arcak81 bu nesfit i felan her öğündemi yemek gerekiyor???? Başka bi yiyecek yemeyecekmiyiz bunları yiyince???
slm kizlar
sizi cok özledim bir gün giremedim eve geldim hemen actim pc yi geliyom bi gecmise dalayim
İşin kalorisinde olmuyorum ki söz konusu yoğurt olunca
Çok seviyorum günde 1 kg yerim de tutuyorum kendimi
Ama o güzel hatrın için 225 gramını tüketicem
iyi yaptın .kararında yemek lazım. gerçi neyin fazlasını alırsak alalım en nihayetinde kalori. çiğ sebze sınırsız ama istediğin kadan yiyebilirsin salata mesela yeşil yağsız limonluuu
Tabi ki bugün sana yarın bana böyle vericez pis hain kiloları
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
Peynir,
Şekersiz çay
Ara:
Öğlen:
Haşlanmış karnıbahar,
Yoğurt
(Unutmamak için şimdiden yazayım dedim)
slm kizlar
sizi cok özledim bir gün giremedim eve geldim hemen actim pc yi geliyom bi gecmise dalayim
güzel olmuş akşamda böle devam et benceee yarına baya bi - de çıkarsın
slm kizlar
Wc sorunumda halloldu çok şükür
İnş. eksi çıkarız hep beraber canım
Wc sorunumda halloldu çok şükür
İnş. eksi çıkarız hep beraber canım
iyi bari o çok sıkıntılı bi durum ben mafoluyom bazen insanın kilo vermesinide baltalıyo
Benimkide halloldu... yarına iyi yansır inş...
ulen wc mize kadar konuşuyoruz ne kadar samimi insanlarız yaa...
BU arada öğlen salata yıyım dedım ama salata malzemesı kalmadıgını unutmusum cıkamamda sımdı bende erikle armut yicem hiç değilse meyve yemiş olurum iyidir dimi...
Aynen bakalım yarına nasıl yansıcak sonuç
Meyve güzeldirr güzelll. Akşam çorbayla açılışı yap bence ama miden çalışır
evet canım kayınvalıdem de en masum sey corba olur zaten
yapıcaktır sanırım.. birde tavuk yapar sık sık yıne yapmıssa tavuk ve corba salata tamamdır cok sevınırım yanı...
ama sadece yemek varsa fırın tencere vs yandık..
bu kursuda geçebilirsem kendimi baya bişey sanıcamçok zor bnm kafam almıyoo
teşekkür ederim deryacım...
basenlerin var senin tatlım...mutlaka spor yapmalısın...
inşallah hastayım diye anlamıyorumdur..yoksa halim yaman be deryaa....komple genel muhasebeyi gösteriyorlar...900küsür hesap planı var..nasıl alıcak bunları bnm kafam
günaydın fıstıqımhava bugün biraz daha iyi gibi burda...sıkı giyinseydin bebeqim....kombiciler gelince bi sesleniver ablana..birlikte hakalayalım
hosgeldin canimArkadaşlar öncelikle günaydın herkese. Ben sigarayı bıraktım bugün 17. günüm. Tabi ki fazla olan kiloma bu kadar günde 2 kilo katmışım. Moralim çok bozuldu. KK gezinirken sizi buldum. Bende katılabilir miyim aranıza. 74 kiloydum 76 olmuşum yaa. Ne yapacağım. 3 yaşında kızım var. Ha deyince diyetisyene falanda gidilmiyo malum kış şartları. Ne yapabilirim?
tam 24 şehit,18 yaralı.....resmen bı katlıam... resmen gormezden gelınen bı savasın ıcındeyız... kac eve, kac anne babanın, eşin ,nişanlının, sevgılının, kardesın yüreğine kor gıbı düşen, insanın içini yakan bu haber...
Ne denilebilir ki.. Herkes onlardan yana sürekli vurucaz, bitircez diye laflarla ortalığı karıştırırlarsa sonuç bu olur..
Şimdi çıkıp 2 gün tören düzenlenicek..
Çıkıp başsağlığı dilenecek.. Üzülmüş görünülecek..
Vurcaz, bitircez denilecek.. Tıpkı daha öncekilerinde olduğu gibi.
