70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende bu aralar pek su içemiyorum yaa canım istemiyo heleki iş yerinde ancak yarım lıtre eve gıdınce ya 1 e yada 1.5 a zor tamamlıyorum 2 olmuyo yanı nası yapcam bılmıyom

kız facede gönderdiğim uyumluluk testini yaptınmııı

slm kizlar
sizi cok özledim bir gün giremedim eve geldim hemen actim pc yi geliyom bi gecmise dalayim
hoşgeldiinnn....

Wc sorunumda halloldu çok şükür
İnş. eksi çıkarız hep beraber canım

Eki Görüntüle 276489 Eki Görüntüle 276490

annemle babam hayirlisiyla gitsin gelsinler isallah allah bizede nasip eder isallah
inşallah canım nasıl isterim gitmeyi bende,,allahım kavuştursun sizi tekrar.....

Peff akşam arkadaşlarla avm ye gidicez.
Gelemem diyemedim. :26:
Onlar kesin fast food tüketecekler..
Ben napıcam ya :26::26:
Tavıklı salata ara dur işin yoksa püfffff

oyyyyy işin çok zor onlar yicek sen bakcan yeşillik yicen aslında en güzeli arkadaşlarla yemeğe çıkmamak çay kahve vs içmeye çıkabilirsinde yemekli çok ZOR oluyor yawwwwwwww

Son düzenleme:

ay bı tane pızzacıda dıyet pızza var ondan ye, ben ondan yıyorum hangısıydı aklıma gelmıyo ama tahıllı pızaa yanına da ayran super oluyo pızza cok bıle gelıyo valla hepsını bıtıremeyebılırsın salata yerıne ızgara kofte ya da tavukta denıyebılırsınnn

dilek senin FACE NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

nedeeeeeeee ne demek kız ben avukatıyım Dilek hanımın buyrun, özel hayata müdahale goruyorum burdaaa, höööööööööyt kız face ve kk dünyasını ayrı tutmak ıstıyo demekki saygı gostermek lazım

Son düzenleme:

Izgara tavık iyi ama ben onu yedikten sonra wc e çıkamam kiii offf ne güzel gitmişti bugün halbuki..
Duruma göre ufak bişi ayarlıcam canım ya..
Onlar yerken ben diyetteyim yiyemem demek istemiyorum.
Şişko ama gururlu kızım vesselam

aman cok takma ya tuvalet olayını, ben gunlerce cıkmadan tartılıyorum, hergun cıkarsam "lan ıshal mı oldum acaba" dıyorum

Charm da yazmıs sabah tuvalet sorunum var dün çıkamadım demiş aay bı gun tuvalete gıdememekle tuvalet sorunumu olur

ızgara bişiler ye o zaman bak çok ii fikir köfte olabiler salataynan ye ama wc çıkabilesin salata çalıştırıyo ama sakın face food yeme birmenü en az 1250 cl den başlıyo abowwwwwwwwwww

