derya menün güzel ama portakalda çok karbon var 2 defa yeme...birde en azından gün aşırı kahvaltına haşlanmış yumurta ekle..yumurta hem saf protein hemde çok güzel kilo verdiriyor...kaptanım ve değerli arkadaşlarımmm bugünden itibarem menülerimde radikal bir değişim yapıyorum sabah haricinde ekmek yokbugün güzel bir menü hazırladığıma inanıyorum senacım yorum yaparsan beni bahtiyar edersinn bakalım beğenecekmisin... :18:
sabah: 2dl tam tahıll ekmek
1 domates
2 kk peynir yağsız beyaz
2 biber çiğ
biraz marul şekersiz çay
ara: 1 portakal
öğlen: yağsız çiğden pişmiş sade patlıcan yemeği yanına cacık 1 küçük kase ve yağsız salata
ara: 1 portakal
akşam : bir avuç içi kadar tavuk göğsü ızgara yağsız hiç yağ sümeden ızgarada yapıyorum
yanına yağsız salata ve ayranım var yarım yağlı 1sb.
tavuğu sabah çkardım patlıcanımda hazır bugünkü menüm bu akşam yemeğinden sonra ara yapmayacağım bugün ymek geç olacak o yüzden...
Eki Görüntüle 276489 Eki Görüntüle 276490
annemle babam hayirlisiyla gitsin gelsinler isallahallah bizede nasip eder isallah
hay senin feysinede dedim,,hani okadar yazdım bi cvb vermedindee neyse,,özelin özelde kalsın bebişim istemiyosan gırtlaklayamamki seniiiiNe deee derken??? Anlamadım ki. :26:
ay bı tane pızzacıda dıyet pızza var ondan ye, ben ondan yıyorum hangısıydı aklıma gelmıyo ama tahıllı pızaa yanına da ayran super oluyo pızza cok bıle gelıyo valla hepsını bıtıremeyebılırsınsalata yerıne ızgara kofte ya da tavukta denıyebılırsınnn
nedeeeeeeee ne demek kızben avukatıyım Dilek hanımın buyrun, özel hayata müdahale goruyorum burdaaa, höööööööööyt kız face ve kk dünyasını ayrı tutmak ıstıyo demekki saygı gostermek lazım
terörü lanetliyorum Allah belalarını versin daha nekadar sürecek bu..insanın eline silahı alıp daqlara atası geliyor kendini...hiçbişey yapmamak elikolu baqlı olmak çok zor...çatışmanın olduqu yer daqların en çukur yerinde..neden bu güzergahlar en tepeye kurulmaz...resmen kkkkkkkkkkkkkkkklerin gözünün önünde mehmetçiklerimiz...askerin yeri belli...apaçık..ama o şerefsilerin yerleri belirsiz..canları istediqinde gelip saldırıyorlar..ama biz bunu yapamıyoruz..çünkü onlar nerdeler belli deqil...sayısız kere lanetliyorum... ALLAH sayısız kere belalarını versin..bnm eşimde çatışmadan saq çıkan bir gazi...o geceyi anlattıqında kendinden geçiyor...defalarca rüyasında hala çatıştıqını görüyor...20 gün varken tezkeresine bu gecenin sabahı olmıcak sanmış...öyle bir çatışma yaşanmışkiii......bir arkadaşı varmış 2 hafta olmuş kızı dünyaya geleli...kızını görmek için izine çıkmak üzereyken başka bir arkadaşı sen kızını her zaman görürsün bnm cenazem var..ben gidip geleyim sen öyle gidersin demiş...cenaze deyince izin hakkını diqer askere vermiş...ve o asker cenaze nedeniyle izine çıkmış...ve o gece işte çatışmanın olduqu son gece...eşim gece nöbetinde...gözlerini kırpmadan etrafa bakıyor...bir anda bir gölge gördüm gibi oldum ve o anda ''KALKINNN GELDİLERRRRRR''' dememle çatışmaya girmemiz bir oldu...simsiyah gökyüzünde bir ışık şöleni gibi karşılıklı gidip gelen mermiler hayel gibi geliyor insana...bitmek tükenmek bilmeyen dakikaların saat olduqu 4 saatlik bir çatışma..bu gecenin sabahı yok diye düşündüm hep...ve 2 şehit verdik o çatışmada...o 2 şehitten biri cenazesi var diyerek izin hakkını diqer askere veren arkadaştı...helikoptere bindirirken bir ara gözlerini açıp ''ben daha kızımı bile görmedim'' dedi ve hastaneye gidemeden yolda can verdi...daha sonra cenazem var diyerek şehit olan askerin izin hakkını kullanan kişinin aslında cenazesi olmadıqı sırf çatışmaya girme korkusundan izin kullandıqı anlaşılmıştır...eqerki böyle bir yalan söylemeseydi şimdi sedanın babası hayatta olacaktı diye anlatır eşim...
