70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naf nasılsın ortim...pek görüşemiyoruz çok yoqunum bu aralar....yarın sabah bildirim için kursa gitmeden girmeye çalışıcam bu sabah giremedim zamanım yetmedi...

şimdi çıkmam lazım kızlar hem peynirimle sütümü içeyim hemde derslerim var..koçişte gelmek üzere...inşallah akşama gelirim..görüşürz....

canım panik yapma da sadece senıe vın mı elektırıgı gıttı anlamadım yani nası bı sorun oldugunu bı eşin gelsin baksın bakalım sakin ol
evet canim sade benimki gitmis komsuya gittim ev sahibine gittim baktilar benim evdeymis problem elektirkci cagir diyorlar

isallah hallolur ben kurus sayiyorum bu aralar cocuklar var ben elektrikciye verirsem nasil olcak diye düsünüyom bian bunalima girdim
cocugu almaya bile gidemedim esime gelirken sen al sinirlerim bosaldi dedim sorup sorusturuyorum kimseninde tanidgi elektrikci yok hani anahtarci sucu cikti elektrikci cikmiyo

kızlar ıkı gundur yazcam unutuyorum, ben egcen aksam pedometre aldım, one dersenız adımsayar kendısı merak ettım aldım, belıme takıyorum sabah cıkarken aksam eve gıdınce cıkarıyorum :26: yuruyus yapabılsem keske ne guzel olur

Seninde gözünaydın o zaman canım tadilat çok şükür benim daha öyle bir durumum olmadı ama evin içinde inşaat çok zordur eminim Allah yardımcın olsun canım

Bende bu akşam temizlik yapayım diyorum ama hiç yapasım yok mecburiyetten işte

Çok şükür iyiyim ortim sen nasılsın evet görüşemiyoruz msndende denk gelemedik :26: ortim bu hafta hep artıdaydım regliden

dolayı hemde bayaaa bi artıda :26: yarından ben pek ümitli değilim hedefim eski kilomda çıkmak en azından ama haftaya tam

gaz geliyorum menülerim bile hazır

Kolay gelsin iyi dersler Allah zihin açıklığı versin (Gözümde annem canlandı )

Bendede vardı evde biyerlerde duruyo kaç adım atıyomuşsun peki :26:

Diğer bacağıma da geçti canım maalesef ve tırsmaya başladım. :26:
Umarım basit bi alerji durumudur.

Hadi yaa ay canım inşallah alerjidirr :26:

Diğer bacağıma da geçti canım maalesef ve tırsmaya başladım. :26:
Umarım basit bi alerji durumudur.

Doktoru ıhmal etme bence, bak bız yapsak aynı ıhmalı kızarsınnnn

Bendede vardı evde biyerlerde duruyo kaç adım atıyomuşsun peki :26:

Hadi yaa ay canım inşallah alerjidirr :26:

valla demın baktım netten 10.000 olması gerekıyomuş saglık için, benım daha yarısını bıraz gecmıs :26:

ay ya hem çalışıp hem ev işi çok zor oluyor şu camlar bitsinde temizlik için kadın tutacağım 2 kişi birden gelecek anlaştım birileriyle hem tanıdık güvendiğim biri. napayım yetişemiyom izin alamıyom kolay kolay cumartesi bile işe gelmem zorunlu:26: valla bazen keşke ev hanımı olsam diyorum

pelin kız bu aadımsayar bende bı ara düşünmüş sonra vazgecmıstım günde kac adım atıyomussun soyle bakalım kaç cıktı yani.saglıklı yasam ıcın 10.000 adım olmalıymıs

pelin kız bu aadımsayar bende bı ara düşünmüş sonra vazgecmıstım günde kac adım atıyomussun soyle bakalım kaç cıktı yani.saglıklı yasam ıcın 10.000 adım olmalıymıs

Yukarıda Naf'a yazmıstım ama sneın guzel hatırın ıcın bı daha yazıyımmmm 5665 su anki adım sayım :26: 10.000 nerde ben nerdeeeeeeee

ben kaçtım kızlar eşim nerdeyse gelir,,yemeğe girişeyimde erkenden yiyelim,,bugün akşam sadece tarhana çorbası salata yoğurt yemeği düşünüyorum,,valla special k düşünüyodum ama,geceye doğru nevrim dönüyo açlıktan erken yatamadığım için,,malesef bugünüde böyle kapatalım,hepinize iyi akşamlar byeee