Olan gencecik insanlara ve onların arkasında bıraktıklarına olacak.
1 hafta sonra herşey eski halini alacak.
Ta ki toplu bir katliam olana kadar...
diycek laf yok allah kalanlara sabir sehitlerimizin mekanin cennet etsin artik annalar aglamasinGününüz aydın olsun kızlar.. nekadar aydın olabilir bilmiyorum. benim ciğerlerim acıyor ellerim tutmuyor sanki çok canım yandı çok.. Ailemden yakınımdan biri gibi canım yandı ateş düşen ocakları düşünemiyorum bile. yok uğruna canları parçaları koptu yanlarından. Allah herkese sabır versin... Bunları yapanlarında Allah Belasını Versin....
inatcimizin bakemHadi yaa üzüldüm bak şimdi
Tıpkı bençok inatçıdır kısmını çok çok çok çok inatçıdır hatta laz damarı vardır diye düzeltebiliriz
Ablacım hepsini ben bile ezbere bilmiyorum 900 küsür hesabınsanırsam bizim müşavir abide bilmiyodur ama isimlerini hangi hesaba ne işleneceğini biliyoruz yeter herhalde
Günaydın tatlım kızarıklıklar nasıl oldu :26:
Evet var bi tuhaflık sayfada
Günaydın kolay gelsin abla
Hoşgeldin
Ben cumaya kaç çıkıcam meraklardayım :26:
İzlemiyorum artık haberleri daha fazla içim acımasın diyebelki bencillik ediyorum ama napim dayanamıyorum
Selam cnm
Tamam tatlım görüşürüz
Günaydın cnm
Günaydın tatlım
Günaydın cnm
oh gez bakalim gezselam kızlar..
dün pat diye çıktım burası eşimmin kurs arkadaşlarıyla doldu birden...
sizide ümitlendirdim değilmi:2::2:çok isterdim 3 kişiyi z haberi vermeyi rizeden ama olmadı canımı z sağolsun değilmi başka zaman veririm canlarım yaaa dularınızı ümitlerinizi okudum
neyse iyiki eşimin yanındayım gelmişm onunla atlattım
dün aydere çıktık rabbim neler yaratmış o yeşillik manzara harikaydı yağmurda yoktu görmeyenler inş,tez zamanda görür harikaa yaaaaa
anlatmayla anlatılmaz okadar...
kahvltı 8de..öğlen 1de dikkat ediyorum elimden gelddikçeeeakşamları müsli yok tabiki dışarıda gezerken yiyoruz... regl haftası dikkat etmeliyimki haftaya atayım kiloo:13::13:
hepinizi öpüyorummmmmm
dilek canım inş.senin için iyisi olur hakkında
hastalara acil şifalarsırada uzungöl varrrr burda yağmur başladı gece haydiii bayyyyyyy
tatlı çıtırlar nasılsınız bakalım özledinizmi bizi işler yoğun bugün herkes nasıl veriliyormu kilolar albünlerde muhteşem değişimler görüyorum maşallah hepinize kızlr bizde kilo alma yarışına girdik bundan sonra çıtırlık doğumdan sonraya kaldı ama sizi takipteyim yazamasamda okuyorum siz çıtır olun sıra bana gelsin
kdr sen nasılsın canım bu ayda olmamış sanırım olsun hiiiç üzülme gelmesi yakındır meleğinin sen diyete devam et hakkında hayırlısı inşallah bebiş isteyen tüm rkadaşlar rabbim sizede nsip etsin inşallah
kaptanım senacım sen nasılsın,kaptan yardımcısı çıtır anne triendy sen nasılsın oğlun yaamzlıklara devam ediyormu oyy benim mywişim bamyamla seni öpüyoruz çıtır olduğun günleri görmek dileğiyle
kılavuz sen nasısın canım aman bende ne soruyosam taş gibisin taş maşallah tu tu tu
