10.000 adım ıcın ne yapmam egrekıyo acaba hem sabah hem oglen adlıyeye gıdersem olur belkı :26: yoksa mumkunatı yok ofısteyken oldugum yerde adımmı atayım
kadın ben de hıc cagırmadım, kendı kendıme yapıyorum bısılervıledayı da kocişin eline verıyorum ama bı kadın gelsın yapsın ısterdım yanı, bende yardımcı olurdum ben zaten anca oturdugum yerden ıstıyımmmmm
kadın dogumcuya gıtmek ıstıyorum, eve kadın cagırmak ıstıyorum temızlık ıcın, agdacıya gıtmek ıstıyorum, zayıflamak ıstıyorum ama ıcraat yokhalıları yıkattırmak ıstıyodum bı onları hallettım haaaa, halılar serılmeden bı kadın tutsam temızlıge süper olur aslında ama ıkı masraf bı aya cok :26: temızlık yıne başa düştüüüü
aaay çok senle ugrasasım geldı arzuama mesaının sonlarına yaklasıyoruz artık baska sefereee
sıyrıkkkk domateslı tarhana nası oluyo, soyle bakayım benım tarıf kıtabımmm
ne zaman istersen canııımmmm
hadi kızlar hepınıze ıyı aksamlar yarın görüşürüz inşallah
Randevumu aldım vatana millete 70-79 topiğine ve KK ya hayırlı olsun.
Dua edin sadece strese bağlı olsun.
Tavık ve yımırta alerji yapmışsa biterim ben
10.000 adım ıcın ne yapmam egrekıyo acaba hem sabah hem oglen adlıyeye gıdersem olur belkı :26: yoksa mumkunatı yok ofısteyken oldugum yerde adımmı atayım
kadın ben de hıc cagırmadım, kendı kendıme yapıyorum bısılervıledayı da kocişin eline verıyorum ama bı kadın gelsın yapsın ısterdım yanı, bende yardımcı olurdum ben zaten anca oturdugum yerden ıstıyımmmmm
kadın dogumcuya gıtmek ıstıyorum, eve kadın cagırmak ıstıyorum temızlık ıcın, agdacıya gıtmek ıstıyorum, zayıflamak ıstıyorum ama ıcraat yokhalıları yıkattırmak ıstıyodum bı onları hallettım haaaa, halılar serılmeden bı kadın tutsam temızlıge süper olur aslında ama ıkı masraf bı aya cok :26: temızlık yıne başa düştüüüü
yaa nazar değdi akşamıma,gıcık olan canımın içi aşkımcım geç gelicekmiş,bugün maaşını yatırmışlarda onu çekmiş,,yiyon bensiz paraları demi dedim ,,bugün perşembe olduğunun farkındasın demi dedim,,oda kem küm biliyorum ama maaşı çektim oraya buraya yatırıyorum falan filan he bide kablosuz modemle klavye varmış 65tl alemmi diye soruyooTarhana çorbasını domatesli yaparsan bende gelirimgülegüle canımm iyi akşamlarr
Gülegülee sanaaa gülegüleee
Güleegüleee yavrummm gülegüleeee
Ahahhaha sıyırdım
Ne güzel birlikte başlıyormuşuz. Bıraktım işte 17. günde 2 kg. aldım ya. Ne yapayım ama kurtulayım şu illetten de. Bayağı içiciydim ben bıraktıysam herkes bırakır diyorum :)) Azalt cnm hatta bırak bence.
cnm valla bakalım.iş yerinde zor oluyor.bizim teneffüs gibi molalarımız var.o molada ne yapcagımı şaşırıyorum.
[
hoşgeldin canım,,ozaman sende yarın tüm gün çok dikkatli beslen menünügene paylaş ,,hem bak cuma günü bildirimimiz var dikkatli ol
evet bugün daha iyi geçti
sabah 5.30 kahvaltı: 1 kepekli tost ekmeği peynir ve 2 dilim salam ile tost,6 zeytin,1 fincan yeşilçay
ara 9.30: 1 mandalina
öğle 11.30: 3 ızgara köfte,2 elma dilimi büyüklüğünde fırında patates,5-6 kaşık yogurt
ara: canım çok tatlı istediği için çikolatalı k-fleks çok az
akşam 17.30 : 1 kase mercimek çorbası, tavuk haşlama
birazdan yeşil çay içicem yine ve 1,5 ltre su içtim.
bu arada nasıl oldu anlamadım ama dün başladığım diyette 1.100 gr vermişim.sanırım şişkinliğimi attım. oh valla çok rahatladım.
triendy21e bildirim yapacakmışız cnm. Ama saatini bilmiyorum.