İnş canım sonra çekerim resmini
Sizde de olursa şok olmayın şahsen ben böyle bişi ilk kez gördüm

Tamam cnm :26: ama git doktora mutlaka öğrenelim neymiş ne değilmiş

Doktoru ıhmal etme bence, bak bız yapsak aynı ıhmalı kızarsınnnn

valla demın baktım netten 10.000 olması gerekıyomuş saglık için, benım daha yarısını bıraz gecmıs :26:

Ben akşam eve gidipte az rakam görünce psikolojimi bozuyodum neden 10.000 adım atamamışım diye

Evet canım zor oluyo ama alıştım artık çocuk olduktan sonra biraz zorlanırım gibime geliyo ama onada alışılır ne çalışan anneler var dimi

Bide ben eve kadın çağıramıyorum yaa bende mi problem var acaba :26: yatak odama sokmam mesela :26: bide ben evde yokken

evimde birinin olma hissi beni huylandırıyo :26: ay biraz tuhafım sanırsam kendimi paralıyorum erken yaşlanıcam

Tarhana çorbasını domatesli yaparsan bende gelirim gülegüle canımm iyi akşamlarr

Gülegülee sanaaa gülegüleee

Güleegüleee yavrummm gülegüleeee

Ahahhaha sıyırdım

10.000 adım ıcın ne yapmam egrekıyo acaba hem sabah hem oglen adlıyeye gıdersem olur belkı :26: yoksa mumkunatı yok ofısteyken oldugum yerde adımmı atayım

kadın ben de hıc cagırmadım, kendı kendıme yapıyorum bısıler vıledayı da kocişin eline verıyorum ama bı kadın gelsın yapsın ısterdım yanı, bende yardımcı olurdum ben zaten anca oturdugum yerden ıstıyımmmmm

kadın dogumcuya gıtmek ıstıyorum, eve kadın cagırmak ıstıyorum temızlık ıcın, agdacıya gıtmek ıstıyorum, zayıflamak ıstıyorum ama ıcraat yok halıları yıkattırmak ıstıyodum bı onları hallettım haaaa, halılar serılmeden bı kadın tutsam temızlıge süper olur aslında ama ıkı masraf bı aya cok :26: temızlık yıne başa düştüüüü

sayfayı yenilemeden yazmıstım sonra gördüm pelin hanım demek ıkı katı hareket etmen gerekıyo valla gene ıyısın benım o kadarda etmez

aaay çok senle ugrasasım geldı arzu ama mesaının sonlarına yaklasıyoruz artık baska sefereee

Tarhana çorbasını domatesli yaparsan bende gelirim gülegüle canımm iyi akşamlarr

Gülegülee sanaaa gülegüleee

Güleegüleee yavrummm gülegüleeee

Ahahhaha sıyırdım

sıyrıkkkk domateslı tarhana nası oluyo, soyle bakayım benım tarıf kıtabımmm

İyi akşamlar canımmm. afiyet olsun

[/QUOTE] NAF; Ben akşam eve gidipte az rakam görünce psikolojimi bozuyodum neden 10.000 adım atamamışım diye

Evet canım zor oluyo ama alıştım artık çocuk olduktan sonra biraz zorlanırım gibime geliyo ama onada alışılır ne çalışan anneler var dimi

Bide ben eve kadın çağıramıyorum yaa bende mi problem var acaba :26: yatak odama sokmam mesela :26: bide ben evde yokken

evimde birinin olma hissi beni huylandırıyo :26: ay biraz tuhafım sanırsam kendimi paralıyorum erken yaşlanıcam [/QUOTE]

canım bende mutfağıma sokamam kimseyi ama zaten ben evdeyken gelecekler öyle ben yokken olmaz o kadar rahat değilim başında ben olacağım pazar gününe ayarladım o yüzden ne kadar tanırsam tanıyım ben yokken eve birinin girmesine deli olurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…