charm mönü idolüm sen nasılsın bene mönü falan kalmdı yeni yeni yemeğe başlım bakalım şişkoluk yolunda emin adımmlarla ilerliyorum
barkinim,paptyam,suhaenvar,arcak,sibel sizler nasılsınız yeni gelenleri tm hatırlayamadım kusura bakmasınlar onlarda iyidir umarım hadi biz kaçtık öpüldünüz az kalorili bol eksili güner hepinize
ne diycekdim :44:ciddi mi yaa saol ortimm inş cuma yüzümüz güler
bende kıskanc ve alıngan biriyim aslında ama pek belli etmem içimde yaşar üzülürüm bazen senı anlıyorum o yüzdencanım sen güçlü bi kızsın yasına göre de maşallah cok olgunsun valla ben sızın yasınızdayken bakıyorumda saftirikmişim hala oyleyım bıraz da yanı demem o kı sen halldersın hepsını ben ınanıyorum bu hafta olmazsa ondan sonrakı haftalar olur bak ben kac aydır burdayım senden az kılo vermısım hahha
yok ben pimpirikliyimdir de ondan yazdım senı de etkılemeyım dıyeaynı bende senın gbııyım hatta ılk evlendıgım zamn bı tavuk yıkayısım vardı dedım sankı bunu ben öldürüdm canlı gıbı geldı huylandım boyle hala da huylanırım ete fılanda pek sürmem elimi ilk başlarda sürekli eldiven kullanıyodum hatta hissetmeyim diye o kadar huyluyum yani şimdi köfteyi felan cıplak elle yogurmaya basladım yanı ılerleme var kendımde
ay birde face de mi bulusuyonuz
Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim
kiz naber cadiDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN1 GÜN GEÇMİŞ YAA OLSUN ,,KOCAN GİBİ HİÇ KUTLAMAMAKTAN İYİDİR KIZMA emi takılıyorum çok kızdım bende eşinee
boşveeerr gelmiş geçmiş sende onunkini kutlamaaa ama biz yapamayızkii kadınız düşünceliyiz unutmayız hiç bişeyii
çok çok geçmiş olsun sena ablaa,,allah şifasını versin,,sen iyileştin sıra kızda demekki,,aman oğlana dikkat et barii,,benim ufaklıkta hasta oldu burnu akıyoo ateşide var,,evde peşimden ayrılmıyolarki,mutfakta hep benimneler,,oğlana bişey olmasa barii o hiç çekilmiyo hastayken
hiç beğenmedim
:26::26:ay çok güldüm başta ama içten içede üzüldüm be suzancım,,napalım geceleri takılırsın sende,,laf işitmekten iyidir boşver işyerindeyken girme ne olur ne olmaz,,:44:
geçmiş olsun canım noluyo böyle herkezeee:2:
Mayıs
Sert yapılı
Kolay sinirlenir
Kolay ilgi çeker
Fiziksel güzelliğe önem verir
Motivasyona ihtiyacı yoktur
Sistematik çalışır
Hayal kurmayı sever
İleri görüşlüdür
Kolay sakinleştirilir
Anlayışlıdır
Kulak ve boyun bölgesi hassastır
Edebiyat ve sanatla ilgilidir
Evde oturmayi sevmez
Çocukları pek sevmez
mayıs doğumluyum bendee,,hepsi ama hepsi doğru tam ben ama sondaki çocukları sevmez hariç görünce ohaa dedim ,,benim kadar çocuk seven biri yoktur heraldedeli olurum kendimi bildim bileli nasıl sevmem,,sevmesem evlendiğim gibi 2 çocuk yaparmıyım salakmıyım ben
Aralık
Sadık ve cömert
Sabırsız
Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik
Azimli
Sosyal yönü kuvvetli
Dostlarını kendinden fazla düşünür
Kızgınlığı uzun sürmez
Sevildiğini hissetmek ister
Espri anlayışı gelişmiştir.
