70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

konuşmayalım tabii bitti gittii sustum hadin komik şeylerden bahsedelim.....

dilek deminki soruma neden cvb vermiyosun kız hıh eklemiyorum işteeee....

güünnaayyyddıınnn ( biraz geç oldu ama))
dilekkkk form çayı içince sabah eksidemi kalkıyosun ???

Günaydın arkdşlar, Allah şehit yakınlarına sabırlar versin, evlat acısını kimseye göstermesin rabbim, kimin yakını, sevdiği askerdeyse, yolunu bekleyenlere dönmeyi nasip etsin, Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Amin.
Yüreklerimiz dualarımız onlarla. Bu sabah bende başladım diyetime. Ablam gelmişti sabah beraber ettik kahvaltı o da girmiş bugün rejime. Sizi anlattım gel sende foruma beraber zayıflayalım dedim. Bakalım çalışıyo girebilirse nete üye olacak. Form çaylarını ne zaman içmek daha faydalı kızlar.

gece yatarken içmen daha faydalı sabah için
bende maydanozlu limonlu form çayı içiyodum günde 2 bardak hiç kabızlık sorunum olmuyodu 2 haftadır içmiyorum,,sorunlar başlıyo arada,,neyse bugün alıcam gene..etti çeşit 4 tanee,,

sabah=yeşil çay
öğlen=biberiye çayı
akşamüstü=7 otlu çay
akşam yemekten sonra=biberiye
akşam yatarkende=form çayımı içtimmi tamamdır bugün

Ya bişey sorucam ama kesin dersin saf mı bu ya yoksa dalgamı geçiyo diye. Maydanozlu form çayı mı var ? Gülme ama bak. Bende de kabızlık sorunu çok oluyor ya alman çayı içiyorum bende. O çok iyi geliyor bana, ama arada mola veriyorum alışmasın bağırsaklar tembelliğe diye.

Günaydın..
Form çayını yemekten sonra içilirse faydalı demişti sanırım Sena abla..
Ben akşam yatarken günde 1 kere içiyorum..

sabah 6,30 da kalktım sobayı yaktım bi bardak su içtim 7 ye doğru oğlumu uyandırdım bende sofra kuruyorum kalktı elini yüzünü yıkadı içeri geldi çantasını topladı kahvaltıya oturdu eşim geldi ona çay döktüm tvde şehit haberleri 24 tane fidan her birinin ayrı ayrı hayat hikayesi kimi evli kimi nişanlı kimi yoksul biri hemşerim diğeri kardeşim içim acıdı gözlerim doldu eşime baktım oda ağlıyordu nasıl dayanılır nasıl teselli edilir bilmiyorum hala yaşlı gözlerim elim kolum kırıldı o anaların yerine koydum kendimi boğazım düğümlendi içim acıdı hayatlarının baharında daha neydi günahları başak sözüm yok ateş düştüğü yeri yakıyo bizim için hayat devam ediyo kimbilir yarın acımız dinecek unutacağız ya o analar el bebek gül bebek baktıkları yavruları dönmeyecek geri ne diyeyyim başka rabbim gani gani sabır versin dursun artık bu kanlar

yalan yok bende güldüm valla hatta şaşırdım al ispat

Günaydıın boncuklaar....

Karnım şiş bugün birde wc çıkamadım hiç dün regl devam...
Sabah tartıldım yıne 71.4 kg cıktım.. acep ben yarın kac olucam kı....
Bu hafta bir nane olmaz heralde...

malesef canım çok zor çok Allah onlara sabır bu millete de uyanış nasip etsin....
ulaştıkları mertebe çok yüksek, ama ailelerinin acıları da öyle.. Allah yardımcıları olsun....

aynen katılıyorum canımm

günaydın canım

müsliyi bende sevmıyorum orti onun yerıen meyvelı nesfıt yıyorumben ve cok sevıyorum cok ho sbı kokusu ve aroması var bı arada müsliyle karıstrııyp yıyodum oyle de fena deıl.
Tuzlu ayran içtim ama kendime gelemedim. eve bırakacaklar arkadaşlar tek başıma gidemem zaten

sağol kaptanım işallah güzel olsun diye uğraşıyoruz
gecmıs olsun canım dıyet yaparken boyle hamurısı yedıgınde kan sekerın anı cıkar ve anı düşer bu yüzden dıkkat et süt yogurt sebze et tarzı beslenmeye calış
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği,
2 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Az kaşar,
Şekersiz çay,
Ara:
Salep
Öğlen:
Limonlu Pırasa,
Ara:
Türk kahvesi.
Akşam:

2 litre su
aksam yıne yememıssın dılek bugun kacamak olmadıgı halde

günaydın ortim bellı olmaz bı atak yaparsın belkı de ben bugun tartılmadım heyecan olsun

herkese günaydın kızlar güzel bir gün dilerim yarın cuma ınsallah hepımızın yüzü güler tartıda

Günaydın Charm
Bende yarın o rakamda olmak istiyorumm bananeeeeeee
Haftaya daha çabuk kilo verirsin ayrıca şükret valla 73 kgdan düştün

aksam yıne yememıssın dılek bugun kacamak olmadıgı halde

Günaydın Arzu Abla
Evde nohut+pilav vardı
K-flekste yemek istemedim.
Bugünden itibaren menülerim ve ben dönüyoruz

günaydın bayanlar

dün pat dıye gıden netımın ardından nıhayet baglantım saglandı patron gelınce hemen el attı olaya, baska bısı olsa boyle ılgılenmez ama ucunda oyun oynayamamak olunca hemen acil durum ilan edildi

neyse oyle ya da boyle netımız geldı

herkeste keyıfler yerındedır umarım

Bugün öğle yemeği için karnıbahar haşlama getirdim.
Yanında da 550 gram yoğurt
Bu sefer hepsini yemiyim diye düşünmekteyim.
Düşünmekteyim ama eyleme gelince iş değişir mi bilemiyorum.

Hoşgeldin Ger-düşş

Günaydın canlarımmmm.. herkese güzel bir gün olsun işallah benim biraz gribimsi kırgınlık var üzerimde işallah hasta olmam temizlik üstü :2:

boşver canım regl dönemin, önemseme dikkat et sedece ve önümüzde haftaya odaklan.

daha yokmu kız içeceğin bitki neredeyse bütün bitkileri hüpletmişsin

içim acıyor canım bu konuyla ilgili konuşamıyorum bile boğazlarım düğümlü. tv açmıyorum internetten haber okumuyorum.

sağol canım. bugün kendime geldim grip gibi bi kırgınlık var ama üstümde. dün böreği tansiyon düşünce yedim sonra çok pişman oldum evde koca bi bardak tuzlu ayran içtim anca 10-7 oldu sonra yattım uyudum bugün daha düzenli menüyle yeni bir güne başladım artıkım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…