afiyet olsun keşke simit yerine tavuk yeseydin daha iyiydi tok tutardı simit karbonhidrat ve şeker grubuna girdiği için daha çabuk acıktırıyor yakında diyet üzerine mastır yapacam valla kaydirigubbakcemile3 bende koca bir marulu bir demet maydonozu yıkadım bol limon biraz zeytinyağı salata gibi yedim arkadaşlar çiğköfte yiyorlardı bir parça ondan yedim çok acıydı zaten, bir parça üstüne helva attım ağzıma gözüm açıldı şekerli bişey görünce bünyem şaşırdı delikafadulden
bende yemek yedim ama kirazcım senin gibi simit yedim bende
sulu köfte ve közlenmiş patlıcanlı bişey vardı
ikisini de sevmem
o kitabın bir bölümünü okumuştum tanıtım amçlı bir siteden gerçekten çok güzeldi okutur yani :)
nerelerde arıyorsun canım gözümüze çarparsa yardımcı olalım :)
--------------------------------------------------------------------------------
Siz de ahh keşke zayıflasam diyenlerden misiniz ?
zayıflamak isteyenlerin bu dertlerine çare arayanlar her gün başka bir çözüm yoluyla karşımıza çıkıyor.bunlardan biri de sandoloz sakızı.sandaloz sakızının yağ yaktığı ve sağlık için çok yararlı olduğu söyleniyor.biz de bu konuya eğildik ve netten şu bilgileri derledik sizler için okuyun ve kararınızı verin !
sandaloz sakızı zayıflatır mı ? işte cevaplar….
SANDALOZ SAKIZI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.
Not: Hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. Çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir.
alıntıdır !
sandoloz sakızı ve arkasından ılık-sıcak arası suya elma sirkesi ile birlikte alanlar haftada 2 kilo vermişler???
hamur işi, tatlı ve ekmeği kesiyorlarmış... diyet + spor + sandozsakızı( 2 çeşidi varmış ) haftada 4-5 kg verdiriyormuş... kullanan varmı??? bana cazip geldi... işyerinde devamlı oturuyorum metabolizmamı hızlandırır belki biraz... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ben kullandım fıstık ama faydasını görmedim o 100 grmı bitirene kadar canım çıktı şimdi sirkeli su ve soğan suyu içiyorum günde 3 fincanda 5i bir yerde çay....
Bana bunlar yetiyor faydasını görüyorum gözle görülür incelme sağladı.....
sağol canım valla umut işte ne duyarsak soruyoruz işe yararmı diye...bir türlü olmuyor...:1no2::1no2:
bende seninle aynı kilodaydım... saç dökülmesi vardır uzun zamandır kazsızlık çıktı... demir hapı kullandım onlarda kilonun üzerine 4 kilo kadar yaptı... şimdi 77 oldum... artık kıyafetlerim olmamaya başladı.. hergün yeni bir pantolonu ayırdım kenara.. şimdi tek tek onların içine girmeye uğraşıyorum... ama onlar bile bol gelene kadar devam gerekirse yenileyeceğim dolabımı...yeterki zayıflayayım...
Demir hapı felaket kilo yapıyor hamilelikten sonra bir süre kullandım birde acayipp iştah açar 1 senedir 73 de takılı kalmıştım bu yazdıklarımı içerek kilo verdeim cuma günü yazacağım ticcerımdaki kilonunda altına indim birde selahattin dönmezin metabolizma çayını içiyorum bunları dene belki faydasını görürsün yanlız en azından 1 ay dene sonra farkedilir hemen olmadı deyip bırakma...
Demir hapı felaket kilo yapıyor hamilelikten sonra bir süre kullandım birde acayipp iştah açar 1 senedir 73 de takılı kalmıştım bu yazdıklarımı içerek kilo verdeim cuma günü yazacağım ticcerımdaki kilonunda altına indim birde selahattin dönmezin metabolizma çayını içiyorum bunları dene belki faydasını görürsün yanlız en azından 1 ay dene sonra farkedilir hemen olmadı deyip bırakma
Demir hapı felaket kilo yapıyor hamilelikten sonra bir süre kullandım birde acayipp iştah açar 1 senedir 73 de takılı kalmıştım bu yazdıklarımı içerek kilo verdeim cuma günü yazacağım ticcerımdaki kilonunda altına indim birde selahattin dönmezin metabolizma çayını içiyorum bunları dene belki faydasını görürsün yanlız en azından 1 ay dene sonra farkedilir hemen olmadı deyip bırakma
ahhh birde benim olmasa bazen tatlı krizlerim olur hiçbirşey bulamasam reçeli kaşıklar yerim o kadar fenayım ben tatlı pasta konusundasenağlama
size krom kullanmanızı öneririm tatlı krizlerine çok faydalı olyur aklınıza bile gelmez tatlı yemek özel dönemlerde bile
kızlar kütfen benım dıyetı yorumlayın sabah gözleme
öglen pıde ayran
ara muz
az once kısır-tatlicadiarzu-
sizce ben kaç senede ideal kiloma ulasırım?laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?