- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Ben faydalı oldugunu düsünüyorum Sena abla da öyle demişti zaten..
Ben dün içtim accık iyi geldi. Yoksaaa tık yoktu bende de bide verememin nedeni de moral bozuklugundan sanırım..
Aynen askerde olanların ve yakınlarına Allah sabır ve dayanma gücü versin.
Bu olaylar çok derin o yüzden konuşmak istemiyorum..
Günaydın arkdşlar, Allah şehit yakınlarına sabırlar versin, evlat acısını kimseye göstermesin rabbim, kimin yakını, sevdiği askerdeyse, yolunu bekleyenlere dönmeyi nasip etsin, Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Amin.
Yüreklerimiz dualarımız onlarla. Bu sabah bende başladım diyetime. Ablam gelmişti sabah beraber ettik kahvaltı o da girmiş bugün rejime. Sizi anlattım gel sende foruma beraber zayıflayalım dedim. Bakalım çalışıyo girebilirse nete üye olacak. Form çaylarını ne zaman içmek daha faydalı kızlar.
güünnaayyyddıınnn ( biraz geç oldu ama))
dilekkkk form çayı içince sabah eksidemi kalkıyosun ???
gece yatarken içmen daha faydalı sabah için
bende maydanozlu limonlu form çayı içiyodum günde 2 bardak hiç kabızlık sorunum olmuyodu 2 haftadır içmiyorum,,sorunlar başlıyo arada,,neyse bugün alıcam gene..etti çeşit 4 tanee,,
sabah=yeşil çay
öğlen=biberiye çayı
akşamüstü=7 otlu çay
akşam yemekten sonra=biberiye
akşam yatarkende=form çayımı içtimmi tamamdır bugün
Günaydın arkdşlar, Allah şehit yakınlarına sabırlar versin, evlat acısını kimseye göstermesin rabbim, kimin yakını, sevdiği askerdeyse, yolunu bekleyenlere dönmeyi nasip etsin, Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Amin.
Yüreklerimiz dualarımız onlarla. Bu sabah bende başladım diyetime. Ablam gelmişti sabah beraber ettik kahvaltı o da girmiş bugün rejime. Sizi anlattım gel sende foruma beraber zayıflayalım dedim. Bakalım çalışıyo girebilirse nete üye olacak. Form çaylarını ne zaman içmek daha faydalı kızlar.
Ya bişey sorucam ama kesin dersin saf mı bu ya yoksa dalgamı geçiyo diye. Maydanozlu form çayı mı var ? Gülme ama bak. Bende de kabızlık sorunu çok oluyor ya alman çayı içiyorum bende. O çok iyi geliyor bana, ama arada mola veriyorum alışmasın bağırsaklar tembelliğe diye.
sabah 6,30 da kalktım sobayı yaktım bi bardak su içtim 7 ye doğru oğlumu uyandırdım bende sofra kuruyorum kalktı elini yüzünü yıkadı içeri geldi çantasını topladı kahvaltıya oturdu eşim geldi ona çay döktüm tvde şehit haberleri 24 tane fidan her birinin ayrı ayrı hayat hikayesi kimi evli kimi nişanlı kimi yoksul biri hemşerim diğeri kardeşim içim acıdı gözlerim doldu eşime baktım oda ağlıyordu nasıl dayanılır nasıl teselli edilir bilmiyorum hala yaşlı gözlerim elim kolum kırıldı o anaların yerine koydum kendimi boğazım düğümlendi içim acıdı hayatlarının baharında daha neydi günahları başak sözüm yok ateş düştüğü yeri yakıyo bizim için hayat devam ediyo kimbilir yarın acımız dinecek unutacağız ya o analar el bebek gül bebek baktıkları yavruları dönmeyecek geri ne diyeyyim başka rabbim gani gani sabır versin dursun artık bu kanlar
sabah 6,30 da kalktım sobayı yaktım bi bardak su içtim 7 ye doğru oğlumu uyandırdım bende sofra kuruyorum kalktı elini yüzünü yıkadı içeri geldi çantasını topladı kahvaltıya oturdu eşim geldi ona çay döktüm tvde şehit haberleri 24 tane fidan her birinin ayrı ayrı hayat hikayesi kimi evli kimi nişanlı kimi yoksul biri hemşerim diğeri kardeşim içim acıdı gözlerim doldu eşime baktım oda ağlıyordu nasıl dayanılır nasıl teselli edilir bilmiyorum hala yaşlı gözlerim elim kolum kırıldı o anaların yerine koydum kendimi boğazım düğümlendi içim acıdı hayatlarının baharında daha neydi günahları başak sözüm yok ateş düştüğü yeri yakıyo bizim için hayat devam ediyo kimbilir yarın acımız dinecek unutacağız ya o analar el bebek gül bebek baktıkları yavruları dönmeyecek geri ne diyeyyim başka rabbim gani gani sabır versin dursun artık bu kanlar
Günaydıın boncuklaar....
