70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah hepsini başarıcaksın gerdüşüm

aaay çok senle ugrasasım geldı arzu ama mesaının sonlarına yaklasıyoruz artık baska sefereee

sıyrıkkkk domateslı tarhana nası oluyo, soyle bakayım benım tarıf kıtabımmm

aaa süper oluyo şimcikk yağı koydun tencereye üstüne 2 domates rendele kavur canım sonra 1 bardak soğuk suda erittiğin tarhanayı ekle karıştır suyunu ekle tuzunu ekle çorbanın (ben tuz yerine bi tane tavuk bulyon atıyorum ) sonra piştimi al blanderı dıııırrr dııııırrr diye bi güzel domateslerle çorbayı özleştir oldu da bitti ben böyle seviyom çokta güzel oluyo

ne zaman istersen canııımmmm

hadi kızlar hepınıze ıyı aksamlar yarın görüşürüz inşallah

iyi akşamlar cnm

Randevumu aldım vatana millete 70-79 topiğine ve KK ya hayırlı olsun.
Dua edin sadece strese bağlı olsun.
Tavık ve yımırta alerji yapmışsa biterim ben

hadi hayırlısı olsun inşallah öyle bişey değildir

Canım geçen sene tutmuştum ben yine çok rahatlık oldu bana pencereleri kapıları güzel silsin yeter bide banyoyu temizletmiştim. geri kalan herşeyi kendim yaptım gene o işler bile kadının 1 gününü aldı yani. bende mutfağı temiziledim perdeler yıkandı ütülendi çarşaflar kışlıklar yıkaması derken 1 hafta evde canım çıkmıştı akşamları bide onun üstüne bu defa 2 kişi çağırdım bakalım nasıl olcak...

Kızçeler ben kaçtım hepinizi öptüm akşama kocişim geç gelcekmiş temizlikten sonra perte çıkmazsam gelirim iyi akşamlarrr

Tarhana çorbasını domatesli yaparsan bende gelirim gülegüle canımm iyi akşamlarr

Gülegülee sanaaa gülegüleee

Güleegüleee yavrummm gülegüleeee

Ahahhaha sıyırdım
yaa nazar değdi akşamıma,gıcık olan canımın içi aşkımcım geç gelicekmiş,bugün maaşını yatırmışlarda onu çekmiş,,yiyon bensiz paraları demi dedim ,,bugün perşembe olduğunun farkındasın demi dedim,,oda kem küm biliyorum ama maaşı çektim oraya buraya yatırıyorum falan filan he bide kablosuz modemle klavye varmış 65tl alemmi diye soruyoobi o eksikti dedim al dedim,,bide tavukta al gel efkarlandım sinirimden tavuk yicem dedim,,oda beni düşünüyoo,ya kuzum hem geç yemek yicez diyorum geç gelceğim için,,hemde tavuk istiyon diyoo,,çok düşünüyooya hıh neysee,yicem kelebek aldırttım,,off ya aklımdayken form çayınıda söyleyem barii..hadi byss

bence yoğurt alerji yapmıştırrokaa çok yiyosunkii

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. şimdiye kadar olmayan alerji şimdi mi olacak. tavuk yada yumurta değildir sanırım.
inşallah kısa süreli bişeydir canım.

kaçtım ben kızlar iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz... yarın cuma büyük günnn işallah tartılar hepinize gülerrr

triendy21e bildirim yapacakmışız cnm. Ama saatini bilmiyorum.

Benim menüm,
sabah,
2 dilim çavdar ekmeği
4-5 zeytin
1 domates, salatalık, maydanoz
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
Ara:
1 fincan form çayı
2 galeta
Öğlen:
Ispanak Yemeği
Yoğurt
Ara:
Çayla, 4 adet bisküvi
Akşam:
Kıymalı yaprak sarması 5-6 adet
Salata yağsız
Suyu az içtim. Hep unuturumda su içmeyi. Ancak 3 bardak falan (