Benim menüm,
sabah,
2 dilim çavdar ekmeği
4-5 zeytin
1 domates, salatalık, maydanoz
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
Ara:
1 fincan form çayı
2 galeta
Öğlen:
Ispanak Yemeği
Yoğurt
Ara:
Çayla, 4 adet bisküvi
Akşam:
Kıymalı yaprak sarması 5-6 adet
Salata yağsız
Suyu az içtim. Hep unuturumda su içmeyi. Ancak 3 bardak falan(
kızlar merhaba
2 gündür giremedim ama gene böbreklerimden rahatsızlandım...sol böbreğimde taş oluşmuş 2 gündür resmen kıvranıyorum,bulantı kusma ve sancı..mahvoldum acil ikinci evim oldu...allahtan bu sırada tansiyonum yükselmedi ...neyseki bugün heralde yer değiştirdii sancım biraz azaldı ve ilk kez bgün boğazımdan yemek geçti...2 gündür sadece düzenli yaptığım tek şey su içmek oldu,günlük 3 lt suyu tamamladım...menülerimi veremiyorum çünkü 2 gün boyunca sadece şunları yedim:
1 simit,1 çokoprens,1 meyveli kekbunada şükür çünkü manyak bir bulantım vardı...neyseki bugün sancım mesane civarına indi...bildirim tubaya ortim bildirimide senaya dimi değişiklik yok ...bilgilendirirseniz sevinirim
çok geçmiş olsun fıstığım...ayrıca allah kavuştursun ve bizede nasip etsin rabbim inşallah...kizlar morelim cok bozuldu az önce agladimkardesimin laptopdan giriyorum benim evin ceyrani falan hep gitti tam arzuya cevap yaziyordum
hicbirsey calismiyor elektrikci gelmesi lazimmis bugün gelemezmis yana yana elektrikci ariyorumo da 150 den asagiya para istemiyor saatde göre adam fazla durursa fazla alacak 150 euro 300 tl yapiyor birde sIkIsigim bu ay ayligim ayin sonunda geliyo esim geliyo simdi birazdan bakmaya sohben falan hic birsey calismiyo
esim yapamasa napcam bilmiyom esyalarim zarar görcekmi sohben geri caliscakmi kafayi yiycemsizlen anlatayim dedim
terörü lanetliyorum Allah belalarını versin daha nekadar sürecek bu..insanın eline silahı alıp daqlara atası geliyor kendini...hiçbişey yapmamak elikolu baqlı olmak çok zor...çatışmanın olduqu yer daqların en çukur yerinde..neden bu güzergahlar en tepeye kurulmaz...resmen kkkkkkkkkkkkkkkklerin gözünün önünde mehmetçiklerimiz...askerin yeri belli...apaçık..ama o şerefsilerin yerleri belirsiz..canları istediqinde gelip saldırıyorlar..ama biz bunu yapamıyoruz..çünkü onlar nerdeler belli deqil...sayısız kere lanetliyorum... ALLAH sayısız kere belalarını versin..bnm eşimde çatışmadan saq çıkan bir gazi...o geceyi anlattıqında kendinden geçiyor...defalarca rüyasında hala çatıştıqını görüyor...20 gün varken tezkeresine bu gecenin sabahı olmıcak sanmış...öyle bir çatışma yaşanmışkiii......bir arkadaşı varmış 2 hafta olmuş kızı dünyaya geleli...kızını görmek için izine çıkmak üzereyken başka bir arkadaşı sen kızını her zaman görürsün bnm cenazem var..ben gidip geleyim sen öyle gidersin demiş...cenaze deyince izin hakkını diqer askere vermiş...ve o asker cenaze nedeniyle izine çıkmış...ve o gece işte çatışmanın olduqu son gece...eşim gece nöbetinde...gözlerini kırpmadan etrafa bakıyor...bir anda bir gölge gördüm gibi oldum ve o anda ''KALKINNN GELDİLERRRRRR''' dememle çatışmaya girmemiz bir oldu...simsiyah gökyüzünde bir ışık şöleni gibi karşılıklı gidip gelen mermiler hayel gibi geliyor insana...bitmek tükenmek bilmeyen dakikaların saat olduqu 4 saatlik bir çatışma..bu gecenin sabahı yok diye düşündüm hep...ve 2 şehit verdik o çatışmada...o 2 şehitten biri cenazesi var diyerek izin hakkını diqer askere veren arkadaştı...helikoptere bindirirken bir ara gözlerini açıp ''ben daha kızımı bile görmedim'' dedi ve hastaneye gidemeden yolda can verdi...daha sonra cenazem var diyerek şehit olan askerin izin hakkını kullanan kişinin aslında cenazesi olmadıqı sırf çatışmaya girme korkusundan izin kullandıqı anlaşılmıştır...eqerki böyle bir yalan söylemeseydi şimdi sedanın babası hayatta olacaktı diye anlatır eşim...
