dilekcim aksam gelmedin merak ettim seni doktor neden oldu dedi acaba :26:
günaydın kızlar herkerse hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
kursa gidicem hemen kilo bildirimimi yapayım...koşa koşa simit almaya gittim hava biel aydınlanmamıştı daha...nasıl bir simit aşkıysa bu
yanındada tam 125 qr çeçil ve büyük bir kupa süt içtim :26: öqlene evde yemek yok..kurs dönüşü ne yicem diye şimdiden düşünüyorum :44:
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.9
giden 700
toplamda 27100
hedef 60...
çizelgemi gelince düzelticem gittim kızlarrr
(müqecim günaydın cnm)
kıslarr günaydınn
bugün çok yogun olucam oyüzden bildirm yapim erkenden
başlangıç:73.8
geçen hafta:69.9
bu hafta:69.8
giden:100 gr(
toplamda giden:4
hedef:59
Günaydın kızlar bende bugün yoğunum kilomu yazayım hemen
BAŞLANGIÇ : 81
GEÇEN HAFTA :77
bu hafta : 76,500 kg
giden: 0.500 kg
toplam giden: 4,500 kg
eveeettt regl 5. gün ve bildirimim şu şekilde...
:2:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.8 kg
Bu hafta: 71.2 kg
Giden: 600 gr
Toplam giden: 9.800 gr
Hedef: 60 kg
kıslarrr dilek nie yok bugün bişimi oldu acep ???
hadi isallah canimbişey diil,,
zeytin işini yarın aracı adam gelicek eve eşim konuşucak bide enine boyunaa,,valla annem babamıda ikna etmişş,okadar can atıyorumkii oraya gitmeyee,,bi ara resimlerini eklerim nasıl biyer diyee,benim çok hoşuma gittii,burası iyice baymıştıı,,ne güzel yerler var doğa var en güzelide mis gibi havaa ayy inşallah olur,,olucak gibi,hiç bi pürüz yok şimdilik...
kursa gidicem hemen kilo bildirimimi yapayım...koşa koşa simit almaya gittim hava biel aydınlanmamıştı daha...nasıl bir simit aşkıysa bu
yanındada tam 125 qr çeçil ve büyük bir kupa süt içtim :26: öqlene evde yemek yok..kurs dönüşü ne yicem diye şimdiden düşünüyorum :44:
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.9
giden 700
toplamda 27100
hedef 60...
(müqecim günaydın cnm)
kıslarr günaydınn
bugün çok yogun olucam oyüzden bildirm yapim erkenden
başlangıç:73.8
geçen hafta:69.9
bu hafta:69.8
giden:100 gr(
toplamda giden:4
hedef:59
Günaydın kızlar bende bugün yoğunum kilomu yazayım hemen
BAŞLANGIÇ : 81
GEÇEN HAFTA :77
bu hafta : 76,500 kg
giden: 0.500 kg
toplam giden: 4,500 kg
benimki iki hafta gecikdi ödem falan atamiyomGünaydıın kızlaarrr...
benden olan belli artık canım regl oldugum ıcın ancak bu kadar verebılmısım bırazdan yazıcam... senden de guzel rakamlar gelır ıns...
eveeettt regl 5. gün ve bildirimim şu şekilde...
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.8 kg
Bu hafta: 71.2 kg
Giden: 600 gr
Toplam giden: 9.800 gr
Hedef: 60 kg
günaydın
özelden mesaj gönderemiyorum buyüzden gecen hafta listeye
eklenmedim tugba mesajımı oku :)))
başlangıç :78
geçen hafta :76,5
bu hafta :75,2
gelen/giden :1,3
toplamda giden 2,8
hedef :60
günaydın herkesehayırlı cumalar,
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
bu hafta 68.5
yeniden başladım epey ara vermiştim hepimize kolay gelsin..
günaydın herkese,kilo bildirimini buraya mı yapıcaz,yoksa özelden mesaj mı atıyoruz??