eşim bana bunları ilk anlattıqında gidelim şehit askerin ailesini bulalım eşini ve kızını görmek istiyorum dedim...araştırdık..ve onları bursanın bir köyünde bulduk..adreslerini tesbit edip attık kendimizi yollara...nasıl heyecanlıydım..aqlaya aqlaya bitirdim yolu...kapıyı güzel yüzlü bir bayan açtı...şehit ÖMERİN evimi dedik..evet buyrun dediler...eşim ''ben ömerin asker arkadaşıyım'' dedi...ve bizi aqlayarak içeri davet ettiler..içeri girdik...şehidimizin kızı SEDA koşarak geldi yanımıza...eşime bir sarıldıki sanki babasına sarılıyor gibi...gözyaşları sel oldu o anda...SEDA eşimin yanına oturdu...abi nolu bana babamı anlat...ne biliyosan anlat...herşeyi bilmek istiyorum dedi...eşim baştan sona şehit babasını anlattı SEDAYA hep beraber hem dinledik hem aqladık...babamı çok görmek istiyorum...dualar ediyorum rüyamda olsun göreyim diye..ama yüzü hep karanlık..yüzünü hiç göremiyorum babamın dedi..evlerindeki duvarda baştan başa babasının resmi vardı...seda ne dese gözyaşlarına boqulduk..bu arada biz gittiqimizde seda 15 yaşındaydı..şimdi 19 yaşında...annesini daha sonra eşinin erkek kardeşiyle evlendirmişler...neden böyle bişey yaptın diye sorduqumda bayana; ''duvardaki o resim varya dedi kimse bana o resmi oradan indirtemez...eqer başkasıyla evlenseydim o resmi bir gün iki gün astırır 3. gün söker atardı...burası köy yeri çalışma imkanım yok..kızıma bakmak için evlenmek zorundaydım..böylesi daha hayırlı oldu dedi...(kaçarak evlendiqi için ailesinin yanınada gidememiş)tabi bu onun kendi düşüncesi şartlarını bilmediqim için bişey diyemiyorum...ama ben asla böyle bişey yapmazdım heralde...sedaya hediyeler almıştım...sena ablacım ben bunları babamdan gelmiş kabul ediyorum ve çeyizime koyucam dedi..bu beni son derece mutlu etti...içi rahat etmemiş olacakki oda bana 1-2 şey verdi.. 1-2 saat oturup ayrıldık evden...şimdi hala telde facede görüşüyoruz..bir ihtiyacın varmı diye soruyoruz...bu şekilde deqişik hikayeleri olan yüzbinlere şehit aileleri var...ve her geçen gün yenileri ekleniyor...inşallah bu ailelere o kkkkkkkkkkkkkkkklerin yaşattıkları bu acılar yanlarına kar kalmaz...
Günaydın Naf
Kızarıklar hala duruyor şimdi baktım da ilacın yan etkisinde yazıyor öyle bişi bakim geçmezse gidicem dr a.
Kolay gelsin canım sana
Günaydın canımmm
Kolay qelsinn
Arkadaşlar diyetinizde sizlere kolaylıklar diliyorum
Bende katılmak istiyorum..Yarışma felan mı oluyor haftalık listeye eklenme gibi durum varmı acaba?