eşim bana bunları ilk anlattıqında gidelim şehit askerin ailesini bulalım eşini ve kızını görmek istiyorum dedim...araştırdık..ve onları bursanın bir köyünde bulduk..adreslerini tesbit edip attık kendimizi yollara...nasıl heyecanlıydım..aqlaya aqlaya bitirdim yolu...kapıyı güzel yüzlü bir bayan açtı...şehit ÖMERİN evimi dedik..evet buyrun dediler...eşim ''ben ömerin asker arkadaşıyım'' dedi...ve bizi aqlayarak içeri davet ettiler..içeri girdik...şehidimizin kızı SEDA koşarak geldi yanımıza...eşime bir sarıldıki sanki babasına sarılıyor gibi...gözyaşları sel oldu o anda...SEDA eşimin yanına oturdu...abi nolu bana babamı anlat...ne biliyosan anlat...herşeyi bilmek istiyorum dedi...eşim baştan sona şehit babasını anlattı SEDAYA hep beraber hem dinledik hem aqladık...babamı çok görmek istiyorum...dualar ediyorum rüyamda olsun göreyim diye..ama yüzü hep karanlık..yüzünü hiç göremiyorum babamın dedi..evlerindeki duvarda baştan başa babasının resmi vardı...seda ne dese gözyaşlarına boqulduk..bu arada biz gittiqimizde seda 15 yaşındaydı..şimdi 19 yaşında...annesini daha sonra eşinin erkek kardeşiyle evlendirmişler...neden böyle bişey yaptın diye sorduqumda bayana; ''duvardaki o resim varya dedi kimse bana o resmi oradan indirtemez...eqer başkasıyla evlenseydim o resmi bir gün iki gün astırır 3. gün söker atardı...burası köy yeri çalışma imkanım yok..kızıma bakmak için evlenmek zorundaydım..böylesi daha hayırlı oldu dedi...(kaçarak evlendiqi için ailesinin yanınada gidememiş)tabi bu onun kendi düşüncesi şartlarını bilmediqim için bişey diyemiyorum...ama ben asla böyle bişey yapmazdım heralde...sedaya hediyeler almıştım...sena ablacım ben bunları babamdan gelmiş kabul ediyorum ve çeyizime koyucam dedi..bu beni son derece mutlu etti...içi rahat etmemiş olacakki oda bana 1-2 şey verdi.. 1-2 saat oturup ayrıldık evden...şimdi hala telde facede görüşüyoruz..bir ihtiyacın varmı diye soruyoruz...bu şekilde deqişik hikayeleri olan yüzbinlere şehit aileleri var...ve her geçen gün yenileri ekleniyor...inşallah bu ailelere o kkkkkkkkkkkkkkkklerin yaşattıkları bu acılar yanlarına kar kalmaz...
kızlar merhaba
2 gündür giremedim ama gene böbreklerimden rahatsızlandım...sol böbreğimde taş oluşmuş 2 gündür resmen kıvranıyorum,bulantı kusma ve sancı..mahvoldum acil ikinci evim oldu...allahtan bu sırada tansiyonum yükselmedi ...neyseki bugün heralde yer değiştirdii sancım biraz azaldı ve ilk kez bgün boğazımdan yemek geçti...2 gündür sadece düzenli yaptığım tek şey su içmek oldu,günlük 3 lt suyu tamamladım...menülerimi veremiyorum çünkü 2 gün boyunca sadece şunları yedim:
1 simit,1 çokoprens,1 meyveli kekbunada şükür çünkü manyak bir bulantım vardı...neyseki bugün sancım mesane civarına indi...bildirim tubaya ortim bildirimide senaya dimi değişiklik yok ...bilgilendirirseniz sevinirim
çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.dikkat et kendine çok. önce sağlık canım.şimdi onu düşün sadece.
çok geçmiş olsun canım. çok zor olmalı böbrekte taş.
Allah acil şifa versin canım..
kızlar ikinizede çok teşekkür ederim...ağrıyı şöyle tarif edeyim..ben büyük oğlumu normal doğurdum ve bukadar şiddetli sancı çekmedim öyle tarif edebilirim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?