70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya menün güzel ama portakalda çok karbon var 2 defa yeme...birde en azından gün aşırı kahvaltına haşlanmış yumurta ekle..yumurta hem saf protein hemde çok güzel kilo verdiriyor...
Eki Görüntüle 276489 Eki Görüntüle 276490

annemle babam hayirlisiyla gitsin gelsinler isallah allah bizede nasip eder isallah

Rabbim hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin...inşallah birgün bizlerede gitmek nasip olur....

Ne deee derken??? Anlamadım ki. :26:
hay senin feysinede dedim,,hani okadar yazdım bi cvb vermedindee neyse,,özelin özelde kalsın bebişim istemiyosan gırtlaklayamamki seniiii
ne var be ne bağırıyon anladık:83::83:

ah sena ablacım ne denirki böyle bi olaya,,sende eşin anlattıkça olayı hep yaşıyosundur onunla birilkteee,,çok kötü olmuşş,eşin ömür boyu unutamaz o olayı,,çünkü ben bile şukadar okuduğumdan yaşamış kadar olduysam o napıyodur,,,ama haksızlık çok kötü olmuşş,dediklerinee ayneen diyorum allah belalarını versin

menüm kızlar
kahvaltı

1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden tost
yarım domates
yaırm salatalık
çeçil peyniri
bitkiçayı

ara
1 armut

öqlen
ızgara balık
salata
bitkiçayı

ara
1 incir

akşam
1 bardak süt
1 tabak çeçil peyniri

3 litre su...

Günaydın Naf
Kızarıklar hala duruyor şimdi baktım da ilacın yan etkisinde yazıyor öyle bişi bakim geçmezse gidicem dr a.
Kolay gelsin canım sana

Geçtimi canım :26:

Günaydın canımmm
Kolay qelsinn

Arkadaşlar diyetinizde sizlere kolaylıklar diliyorum

Bende katılmak istiyorum..Yarışma felan mı oluyor haftalık listeye eklenme gibi durum varmı acaba?

Hoşgeldin

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın :26: bide böyle durumlarda soda tansiyonu dengeliyor diye biliyorum :26: yada tuz filan yala :26:

Hoşgeldin

Eki Görüntüle 276489 Eki Görüntüle 276490

annemle babam hayirlisiyla gitsin gelsinler isallah allah bizede nasip eder isallah

Amin canım Rabbim bizede nasip etsin

Peff akşam arkadaşlarla avm ye gidicez.
Gelemem diyemedim. :26:
Onlar kesin fast food tüketecekler..
Ben napıcam ya :26::26:
Tavıklı salata ara dur işin yoksa püfffff

Izgara tavuk , köfte yada salata barlar oluyo bilmiyom gittiğiniz yerde varmıdır da :26: bi tabak çeşitli salatalardan doldurup yanında ayran içebilirsin canım

İş çıkışı herkes aç olur diye önce yemek yenir ya canım..
Ben tokum mu desem acep.
Sonra Türk kahvesi içerim sadece

Aç karnına türk kahvesi kötü yapmaz mı

tamam kaptanım ara öğündeki portakalı iptal ettim şimdi 4,30 da yiyecektim. onun yerine ayran iyi bir fikir olabilir sandımca yarında haşlanmış yumurta olacak kahvaltımda

bu çekirge sözünüzden çıkmayacak

Haberleri izlemiyorum ama bir şekilde bir yerden duyuyorum görüyorum kahroluyorum ve lanet okuyorum...

İstikrarlı bir şekilde ! oy verilerek başımıza getirilenler ! bakalım bu durumda ne yapacaklar...

Sena ablacım yazdıkların çok duygulandırdı inan tüylerim diken diken oldu okurken Allah tüm şehit ailelerine dayanma sabrı versin inşallah.

kizlar morelim cok bozuldu az önce agladimkardesimin laptopdan giriyorum benim evin ceyrani falan hep gitti tam arzuya cevap yaziyordum
hicbirsey calismiyor elektrikci gelmesi lazimmis bugün gelemezmis yana yana elektrikci ariyorum o da 150 den asagiya para istemiyor saatde göre adam fazla durursa fazla alacak 150 euro 300 tl yapiyor birde sIkIsigim bu ay ayligim ayin sonunda geliyo esim geliyo simdi birazdan bakmaya sohben falan hic birsey calismiyo
esim yapamasa napcam bilmiyom esyalarim zarar görcekmi sohben geri caliscakmi kafayi yiycem sizlen anlatayim dedim

sende ıyı taktın bu cecille süte yanyana nası oluyolar ki, çeçil tuzlu oluyo baya sütle düşünemedım ben :26: bı de bu da öğün gecıstırmek olmuyo mu :26: hanı dıyoruz ya corba, salata, yogurt, sebze yemegı, ızgara fılan mutlaka yemek adına bısıler olsun :44:

Selam kızlar dün fırsat bulup gelemedim akşamda yemekti ütüydü çok geç olmuştu :26:

Bugünde kdvyi muhtasarı bağladık çok şükür darısı geçiciye inşallah

Nasılsınız ne var ne yok :26:

Okuma modundayken gizlemiştim kendimi geçmişteyken selam veremiycem diye gideyim eski halime döneyim

hosgeldınnnnnn

gecmıs olsun dıyım ozmn sanaaaa

çeçil peynri nasıl bişey hiç yemedim:26:merak ettim çok severim peynir ben

saüol canım geçti şükür bugün enerjim yerinde tansiyonum normal

Son düzenleme:

canım sabah tam tekmil kahvaltımı yaptım..zaten bu şekilde kahvaltı yapınca hep tok kalıyorum....arada meyvemi yedim..öqlen ızgara balık yedim salatayla...yine meyveyle ara yaptım..şuanda hiçbirşey yicek yerim yok...öqün atlamamak için sıcak süt ve çeçil yiyorum.canım ben tuzsuz çeçil alıyorum hiçbir peyniri tuzlu yiyemiyorum..tuzdan elimi ayqımı çektim ondan sanırım..yemeklere bile kaşıqın ucuyla tuz atıyorum..domates salatalık yumurta asla tuz katmam...ve öqlen ızgara balik yediqim için o beni çok tok tuttu...hatta k-flex yemeyi düşündüm ama çok gelicek..çeçil ve süt daha hafif...ve inanılmaz tok tutuyor denemek isteyenlere öneririm...ve hepsi protein kızlar ....

canım panik yapma da sadece senıe vın mı elektırıgı gıttı anlamadım yani nası bı sorun oldugunu bı eşin gelsin baksın bakalım sakin ol

canım hele bı eşin gelsin hallolur belkı, evın boyle aksaklıkları ne zmn sıkıssan ozmn cıkar zaten, bızım en sıkısık oldugumuz zmnlarda bı ay kombı bozulmuş bı ayda mutfak musluguun altı bolup mutfaga gerı su vermıstı

içini ferah tut, sıkma canını

Hoşgeldin NaF
Bugün randevu alabilirsem yarın sabah gidicem canım doktora daha gidemedim.
Kolay gelsin bitirmişsin sonunda

kolay gelsin canım bende hallettim o işleri. evde bir dandini sorma her yer heryerde halılar yok eve gidesim yok hiçç ve 10 gün böyle inşaat devam edecek öfff ne vardı evlenirken yaptırabilseydik evin içindeyken inşaat çok zor oluyo

selam kızlar
2 gündür düzgün giremiyorum. migren ve misafirlerle boğuşuyorum
menülerimi vereyim.

19 ekim çarşamba
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1/4 simit
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
1 katı yumurta

ara ara öğün olarak olmayan yaprak sarması ve kuruyemiş atıştırması

20 ekim perşembe
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 çatal yumurta

ara
2 kuru kayısı
avuç içi fındık badem

öğle
1 hamburger köftesi ızgara
yeşil salata

ara
avuç içi fındık badem
3 kuru kayısı
2 ısırık kek
çeyrek yarısı simit
1 ısırık kruasan
misafir vardı napayım(

Canım sakin ol eşinin halledebileceği bişeydir belki :26: üzülme lütfen

hosgeldınnnnnn

gecmıs olsun dıyım ozmn sanaaaa

Hoşbuldum canım sağol

çeçil peynri nasıl bişey hiç yemedim:26:merak ettim çok severim peynir ben

saüol canım geçti şükür bugün enerjim yerinde tansiyonum normal

Tel tel peynirlerden çok sevindim iyi olmana

Bide ben süt içebilsem

Hoşgeldin NaF
Bugün randevu alabilirsem yarın sabah gidicem canım doktora daha gidemedim.
Kolay gelsin bitirmişsin sonunda

Hoşgördüm tatlımmm tmm cnm ihmal etme nolursun evet bitti şükür biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…