kızlar merhaba
2 gündür giremedim ama gene böbreklerimden rahatsızlandım...sol böbreğimde taş oluşmuş 2 gündür resmen kıvranıyorum,bulantı kusma ve sancı..mahvoldum acil ikinci evim oldu...allahtan bu sırada tansiyonum yükselmedi ...neyseki bugün heralde yer değiştirdii sancım biraz azaldı ve ilk kez bgün boğazımdan yemek geçti...2 gündür sadece düzenli yaptığım tek şey su içmek oldu,günlük 3 lt suyu tamamladım...menülerimi veremiyorum çünkü 2 gün boyunca sadece şunları yedim:
1 simit,1 çokoprens,1 meyveli kekbunada şükür çünkü manyak bir bulantım vardı...neyseki bugün sancım mesane civarına indi...bildirim tubaya ortim bildirimide senaya dimi değişiklik yok ...bilgilendirirseniz sevinirim

cnm yanında bi pet şişe bulundur hep.gözüne takıldıkça içersin.ben öyle öyle alıştım.nereye gitsem yanımda bi pet şişe var mutlaka.evin her odasında.:) tebrik ederim.menün .çok iyi.ama benim evde şuan kepekli tost ekmeğim var mecbur onu yicem.annem yoksa ekmeği alıp yemedin çöpe gitti diye kıyamet koparır.:)

çok geçmiş olsun. çok üzüldüm.dikkat et kendine çok. önce sağlık canım.şimdi onu düşün sadece.

Su içme alışkanlığım yok ne yazık ki. Çok Önemli biliyorum ama ne yapayım. Meyvede pek yemem aslında ama sigara bırakınca mecbur yiyorsun. Bırakmak her şekilde sağlıklı:) Bol bol su içmek lazım dur bakalım cnm alışkanlık edinebilecek miyim. Rejim yapıyorum de annene zararlı anncğm yiyemem de:) Annene de zarar eve hep tam buğday ya da çavdar falan al bence. Ben bayağıdır öyle kullanıyorum evde. Gerçi çocuklar pek yemiyorlar ekmek ya neyse. Daha iyi.

çok geçmiş olsun fıstığım...ayrıca allah kavuştursun ve bizede nasip etsin rabbim inşallah...

senacım seni çok iyi anlıyorum...benim eşimde bingölde komando olarak yapmış askerliğini ve biz yeni evlendiğimizde askerden geleli 7-8 ay olmuştu...ve hergece kendini yatağın kenarına atıp sper alın diye bağırırdı,bunu uykudayken yapardı ve hatırlamazdı...ranza arkadaşı kucağında şehit düşmüş ve hep anlatır...bilmiyorum bu nasıl bir oyun,nasıl bir tuzak,nasıl bir komplo...allah bildiği gibi yapsın,inaniyorlarsa allahlarından bulsunlar..

çok geçmiş olsun canım. çok zor olmalı böbrekte taş.
Allah acil şifa versin canım..

çok geçmiş olsun. çok üzüldüm.dikkat et kendine çok. önce sağlık canım.şimdi onu düşün sadece.

çok geçmiş olsun canım. çok zor olmalı böbrekte taş.
Allah acil şifa versin canım..

kızlar ikinizede çok teşekkür ederim...ağrıyı şöyle tarif edeyim..ben büyük oğlumu normal doğurdum ve bukadar şiddetli sancı çekmedim öyle tarif edebilirim ancak

berbat durumdayım. bildirim öncesi çıldırmış olmalıyım. motivasyonum feci geriledi. şehitlerden de çok etkilendim. herşey öyle boş geldi ki gözüme.
regl öncesi döneme de girdim güya bir sürü plan yaptım ama şu yaptığıma bakın:18::18::18::18::18::18:
of off

MENÜM :18::18::18::18::18:

20 ekim perşembe

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 çatal yumurta

ara
2 kuru kayısı
avuç içi fındık badem

öğle
1 hamburger köftesi ızgara
yeşil salata

ara
avuç içi fındık badem
3 kuru kayısı
2 ısırık kek
çeyrek yarısı simit
1 ısırık kruasan
misafir vardı napayım(

akşam
150 ml süt
1 yk müsli
1 tabak makarna
2 nuget

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…