başlangıç kilom: 65,6
bu hafta verdiğim: 600 gram
toplam verilen:1,6 kg
şuanki kilom: 64
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62.8
bu hafta : 62 KG
giden : 800 gr
toplamda giden :13 KG
hedef :60 kg
bildirimim işte bu kızlarrr bu haftada istediğim kiloyu veremedim yinede şükürler olsun
bu arada sabah tartım bozuk diye tartılmayacaktım ama dedim bidaha deneyeyim bi çıktım 62,1 üzerimdeki pijamayı çıkardım 62 kg
benim kız kalktı geldi yanıma onuda tarttım onun kilosu doğru yeniden ben çıktım yine 62 çıktı 2-3 defa denedim sanırım benim tartı akşam kafayı yemişti düzeldi ama doğru olduğuna emin olduğumdan bidaha başka yerde tartılmadım kızın kilosunu doğru tarttığına göre benimkide doğrudur o nedenle bildirimim bu şekildedir.. ama ben yinede yeni bir tartı bakıcam kız devamlı oynuyo üstüne atlayıp atlayıp oyun oynuyo zilli tartının kafası git gel oldu böylece zaten dijital şeyler hassas oluyo
bu arada beim kurban bayramına 60 kfg olma hayalim suların dibinde ancak 61 olurum herhalde napaluım öle olsun bu kilolara kadar geldim ya bravvvo bana
üzülme canim haftaya daha güzel sonuc alirsin isallahslm arkadaslar kiloveren butun arkadaslari tebrik ediyorum... malesef dun regl oldum ve 300 gr artidayim
baslangic:82.5
gecen hafta:70
bu hafta:70.3
gelen:300
toplam giden:12.2
hedef:60
iyi bari rahatladim tekrar gecmis olsun fistik
Geldim canımmm.
Doktora gitmiştimm.. Strestenmişş krem verdi canım önemli bişey değil..
Günaydın Kaptannn
Tebriklerrrr
Buraya takılmamanın sonucu hayatım..
Olsun haftaya bi çok verirsinn canımmm
Tebriklerrr canımm
Tebriklerrr Charmmmmm
Geldim canım doktora gitmiştimmm kaçırırmıyım bugünü hiç.
Vee kilo bildirimimmmm.
Valla akşam 71.5 i görmüştüm ama bu kadarını tahmin etmiyordum.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 72.1
Bu hafta : 71
Giden: 1.100
Toplam giden: 15 kilooo :81:
Hedef: 65
günaydın kızlar..
kilo bildirimini buraya da yapayım..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 69,8 kg
Giden: 400 gr
Toplam giden: 8200 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
cumanız hayırlı olsun
başlangıç 78
geçen hafta 69,5
bu hafta 69
giden 500
toplam giden 9000
hedef 65
hosgeldin canimçok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ediyorum
ben de aranıza katılmak istiyorum
4 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun sıkıntısı ile 4 kilo birden aldım şu anda 66,3 kiloyum bu sabah itibari ile
aranıza katılıp ben de kilo vermek istiyorum
haziranda dinlenmem bitiyor ve hamile kalmak istiyorum o zamana kadar da 55 kilo olmak hedefim
toplam 12 kiloya yakın vermem lazım
beni de aranıza alır mısınız
zeynepberat
zeynepcimcok kötü bir orti secimi yapmissin
sen buna kötü mü diyosun bi de bana bak
başlangıç:85
geçen hafta :74.4
bu hafta :75.4
hedef: 58
istediğin an beni bırakabilirsin canım asla darılmam
birakirmiyim seni hic kötü günde iyi günde saglikda hastalikda :44: nikah kiyan sey gibi oldum ne diyorlar belediye baskanimi
ah canım yaaaa vallahi bitanesin
berat bi türlü izin vermiyoki yazamıyorum geçmişede bakamadım dün moralim sıfırdı hiç giremedim gelişmelerden haber ver ara sıra bide kış geldi artık yusuf emekliyo sobanın başında yanlız bırakamıyorum pc soğuk odada dışarıda üşüyo offf bu kış nasıl bitecek hiç bilmiyorum
olur hayatım öyle yapıyoruz zaten,,hoşgeldin tekrar...herkese merhabalar,
bilmem beni hatırlayan var mı
tekrar geri geldim...
en son temmuz ortalarında bildirim yapmıştım....sonra uzunca bi süre memlekete gittim.
topikte epey bişeyler olmuş ama takip edemedim.bundan sonra takip etmeye ve menülerimi paylaşmaya çalışacam.
79.8 den 66.7 lere düşmüşken bu tatilde 70 i gördüm maalesef..
