Günaydın Arkadaşlar dün akşam yemeğinde 3 kaşık limonlu barbunya ve 3 kaşık pirinç pilavı ve bol yeşil salata yedim sizce nasıl beslenmem. Ben yeni olduğum için beslenme kurallarını çok bilmiyorum. Ayrıca kahvaltıda felan nasıl ekmek yemeliyim kepek ekmeğini önermiyorlar siz ne dersiniz?. Marketlerde satılan diyet için hazır yiyecekler var sütün içine felan atılıp yeniliyor onlardan hangisi iyi diyet için teşekkürler arkadaşlar.
günaydın pelin hoşgeldin ahım tuttu demiiiii korkun benden valla
Bugün öğle yemeği için karnıbahar haşlama getirdim.
Yanında da 550 gram yoğurt
Bu sefer hepsini yemiyim diye düşünmekteyim.
Düşünmekteyim ama eyleme gelince iş değişir mi bilemiyorum.
Hoşgeldin Ger-düşş
müsliyi bende sevmıyorum orti onun yerıen meyvelı nesfıt yıyorumben ve cok sevıyorum cok ho sbı kokusu ve aroması var bı arada müsliyle karıstrııyp yıyodum oyle de fena deıl.
gecmıs olsun canım dıyet yaparken boyle hamurısı yedıgınde kan sekerın anı cıkar ve anı düşer bu yüzden dıkkat et süt yogurt sebze et tarzı beslenmeye calış
aksam yıne yememıssın dılek bugun kacamak olmadıgı halde
günaydın ortim bellı olmaz bı atak yaparsın belkı deben bugun tartılmadım heyecan olsun
herkese günaydın kızlar güzel bir gün dilerim yarın cuma ınsallah hepımızın yüzü güler tartıda
Günaydın Charm
Bende yarın o rakamda olmak istiyorumm bananeeeeeee
Haftaya daha çabuk kilo verirsin ayrıca şükret valla 73 kgdan düştün
Günaydın Arzu Abla
Evde nohut+pilav vardı
K-flekste yemek istemedim.
Bugünden itibaren menülerim ve ben dönüyoruz
boşver canım regl dönemin, önemseme dikkat et sedece ve önümüzde haftaya odaklan.
benim müsli dediğim zaten kfleks nesfit filan canım... kfleksın meyvelısını cok onceden almıstım ılk agzıma atısımda afedersın mıdem kalktı
çok tuhaf geldı daha yıyemedım bılmıyorum o meyvelerın eksımsı tadıyla bırde sut hiç sevmedim.. nesfit te ona benzıyordur galiba....
valla canım atak matak sanmıyorum reglım bıtmeden olmaz o iş... artık haftaya kaldım yapacak bırsey yok...
senın yarınkı suprızını merak ettım hadı bakalım eksiler gör inş.
haftaya daha cabuk olabılır evet..
çünkü bu hafta hiçbir kaçamağım olmamasına ve erken saatlerde yememe ragmen sımdılık sadece 400 gr eksı gorunuyorum regl yuzunden tabı...
sende yarın 71.7 görebilirsin cunku 72.3 oldum demiştin galiba... :44:
evet canım öyle olucak yapacak birşey yok...
haftaya daha cabuk olabılır evet..
çünkü bu hafta hiçbir kaçamağım olmamasına ve erken saatlerde yememe ragmen sımdılık sadece 400 gr eksı gorunuyorum regl yuzunden tabı...
sende yarın 71.7 görebilirsin cunku 72.3 oldum demiştin galiba... :44:
hayır canım nesfit oyle deıl ekşi deil ama meyvelisinialcaksın kırmızı meyvelısı eksı bıraz kflakesı bende begenmedıminş cokta bısey bekelmıyorum ama bugunu de hasarsız atlatabılırsem bıkac yüz gram gıder heralde
Amaa amaaa ben wc e çıkamadan hep tartılmak zorunda kalıyorum..
71 buçukta anlaşalım
Haftaya 69 olursun sen garanti
Günaydın kızlarrrrrr
her qün gram gram aşağıya doğru indiğimi qörmek
güne mükemmel başlamama sebep oluyor :)
bir zamanlar 80 rakamını qördüğümde
artık 6 lı rakamları görmenin artık imkansız olduğunu düşünmüştüm
çünkü hayatımda hiç diyet yapmamıştım ve
nasıl zayıflanır bilmiyordum
ama sizin sayenizde veriyorum kilolarımı
6ları da qördüm ya artık 7yi unuttum
öyle bir rakam hayatıma giremez artık Allahın izniyle
8 dim 7i qördüm...
6yı qördümmm... 5ide sizin sayenizde qöreceğime inanıyorum!!
olur canım ayıp ettin benden sana 71 hadi...
birbirimizi gazlayıp duruyoruzhaftaya artık 69 u görmezsem bayrama nolur kımbılır.. ya ben bayrama 68 olmak ıstıyordum ama..
hayır canım nesfit oyle deıl ekşi deil ama meyvelisinialcaksın kırmızı meyvelısı eksı bıraz kflakesı bende begenmedıminş cokta bısey bekelmıyorum ama bugunu de hasarsız atlatabılırsem bıkac yüz gram gıder heralde
arcak81 bu nesfit i felan her öğündemi yemek gerekiyor???? Başka bi yiyecek yemeyecekmiyiz bunları yiyince???
Günaydın kızlarrrrrr
her qün gram gram aşağıya doğru indiğimi qörmek
güne mükemmel başlamama sebep oluyor :)
bir zamanlar 80 rakamını qördüğümde
artık 6 lı rakamları görmenin artık imkansız olduğunu düşünmüştüm
çünkü hayatımda hiç diyet yapmamıştım ve
nasıl zayıflanır bilmiyordum
ama sizin sayenizde veriyorum kilolarımı
6ları da qördüm ya artık 7yi unuttum
öyle bir rakam hayatıma giremez artık Allahın izniyle
8 dim 7i qördüm...
6yı qördümmm... 5ide sizin sayenizde qöreceğime inanıyorum!!
Bugün öğle yemeği için karnıbahar haşlama getirdim.
Yanında da 550 gram yoğurt
Bu sefer hepsini yemiyim diye düşünmekteyim.
Düşünmekteyim ama eyleme gelince iş değişir mi bilemiyorum.
Hoşgeldin Ger-düşş
Bayrama kaldı 13 gün sanırım :26:
69 göz kırpsa bile yeter banaa
Regl durumun geçsin ne kadan verdiğin belli olur..
Bugün öğlen salata yemende mantıklı hepten aç gitme dicem ama sen kontrollüsün ne kadar yiyeceğini bilirsin..
Heytttt
canım ben yemıyorum ama yıne de cvplamaya calısıyım, aksam yemeklerınde yemen daha ıyı olur bence ınsan aksamı kontrol altına alabılırse zaten dırek kılon etkılenıyobaska bısı yemıyosun bunu yıyınce, sut ay da yogurtla karıstırıp bunu tuketıyosun o ogunde
ne güzel tebrik ederim seni, devamı gelir işallah canımbende bir 6 yı görsem gerisi gelecekte oda sizinle olcak işallah
550 gr yoğurt kız nerden baksan bi 300 kalori yaparrryoğurt tüketelim de nihayetinde onunda kalorisi var boş değil yane
vaay be arkamda senın gıbı gaz veren oldukca benı kımse tutamaaaaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?