alırız canım hoşgeldin aramızaçok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ediyorum
ben de aranıza katılmak istiyorum
4 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun sıkıntısı ile 4 kilo birden aldım şu anda 66,3 kiloyum bu sabah itibari ile
aranıza katılıp ben de kilo vermek istiyorum
haziranda dinlenmem bitiyor ve hamile kalmak istiyorum o zamana kadar da 55 kilo olmak hedefim
toplam 12 kiloya yakın vermem lazım
beni de aranıza alır mısınız
tebrik ederim ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...darısı haftaya benim başıma
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.3
giden:600 gr.
toplam giden:25.700kg.
hedef:58
boy:162 cm
beden 38
idare eder işte ortiiii....
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim,öğle yemeğine eve gelmiştim bildireyim kendimi, dedimdi
nasılsınız çıtırlar biz geldik baklım dedik teyzelerimiz naasıl kilo verebimişlermi
kızlar kilo veren bütün kızları tebrik ediyorum veremiyenlerde üzülmesin haftaya inşallah kilo alanlara da ne diyeyim hadi haftaya görim siziben çizelgemi tersine çevirip 85 hedef koyup onu aşmamaya çalışıcam daha az alırsam ne ala tabi ama sınır 85 bakalım inşallah becerebilirim seviyoruz sizi çıtırlar hadi kolay gelsin öpüldünüz
başlangıç:74
gecen hafta:66.1
bu hafta:65.3
giden:800 gr
top.giden:8.7 kg
hedef:62
slm kızlar bıraz rahatsızım keyfım yok raporluyum zaten eve geldım fazla kalamıycam heralde yada fazla yazamam kılo veren herkseı kutluyorum görüşürüz
tuqbaaaaaa
Canım çok çok tebrik ederim 59.8 süper ötesiiibu rakamı görmek için neler vermezdim...şimdiden bir haftalık iştahım kapandı...akşam bir arkadaşıma oturmaya gidicez... ne yiyeceqimi bilmediqim için öqlen k-flaks yedim...şimdiden dengelemek için...biraz sonrada elma yicem..akşam yemeqi yemicem gidince orada ne çıkarsa bahtıma...sana çok özendim yaaa....kızlarrrr ha qayret yetişelim tuqbayaaa
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
kızlar orti bildirimlerini yapmayanlar var...orti bildirimleri bnm özelime lütfennnn!!!!!!
ecrin hoşgeldin cnm...
Kaptan muazzez abladan haberin var mı?
Akşamları da girmiyor artık.. Orti bildirimi yapıcam ama ortim ortada yok
NaF nasılsın ortimmm
dilekcim teli cevap vermiyor tatlım
tuqbaaaaaa
Canım çok çok tebrik ederim 59.8 süper ötesiiibu rakamı görmek için neler vermezdim...şimdiden bir haftalık iştahım kapandı...akşam bir arkadaşıma oturmaya gidicez... ne yiyeceqimi bilmediqim için öqlen k-flaks yedim...şimdiden dengelemek için...biraz sonrada elma yicem..akşam yemeqi yemicem gidince orada ne çıkarsa bahtıma...sana çok özendim yaaa....kızlarrrr ha qayret yetişelim tuqbayaaa
kızlar orti bildirimlerini yapmayanlar var...orti bildirimleri bnm özelime lütfennnn!!!!!!
ecrin hoşgeldin cnm...
selam kizlar
hadi isallah canim
benimki iki hafta gecikdi ödem falan atamiyom
üzülme canim haftaya daha güzel sonuc alirsin isallah
iyi bari rahatladim tekrar gecmis olsun fistik
hosgeldin canimcok gecmis olsun isallah hayirlisiyla hamis kalir bebegini kucagina alirsin
nasılsınız çıtırlar biz geldik baklım dedik teyzelerimiz naasıl kilo verebimişlermi
kızlar kilo veren bütün kızları tebrik ediyorum veremiyenlerde üzülmesin haftaya inşallah kilo alanlara da ne diyeyim hadi haftaya görim siziben çizelgemi tersine çevirip 85 hedef koyup onu aşmamaya çalışıcam daha az alırsam ne ala tabi ama sınır 85 bakalım inşallah becerebilirim seviyoruz sizi çıtırlar hadi kolay gelsin öpüldünüz
Onu bende bilmiyorum :26:
Sende sağ gösterip sol vuruyon heetebrikler cnm
Tebrikler
Tebrikler
Hoşgeldin başın sağolsun :26:
Olsun canım haftaya senden atak gelir
Orti dediğin böyle olur iştecanım benim tebrikler
Görüşürüz kolay gelsin tatlım
Merhaba
Süpersin nenntebrik ediyorum helall
Tebrikler abla
Sevindimkolay gelsin
Hoşgeldin
Ne güzel hedef o öylee
Talibimi arıyorum
Selamm NaF
Ya sorma wc sorunum vardı bi gün öncesi doguş form çayı içmiştim baya iyi geldi.
Menülerimi hergün yazıyordum zaten dogru düzgün besleniyodum tık yoktu.
Bu sabah yaptı süprizini.
Kendimi de tebrik ettim eskiden olsa amaaannn gram inmiyoo derr ne varsa götürürdüm mideme
Bekleyince birden gidiyormuş valla.
