme babama kavuştursun,,
allahım kuzuları analarından ayırmasın bidahaaa....allahım onları korusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?