AHADA BUDA EŞİMİN BURCU,,onada uyuyo aynen bikaç şey hariç
HOŞGELDİN CANIM
hayirlisi canim hayirlisiysa olsun hayirsiz sa sizden uzak dursun canim benimkızlar şimdi annem aradıı,,bi iş varmış bursadaa,,zeytin toplama işiymiş aylık kişi başı 1500tl para,,evi adam veriyomuş burdan sadece elbise götürcekmişiz yemesi içmesi ,herşey ona aitmiş,,3 ay zeytin toplancakmış,,sonra istersek bırakabilirmişiz istersekte 1kaç sene devam edebilirmişiz zeytin zamanı bitince domates başlıyomuş falan filan napsak ki ya annem benden haber bikliyo,,adamda annemden haber bekliyomuş bayramdan sonra başlanması gerekiyomuş,,off kararsızım,,eşim ben annem babam ablam gidicez olursa çünkü adam 3 bayan 2 erkek demiş lazım diye,,ve aile olursa sizin gibi daha iyi olur demiş,,napsak kabul etsekmikiii,,annem diyo ben sizin çocuklarınıza bakarım siz gidersiniz,adam götürüp getircekmiş bizii sabah gidip 11e kadar iş görücekmişiz sonra akşama kadar yan gel yat iş bu,,he bide zeytini biz toplamıycakmışız,,sadece ağaçların altına yaygı yayıcakmışız adamlar zeytinleri tırpanla döküyolarmış:26::26:
hosgeldinslm kızlarr ben de geldim.beni de aranıza alır mısınız.en son 74.8 olan kilom son bi kaç günde 77 ye çıktı.
ya tam 40 kg verdim de 10 kiloyu aylardır veremedim.başla başla bırak.ne olacak bu halim
bugün başladım yine.ama başlama menüsüne bi bakar mısınız.nerde o eski iradem.ahhh yaşlandım mı ne :2:
sabah kahvaltı(öğlen 12) 1 küçük sandviç ekmeğiyle beyaz peynir.tavuk salam (2 dlm) tost
4-5 zeytin,1bardak yeşil çay.
saat 16.00: yarımdan belki çok az fazla simit,1 yeşil elma
17.00: tavuk haşlama, burda ipin ucunu biraz kaçırdım patates kavurması yedimböyle soğanlı salçalı kavurdum yedim. pişmanım.
Bugün Suzan yok bi yere mi gidecekti?
Ben yatar hadi iyi geceler çıtırdaklar..
ben haberlere bakmiyorum bakamiyorum artik cünkü cok sinirlerniyorum agliyorum ama baskada birsey elimden gelmiyosabah 6,30 da kalktım sobayı yaktım bi bardak su içtim 7 ye doğru oğlumu uyandırdım bende sofra kuruyorum kalktı elini yüzünü yıkadı içeri geldi çantasını topladı kahvaltıya oturdu eşim geldi ona çay döktüm tvde şehit haberleri 24 tane fidan her birinin ayrı ayrı hayat hikayesi kimi evli kimi nişanlı kimi yoksul biri hemşerim diğeri kardeşim içim acıdı gözlerim doldu eşime baktım oda ağlıyordu nasıl dayanılır nasıl teselli edilir bilmiyorum hala yaşlı gözlerim elim kolum kırıldı o anaların yerine koydum kendimi boğazım düğümlendi içim acıdı hayatlarının baharında daha neydi günahları başak sözüm yok ateş düştüğü yeri yakıyo bizim için hayat devam ediyo kimbilir yarın acımız dinecek unutacağız ya o analar el bebek gül bebek baktıkları yavruları dönmeyecek geri ne diyeyyim başka rabbim gani gani sabır versin dursun artık bu kanlar
Nerelerdesin SuZii senn?
hosbulduk canimgüzel olmuş akşamda böle devam et benceee yarına baya bi - de çıkarsın
hoşgeldin canımmmm
yok arzucum gecmedi tam ama benim oglan sabah oynayalak gitti krese gecmisdir herhalde isallahhosgeldın canım bızde özledik seni nasıl oldunuz ana oğul iyleştiniz mi
Benimkide halloldu... yarına iyi yansır inş...
ulen wc mize kadar konuşuyoruz ne kadar samimi insanlarız yaa...
kiz naber caditugba gece bulusuruz artik senlende gerci simdi 4 hafta izine ciktim ara ara girerim :13:
hayirlisi canim hayirlisiysa olsun hayirsiz sa sizden uzak dursun canim benim
hosgeldingelecegin citiri
kiz hic sorma annemgili ugurladi hacca gittiler dünhavaalanindaydik cok kalabalik din aksam kardeslerimle ilgilendim cocuk falan derken uyudum sabah kalkdim yine cocuklari kaldir yetir giydir gönder ise gittim erken geldim simdi de evin isini yapcam isyerinden de giremiyom artik kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?