Sen nasılsın canım bildir bakalım sana da maşaallah diyelim
Sorma tahmin ediyodum aslında birden çıktı çünkü gene de krem verdi.
Stres yapma vs klasik şeyleri söyledi..
Neyse psikolojik olsun yeter ki
Canım dün netlerinde sorun vardı gene aynı problem hortlamış olabilir..
Bakalım öğlenleri genelde duruşuyo o ama bakalım gelir belki birazdan.
merhaba arkadaslar bende bir haftadir sizi okuyorum ve diyete basladim cok iyi motive ediyosunuz bugun 5.gunum bakalim pazartesi kac gr gidicek
slm kızlar bıraz rahatsızım keyfım yok raporluyum zaten eve geldım fazla kalamıycam heralde yada fazla yazamam kılo veren herkseı kutluyorum görüşürüz
tuqbaaaaaa
ecrin hoşgeldin cnm...
geçmiş olsun cnm..yat dinlen sıcak bişeyler ye iç iyi gelir...
Sevindim güzel bi süpriz olmuş canımbana maşallah yok gerçi reglyim normalde 2 kilo fazla göstermem lazım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
Stres yapma demesi kolay gelde yapma dimikrem iyi gelirde geçer inş. canım
İnşallah öyledir cnm önemli bişey olmasında :26:
Hoşgeldin
Geçmiş olsun :26: tebrikler
Benimde iştahım kapandı bu hafta
merhaba kızlar
geldım ama yıne gıtcem sabah ofıse gelıp kk yı actım telefon geldı ozmndan berı emnıyetteyım ama işim daha bıtmedı yıne tel beklıyorum, savcıya sevk edıldıler buyuk ıhtımal ordanda tutuklama için mahkemeye sevk edılcekler,bugun işim bıtmez valla benımmmmmmm...
sabah alelacele tartıldım, 66.6 çıktı, sevındım valla cunku gecen hafta motoru bozupta ımıstım 66.50'ye dün aksam cozutmamıza ragmen tartıda bu rakamı gordugume sevındımmmm... dun aksam saat 9 da halıları sermeden yerlerı sildimmmm, üzerine aylardır agzıma koymadıgım cıps ve cekırdek yedımmmm, hem de persembe persembe:26: kardesımle kocişimi durduramadım, gıdıp aldılar ben de bı guzel yedımo yuzden sbh tartıya zorakı cıktım ama yerlerı sılerken harcamısım demekki kalorılerı
hem de sabah tartıya cıktıgımda tuvaletımı fialn da yapmamaıstım, ofıse gelınce cıktım tuvalete üzerine de bısı yemeden bu saate kadar kosusturdum daha da kosusturcam, bakalım ınş bu tempo tartıya guzel yansırbu aksam adımsayarda kac gorecegımı cok mrk edıyodum ama belımde yanlıslıkla resetlemısım, ona da cok uzuldum :26:
boyle evde tuvalete cıkmadan tartılıp sorna ofıse gelıp tuvalete cıkıyorum ya sınır oluyorum bu duruma, bu gıdısle cuma sabahları tartıyı yanımda ofıse tasıyacam haaa
canım profilinde çizelge yazan yer var oraya yapıştırıcaksın..orti içinde yarını bekle ben listeye göre eşleştirme yaparım...arkadaşlar kilo çizelgesi yaptım ama nere yapıştırıcamı bulamadım.imza kısmını bulamadım yani ya da göremedim..biri söyleyebilir mi bana..bide bende biriyle orti olmak istiyorum...
bencede götür işin ucunda kimbilir kaç yüz qram varmerhaba kızlar
geldım ama yıne gıtcem sabah ofıse gelıp kk yı actım telefon geldı ozmndan berı emnıyetteyım ama işim daha bıtmedı yıne tel beklıyorum, savcıya sevk edıldıler buyuk ıhtımal ordanda tutuklama için mahkemeye sevk edılcekler,bugun işim bıtmez valla benımmmmmmm...
sabah alelacele tartıldım, 66.6 çıktı, sevındım valla cunku gecen hafta motoru bozupta ımıstım 66.50'ye dün aksam cozutmamıza ragmen tartıda bu rakamı gordugume sevındımmmm... dun aksam saat 9 da halıları sermeden yerlerı sildimmmm, üzerine aylardır agzıma koymadıgım cıps ve cekırdek yedımmmm, hem de persembe persembe:26: kardesımle kocişimi durduramadım, gıdıp aldılar ben de bı guzel yedımo yuzden sbh tartıya zorakı cıktım ama yerlerı sılerken harcamısım demekki kalorılerı
hem de sabah tartıya cıktıgımda tuvaletımı fialn da yapmamaıstım, ofıse gelınce cıktım tuvalete üzerine de bısı yemeden bu saate kadar kosusturdum daha da kosusturcam, bakalım ınş bu tempo tartıya guzel yansırbu aksam adımsayarda kac gorecegımı cok mrk edıyodum ama belımde yanlıslıkla resetlemısım, ona da cok uzuldum :26:
boyle evde tuvalete cıkmadan tartılıp sorna ofıse gelıp tuvalete cıkıyorum ya sınır oluyorum bu duruma, bu gıdısle cuma sabahları tartıyı yanımda ofıse tasıyacam haaa
Tamam Sena abla sağolasın
Görünce akşam girer belki sen listeyi akşama mı yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?