kızlar şimdi annem aradıı,,bi iş varmış bursadaa,,zeytin toplama işiymiş aylık kişi başı 1500tl para,,evi adam veriyomuş burdan sadece elbise götürcekmişiz yemesi içmesi ,herşey ona aitmiş,,3 ay zeytin toplancakmış,,sonra istersek bırakabilirmişiz istersekte 1kaç sene devam edebilirmişiz zeytin zamanı bitince domates başlıyomuş falan filan napsak ki ya annem benden haber bikliyo,,adamda annemden haber bekliyomuş bayramdan sonra başlanması gerekiyomuş,,off kararsızım,,eşim ben annem babam ablam gidicez olursa çünkü adam 3 bayan 2 erkek demiş lazım diye,,ve aile olursa sizin gibi daha iyi olur demiş,,napsak kabul etsekmikiii,,annem diyo ben sizin çocuklarınıza bakarım siz gidersiniz,adam götürüp getircekmiş bizii sabah gidip 11e kadar iş görücekmişiz sonra akşama kadar yan gel yat iş bu,,he bide zeytini biz toplamıycakmışız,,sadece ağaçların altına yaygı yayıcakmışız adamlar zeytinleri tırpanla döküyolarmış:26::26:
Bugün biraz tozuttum.. tansiyonum düşmüş onunda etkisi var
:26:2 parça su böregi yedim 5 gibi bi müşterimiz getirmiş işyerinde hep beraber yedik. şimdi çok pişman oldum ama elim ayağım titriyor tansiyonum 10 a 4 olmuş gözlerim kapanıyor bugün neden böyle oldum bilemedim eve gidince tuzlu ayran içeceğim sadece yemek yemeği düşünmüyorum ama kendimide iyi hissetmiyorum
slm kızlarr ben de geldim.beni de aranıza alır mısınız.en son 74.8 olan kilom son bi kaç günde 77 ye çıktı.
ya tam 40 kg verdim de 10 kiloyu aylardır veremedim.başla başla bırak.ne olacak bu halim
bugün başladım yine.ama başlama menüsüne bi bakar mısınız.nerde o eski iradem.ahhh yaşlandım mı ne :2:
sabah kahvaltı(öğlen 12) 1 küçük sandviç ekmeğiyle beyaz peynir.tavuk salam (2 dlm) tost
4-5 zeytin,1bardak yeşil çay.
saat 16.00: yarımdan belki çok az fazla simit,1 yeşil elma
17.00: tavuk haşlama, burda ipin ucunu biraz kaçırdım patates kavurması yedimböyle soğanlı salçalı kavurdum yedim. pişmanım.
Eki Görüntüle 276489 Eki Görüntüle 276490
annemle babam hayirlisiyla gitsin gelsinler isallahallah bizede nasip eder isallah
Peff akşam arkadaşlarla avm ye gidicez.
Gelemem diyemedim. :26:
Onlar kesin fast food tüketecekler..
Ben napıcam ya :26::26:
Tavıklı salata ara dur işin yoksa püfffff
İş çıkışı herkes aç olur diye önce yemek yenir ya canım..
Ben tokum mu desem acep.
Sonra Türk kahvesi içerim sadece
Izgara tavık iyi ama ben onu yedikten sonra wc e çıkamam kiii offf ne güzel gitmişti bugün halbuki..
Duruma göre ufak bişi ayarlıcam canım ya..
Onlar yerken ben diyetteyim yiyemem demek istemiyorum.
Şişko ama gururlu kızım vesselam
derya menün güzel ama portakalda çok karbon var 2 defa yeme...birde en azından gün aşırı kahvaltına haşlanmış yumurta ekle..yumurta hem saf protein hemde çok güzel kilo verdiriyor...
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin...inşallah birgün bizlerede gitmek nasip olur....
terörü lanetliyorum Allah belalarını versin daha nekadar sürecek bu..insanın eline silahı alıp daqlara atası geliyor kendini...hiçbişey yapmamak elikolu baqlı olmak çok zor...çatışmanın olduqu yer daqların en çukur yerinde..neden bu güzergahlar en tepeye kurulmaz...resmen kkkkkkkkkkkkkkkklerin gözünün önünde mehmetçiklerimiz...askerin yeri belli...apaçık..ama o şerefsilerin yerleri belirsiz..canları istediqinde gelip saldırıyorlar..ama biz bunu yapamıyoruz..çünkü onlar nerdeler belli deqil...sayısız kere lanetliyorum... ALLAH sayısız kere belalarını versin..bnm eşimde çatışmadan saq çıkan bir gazi...o geceyi anlattıqında kendinden geçiyor...defalarca rüyasında hala çatıştıqını görüyor...20 gün varken tezkeresine bu gecenin sabahı olmıcak sanmış...öyle bir çatışma yaşanmışkiii......bir arkadaşı varmış 2 hafta olmuş kızı dünyaya geleli...kızını görmek için izine çıkmak üzereyken başka bir arkadaşı sen kızını her zaman görürsün bnm cenazem var..ben gidip geleyim sen öyle gidersin demiş...cenaze deyince izin hakkını diqer askere vermiş...ve o asker cenaze nedeniyle izine çıkmış...ve o gece işte çatışmanın olduqu son gece...eşim gece nöbetinde...gözlerini kırpmadan etrafa bakıyor...bir anda bir gölge gördüm gibi oldum ve o anda ''KALKINNN GELDİLERRRRRR''' dememle çatışmaya girmemiz bir oldu...simsiyah gökyüzünde bir ışık şöleni gibi karşılıklı gidip gelen mermiler hayel gibi geliyor insana...bitmek tükenmek bilmeyen dakikaların saat olduqu 4 saatlik bir çatışma..bu gecenin sabahı yok diye düşündüm hep...ve 2 şehit verdik o çatışmada...o 2 şehitten biri cenazesi var diyerek izin hakkını diqer askere veren arkadaştı...helikoptere bindirirken bir ara gözlerini açıp ''ben daha kızımı bile görmedim'' dedi ve hastaneye gidemeden yolda can verdi...daha sonra cenazem var diyerek şehit olan askerin izin hakkını kullanan kişinin aslında cenazesi olmadıqı sırf çatışmaya girme korkusundan izin kullandıqı anlaşılmıştır...eqerki böyle bir yalan söylemeseydi şimdi sedanın babası hayatta olacaktı diye anlatır eşim...