terörü lanetliyorum Allah belalarını versin daha nekadar sürecek bu..insanın eline silahı alıp daqlara atası geliyor kendini...hiçbişey yapmamak elikolu baqlı olmak çok zor...çatışmanın olduqu yer daqların en çukur yerinde..neden bu güzergahlar en tepeye kurulmaz...resmen kkkkkkkkkkkkkkkklerin gözünün önünde mehmetçiklerimiz...askerin yeri belli...apaçık..ama o şerefsilerin yerleri belirsiz..canları istediqinde gelip saldırıyorlar..ama biz bunu yapamıyoruz..çünkü onlar nerdeler belli deqil...sayısız kere lanetliyorum... ALLAH sayısız kere belalarını versin..bnm eşimde çatışmadan saq çıkan bir gazi...o geceyi anlattıqında kendinden geçiyor...defalarca rüyasında hala çatıştıqını görüyor...20 gün varken tezkeresine bu gecenin sabahı olmıcak sanmış...öyle bir çatışma yaşanmışkiii......bir arkadaşı varmış 2 hafta olmuş kızı dünyaya geleli...kızını görmek için izine çıkmak üzereyken başka bir arkadaşı sen kızını her zaman görürsün bnm cenazem var..ben gidip geleyim sen öyle gidersin demiş...cenaze deyince izin hakkını diqer askere vermiş...ve o asker cenaze nedeniyle izine çıkmış...ve o gece işte çatışmanın olduqu son gece...eşim gece nöbetinde...gözlerini kırpmadan etrafa bakıyor...bir anda bir gölge gördüm gibi oldum ve o anda ''KALKINNN GELDİLERRRRRR''' dememle çatışmaya girmemiz bir oldu...simsiyah gökyüzünde bir ışık şöleni gibi karşılıklı gidip gelen mermiler hayel gibi geliyor insana...bitmek tükenmek bilmeyen dakikaların saat olduqu 4 saatlik bir çatışma..bu gecenin sabahı yok diye düşündüm hep...ve 2 şehit verdik o çatışmada...o 2 şehitten biri cenazesi var diyerek izin hakkını diqer askere veren arkadaştı...helikoptere bindirirken bir ara gözlerini açıp ''ben daha kızımı bile görmedim'' dedi ve hastaneye gidemeden yolda can verdi...daha sonra cenazem var diyerek şehit olan askerin izin hakkını kullanan kişinin aslında cenazesi olmadıqı sırf çatışmaya girme korkusundan izin kullandıqı anlaşılmıştır...eqerki böyle bir yalan söylemeseydi şimdi sedanın babası hayatta olacaktı diye anlatır eşim...
eşim bana bunları ilk anlattıqında gidelim şehit askerin ailesini bulalım eşini ve kızını görmek istiyorum dedim...araştırdık..ve onları bursanın bir köyünde bulduk..adreslerini tesbit edip attık kendimizi yollara...nasıl heyecanlıydım..aqlaya aqlaya bitirdim yolu...kapıyı güzel yüzlü bir bayan açtı...şehit ÖMERİN evimi dedik..evet buyrun dediler...eşim ''ben ömerin asker arkadaşıyım'' dedi...ve bizi aqlayarak içeri davet ettiler..içeri girdik...şehidimizin kızı SEDA koşarak geldi yanımıza...eşime bir sarıldıki sanki babasına sarılıyor gibi...gözyaşları sel oldu o anda...SEDA eşimin yanına oturdu...abi nolu bana babamı anlat...ne biliyosan anlat...herşeyi bilmek istiyorum dedi...eşim baştan sona şehit babasını anlattı SEDAYA hep beraber hem dinledik hem aqladık...babamı çok görmek istiyorum...dualar ediyorum rüyamda olsun göreyim diye..ama yüzü hep karanlık..yüzünü hiç göremiyorum babamın dedi..evlerindeki duvarda baştan başa babasının resmi vardı...seda ne dese gözyaşlarına boqulduk..bu arada biz gittiqimizde seda 15 yaşındaydı..şimdi 19 yaşında...annesini daha sonra eşinin erkek kardeşiyle evlendirmişler...neden böyle bişey yaptın diye sorduqumda bayana; ''duvardaki o resim varya dedi kimse bana o resmi oradan indirtemez...eqer başkasıyla evlenseydim o resmi bir gün iki gün astırır 3. gün söker atardı...burası köy yeri çalışma imkanım yok..kızıma bakmak için evlenmek zorundaydım..böylesi daha hayırlı oldu dedi...(kaçarak evlendiqi için ailesinin yanınada gidememiş)tabi bu onun kendi düşüncesi şartlarını bilmediqim için bişey diyemiyorum...ama ben asla böyle bişey yapmazdım heralde...sedaya hediyeler almıştım...sena ablacım ben bunları babamdan gelmiş kabul ediyorum ve çeyizime koyucam dedi..bu beni son derece mutlu etti...içi rahat etmemiş olacakki oda bana 1-2 şey verdi.. 1-2 saat oturup ayrıldık evden...şimdi hala telde facede görüşüyoruz..bir ihtiyacın varmı diye soruyoruz...bu şekilde deqişik hikayeleri olan yüzbinlere şehit aileleri var...ve her geçen gün yenileri ekleniyor...inşallah bu ailelere o kkkkkkkkkkkkkkkklerin yaşattıkları bu acılar yanlarına kar kalmaz...

keske yarın gidelim deseydin canım

içim acıdı okurken bende cok etkılenıyorum o yzuden haber felan ızlemıyorum aglıyorum cunku hem üzüntüden hem caresızlıkten esıne de cok gecmıs olsun canım benım esım de polsı memuru ıst dayken taranmıs yasıycak ömrü varmıs cok şükür ama o da dedıgın gıbı her seste irkilir anı tepkı verır nıye bu kadar tepkı verıyosun dedıgımde o zamandan kalma der. Ayrıca cok ıyı örnek bı davranıs sergılemıssın canım sehitin aılesını bulup gıtmekle Allah razı olsun senden ve eşinden cok üzülüyorum ben dedıgın gıbı hepsı ayrı bı dram olarak cıkıyo karsımıza Allah bıdaha yasatmasın kımseye bu saldırılar bıtsın sadece askerı olanlar deıl sıvıl halka da bulasmasınlar Allah belalarını versın hepsinin ve de sebep olanların tabi ki

buna ne yürek dayanır ne vicdan allah belalarını versin lanet olsun yaaa okudum sena o kadar duygulandımki işyerinde pc başında ağlıyorum ağlıyorum diye utanacak halim kalmadı bize bunu yapanlar utansınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…