70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arcak81 bu nesfit i felan her öğündemi yemek gerekiyor???? Başka bi yiyecek yemeyecekmiyiz bunları yiyince???

yok canım olur mu ben sadece sabahları yıyorum kahvaltı nıyetıne baska bısey yemıyorum bazı arkadaslar sabah ve aksam da yıyor 2 öğün yani

Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
Peynir,
Şekersiz çay
Ara:

Öğlen:
Haşlanmış karnıbahar,
Yoğurt
(Unutmamak için şimdiden yazayım dedim )

güzel olmuş akşamda böle devam et benceee yarına baya bi - de çıkarsın

slm kizlar
sizi cok özledim bir gün giremedim eve geldim hemen actim pc yi geliyom bi gecmise dalayim

hoşgeldin canımmmm

BU arada öğlen salata yıyım dedım ama salata malzemesı kalmadıgını unutmusum cıkamamda sımdı bende erikle armut yicem hiç değilse meyve yemiş olurum iyidir dimi...

iyi bari o çok sıkıntılı bi durum ben mafoluyom bazen insanın kilo vermesinide baltalıyo

Aynen bakalım yarına nasıl yansıcak sonuç

Benimkide halloldu... yarına iyi yansır inş...
ulen wc mize kadar konuşuyoruz ne kadar samimi insanlarız yaa...

BU arada öğlen salata yıyım dedım ama salata malzemesı kalmadıgını unutmusum cıkamamda sımdı bende erikle armut yicem hiç değilse meyve yemiş olurum iyidir dimi...

Meyve güzeldirr güzelll. Akşam çorbayla açılışı yap bence ama miden çalışır

soylemesem vicdanım rahat etmicek.. bugun yeniden yemekhaneye yazıldım. sansıma ..... cıktı. dayanamadım cunku zaafım var. mideme indirdim. 400-500 cal arası aksama k fileks yicem sadece

Aynen bakalım yarına nasıl yansıcak sonuç

Meyve güzeldirr güzelll. Akşam çorbayla açılışı yap bence ama miden çalışır

evet canım kayınvalıdem de en masum sey corba olur zaten
yapıcaktır sanırım.. birde tavuk yapar sık sık yıne yapmıssa tavuk ve corba salata tamamdır cok sevınırım yanı...
ama sadece yemek varsa fırın tencere vs yandık..

Ne yaptıysa o tencere yemekleri ve abur cuburlar yaptı zati
İnşaallah tavuklu bişeyler vardır canım..
Bende akşamı bi aksilik olmazsa k-fleksle kapatıcam

sen yaparsin senacim sen biraz titizsin dört dörtlük istiyon ögrenme hevesin oldugu icin hepsini bian ögrenebilirim saniyon sanimca
zamanla otomatik olur hersey tikir tikir yaparsin

hosgeldin canim

diycek laf yok allah kalanlara sabir sehitlerimizin mekanin cennet etsin artik annalar aglamasin suan elleri tetikte nöbet tutan askerlerimizi allahim hain kursunlardan korusun

inatcimizin bakem

oh gez bakalim gez

kendine ve bebissimize dikkat et cok öpüyorum canim

ne diycekdim :44: ha bende balik ayitlayamam bilmem tik olmus ayitlarsam yiyemem o yüzden kocis cok istiyorsa o ayitliyo ben pisiriyorum

Anaaa
Ben kimseyi bilmiyorum face de
Charmı nasıl buldun
Bu arada face de eklenmenin sorunu yoksa özelden mail adresimi yazayım ekleşelim
ay birde face de mi bulusuyonuz beni de alin

kiz naber cadi tugba gece bulusuruz artik senlende gerci simdi 4 hafta izine ciktim ara ara girerim :13:

hayirlisi canim hayirlisiysa olsun hayirsiz sa sizden uzak dursun canim benim

hosgeldin gelecegin citiri

Bugün Suzan yok bi yere mi gidecekti?
Ben yatar hadi iyi geceler çıtırdaklar..

kiz hic sorma annemgili ugurladi hacca gittiler dün havaalanindaydik cok kalabalik din aksam kardeslerimle ilgilendim cocuk falan derken uyudum sabah kalkdim yine cocuklari kaldir yetir giydir gönder ise gittim erken geldim simdi de evin isini yapcam isyerinden de giremiyom artik kötü oldu

ben haberlere bakmiyorum bakamiyorum artik cünkü cok sinirlerniyorum agliyorum ama baskada birsey elimden gelmiyo

Nerelerdesin SuZii senn?

dur göstereyim nerdeydim birazdan

güzel olmuş akşamda böle devam et benceee yarına baya bi - de çıkarsın

hoşgeldin canımmmm
hosbulduk canim

hosgeldın canım bızde özledik seni nasıl oldunuz ana oğul iyleştiniz mi
yok arzucum gecmedi tam ama benim oglan sabah oynayalak gitti krese gecmisdir herhalde isallah

allah kavustursun canım sen izne cıkmıycakmıydın annenler gidince:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…