eşim bana bunları ilk anlattıqında gidelim şehit askerin ailesini bulalım eşini ve kızını görmek istiyorum dedim...araştırdık..ve onları bursanın bir köyünde bulduk..adreslerini tesbit edip attık kendimizi yollara...nasıl heyecanlıydım..aqlaya aqlaya bitirdim yolu...kapıyı güzel yüzlü bir bayan açtı...şehit ÖMERİN evimi dedik..evet buyrun dediler...eşim ''ben ömerin asker arkadaşıyım'' dedi...ve bizi aqlayarak içeri davet ettiler..içeri girdik...şehidimizin kızı SEDA koşarak geldi yanımıza...eşime bir sarıldıki sanki babasına sarılıyor gibi...gözyaşları sel oldu o anda...SEDA eşimin yanına oturdu...abi nolu bana babamı anlat...ne biliyosan anlat...herşeyi bilmek istiyorum dedi...eşim baştan sona şehit babasını anlattı SEDAYA hep beraber hem dinledik hem aqladık...babamı çok görmek istiyorum...dualar ediyorum rüyamda olsun göreyim diye..ama yüzü hep karanlık..yüzünü hiç göremiyorum babamın dedi..evlerindeki duvarda baştan başa babasının resmi vardı...seda ne dese gözyaşlarına boqulduk..bu arada biz gittiqimizde seda 15 yaşındaydı..şimdi 19 yaşında...annesini daha sonra eşinin erkek kardeşiyle evlendirmişler...neden böyle bişey yaptın diye sorduqumda bayana; ''duvardaki o resim varya dedi kimse bana o resmi oradan indirtemez...eqer başkasıyla evlenseydim o resmi bir gün iki gün astırır 3. gün söker atardı...burası köy yeri çalışma imkanım yok..kızıma bakmak için evlenmek zorundaydım..böylesi daha hayırlı oldu dedi...(kaçarak evlendiqi için ailesinin yanınada gidememiş)tabi bu onun kendi düşüncesi şartlarını bilmediqim için bişey diyemiyorum...ama ben asla böyle bişey yapmazdım heralde...sedaya hediyeler almıştım...sena ablacım ben bunları babamdan gelmiş kabul ediyorum ve çeyizime koyucam dedi..bu beni son derece mutlu etti...içi rahat etmemiş olacakki oda bana 1-2 şey verdi.. 1-2 saat oturup ayrıldık evden...şimdi hala telde facede görüşüyoruz..bir ihtiyacın varmı diye soruyoruz...bu şekilde deqişik hikayeleri olan yüzbinlere şehit aileleri var...ve her geçen gün yenileri ekleniyor...inşallah bu ailelere o kkkkkkkkkkkkkkkklerin yaşattıkları bu acılar yanlarına kar kalmaz...
menüm kızlar
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden tost
yarım domates
yaırm salatalık
çeçil peyniri
bitkiçayı
ara
1 armut
öqlen
ızgara balık
salata
bitkiçayı
ara
1 incir
akşam
1 bardak süt
1 tabak çeçil peyniri
3 litre su...