Karnım şiş bugün birde wc çıkamadım hiç dün regl devam...
Sabah tartıldım yıne 71.4 kg cıktım.. acep ben yarın kac olucam kı....
Bu hafta bir nane olmaz heralde...
müsliyi bende sevmıyorum orti onun yerıen meyvelı nesfıt yıyorumben ve cok sevıyorum cok ho sbı kokusu ve aroması var bı arada müsliyle karıstrııyp yıyodum oyle de fena deıl.Bugünkü menümü yazayım karular;
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 haş. yumurta, domates, peynir, biber, kuşburnu, 1 piliç sosis.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: Haşlanmış tavuk, tavuk suyu, salata, yoğurt.
Ara: 1 mandalina, 2 kara erik, 1 türk kahvesi.
Akşam (18:15): 2 kaşık müsli, süt.
Ara: Limonlu yeşilçay.
3 lt civarı su..
müsliden iyice soğumuşum ya iki kaşığı zor yedim...
o da öğlen cok erken yedım gece yatana kadar metobilazmam yavaslamasın dıye ama ı ıh uzun bır sure yıyesım yok müsliyi..
gecmıs olsun canım dıyet yaparken boyle hamurısı yedıgınde kan sekerın anı cıkar ve anı düşer bu yüzden dıkkat et süt yogurt sebze et tarzı beslenmeye calışTuzlu ayran içtim ama kendime gelemedim. eve bırakacaklar arkadaşlar tek başıma gidemem zaten
sağol kaptanım işallah güzel olsun diye uğraşıyoruz
aksam yıne yememıssın dılek bugun kacamak olmadıgı haldeSabah:
1 dilim çavdar ekmeği,
2 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Az kaşar,
Şekersiz çay,
Ara:
Salep
Öğlen:
Limonlu Pırasa,
Ara:
Türk kahvesi.
Akşam:
2 litre su
Günaydıın boncuklaar....
Süpermiş o zaman. Bende bugün dışarı çıkacaktım iyi oldu ararım marketleri. İnşallah bulurum. Saol cnm hiiç hbr yoktu bu çaydan. Bu arada ismin Tuğbamıydı?
Günaydıın boncuklaar....
aksam yıne yememıssın dılek bugun kacamak olmadıgı halde
Günaydıın boncuklaar....
gece yatarken içmen daha faydalı sabah için
bende maydanozlu limonlu form çayı içiyodum günde 2 bardak hiç kabızlık sorunum olmuyodu 2 haftadır içmiyorum,,sorunlar başlıyo arada,,neyse bugün alıcam gene..etti çeşit 4 tanee,,
sabah=yeşil çay
öğlen=biberiye çayı
akşamüstü=7 otlu çay
akşam yemekten sonra=biberiye
akşam yatarkende=form çayımı içtimmi tamamdır bugün
gecmıs olsun canım dıyet yaparken boyle hamurısı yedıgınde kan sekerın anı cıkar ve anı düşer bu yüzden dıkkat et süt yogurt sebze et tarzı beslenmeye calış
herkese günaydın kızlar güzel bir gün dilerim yarın cuma ınsallah hepımızın yüzü güler tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?