2 gündür dikkat etmeye başladım...inşallah gidecekler
yarından itibaren bildirim yapmak istiyorum
TUĞBACIM beni listenin altına yazarsan sevinirim.
ilk kez bildirim yapacakmış gibi
herkese Allah rahatlık versin....
haftaya değil canım bugün özelime bildirim attığın taktirde,,bu hafta liste altına haftayada listede olmaya hak kazanıyosun...Haftaya bildirim listesinin en altinda banada yer acarmisiniz acabaayarindan itibaren kilo cizelgemi duzeltip basliyorum coook cok kararliyim gorusmek uzeree
Boy: 170
Kilo: 65
Hedef: 55
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.9
giden 700
toplamda 27100
hedef 60...
(müqecim günaydın cnm)
canım benim geçen hafta bana ne özele nede buraya dikkatime yazmadığın halde motivasyonun düşmesin diye,,seni listenin altına yazdım görmedinmii,,yani bu nedemek oluyo bugün listedesin canımmgünaydın
özelden mesaj gönderemiyorum buyüzden gecen hafta listeye
eklenmedim tugba mesajımı oku :)))
başlangıç :78
geçen hafta :76,5
bu hafta :75,2
gelen/giden :1,3
toplamda giden 2,8
hedef :60
benim özelime atıyorsun canım,,,günaydın herkese,kilo bildirimini buraya mı yapıcaz,yoksa özelden mesaj mı atıyoruz??
başlangıç kilom: 65,6
bu hafta verdiğim: 600 gram
toplam verilen:1,6 kg
şuanki kilom: 64
canım hoşgeldin,,su içmenin önemi şu nekadar bol su içersek çabalayıpta vücudumuzda parçalanan yağlarımız idrar yoluyla dışarı atılmasıı,oyüzden nekadar bol su okadar kiloArkadaşlar hepinize merhaba maşallah hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz darısı bizim başımıza. Size bi sorum olacak diyetlerde su içmek niye bu kadar önemli her diyette bol su diyorlar. Ayrıca ben akşam yemeğinde sütlü patates püresi yedim salatayla sizce kötümü yapmışım???? Ben daha yemeklerin hangi grup vitaminlere girdiğini hangi vitaminlerin birbiriyle karışmaması gerektiğini bilmediğim için size soruyorum galiba yanlış karışım yemek kilo yapıyormuş teşekkürler arkadaşlar
çok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ediyorum
ben de aranıza katılmak istiyorum
4 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun sıkıntısı ile 4 kilo birden aldım şu anda 66,3 kiloyum bu sabah itibari ile
aranıza katılıp ben de kilo vermek istiyorum
haziranda dinlenmem bitiyor ve hamile kalmak istiyorum o zamana kadar da 55 kilo olmak hedefim
toplam 12 kiloya yakın vermem lazım
beni de aranıza alır mısınız
selam kizlar
hadi isallah canim
benimki iki hafta gecikdi ödem falan atamiyom
üzülme canim haftaya daha güzel sonuc alirsin isallah
iyi bari rahatladim tekrar gecmis olsun fistik
hosgeldin canimCok gecmis olsun Isallah hayirlisiyla hamis kalir bebegini kucagina alirsin
olur hayatım öyle yapıyoruz zaten,,hoşgeldin tekrar...
haftaya değil canım bugün özelime bildirim attığın taktirde,,bu hafta liste altına haftayada listede olmaya hak kazanıyosun...
canım benim geçen hafta bana ne özele nede buraya dikkatime yazmadığın halde motivasyonun düşmesin diye,,seni listenin altına yazdım görmedinmii,,yani bu nedemek oluyo bugün listedesin canımm
benim özelime atıyorsun canım,,,
canım hoşgeldin,,su içmenin önemi şu nekadar bol su içersek çabalayıpta vücudumuzda parçalanan yağlarımız idrar yoluyla dışarı atılmasıı,oyüzden nekadar bol su okadar kiloama 3ltre sınırımız var aşmamalıyız....aşağıda kaptanımızın uygulanması gereken bitakım şeyler var,,uyarsan çok güzel kilo verirsin..bol iradeler...
[sıze=3]yeni gelen arkadaşların yapması gerekenler[/sıze]
1-kilo çizelgesi yapılacak(burdan yapıcaksınız)Weight Loss - Diet Ticker
2-günde 2.5-3 litre su içilecek
3-kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. Yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-ara öqün tekrar yapılacak
7-akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
bol iradelerrr
kaptan senaa
canım hoşgeldin allahım sabır versin sonrada tekrar bi bebiş...olursun canım sende yukarda verdiğim yeni gelenlerin yapması gerekenleri bi oku sonrada iradene hakim ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?