70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoksa annemin dediği gibi şuanda benim uykuda biyerlerimde pireler uçuşuyoduben kim bu saatte kakıp nete girmek kim

hadin bakalım yarın büyük günn,,ne durumdasınız bugün moraller nasıll hadii gelin artık,,bakın siz gelincede ben olmıcam hıh

tadı berbattır yaa nasıl içilir ki sirke bal karışımı öğykkk
valla ben 2 aydır içiyorum nolmuş yanii,,ama bal koymuyorum,,ve inanırmısın ilk zamanalrda burnunu tıkayarak anca içen ben ,,şuanda normal su içer gibi içiyorum tıkamadan,,aynı yeşil çayada burnumu tıkarda bi dikişte içerdim,,şuanda o benim için tamamen keyif çayı oldu,,yudum yudum tadnı çıkara çıkara içiyorum
Sevgili arkadaşlar ;bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez buna hiç bir türk evladı izin vermez ,,,NE MUTLU TÜRK,ÜM DİYENE,,,:

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.....

bu saatler çok fena yaa.akşam yemeinden sonra çoook acıkıyorumm

ozaman canım imkanın varsa bu saate kalma uyu hemen,,ozaman acıkma hissini kolay atlatırsın

iyi yapmışsın canım,,şöyle söyliyim bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama,,şöyle bişey var evet mevsim kış ama neden eldiven giymiyodun merak ettim,ayrıca nasip olurda olursaki ben o yeri görünce inanki daha çok heves ettim,,çok güzel biyer kocaman göl bile var hemde kıyı başısındabiraz ilersindede deniz ah ah çok güzel biyermiş,,araştırdım nerde nasıl biyer diyee,,,,zaten kış günleri ben gitmem eşim gider ben çocuklara bakarım,,tabi istemezsemm,,ama yazda olsa kışta olsa eşimi yalnız bırakmam,,çocuklar soğukta olmasında evde sıcakta rahat olsunlarda annem bakar biz çalışırız,,ordaki adamın dediğine göre patronun dediği yerleri toplamak için 9da geliyorum saat 11e kadar topluyorum akşama kadar geziyorum valla demişş,,eğer o şekilde kısa sürüyorsaa ne alaaa...düşüncen için sağol canımm,,ama şuan hem yeni bi mekana hemde eşimin yeni bi işe ihtiyacı var,,zaten gidicektik bursaya ne iş olursaa neyseki kaderimize bu geldi oda nasipse bakıcaz....kişi başı ayda 1.500tl giricek eve eşimde bende etti 3000 daha ne olsun,,şimdiki işinde asgeri ücretle 2 çocuk bakıcaz diye uğraşıyoruz,,borç harç kredi derken hiç çekilmiyo doğrusuu

Son düzenleme:
hadi be nerde bu devlet nerde buranın yüce insanlarııı,,özletmeyin kendinizi geliverin artıkın off sıktınız ama ben gidiyoruumm

Günaydın şekerim erkencisin
Geçmiş olsun canım.. Sen bi gün açarsın ben hergün burdayım heytttt

Günaydınn kısçelerrr
Bugün malumunuzz Perşembee hani Cuma gününden önce gelen gün bilmem anlatabildim mi?:101:
Bugün sağlıklı beslenin ve accık totonuzu kaldırın yarına pişman olmayınn...
Cuma günü için gümbür gümbür gelenlerde yok değildir hanii:97:
Neyse ben bu hafta onlardan değilim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.:96:
Hepimize güzel bir gün olsun..

Günaydın şekerim erkencisin
Geçmiş olsun canım.. Sen bi gün açarsın ben hergün burdayım heytttt

aynen canım bende onlardan değilimhatta dünkü gördüğüm rakamı bugün görememenin siniriyle hemen eşime çığlık mjı attımhep onun yüzünden yine geç geldi dün saat 7yi geçmiştii yemek yediğimizde

Son düzenleme:
Yarın gene bildirim ve gene kg veremediysen yandın

ben değil o yandıııııııııııııııııııııııııııı
ya inanki dilek söylemicektim ama sen kaşındındün kaç gördüm biliyomusun 59.5 ve bugün gördüğüm rakamsaa 60.4ben bu adamı naparım şimdiii

Son düzenleme:
Form çaylarına dadan canım çıkart yediklerini
Ben hala aynıyımm

valla dün yatana kadar içmediğim çay kalmadıı,,ama sabah wcde tık yok,,biberiye içtim yeşil çay içtim bide 7 otlu çay içtimm yatarken sirkeli suyumuda içtim,,akşam yemekten sonra sodamıda içmiştim eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Günaydın kızlar, bugün çok mutluyum bi sebebi yok ama içimde bi mutluluk war o bunalımdan çıktım walla çok şükür Rabbime ,
sabah yarım simit, peynir zeytin şekersiz çay içtim, ewde ekmek doates salatalık bile kalmamış öğlen de akşam da salata felan yiycem bi de form çayı alıyım diyorum:44: bugün alışweriş yapmam lazım hedefim 2012 ye 55 kilo girmek motivasyon sewiyem bugün muhteşem öptüm hepinizi , hayırlı günler diliyorum, iyiki varsınızzzzz

Doğuşun form çayını içiyordun canım sen onu neden içmedin?

benimde tam aksinee acayip bunalımdayım,,sabahtan beri göz yaşı döküyorum şehitlerimizeee off noluyo banaa,asker ablası olmak ne zormuş yaaaaa,,o analar napıyoo acabaa allahım sabırki ne sabır hiç bişey dindirmezki yüreklerindeki acıyıııı,,demin şunu gördüm nette dahada kötü oldum..bütün şehitlerin vasiyetiii buu.

dileeeeeeeeeeeekk facede seni bulduum kız,,ekliyimmi he ekliyimmi de heleeee

Doğuşun form çayını içiyordun canım sen onu neden içmedin?

ne biliyim ben yaa evde bitince bidaha almadım,,şu içindeki sinamekiden ötürü fazla tüketmeyin yazısını okuyunca caymıştım içmekten,,sonra senanın dediğinden sonra alıyım diyip duruyodum ama dışarda aklım bi karış havada oluyoo,,unutuyorum,,ama bugün alıcam gece yatarkende içeyimde sabah yüzüm gülsün yaaaa

cnm benim inşallah kardeşim sağsağlim gelir yanınıza Allah sabır versin şehit analarını çok zor çok (

Ben faydalı oldugunu düsünüyorum Sena abla da öyle demişti zaten..
Ben dün içtim accık iyi geldi. Yoksaaa tık yoktu bende de bide verememin nedeni de moral bozuklugundan sanırım..
Aynen askerde olanların ve yakınlarına Allah sabır ve dayanma gücü versin.
Bu olaylar çok derin o yüzden konuşmak istemiyorum..

cnm benim inşallah kardeşim sağsağlim gelir yanınıza Allah sabır versin şehit analarını çok zor çok (

amin canım inşallah,,tek isteğimiz bu allahtan,,onu bize en önemliside anneme babama kavuştursun,,

allahım kuzuları analarından ayırmasın bidahaaa....allahım onları korusunnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…