70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrrrrr
her qün gram gram aşağıya doğru indiğimi qörmek
güne mükemmel başlamama sebep oluyor :)
bir zamanlar 80 rakamını qördüğümde
artık 6 lı rakamları görmenin artık imkansız olduğunu düşünmüştüm
çünkü hayatımda hiç diyet yapmamıştım ve
nasıl zayıflanır bilmiyordum
ama sizin sayenizde veriyorum kilolarımı
6ları da qördüm ya artık 7yi unuttum
öyle bir rakam hayatıma giremez artık Allahın izniyle
8 dim 7i qördüm...
6yı qördümmm... 5ide sizin sayenizde qöreceğime inanıyorum!!

Günaydın Arkadaşlar dün akşam yemeğinde 3 kaşık limonlu barbunya ve 3 kaşık pirinç pilavı ve bol yeşil salata yedim sizce nasıl beslenmem. Ben yeni olduğum için beslenme kurallarını çok bilmiyorum. Ayrıca kahvaltıda felan nasıl ekmek yemeliyim kepek ekmeğini önermiyorlar siz ne dersiniz?. Marketlerde satılan diyet için hazır yiyecekler var sütün içine felan atılıp yeniliyor onlardan hangisi iyi diyet için teşekkürler arkadaşlar.

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Yazdım okursun canım..
Pilav - makarna vs türleri akşamları yemiyoruz..

günaydın pelin hoşgeldin ahım tuttu demiiiii korkun benden valla

valla tuttu, ben artık korkuyorum senden haa, burda saf maf ayakları yapıyosun kandırıyosun bızııııı

hoşbulduk canımmmmmmm

benim müsli dediğim zaten kfleks nesfit filan canım... kfleksın meyvelısını cok onceden almıstım ılk agzıma atısımda afedersın mıdem kalktı
çok tuhaf geldı daha yıyemedım bılmıyorum o meyvelerın eksımsı tadıyla bırde sut hiç sevmedim.. nesfit te ona benzıyordur galiba....

valla canım atak matak sanmıyorum reglım bıtmeden olmaz o iş... artık haftaya kaldım yapacak bırsey yok...
senın yarınkı suprızını merak ettım hadı bakalım eksiler gör inş.

haftaya daha cabuk olabılır evet..
çünkü bu hafta hiçbir kaçamağım olmamasına ve erken saatlerde yememe ragmen sımdılık sadece 400 gr eksı gorunuyorum regl yuzunden tabı...
sende yarın 71.7 görebilirsin cunku 72.3 oldum demiştin galiba... :44:

boşver canım regl dönemin, önemseme dikkat et sedece ve önümüzde haftaya odaklan.

evet canım öyle olucak yapacak birşey yok...

hayır canım nesfit oyle deıl ekşi deil ama meyvelisinialcaksın kırmızı meyvelısı eksı bıraz kflakesı bende begenmedıminş cokta bısey bekelmıyorum ama bugunu de hasarsız atlatabılırsem bıkac yüz gram gıder heralde

Amaa amaaa ben wc e çıkamadan hep tartılmak zorunda kalıyorum..
71 buçukta anlaşalım
Haftaya 69 olursun sen garanti

atlatırsın canım bugunun perşembe oldugunu unutmaz ve yarın duyucagın mutlulugu dusunursen atlatırsın...

bende bugun kayınvalıdeme gecıcem...
ordada hep gec saatlere kalıyor yemek hepte persembeye denk gelıyor ya ..
artık öğlen salata yerım sadece de yemegı oraya saklarım 7 de fılan yersek yıne ıyı, bakalım... :2:

Amaa amaaa ben wc e çıkamadan hep tartılmak zorunda kalıyorum..
71 buçukta anlaşalım
Haftaya 69 olursun sen garanti

olur canım ayıp ettin benden sana 71 hadi...
birbirimizi gazlayıp duruyoruz haftaya artık 69 u görmezsem bayrama nolur kımbılır.. ya ben bayrama 68 olmak ıstıyordum ama..

Cleopatra sende bu diyeti uygulayarakmı kilo verdin kaç ayda verdin kilonu spor yapıyormusun?

olur canım ayıp ettin benden sana 71 hadi...
birbirimizi gazlayıp duruyoruz haftaya artık 69 u görmezsem bayrama nolur kımbılır.. ya ben bayrama 68 olmak ıstıyordum ama..

Bayrama kaldı 13 gün sanırım :26:
69 göz kırpsa bile yeter banaa
Regl durumun geçsin ne kadan verdiğin belli olur..
Bugün öğlen salata yemende mantıklı hepten aç gitme dicem ama sen kontrollüsün ne kadar yiyeceğini bilirsin..
Heytttt

arcak81 bu nesfit i felan her öğündemi yemek gerekiyor???? Başka bi yiyecek yemeyecekmiyiz bunları yiyince???

arcak81 bu nesfit i felan her öğündemi yemek gerekiyor???? Başka bi yiyecek yemeyecekmiyiz bunları yiyince???

canım ben yemıyorum ama yıne de cvplamaya calısıyım, aksam yemeklerınde yemen daha ıyı olur bence ınsan aksamı kontrol altına alabılırse zaten dırek kılon etkılenıyo baska bısı yemıyosun bunu yıyınce, sut ay da yogurtla karıstırıp bunu tuketıyosun o ogunde

ne güzel tebrik ederim seni, devamı gelir işallah canım bende bir 6 yı görsem gerisi gelecekte oda sizinle olcak işallah

550 gr yoğurt kız nerden baksan bi 300 kalori yaparrr yoğurt tüketelim de nihayetinde onunda kalorisi var boş değil yane

vaay be arkamda senın gıbı gaz veren oldukca benı kımse tutamaaaaz.....

kesinlikle akşam çok önemli ya akşam ben nezaman fazla kaçsa hemen tartıya yansır yada az yesem olumlu yönde yansır

kaptanım ve değerli arkadaşlarımmm bugünden itibarem menülerimde radikal bir değişim yapıyorum sabah haricinde ekmek yok bugün güzel bir menü hazırladığıma inanıyorum senacım yorum yaparsan beni bahtiyar edersinn bakalım beğenecekmisin... :18:

sabah: 2dl tam tahıll ekmek
1 domates
2 kk peynir yağsız beyaz
2 biber çiğ
biraz marul şekersiz çay

ara: 1 portakal

öğlen: yağsız çiğden pişmiş sade patlıcan yemeği yanına cacık 1 küçük kase ve yağsız salata

ara: 1 portakal

akşam : bir avuç içi kadar tavuk göğsü ızgara yağsız hiç yağ sümeden ızgarada yapıyorum
yanına yağsız salata ve ayranım var yarım yağlı 1sb.

tavuğu sabah çkardım patlıcanımda hazır bugünkü menüm bu akşam yemeğinden sonra ara yapmayacağım bugün ymek geç olacak o yüzden...

İşin kalorisinde olmuyorum ki söz konusu yoğurt olunca
Çok seviyorum günde 1 kg yerim de tutuyorum kendimi
Ama o güzel hatrın için 225 gramını tüketicem

vaay be arkamda senın gıbı gaz veren oldukca benı kımse tutamaaaaz.....

Tabi ki bugün sana yarın bana böyle vericez pis hain kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…