Selam kızlardün fırsat bulup gelemedim akşamda yemekti ütüydü çok geç olmuştu :26:
Bugünde kdvyi muhtasarı bağladık çok şükürdarısı geçiciye inşallah
Nasılsınız ne var ne yok :26:
Okuma modundayken gizlemiştim kendimi geçmişteyken selam veremiycem diye gideyim eski halime döneyim
menüm kızlar
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden tost
yarım domates
yaırm salatalık
çeçil peyniri
bitkiçayı
ara
1 armut
öqlen
ızgara balık
salata
bitkiçayı
ara
1 incir
akşam
1 bardak süt
1 tabak çeçil peyniri
3 litre su...
Geçtimi canım :26:
Hoşgeldin
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın :26: bide böyle durumlarda soda tansiyonu dengeliyor diye biliyorum :26: yada tuz filan yala :26:
Hoşgeldin
Amin canım Rabbim bizede nasip etsin
Izgara tavuk , köfte yada salata barlar oluyo bilmiyom gittiğiniz yerde varmıdır da :26: bi tabak çeşitli salatalardan doldurup yanında ayran içebilirsin canım
Aç karnına türk kahvesi kötü yapmaz mı
sende ıyı taktın bu cecille süteyanyana nası oluyolar ki, çeçil tuzlu oluyo baya sütle düşünemedım ben :26: bı de bu da öğün gecıstırmek olmuyo mu :26: hanı dıyoruz ya corba, salata, yogurt, sebze yemegı, ızgara fılan mutlaka yemek adına bısıler olsun :44:
kizlar morelim cok bozuldu az önce agladimkardesimin laptopdan giriyorum benim evin ceyrani falan hep gitti tam arzuya cevap yaziyordum
hicbirsey calismiyor elektrikci gelmesi lazimmis bugün gelemezmis yana yana elektrikci ariyorumo da 150 den asagiya para istemiyor saatde göre adam fazla durursa fazla alacak 150 euro 300 tl yapiyor birde sIkIsigim bu ay ayligim ayin sonunda geliyo esim geliyo simdi birazdan bakmaya sohben falan hic birsey calismiyo
esim yapamasa napcam bilmiyom esyalarim zarar görcekmi sohben geri caliscakmi kafayi yiycemsizlen anlatayim dedim
çeçil peynri nasıl bişey hiç yemedim:26:merak ettim çok severim peynir ben
kizlar morelim cok bozuldu az önce agladimkardesimin laptopdan giriyorum benim evin ceyrani falan hep gitti tam arzuya cevap yaziyordum
hicbirsey calismiyor elektrikci gelmesi lazimmis bugün gelemezmis yana yana elektrikci ariyorumo da 150 den asagiya para istemiyor saatde göre adam fazla durursa fazla alacak 150 euro 300 tl yapiyor birde sIkIsigim bu ay ayligim ayin sonunda geliyo esim geliyo simdi birazdan bakmaya sohben falan hic birsey calismiyo
esim yapamasa napcam bilmiyom esyalarim zarar görcekmi sohben geri caliscakmi kafayi yiycemsizlen anlatayim dedim
Selam kızlardün fırsat bulup gelemedim akşamda yemekti ütüydü çok geç olmuştu :26:
Okuma modundayken gizlemiştim kendimi geçmişteyken selam veremiycem diye gideyim eski halime döneyim
hosgeldınnnnnn
gecmıs olsun dıyım ozmn sanaaaa
çeçil peynri nasıl bişey hiç yemedim:26:merak ettim çok severim peynir ben
saüol canım geçti şükür bugün enerjim yerinde tansiyonum normal
canım sabah tam tekmil kahvaltımı yaptım..zaten bu şekilde kahvaltı yapınca hep tok kalıyorum....arada meyvemi yedim..öqlen ızgara balık yedim salatayla...yine meyveyle ara yaptım..şuanda hiçbirşey yicek yerim yok...öqün atlamamak için sıcak süt ve çeçil yiyorum.canım ben tuzsuz çeçil alıyorum hiçbir peyniri tuzlu yiyemiyorum..tuzdan elimi ayqımı çektim ondan sanırım..yemeklere bile kaşıqın ucuyla tuz atıyorum..domates salatalık yumurta asla tuz katmam...ve öqlen ızgara balik yediqim için o beni çok tok tuttu...hatta k-flex yemeyi düşündüm ama çok gelicek..çeçil ve süt daha hafif...ve inanılmaz tok tutuyor denemek isteyenlere öneririm...ve hepsi protein kızlar ....
Hoşgeldin NaF
Bugün randevu alabilirsem yarın sabah gidicem canım doktora daha gidemedim.
Kolay gelsin bitirmişsin sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?