70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar bende bir haftadir sizi okuyorum ve diyete basladim cok iyi motive ediyosunuz bugun 5.gunum bakalim pazartesi kac gr gidicek

alırız canım hoşgeldin aramıza

nasııı yanii :44: kilo veremeyenleridemi tebrik ediyosun

ay ayy tatlı hamişimiz gelmişşş tatlım nasılsın nasıl geçiyor hamilelik...bizler iyiyiz canım adresi biliyosun..ne zaman istersen gelebilirsin...

başlangıç:74
gecen hafta:66.1
bu hafta:65.3
giden:800 gr
top.giden:8.7 kg
hedef:62
slm kızlar bıraz rahatsızım keyfım yok raporluyum zaten eve geldım fazla kalamıycam heralde yada fazla yazamam kılo veren herkseı kutluyorum görüşürüz

tuqbaaaaaa
Canım çok çok tebrik ederim 59.8 süper ötesiii bu rakamı görmek için neler vermezdim...şimdiden bir haftalık iştahım kapandı...akşam bir arkadaşıma oturmaya gidicez... ne yiyeceqimi bilmediqim için öqlen k-flaks yedim...şimdiden dengelemek için...biraz sonrada elma yicem..akşam yemeqi yemicem gidince orada ne çıkarsa bahtıma...sana çok özendim yaaa....kızlarrrr ha qayret yetişelim tuqbayaaa

kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...

kızlar orti bildirimlerini yapmayanlar var...orti bildirimleri bnm özelime lütfennnn!!!!!!

ecrin hoşgeldin cnm...

geçmiş olsun cnm..yat dinlen sıcak bişeyler ye iç iyi gelir...

Kaptan muazzez abladan haberin var mı?
Akşamları da girmiyor artık.. Orti bildirimi yapıcam ama ortim ortada yok

arkadaşlar kilo çizelgesi yaptım ama nere yapıştırıcamı bulamadım.imza kısmını bulamadım yani ya da göremedim..biri söyleyebilir mi bana..bide bende biriyle orti olmak istiyorum...

merhaba kızlar

geldım ama yıne gıtcem sabah ofıse gelıp kk yı actım telefon geldı ozmndan berı emnıyetteyım ama işim daha bıtmedı yıne tel beklıyorum, savcıya sevk edıldıler buyuk ıhtımal ordanda tutuklama için mahkemeye sevk edılcekler,bugun işim bıtmez valla benımmmmmmm...

sabah alelacele tartıldım, 66.6 çıktı, sevındım valla cunku gecen hafta motoru bozupta ımıstım 66.50'ye dün aksam cozutmamıza ragmen tartıda bu rakamı gordugume sevındımmmm... dun aksam saat 9 da halıları sermeden yerlerı sildimmmm, üzerine aylardır agzıma koymadıgım cıps ve cekırdek yedımmmm, hem de persembe persembe:26: kardesımle kocişimi durduramadım, gıdıp aldılar ben de bı guzel yedım o yuzden sbh tartıya zorakı cıktım ama yerlerı sılerken harcamısım demekki kalorılerı

hem de sabah tartıya cıktıgımda tuvaletımı fialn da yapmamaıstım, ofıse gelınce cıktım tuvalete üzerine de bısı yemeden bu saate kadar kosusturdum daha da kosusturcam, bakalım ınş bu tempo tartıya guzel yansır bu aksam adımsayarda kac gorecegımı cok mrk edıyodum ama belımde yanlıslıkla resetlemısım, ona da cok uzuldum :26:

boyle evde tuvalete cıkmadan tartılıp sorna ofıse gelıp tuvalete cıkıyorum ya sınır oluyorum bu duruma, bu gıdısle cuma sabahları tartıyı yanımda ofıse tasıyacam haaa

Son düzenleme:

hosbulduk canim bende imrendim ya 59.8e bende birsene once oyleydim ve hamile kaldim 79kiloyla doguma girdim cok kilo aldim hamileyken simdi kizim 3aylik oldu artik yemege dikkat ederek kilolari vermem lazim aynaya bakamiyorum kocaman birisini goruyorum aynada bu benmiyim diyorum moralim bozuluyo

ben bayaa uzak kalmışım anlaşılan, sen hamile misinn? çok sevindim canım,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Sevindim güzel bi süpriz olmuş canım bana maşallah yok gerçi reglyim normalde 2 kilo fazla göstermem lazım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:

Stres yapma demesi kolay gelde yapma dimi krem iyi gelirde geçer inş. canım

İnşallah öyledir cnm önemli bişey olmasında :26:

merhaba arkadaslar bende bir haftadir sizi okuyorum ve diyete basladim cok iyi motive ediyosunuz bugun 5.gunum bakalim pazartesi kac gr gidicek

Hoşgeldin

Geçmiş olsun :26: tebrikler

Benimde iştahım kapandı bu hafta

arzu geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişeyin yoktur

saol canım

pelin özeline bı bakar mısın canım

Hoşgeldinn Ger-düşşşş
İyi bari kg almamışsın Eve bişiler alınınca bende duramıyorum yiyorum hemen
Kolay gelsin bideee

arkadaşlar kilo çizelgesi yaptım ama nere yapıştırıcamı bulamadım.imza kısmını bulamadım yani ya da göremedim..biri söyleyebilir mi bana..bide bende biriyle orti olmak istiyorum...
canım profilinde çizelge yazan yer var oraya yapıştırıcaksın..orti içinde yarını bekle ben listeye göre eşleştirme yaparım...
bencede götür işin ucunda kimbilir kaç yüz qram var
Tamam Sena abla sağolasın
Görünce akşam girer belki sen listeyi akşama mı yapacaksın?

yok canım yarın yaparım..çok kişi geç bildirim yapıyor haksızlık olmasın..
muazzez mesaj atmış çok yoqunmuş bu hafta..akşama ben sana dönerim yazmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…