70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım ama tavuk yerine peynir yedim ikiside protein,bulgur yerine simit yedim sadece yarım yemem gerekirken bide baktım hepsini bitirmişimklava:

bende yemek yedim ama kirazcım senin gibi simit yedim bende
sulu köfte ve közlenmiş patlıcanlı bişey vardı
ikisini de sevmem

bende yemek yedim ama kirazcım senin gibi simit yedim bende
sulu köfte ve közlenmiş patlıcanlı bişey vardı
ikisini de sevmem

afiyet şeker olsun canım,valla ben arada simit için bahane yaratıyorum,üstelik simit cafe bizim iş merkezinin alt katında gelde dayan dayanabilirsena.s

Selamlar bayanlar bende geldim, sabah kahvaltiya davetliydim dayanamadim kücük dilim pidelipizza yedim birazcik menemen salatalik domates ve bi kactane kepekli kraker...

Bu arada cok kötüyüm regl den doalyi galiba..
Kimildiycak gücüm yok ben gidim oglumda yatiyorken azicik uzanayim görüsürüz öpüyorum..
Haa bi baredak yesil cayimida ictim limonlu:)

elifcim evin çok güzel güle güle otur ağız tadıyla cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle dolsun eviniz ,bizler eskidik artık 9 yıl oldu biz eşyaları değiştirmeye bile başladık yavaş yavaş siz daha çiçeği burnundasınız hepte öyle kalırsınız inşallah kaydirigubbakcemile5

benim midem çok şişti... nefes alırken bile zorlanıyorum... su iç meyva ye, sebze ye... ot gibi yaşıyorum ama yinede şişkinlik yapıyor...:1no2::1no2::1no2:

Kızlar merhaba ben de geldim.Bir haftadır bişey yazamıyodum,internetr bozuktu.Kiloları bildirme işi cumaya kalınca iyice saldık çoğumuz bence.
Neyse iki gün kaldı.Ben bu 9 günde sadece 600gr verdim ve 69.9 oldum.Allahım 2 yıldır bu kiloyu hiç görmemiştim.Çokkk mutluyum.Hamile kalmadan önce bu kilolardaydım yani.
Şimdi önümde kısa süreli hedefim 66.9. 1 Mayısa kadar bu kiloyu da görecem inşallah.Bu kiloyu ise en son 4sene önce falan görmüştüm sanırım.

o kitabın bir bölümünü okumuştum tanıtım amçlı bir siteden gerçekten çok güzeldi okutur yani :)

nerelerde arıyorsun canım gözümüze çarparsa yardımcı olalım :)

Canım mevkii çok önemli değil içime sinsin yeter 3+1 arıyorum 500 e kadar birde çarşı pazara yürüme mesafesinde olması yeterlidir....

Ben kullandım fıstık ama faydasını görmedim o 100 grmı bitirene kadar canım çıktı şimdi sirkeli su ve soğan suyu içiyorum günde 3 fincanda 5i bir yerde çay....
Bana bunlar yetiyor faydasını görüyorum gözle görülür incelme sağladı.....

sağol canım valla umut işte ne duyarsak soruyoruz işe yararmı diye...bir türlü olmuyor...:1no2::1no2:
bende seninle aynı kilodaydım... saç dökülmesi vardır uzun zamandır kazsızlık çıktı... demir hapı kullandım onlarda kilonun üzerine 4 kilo kadar yaptı... şimdi 77 oldum... artık kıyafetlerim olmamaya başladı.. hergün yeni bir pantolonu ayırdım kenara.. şimdi tek tek onların içine girmeye uğraşıyorum... ama onlar bile bol gelene kadar devam gerekirse yenileyeceğim dolabımı...yeterki zayıflayayım...

Demir hapı felaket kilo yapıyor hamilelikten sonra bir süre kullandım birde acayipp iştah açar 1 senedir 73 de takılı kalmıştım bu yazdıklarımı içerek kilo verdeim cuma günü yazacağım ticcerımdaki kilonunda altına indim birde selahattin dönmezin metabolizma çayını içiyorum bunları dene belki faydasını görürsün yanlız en azından 1 ay dene sonra farkedilir hemen olmadı deyip bırakma...

Kizlar yukardaki reklami gördünüzmü 1 günde 2 beden zayiflayin diyor acaba dogrumudur, ACI CEHRE
lahana kapsülünün faydasini gördüm azda olsa birde bunumu denesem -tatlicadiarzu-

sağol canım valla işyerindede bilgisayar başında oturuyorum uzun zamandır... daha önce devamlı koşturuyordum şimdi ye otur ye otur derken bu hale geldik...içeyim canım o çayıda metabolizmamı hızlandırmam gerek... inşallah hep bareber inceleceğiz...

Selahattin Dönmez Metabolizma Hızlandırıcı Formül için gerekli Malzemeler:
1 Elma

bu tarifmi canım??? tarçın çayını içiyorum arada bunu içeyim her gün daha güzelmiş...
1 Limon
1 kuru dal Tarçin
1 tatli kaşığı tane Karabiber
1 tatli kaşığı Karanfil
2 veya 3 litre su
Metabolizma Hızlandırıcı Formülün Hazırlanışı: Elma ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Metabolizma Hızlandırıcı Formül Kullanılımı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi öneriliyor… alıntıdır...

bu tarifmi canım??? tarçın çayını içiyorum arada bunu içeyim her gün daha güzelmiş...
Selahattin Dönmez Metabolizma Hızlandırıcı Formül için gerekli Malzemeler:
1 Elma
1 Limon
1 kuru dal Tarçin
1 tatli kaşığı tane Karabiber
1 tatli kaşığı Karanfil
2 veya 3 litre su
Metabolizma Hızlandırıcı Formülün Hazırlanışı: Elma ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Metabolizma Hızlandırıcı Formül Kullanılımı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi öneriliyor… alıntıdır...

düzelttim yanlışlık olmuş.. neyse ben kaçıyorum eve gidince yazmaya devam edeceğim... byyy

kızlar kütfen benım dıyetı yorumlayın sabah gözleme
öglen pıde ayran
ara muz
az once kısır-tatlicadiarzu-
sizce ben kaç senede ideal kiloma ulasırım?laelaelaelaelae

herkese merhaba.okulda 1 dilim baklava yedim onun dışında kaçamak yok.bazen herşeyi reddetmiyorum bilerek diyet yaptığım anlaşılsın istemiyorum dile düşüp gözler üzerimde olsun istemiyorum verdi mi vermedi mi diye göz hapsinde olmak istemiyorum o yüzden baklava yedim diyet yaptığım zaman insanlar nedense bir başka ısrarcı oluyorklava:

Simdi bende Raporumu vereyim :jeyyar:

Sabah => Pidelipizza Kücük Dilim , Iki kasik Melemen, Domates Salatalik, Iki Üc Tane Kepekli Kraker
Arada => Üzüm
Aksam=> Cok Az Makarna, Bol Bol Ispanaksalatasi
Arada => Üzüm ELma (daha yiyecegim)

Acaba yine ipin ucunu kacirdimmi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…